Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz univerzita #130045 üzenetére
nplayer mindent kezel, en is azt használom
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz univerzita #130047 üzenetére
hah, jó tudni, köszi!
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz univerzita #130045 üzenetére
A fizetős Infuse tuti, de lehet, hogy a VLC is.
-
univerzita
addikt
válasz Noncsika24 #130044 üzenetére
Talán a nPlayer kezeli.[link] Szerintem csak a fizetős Infuse kezeli
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Noncsika24 #130042 üzenetére
rakj fel valami lejátszót ami feliratokat es kezel es itunesban az app-ba húzd bele a feliratokat es a filmeket is
-
Noncsika24
újonc
Sziasztok
Szeretnék a sorozatok mellé feliratot is tenni, de nem engedi mert nem játszható le.
Tudnátok segíteni, h mit csináljak?Előre is köszi
-
Dr. Oid
aktív tag
sziasztok,
tudtok olyan email appot a gyári mailen kívül, amiben testreszabható a levelek letöltési periódusa (fetch)?
-
bigdady
nagyúr
válasz Megane2000 #129998 üzenetére
Nem jo helyen nezitek. Apple apps-on belul nyisd meg ott ingyenes lesz (fooldal a storeban alul)
-
dani0904
tag
Sziasztok!
A következő a helyzet amiben segítséget szeretnék kérni:
Iphone5-ről iphone6s-re váltás esetén, ha amúgy az icloud backup be van kapcsolva, de az új iphonenál nem a biztonsági mentés lett visszaállítva hanem új iphoneként lett beállítva, akkor van arra lehetőség hogy a régi telefonról az újra áthozni az összes üzenetet ami rajta van? Az új iphonera már jöttek azóta üzenetek szóval mivel azokat sem lenne jó elveszteni, újratelepíteni icloud mentésből a telefont nem akarom (gondolom akkor csak úgy lehetne, hogy a régi telefon mentéséből felállítani, és akkor az új telefonra érkezett üzenetek elvesznek).
Szóval van arra lehetőség, hogy icloud nélkül - vagy akár azzal - át lehessen hozni az összes régi üzenetet az új telefonra anélkül, hogy restoreolni kéne?
Köszi!
-
legenda
válasz Phobion #130032 üzenetére
nem a minél jobb eredmény a célom, de ha épp úgy használom, akkor annyit is tud, máskor meg kevesebbet, de volt már példa még attól jobbra is, mert akkor sokáig nem voltam világos környezetben és szinte végig minimumon, vagy annak közelében ment a kijelzős fényerő, de ezen kívül is több tényező befolyásolja még.
a játék és a navigáció nyilván többet kér az akkumulátorból, illetve a különböző külsős csevegős és közösségi alkalmazások is megkérik a magukét, de mivel a telefon van a felhasználóért, így csak akkor kell ezeket mellőzni, ha valóban nincs azokra szükség, vagy a kelleténél nem nagyobb kompromisszum a mellőzés, vagy adott tekintetben esetleg egy jobb módozatú alternatíva is van.
nekem valóban nincs telepítve facebook alkalmazás, messenger és társai, megoldom böngészőből, sürgős üzenet ott nincs, mert akkor elérnek más módon gyorsan/azonnal, akiknek ez tényleg fontos és azonnalos.
sürgős esetekre adott a telefonálás, sms, imessage és e-mail, de ettől még elfogadom, ha valakinek fontos például a facebook alkalmazás és messenger, mert azonnal értesülni akar mindenről és az a kapcsolattartásának fő irányvonala.Blyan; néha nekem is, ha épp úgy használom, változó.
meg aztán, ha mennem kell valahová és nem csak 1 - 2 órára, akkor jellemzően rátöltök/feltöltöm félen vagy bőven felette is, mert (lehetőség szerint) szeretek teljesen feltöltött telefonnal elindulni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gsx-rr
veterán
válasz Phobion #130032 üzenetére
Annyira nem értem az ilyen dolgokat! akkor minek vettél ilyen tudású telefont ,ha nem akarod használni arra amire való?
Ha nincs szükséged ilyen alkalmazásra azt megértem, de hogy napi 1 órával többet bírjon azt nem igazán.
Nem tökmindegy?
Én úgy vagyok vele ,ha merül feltöltöm és kész!
ez nem autó ahol számít a fogyasztás![ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Köszönöm, szeretném nagyon sokáig használni.
Igen, ez eddig is világos volt számomra, hogy ahány felhasználó annyi eredmény, láttam is a screenshotodat. Komoly eredmény
El is kell gondolkodnom, hogy az ilyen messenger-t és társait valahogy eltávolítom ezzel is nyerve és kis szuflát, gondolom a játékok és a gps-es navigáció igényli a legtöbbet
-
legenda
válasz Phobion #130027 üzenetére
szia,
használd egészséggel, az akkumulátoros üzemidőt meg hiába kérdezed, mert az mindenkinél más és más, hiszen egyedi használati mód, beállítások, telepített és használt (külsős) alkalmazások, környezeti tényezők...stb. függvénye.
a 6s plus akkumulátoros üzemideje nagyon jó, a többi meg tőled függ.
benézel a 6s plus témába, megtalálod az én statisztikámat, hogy 3 napos készenlét mellett volt 8 óra használatom úgy, hogy még 20%-on állt az akkumulátor, aztán bosszankodni fogsz, hogy neked nem olyan jó, holott te teljesen másként használod?!?![ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Megane2000 #129987 üzenetére
az tiszta sor, csak az 5s esetén lehet akár kettővel korábbi főverzió is, ha kellően régóta áll raktáron valahol, ezért kérdeztem a frissítést.
rápróbálható egy új fiókkal is.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz jorden06 #130023 üzenetére
Csak hátlapcsere? Nem tudom, anno a 4S-en lehetett cserélni, nem is volt vészes az ára. Nyilván egy eredeti az nem olcsó - fagyalllo 10500-ért cseréli.
szek:
Most nézem, az 5S-t durván szét kell kapni egy hátlapcseréhez, a 4S anno csak csavar ki, hátlap le és kész.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
iPhone 5S-hez tudtok megoldást, hogy ha a hátlapi kameralencse annyira össze van karcolva, hogy értékelhetetlen képeket készít mit lehet vele csinálni? Teljes házcserét ha lehet nem szeretnék az ára miatt.
-
Scholes9
nagyúr
válasz Megane2000 #130005 üzenetére
Passz. Nekem az első Apple cuccom ez, amihez létrehoztam egy fiókot, maga a készülék Telekomos bontatlan volt. Nincs gond nálam. Lehet h érdemesebb lenne ott érdeklődni, ahol vettétek
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
kertsa
senior tag
válasz anderledani #129993 üzenetére
Nekem ue volt. Ezt a Waze topikból ollóztam át.
#4462 - SZATA
iOS - GPS - Waze
"Most aktiválták nálunk a naptár értesítéseket, amely azt csinálja, hogy figyeli, épp hol vagy (MINDIG), és ha olyan naptár bejegyzésed van, aminél van hely is megadva, akkor szól 1-2 órával előtte, hogy mikor kell elindulnod, hogy odaérj, illetve akkor is szól, amikor már muszáj elindulnod, mindezt az aktuális forgalom függvényében.
Ezt engedélyezni/letiltani a Waze beállításaiban tudod, Általános/helyzet követése, illetve a naptár menüpontokban.
A Waze alkalmazás programozásilag a naptár szinkronhoz NEM használja a GPS helymeghatározást, csak a területit (wifi+tornyok).
Tehát igen, a Waze miatt van ott a nyíl akkor is, ha kilövöd az appot az előzményekből."[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #130017 üzenetére
Köszi. Nem értem benne a logikát, hogy ez miért nem megy itt is...
-
veterán
válasz r3dsnake #130016 üzenetére
Magyarországon nem, csak a szerencsés országokban. Ha átruccanok pl. osztrákba, azonnal aktiválódik a suggested websites-cal együtt. USA-ben és UK-ben pl. híreket is kidob a Siri suggestions lapra a javasolt app-ek alatt. Tök jó.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
r3dsnake
nagyúr
Nálatok keres a spotlight weben vagy appstore-ban automatikusan gépelés közben?
-
ny.erno
tag
Tegyétek össze a kezeteket lefekvés előtt..
-
Ragnar95
félisten
válasz smallmer #130012 üzenetére
Bármelyik márkás töltő megfelelő lehet, arra kell csak figyelni, hogy az iPadnek kell 2.1A, így annyit tudjon leadni a töltő. De noname utángyártott töltőt semmiképp ne vegyél, mert az komolyabb bajt is okozhat, ha tönkremegy.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Most már nagyon tolná az arcomba az 5S a 9.2.1-es frissítést, jelenleg 9.2-n vagyok, elégedett. Olvastam itt korábban, hogy kicsit lassabb lett, laggolt valakinek. Mi a véleményetek róla?
-
bajaki
őstag
Van valakinek tapasztalata Nillkin Defender 2 tokkal? (6, 6+)
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
légszíves mondjatok nekem olyan iphone és ipad töltőt ami nektek bejött és semmi bajt nem okoz a telefonban most a gyári töltőt tegyük félre
ha van olyan ami mindkettőt képes tölteni az még jobb
köszönöm
szép estét -
Scholes9
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest