Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
:facepalm: köszi... És ugye ez mobilnettel nem tolja fel?
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz nederlanden #94940 üzenetére
Én nem érzek lényeges különbséget az 5-5S-6 vonalon minőségérzetben, már ami az új készüléket illeti. Az eleje a 6-nak üt legjobban az ívelt üveg miatt, a hátulja a fekete 5-nek volt a legszebb. Ami a tartósságát illeti, azt még nem tudom megbecsülni, viszont az tény, úgy a 6 oldala csúszik normál fogáskor is. Még nem találtam belebújtatós bőrtokot hozzá, így egy gear4 UltraThin féligátlátszó tok van a hátulján, de ha kiveszem, majd visszateszem, ez az első, ami feltűnik. Valami guszta érdesítést rakhatnának rá körbe.
A legjobb aláírás a héten
-
Kiskokó
veterán
válasz bull84ghia #94995 üzenetére
A képeket lementettem külön az Itunes-al és külön a képeknél a visszaállítással raktam vissza.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Gicz
addikt
válasz erdoke #95009 üzenetére
Nekem a 6 designja kinézetre nagyon tetszik.
2 problémám van vele összvisz, az egyik, hogy ha száraz a kezem, eléggé csúszós tud lenni, a másik pedig a szín. Nekem spacegray vsn, de jobban örülnék egy full black verziónak, mint i5-ből a fekete volt. Számomra az nagyon ütős lenne!Egyébként meg vagyok vele elégedve nagyon, szerintem nem annyira érzékeny a karcokra a hátulja sem.
-
FIREBLADE78
addikt
Mobilnethez widget/kapcsoló létezik? ne keljen állandónan beállításokban mászkálni,macerás
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
ryori
senior tag
válasz FIREBLADE78 #95014 üzenetére
Nem kell kapcsolgatni ha szükséges lenne, lenne rá kapcsoló.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Így igaz. Androidon (Sony) zabálta az akksit + forrósította a telót a mobilnet, most megváltás, hogy állandóan bekapcsolva maradhat, mert nem jelentkeznek ezek. Nekem abszolút nem hiányzik a kapcsoló.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Ragnar95
félisten
válasz FIREBLADE78 #95018 üzenetére
Minimális adatmennyiséget generál a háttérben a teló, így adatforgalom kímélése miatt 1GB-os keretnél tök fölösleges kapcsolgatni és akksikímélés miatt is max akkor éri meg, ha órákig egyáltalán nem használod.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz radi8tor #95020 üzenetére
Az meg a másik fele, hogy mostmár külön kapcsolhatod, hogy melyik férjen hozzá a mobilnethez és hogy melyik dolgozhasson a háttérben, így gyakorlatilag 100%-osan szűrhető, hogy mi és mikor használja a mobilnetedet.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ryori
senior tag
válasz Ragnar95 #95019 üzenetére
Akksi kímélés? folyamatosan be van kapcsolva, LTE hálózaton megy, este 11körül lehúzom töltőről, reggel 8 körül 99%-os az akksi ha nem használja a mobilnetet, szinte semmit nem fogyaszt, bizonyított tény hogy a kapcsolgatással még több energiát fogyaszt, mintha idle-ben marad. jó akinek 30MB nete van....
Én az első beaktiválás óta nem kapcsoltam ki a mobilnetet, 1GB, még nem fogyott el.
-
más: miért droppolja a wifit? játszok dungeon keeper 2-vel, és wifiről ledobja mobilnetre, és megszakad a játék. mivel kilőttem a mobilnet használatot neki. nem csak ennél. böngészésnél, messengernél. mindíg, mindenol. eldobja a wifit. ilyenkor vagy visszajön, vagy wifi ki-be[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz erdoke #95009 üzenetére
Ha nagyon száraz a kezem valóban jobban csúszik mint az i5 de nem annyira zavaró szerintem.
"Sajnos" eléggé válogatós vagyok mindenben (ruhák,autó,órák,stb.) így nagyon megnézem a munkát/minőséget ,és itt azt látom,hogy a már nagyon kiforrott 5s-t /majdnem/ tökéletesítették egy kevésbé sérülékeny házzal,gyönyörű-nagyobb kijelzővel,még pontosabb érzékelőkkel,finomabb /természetesebb)hangokkal,és precízebb nyomáspontú gombokkal.
Nem így van?
Hol/miben hazudtam?
Ja,hogy elsőre idegenkedtem a 4év szögletes/sarkos/éles iphoneozás után,és gagyinak találtam?
Ne már?!akkorát hibáztam volna?Ismét eltaláltak egy olyan hasznos méretet ami még nagyon jól kezelhető,kényelmes.
Az i5-i5s nagyon jó telefon de nincs egy kategóriában már az i6-al,pláne ha a minimális árkülönbözetet nézzük.(kb. Bmw f10 vs f30 különbség)Aki új iphone vásárlás előtt áll gondolkodás nélkűl az i6-ot vegye!
Miért baj ez?
Nem érdekel az alma meg elfogúltság meg ilyen köcsögségek,ami jobb az jobb és kész!
Soha nem szutykoztam az i5s-t míg nem kezdtek személyeskedve szúrkálni,
-hassználtan 100e körűl még mindíg az i5-5s a legjobb választás!!!Köszi neked a normális hozzáállást.
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Danny750
őstag
válasz nederlanden #95023 üzenetére
Teljesen egyetértek veled!
Valaki nem tudja ,hogy i6-on ,hol lehet az apn-t átírni ??>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Ragnar95
félisten
Mondjuk ez csak LTE-re igaz, a 3G az valóban zabálja az akksit, de ettől még tény, hogy ahhoz nagyon sokat kell offline lennie a telónak 2 kapcsolgatás között,h megérje a 3G-t kapcsolgatni.
-
veterán
-
buci30
addikt
Mi lehet a hiba ,hogy néha nem kapom meg az iMessage üzeneteket (i6) ?
Aztán azt vettem észre, hogy a telefonszámom nem volt bepipálva (De eddig be volt és jó is volt...) és nem is engedte míg ki nem jelentkeztem iMessage meg vissza.
Akkor okés volt a pipa de ugyan ugy nem jött meg az üzenet csak a mac-re.
Aztán végső ,hogy ujra indítottam a telefont és akkor lett jó.Mi lehetett?
S párom (5s) se mindig tudod küldeni nekem azt mondta volt ,hogy nem ment el neki az üzenet.
Pedig nem wifi függő ugye a program és vagy adatmennyiség ami be is van kapcsolva és engedélyezve is.Tehát nála meg minden okés volt. S még is volt ,hogy nem küldte el.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
pszichiater
senior tag
válasz nederlanden #95023 üzenetére
Annyira ellentmondásos ez a hsz az eddigiekhez képest, hogy az már fáj.
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
Danny750
őstag
válasz szabogabor10 #95026 üzenetére
Mert bbm -et használok
Akkor a szolgáltató tudja csak ??>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
szvoboda
tag
válasz peugeotmate #95016 üzenetére
Még aláírja az Apple a 8.1-et!
-
veterán
-
Danny750
őstag
válasz szabogabor10 #95034 üzenetére
Az lesz, köszi a segítséget
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
nederlanden
senior tag
válasz pszichiater #95029 üzenetére
a kis érzékeny😌
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
pana0017
senior tag
Használt telefon vásárlása esetén, ha nem lesz alkalmunk wifi és gép közelben lenni, akkor kérjem meg az eladót hogy restore-olva hozza a készüléket? Hogy lehet megelőzni az Apple ID-s visszaéléseket ilyen esetben? Illetve ha még garanciális a készülék, akkor mire figyeljek? Elég ha a garancialevélt hozza vagy a számla is szükséges hozzá? (B-telnél vásárolt telefon)
-
Slyer
senior tag
Hali!
Azt már többször tapasztaltam, hogy az itthoni garanciáztatás több mint tökéletes, ami a telefont illeti
Viszont az lenne a kérdésem, hogy a tartozékokkal is ilyen jóság van? Van egy lighting kábelem, amit még a sima 5-höz kaptam annó, a mai napig megvan a kábel, viszont a lightning csati felé meg van törve klasszikus módon. ha visszaviszem gariba egy 5S papírjával, akkor el fognak hajtani a 'csába, vagy cserélik?
-
Ferko75HUN
senior tag
Az itthoni garanciáztatás sem olyan jó már mint régen, pont az ügyeskedések miatt, gondolom nem férne bele venni egy új kábelt...
Nem vagyok szent, félreértés ne essék, de egy több éves kábelt gariba kicseréltetni..[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
A húgom kapott egy 4S -t. A kérdésem az lenne, hogy milyen tapasztalataitok vannak az iOS 8.1.1-el kapcsolatban 4S-en? Jelenleg 7.1.2 van rajta "gyárilag". Megéri frissíteni vagy nagyon sokat lassulna? Most egészen szépen muzsikál így.. Meg is lepett
-
kchris78
veterán
én kiteszteltem. A 100%-99% ugrás az legalább 5%-nyi fogyasztást jelent.
A mobilnet kikapcsolás az nem igazán azért számít fogyasztásban mert a mobilnet aktív (és fogyaszt) hanem a háttérben futó kommunikáció miatt a processzek rendszeresen felélednek, csinálnak ezt azt majd visszaalszanak. Na ez tiltott mobilnettel nem történik meg.
Én fölöslegesen nem merítem a telefont, hogy amíg nálam van azalatt ne kelljen akksit cserélni, nem is annyira az ár miatt hanem újonnan csak utángyártottat lehet venni. Éjszakára repülő üzemmódba letolom azt kész, nem is sugároz nem is csesztetnek (ez is fő ok). -
Shodan
addikt
Az apple tényleg még mindig aláírja a 8.1-et?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
ryori
senior tag
válasz kchris78 #95045 üzenetére
Nekem semmit nem csinálnak bár kérdés kinek milyen appja van, és minek engedte a mobilnetet?
Nekem ami úgy használhatná esetleg, az a messenger és viber, skype. de nekem aztán oly mindegy, kapcsolgassa aki akarja
De mondom, én sosem kapcsolom ki, nyúzom, és estére is marad 20% általában, szóval nagyon jól bírja ez[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz Shodan #95046 üzenetére
Igen, aláírja. Itt egy oldal a lehetőségekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest