Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 10:40:06

LOGOUT.hu

iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#204001) TXT válasza pikszel (#203998) üzenetére


TXT
őstag

Es ezek mas, nem almas telefonoknal is jelen van vajon? Tobb evjarat, tobb iPhone-ja is volt mar nekem, mindegyik produkalta ezt es nagyon zavaro. Neha este pl a monitoromat fotozva is elofordul ilyen. Sot! Videozasnal meg barmilyen hasonlo eszkozt, vagy pl autok hatso lampaja vagy egyebeket videozva meg villognak ezek. Talan ez lehet a frekvencia kulonbseg? :U
Be lehet a fotokat es videokat ugy allitani iPhone-on, hogy ezek kiluszobolhetoek legyenek? Annnnnyira idegesitoek! :W
Meg azt semmvagom, hogy pl ott, ahol vakut kell kapcsolni a fotozashoz, miert lesz mindenkinek piros a szeme minden egyes kibsztt kepen? Akarhova bokok, rogzitem a fokuszt, semmit nem er, ugyanugy piros szemu az osszes ember szinte kivetel nelkul. Pedig iPhone X-zel csinalom, ahol mar mindent tokeletisettek (???) ezen a teren, megsem mukodik megfeleloen. Ahogy a hosszabb blende nyitas-zaras olyan kep keszitesekor, amikor a hatter vilagos/fenyes es a tema, amit fotoznek, emiatt sotetebb. Elviekben itt a FAMA szerint ugye a temanak is es a hatternek is mar lathatonak kellene lennie es sem a tema nem marad sotet, sem a hatter nem fog beegni. De ez a valosagban, pl egy rendezvenyen, ahol a szinpadrolerkezik egy tonna feny, megvalosithatatlan. Legalabbis szamomra eddig biztosan. Bokok en mindenhova, rogzitettem mar mindenhova a fokuszt, allitottam a csuszkan is, de vagy a tema marad sotet, vagy a hatter eg be atom modon... :F

Illetve meg egy kerdes! Latok egy csomo olyan videot yt-on, amit este keszitettek iPhone-okkal es majdhogynem tokeletes minoseguek. Ertem ez alatt, hogy igazan keves feny mellett videoztak. En meg nem ertem, eleve miert csinalja azt az iPhone, hogy amikor lathatoan kevesebb feny mellett akar az ember videot csinalni, akkor jon elo es lesz lathato, hogy a videora teve pl fotozasrol, sokkkkkkkkkkal sotetebb az alapbeallitasa a videonak. Es hiaba van ott a csuszka, amivel allithato a vilagossaga a felvetelnek, azt feljebb huzva annyira zajos/szemcses lesz a kep, hogy az mar egyszeruen ratyi minosegeben...
Szoval visszaterve a tokeletesnek hato esti YT videokra, hogy a francba csinaljak, hogy minosegeben szinte kifogastalan? En meg barmikor csinalok egy kinti, vagy benti felvetelt sotetedes utan, vagy egy buliban, ahol szabad szemmel boven jol latni (tehat nem vak sotet van), egyszeruen egy nagy feketeseg az egesz es nem lathazo semmi az alap joval sotetebb beallitasok miatt a video funkcional?!?!?!

Van valami bevallt modszeretek, praktikatok, amikkel mindezek megoldhatoak sracok? :U Kezd allni a hajam ettol az iPhone kapcsan foleg ugy, hogy ugyanazon esemenyen, ugyanonnan ftozva/videozva egy mellettem allo ismeros egy olcsobb Samuval pl kb ezerszer jobb/elesebb, szebbnek tuno fotot es lathato/ertekelheto videot csinal ugyanugy keves feny mellett, en meg mint egy hulye, ossze-vissza allitgatva sem tudok jo minosegu kepet, villodzasmentes, vilagos es eles videot csinalni. Pedig a X is sok szazezerbe kerult es elmeletben tokeletes telefon ilyen helyzetekben is, legalabbis annak kellene lennie.

Es mar tul vagyok azon is, hogy sikerult kicsereltetnem egy ujra, hatha csak a telefon hibaja volt, de nem! Ugyanazt csinalja ez is! Sot, a parom 7 Plus teloja is hasonlokepp van, bar ott meg nem is volt ennyire fejlett ez a dolog, mint a X-nel, szoval ott meg majdnem azt mondom, ertenem is. No de ennel???

Ne ertsetek felre, nem akarom leszolni az iPhone-t, hisz en is ezt hasznalom sok eve es nagyjabol elegedett vagyok vele, csak egyszeruen kivan az izem ettol igy!

PLEASE HELP ME! :Y

(#204002) Norbi27


Norbi27
aktív tag

Sziasztok

iPhone XR-t használok, voda előfizetéssel. Szeretnék rendelni mellé egy Telekom esimet. Ezt csak netre használnám. Az lenne a kérdésem, ha az esimmel netezek és hívnak a vodás számomon akkor mi történik? Kicseng, vagy hangpostára irányítja?
Telefonálni egyáltalán nem szeretnék a Telekomos számmal, csak netezni

[ Szerkesztve ]

(#204003) MasterMark válasza Norbi27 (#204002) üzenetére


MasterMark
titán

Kicsöng mivel dual-stand-by. [link]

Switch Tax

(#204004) Norbi27 válasza MasterMark (#204003) üzenetére


Norbi27
aktív tag

Köszi. Ebben nem voltam biztos. Tehát csak akkor menne hangpostára az egyik szám, ha a másikon beszélek. A netet ezek szerint nem befolyásolja

(#204005) HarleyCustom válasza macikos (#203999) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Keress rá az adott boltra és nézd meg az értékeléseit, satöbbi....
Kiszűrhető azért a hitvány üzlet

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#204007) HarleyCustom válasza #72445440 (#204006) üzenetére


HarleyCustom
veterán

A dual actív módot ne említsd negatívumként, mert dual aktív telefont már nem gyárt senki. Utoljára a Honor 8 tudta a Dual aktív funkciót.
De lehet tévedek....bár szerintem nem.

Ennyi erővel mindegyik dual simes telefon csak "szódával" dual simes, mert "csak" dual standby.

Ráadásul megelőzi a többit az e-sim miatt, technikai megoldás terén...szóval....
Egyedül még a Pixel 2- től kezdve van a Google Pixel telefonokban szintén e-sim

Eléggé lekicsinylő a hozzászólásod, ami nem indokolt az új iPhone-ok esetében legalábbis a dual sim tekintetében.

Vannak bug-ok esetleg, mint mindenhol...

Egyébként meg van fizikai dual sim-es verzió is, melyet Kínában dobtak piacra, ami szintén rendesen működik. És egy fórum társnak volt is egy XS max.

[ Szerkesztve ]

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#204008) MasterMark válasza #72445440 (#204006) üzenetére


MasterMark
titán

Ez azért nem egy akkor nagy probléma.

Switch Tax

(#204009) Cheesy


Cheesy
őstag

2018.11 hó végi Telekomnál vásárolt XR-ről van szó.
Fő kártya, fizikai SIM: Telenor
e-SIM, másodlagos kártya: Telekom

A hiba először 2019-05-10-én jelentkezett.
Ma jelentkezett egy furcsa dolog: ha hívnak és felveszem, 2-3 mp-ig néma a telefon, nem hallom mit mondanak és ők se engem. (Elsődleges SIM, Telenor)

2019-06-24 körül már kissé súlyosabb lett.
Továbbra is hibajelenség:
- hívásindításnál már kicsengésnél 5-6mp-es szünet, eközben vagy felveszi a másik fél és a néma csendre kinyom, vagy megúszom és még folytatódik a kicsengés, vagy felveszi és még nem unja meg a csendet :)
- hívás közben random idő után 5-6mp némaság, se én se ő nem hall
- (ritkán fordul elő) hívás közben egyszer csak statikus zörej, gépi zaj, nem segít a várakozás, bontani kell a vonalat
- (ritkán fordul elő) hívás befejezésekor (az én oldalamon) 3 mp-ig is eltart mire megszakítja! Megragad a hívás befejező képernyőn, "ahol a gombok elhalványulnak"

A hiba azóta is fennáll.
A telefont újonnan vettem, még 1x sem érte ütés, viszont sokat használom hívásra és pont ezért idegesítő. Nagyon.
Minden más tekintetben hibát nem tapasztaltam.

Valakinek ötlet?
Lenne esély egy telefon cserére?
Apple care vagy Telekom ahol vettem?

www.vakbelmutet.hu

(#204010) HarleyCustom válasza Cheesy (#204009) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Telefonról vagyok...mi a hiba? Nem látom rendesen...

Szerk: látom....ok

Nekem is csinálta... de érdekes módon androidosnál is.
Volt kb.7 db.iPhone-om nem rég, mind új. XS, XR, Xs max....vegyesen.
Mindegyik ezt csinálta...szerintem hálózati hiba....
Mondom, az S10-zeim is ezt csinálták.

Nem rögtön indítják a hívást, vagy pár másodpercig csak halózok, meg tököm tudja.... :D de ez nálam az összesnél van, android-ios egyaránt

[ Szerkesztve ]

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#204011) lugosi válasza Cheesy (#204009) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Telekom és szerintem igen.

(#204012) Norbi27 válasza #72445440 (#204006) üzenetére


Norbi27
aktív tag

Mivel a Telekomot csak netre fogom használni, csak az a lényeg, hogy a vodán tudjanak közben hívni. Azt tudtam, hogy ha felveszem akkor megszakad a net, az nem probléma

(#204013) pikszel válasza TXT (#204001) üzenetére


pikszel
őstag

Igen, ez a digitális kamerákra jellemző hatás. A két rács találkozásakor kialakuló interferencia, amihez elég ehhez egy háztető is, ahol a rácsminta passzol a szenzorral. Az autók lámpája, ahol LED a fényforrás, az villogni szokott, azaz nem csak a hátsó lámpánál jelentkezik.

A vörösszem hatást a retináról visszatükröződő fény okozza, ami akkor a legszembetűnőbb :)) , amikor a fényforrás (vaku) túl közel van a kamera optikai tengelyéhez. Ezt általában elővillantással előzik meg, mivel ez összehúzza a pupillát, de nem mindig 100%-os az eredmény, így legtöbbször utómunkát igényel.

A nagy megvilágítás különbséget a HDR mód igyekszik kompenzálni, de szélsőséges helyzetekben ez sem eredményez elfogadható képet.

A gyér fénynél, vagy adott esetben sötétben történő videózáshoz szerintem harmadik féltől származó alkalmazást használnak (pl. FiLMiC Pro), de ez csak egy tipp, mert én célhardver birtokában nem igazán készítek filmet telefonnal.

[ Szerkesztve ]

„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”

(#204014) madgie válasza pikszel (#204013) üzenetére


madgie
titán

Én a Videon-t is nagyon szeretem, a Cinematic stabilizálás (OIS+EIS) eszméletlen jól működik benne :) (ja és baromi jól grade-elhető a videó benne utólag)

[ Szerkesztve ]

(#204015) HarleyCustom válasza madgie (#204014) üzenetére


HarleyCustom
veterán

Videoton-t olvastam :D :R

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#204016) TXT válasza pikszel (#204013) üzenetére


TXT
őstag

Koszonom a valaszt!

A vaku elovillan, de ez sem oldja meg, nem ertem, miert, mikozben konkurens gyarto(k) telefonjaval ugyanezen helyzetben keszult kepek tokeletesek. Akkor az hogy a tokbe lehet? :U
Sot, a videok minosege merfoldekkel jobb gyari alkalmazassal gyer fenyviszonyoknal! De frankon megdobbentoen jobb, ahogy a fenykepek minosege is! De ez hogy a fenebe lehet? Apple egy vagyont kolt ezek fejlesztesere es “tesztekben” (mar amennyire ezeknek hinni lehet), promokban is elkepeszto szepek, a valosagban meg kb kuka utca ketto!!! :W :F

Arra egyebkent van valami ertelmes valasz, hogy videozasnal miert rantja vissza a a fenyerot drasztikusan a gyari alkalmazas, miert olyan sotetek a videok gyer fenynel alapbol, hogy szinte lathatatlan barmi, ami egyebkent szabad szemmel nezve meg tokeletesen lathato? :U :U

Koszi sracok a fizetos alkalmazasok ajanlasat, de nem ertem, hogy maga a celeszkoz, amit ezzel
Kapcsolatban is optimalizalnak, miert ilyen kutyauto, ha mar nincs elegendo feny?

(#204017) Cheesy válasza HarleyCustom (#204010) üzenetére


Cheesy
őstag

& lugosi

Köszönöm a válaszokat.
Még a neten guglizva sem találok konkrétan ilyen hibaleírásokat, amit találok az jellemzően a hívásnál, mikor a másik fél felveszi, 2-3mp néma csend. ("iphone call delay" hiba)

A Telekomnál vajon hogy tudják a hibát beazonosítani? Mert Murphy törvénye alapján ha ott csinálok 1-2 próbahívást fogadjuk az lesz a 10-ből 1 eset amikor nincs ilyen probléma.

Ez az első iphone-om, van valami kiemelt ügyfélkezelés talán? Mert nem a leggagyibb modell és azért egy 300k-s telefon az lássa el a legalapvetőbb funkcióját egy telefonnak: lehessen vele hanghívásokat hiba nélkül fogadni és kezdeményezni. :U

Az meg, hogy ez egy általános hiba lenne iphonoknál meg még komolyabb androidos készülékeknél... hát szégyen. Te voltál gariztatni emiatt? Vagy cserélték?

www.vakbelmutet.hu

(#204020) MasterMark válasza #72445440 (#204019) üzenetére


MasterMark
titán

Már linkeltem az előbb az Apple oldalát, ott írják hogy dual stand-by.

Nem tudom milyen beállításokra gondolsz, de az eSIM-hez ugyanolyan menü tartozik mint a fizikaihoz. Illetve vannak plusz dolgok a dual-sim beállításokhoz.

Switch Tax

(#204021) Redneck


Redneck
veterán

Üdv!

Van nálam egy Iphone 5C amiről le kéne menteni a képeket és videókat. Hogy tudom ezt a legegyszerűbben megtenni Windows rendszerű gépen? A telefonban nincs SIM kártya.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#204022) -secret- válasza Redneck (#204021) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

3uTools

(#204023) HarleyCustom válasza #72445440 (#204018) üzenetére


HarleyCustom
veterán

"...Most viszont én nem nevezném az iPhonet dualsimnek, legalábbis az egykártyás változatot biztosan nem, mert erősen korlátoltak a lehetőségek vele..."

Jó rendben, ne nevezd annak, de attól még az, egy dual sim-es készülék, még ha e-sim is van benne, akkor is az. Ráadásul egy fejlettebb technológiai megoldással. Az, hogy a hazai szolgáltatók le vannak maradva e téren, az már nem az Apple hibája. Mondjuk a Telekom kivétel ezalól....de a többi nem.

Elmagyaráznád mit értesz "erősen korlátolt lehetőségeg" alatt?

[ Szerkesztve ]

HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.

(#204024) DaveHutt válasza 206 cc (#203971) üzenetére


DaveHutt
őstag

Itthon kb. 50 ezerrel szoktak csökkenni az iphone-ok az új megjelenése után. Az X nem jó példa, mert azt kivonták a forgalomból.

(#204025) Tibee86 válasza TXT (#204016) üzenetére


Tibee86
veterán

"hogy videozasnal miert rantja vissza a a fenyerot drasztikusan"
A technológiai miértjét nem tudom (aki jobban benne van a fotózós/videózásban biztos meg tudja mondani), de ez minden telefonnál így van, ahogy a látószög is kisebb videózásnál.
Valamit félreértettel, ez egy telefon, nem pedig "céleszköz", azokat fényképezőnek meg kamerának hívják, egy ilyen miniatűr optikától nem lehet elvárni, hogy tudja azt amit a valódi céleszközök fotózásban/videózásban.

(#204026) Arellig válasza Tibee86 (#204025) üzenetére


Arellig
tag

illetve ha a telefon meleg akkor is eléggé visszaveszi a fényerőt...

(#204027) TXT válasza Tibee86 (#204025) üzenetére


TXT
őstag

Koszi az valaszt ismet. :R

A videozasnal ez nem allja meg a helyet, mert pl Samunal nem rantodik vissza a fenyero, lattam a sajat szememmel. Nem tudom, hogy melyik modell volt, de valamelyik top keszulek az utobbi evbol/evekbol. :K
Es egy Huawei keszuleknel is lattam ugyanigy ezt, minden maradt ugyanugy, ahogy a fotonal is volt. En ezt a video alap sotet tonusat sehol mashol nem tapasztaltam/lattam, csak iPhone-on. Es ha vilagositok a csuszkaval, egyszeruen elkepeszto modon lesz zajos a kep. Mindez persze csak kevesebb/gyer fenyforras mellett...

(#204028) lugosi válasza Cheesy (#204017) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Rákerestem most erre a call delay-re, az egyik cikkben legutolsó megoldásként az itunes-os, DFU módos visszaállítást javasolják, esetleg ezt próbáltad már? (Bocs ha írtad, most csak gyorsban vagyok fent, nem tudok visszakeresni.)

(#204029) lugosi válasza #72445440 (#204018) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Fizikai dualsimes Xs Max-a van/volt emlékeim szerint Hutchdb-nek itt a fórumon, ha nem tévedek. Kérdezz rá esetleg hogy miben más mint az esimes.

(#204031) Gsx-rr válasza Arellig (#204026) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Pont a legnagyobb napsutesben :(

(#204032) ΞΔGLΞ


ΞΔGLΞ
nagyúr

Az esim-ről jut eszembe, ma beszéltem a telenor-ral, de a végén erre is rákérdeztem, hogy az esim, hogy áll a telenornál? Magam előtt láttam az ügyfélszolgálatos csaj buta képét, mikor rákérdezett, hogy miről van szó? De így.

Utána mondom neki, hogy Telekomnál már létező dolog ez. Nos, ő erről nem tud infóval szolgálni. Szerintem azt sem tudta mit kérdeztem. Kicsit furcsa is volt számomra, hogy ennyire nincs képben egy ügyfélszolgálatos még akkor is, ha telenornál ez nem mostanában lesz.

[ Szerkesztve ]

(#204033) natë


natë
nagyúr

A héten nem jött ki beta?

(#204034) szabogabor10 válasza natë (#204033) üzenetére


szabogabor10
veterán

Szerintem csak jövő héten jön sajnos.

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#204035) Redneck válasza -secret- (#204022) üzenetére


Redneck
veterán

Telepítettem, és egy Lightning-USB kábellel csatlakoztattam, de nem történik semmi, az iTunes mellett sem jelez pipát az ellenőrzésnél. Hiába van feloldva nem látja az eszközt.. Vajon nem jó a kábel, mert nem képes adatot átvinni csak tölteni? :U

Bocs a sok kérdésért, csak szeretném kihagyni az online feltöltöm vagy elküldöm magamnak opciókat, jobb lenne helyi gépen megoldani.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#204036) -secret- válasza Redneck (#204035) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Nincs kéznél másik? Egy próbát megérhet.

(#204037) tboldi válasza natë (#204033) üzenetére


tboldi
nagyúr

Most gyütt! :D

[link]

[ Szerkesztve ]

(#204038) hitman77


hitman77
senior tag

Sziasztok,

Hogy tudok helyet felszabadítani az iCloudban? A fotók letöltése nem szabadított fel helyet, ráadásul így már kétszer van meg a PC-n. Egyszer az új fotók letöltése miatt, egyszer azért mert kijelöltem a 2019-es könyvtárat letöltésre. Hogy tudom a letöltött elemeket egyszerűen törölni az iCloudból?

(#204039) ittakary válasza szabogabor10 (#204034) üzenetére


ittakary
nagyúr

iPad Pro 9.7"re ezt már feltolom

(#204040) natë válasza tboldi (#204037) üzenetére


natë
nagyúr

Thx 😁

(#204041) tuzpenge válasza TXT (#204027) üzenetére


tuzpenge
őstag

Nálam a Note 4 is tökre visszaveszi a fényerőt videozásnál. Ugyan így kolégám S9-e is. Szóval amit Te állítasz az nem állja meg a helyét. Szerintem nézd meg mégegyszer jobban! Nézd vissza a felvételt, ne csak mikor készül, mert ott valóban úgy tűik mintha nem venné vissza, de mikor a felvételt nézed vissza sokkal sötétebb a kép. Szóval de a Samsung is visszaveszi!

ˣ

(#204042) szabogabor10


szabogabor10
veterán

Közben kinn a beta 6 mégis.

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#204043) hokins válasza tboldi (#204037) üzenetére


hokins
addikt

Szia. A public beta melyik verziónál jár jelenleg?

(#204044) szabogabor10 válasza hokins (#204043) üzenetére


szabogabor10
veterán

4-nél, de szerintem holnap jön az 5.

iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

(#204045) tboldi válasza hokins (#204043) üzenetére


tboldi
nagyúr

Ahogy szabogabor10 is írja. :)

(#204046) Mr.Grincs válasza Ombi5 (#203837) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

Én ezt használom, szerintem ez a legjobb, függetlenül, hogy Samsung. Megvan több mint 3 éve és a mai napig hibátlanul megy. [Samsung] Előtte volt 3 fele és hulladékok voltak. Ha ez egyszer letérdel akkor is ilyet vennék.

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#204047) Redneck válasza -secret- (#204036) üzenetére


Redneck
veterán

Elhoztam haverom egyik utángyártott kábelét, és egyből felismerte. Engedélyeztem az eszközt és kész. Nem kellett semmilyen program sem hozzá, simán hozzáfértem a képekhez és a videókhoz, a Windows saját fájlkezelője kezelte.

Köszi a segítséget! :R

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#204048) hokins válasza szabogabor10 (#204044) üzenetére


hokins
addikt

Köszönöm a választ. Neked is tboldi.

[ Szerkesztve ]

(#204049) Lall válasza TXT (#204001) üzenetére


Lall
veterán

Ez nem iPhone hiba! Ahogy pikszel is írta, ez a Moiré jelenség vagy hiba. Röviden: A képen az interferencia miatt megjelenő hiba. Ez LED falnál hatványozottan fenáll a technológia miatt.

Nem iPhonenal, hanem 1,5-2 millás vázzal és hasonló árkategóriájú obival készült fotóknál is jelentkezik. Pl.

Kicsit távolabbról is próbáld meg a TV-t, LED-et fotózni, akkor talán nem folynak, nem világítanak annyira erősen az obijektívbe a LED pontok, nem akkora az interferencia. Sokösszetevős a dolog, itt egy hasznos cikk erről.

Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

(#204050) natë válasza tboldi (#204045) üzenetére


natë
nagyúr

Előző még gyenge volt kamerában, ez vajon milyen ?

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.