Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
válasz jozsi252 #145048 üzenetére
Igen, én is úgy számolom, szval hajnalban rendelés és asszem lemondtam a jetblack-ről, marad a matt black, aztán bízom benne mint annó az i5nél, hogy változtatnak vmit a technológián aztán nem lesz ennyire könnyen karcos
[ Szerkesztve ]
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
veterán
válasz Newyorker #145041 üzenetére
Megnéztem iMagazinon, és tavaly a 6s előrendelését este 9-kor cikkezték, hogy éjfélkor lehet előrendelni. Szóval most is lehet hasonló lesz, illetve TG írta hogy iMagazin-ra rakják fel az infókat.
De 99% hogy most is 0 óra 1 perckor lehet majd.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
FhRossi
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a kontaktképeket rábíri, hogy hívásnál teljes képernyőn jelenjen meg, ne kicsiben!?Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
kovsol
titán
válasz kovsol #145017 üzenetére
iCentreben az eladó elmondása alapján az ő biztosításuk is olyan mint az istyle Baleset- és rablásvédelem biztosítása. 10% önerő itt is mindenképp van javításkor. Itt viszont semmi említés nincs futár szolgálatról.
És zsebelésre, vagy táskából kilopásra nem vonatkozik, max ha jól meg is vernek érte. De kocsi feltörés, betörésre igen. Azt mondta ilyen esetben olcsóbban meg lehet vásárolni egy csere készüléket, állítása szerint 6s esetében ez 120e Ft, és a biztosító még a különbözetet vissza utalja nekünk. Ezt nem teljesen értettem hogy is van, de a srác se tűnt túl határozottnak. Kérdeztem van-e valami tájékoztatója róla, de azt ajánlotta fel a weblapról kinyomtatja.Jövő péntektől náluk is lesz i7, és az előrendelés szerinte csak hétfőn fog indulni a weblapjukon.
May the Force be with you!
-
Newyorker
addikt
Skacok holnap hajnalban kelés és iphone 7 rendelés?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Gomba
senior tag
válasz Hardver Arc #145038 üzenetére
mac vagy pc? Ha pc akkor copytrans manager. Bár én nem tudom van-e magyarul, de egyszerű mint a faék.
Ép hardverben ép szoftver
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Létezik olyan program a syncios és itunes kivételével amivel egyszerűen normálisan lehet át rakni gépről telora zenéket fájlokat? ami esetleg még magyar nyelvű is.. -
oszy
veterán
válasz l.sebestyen #145033 üzenetére
Én már visszaraktam! Egyáltalán nem érzem, hogy szükségem van a 10-re. Igaz, nem böngésztem a beállításokat. Videókban is csak a 3D touch-nál lettek számomra olyan újítások amik tetszenek, de nekem nem S van
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Gsx-rr
veterán
válasz l.sebestyen #145033 üzenetére
Nem tudod.
-
l.sebestyen
senior tag
A voicecontrolt tudja valaki hogy kell kikapcsolni? 10 ből 8 szor az indul el feloldás kor csak ezért annyira gyűlölöm az ios 10 et hogy ha nem lehet tolom vissza a 9 et amíg meg lehet
-
Gsx-rr
veterán
Aki frissitette a Vibert ,neki is az üzenetjelző hang az alap Iphone tri-tone sms hang?
Próbáltam megváltoztatni az sms hangot de akkor is ez maradt.
-
azur
tag
Mitöl van az, vagy hogyan orvosolható esetleg másnál is ilyen ?
iMessage írsz fölfele nyíl ugye ha kicsit nyomva tartod akkor behoz bizonyos dolgokat amit üzibe lehet küldeni, namármost nekem SE készülék van de nem hoz be semmit mitöl van ez gondolom működnie kellene mert 5s és 6 készüléken is megy. -
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Másnak is előfordult frissítés után hogy nem ismeri fel a telot se a itunes se a syncios? A gép tölti a telot de a program nem látja a készüléket.. ilyenkor mit lehet csinálni?noti win10 és iPhone 5s ios10
[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
pár észrevétel i5S + iOS10:
- nekem a munkahelyemen (cellahatár - 2G-4G) mintha 2x gyorsabban merülne a teló...:/ Eddig 4-5 óra használatot ki tudtam csikarni belőle játék nélkül, most a 3 plafon volt..Viszont mintha jobban tartaná a 4G-t!
- lett +2 GB foglalt helyem (iTunes eddig 12 szabadot mutatott, frissítés után 10-et, telón ugyanez 8 GB szabad!) WTF?
- lassulást nem érzek, max az appok betöltésénél, utána akadásmentes futást tapasztalok.
- REMÉLEM h csak az appok nem 100%-os kompatibilitása miatt nincs sok helyen értesítési hang!
- Az óra alvás része nem működik, egyszerűen nem ébreszt.
- Hard reset után kék képernyő ...nyomtam már 2x is meg sima restartot is hátha megjelenik a 2GB helyem, na meg főleg h az akksi kiugrik mélyrepülésből
- nem tetszik h zárolt képernyőnél bárki válaszolhat az üzeneteimre -
lacy86
addikt
iOS10 alatt nektek normalisan mukodik a youtube app?
-
Laca1212
őstag
válasz kovsol #145009 üzenetére
Ugyan annyi a 2 éves(200 001 - 400 000 Ft között), de nincs benne "ingyenes futárszolgálat a biztosított időszakban a szervizbe és visszaszállításra".
Önrész mértékéről sem találtam semmit iCentre-nél. És arról sem, hogy mi történik kár esetén. Újat adnak, javítják, stb.? De lehet csak én voltam felületes.
Szvsz nem rossz az istyle biztosítása.
-
tag
Most találkoztam egy bug-gal (vagy fícsör?!).
Podcast-ot hallgatok, fejhallgatón át, Sony darab, de iPhone-t is vezérlő távirányítóval. Podcast hallgatás közben ha elküldök egy Viber üzenetet, akkor megállítja a lejátszást, és külön, kézzel kell újraindítanom.
Eddig ilyesmit nem művelt, Ti találkoztatok ilyesmivel?iPhone 5S
iOS 10 végleges
Viber legújabb kliensszerk: használtam beta-t, ott nem találkoztam ezzel a jelenséggel. Lehet, h a Viber a ludas? Ma reggel frissült az app
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz jozsi252 #145002 üzenetére
"A biztosítási fedezet nem terjed ki:
az erőszak alkalmazása nélkül eltulajdonított (lopás) vagyontárgyak káraira""A biztosítási fedezet kiterjed:
betöréses lopás, rablás, illetőleg hordozható berendezések esetén gépkocsi feltöréses lopás folyamán történt kárra, mely esemény a rendeltetésszerű használat érdekében az Apple eszköz javítását, helyreállítását vagy pótlását teszi szükségessé"Látom olvastad.
Szvsz az" ISTYLE VÉDELEM II. - Baleset- és rablásvédelem" elég.
Másik kettő felesleges. Mert 1+1 év gari játszik amúgy is, és én pl nem tartom meg 2 éven túl.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz B-L-A-C-K #145006 üzenetére
Szerencsére még soha nem fordult elő semmilyen kár (kopp,kopp,kopp), de egy ilyen drága telefonnál nem kockáztatnék. Kicsúszhat a kezemből, ráesik köves felületre, és annyi is a kijelzőnek, és még lehetne sorolni. Nyilván a T-s havi 3k-s biztosítás vicc, legalábbis ami az árat illeti, viszont az APR-es 12k-s 2 éves elég korrekt.
Olvastam a leírást a feltételeknél, és pl. a biztosítási fedezet nem terjed ki arra ha erőszak nélkül (zseblopás?) tulajdonítják el a telefont. Ez mondjuk nem túl korrekt.
iPhone 16 Pro Max
-
B-L-A-C-K
titán
válasz jozsi252 #145002 üzenetére
Ha ezért kötöd kérdezz utána a lopásnál is hogy működik, mert van olyan biztosítás (már nem tudom konkrétan hol) hogyha a zsebedből kilopják fizetnek, de ha pl asztalon van és elszaladnak vele akkor nem (persze ezt bizonyítani nem nagyon lehet hogy volt, de volt már ebből gond ki hogy adta elő)...
-
Topikgazda
iOS 10 óta találkozom azzal, hogy hívnak skype-on, gyors bedugom a mikrofonos fülest és egyszerűen nincs hang, nem érzékeli. Ugyanez akkor is,ha indulnék valahova és Spotify hallgatás miatt bedugom. Ilyenkor a megismételt "dugás" ( ) sem segít, csak a reboot.
-
veterán
válasz TechN7ne #145000 üzenetére
Gondolkozok én is, hogyha az iStyle-ba vásárolom akkor ez
önrész befizetése mellett javítás, vagy az eszköz avultatott értékének kifizetése
érdekes sor. Szóval ha ellopják, akkor nem kapsz egy új telót, hanem az avultatott értéket fizetik ki. Nyilván leejtésnél ha betörik a kijelző akkor cserélik, de én pont azért kötném a biztosítást, hogyha ellopják akkor kapjak egy újat. De így nem is tudom.
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest