Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Üdv! A google chrome-mal lehet valamit csinálni hogy blokkolja a hirdetéseket, felugró ablakokat?
-
Topikgazda
válasz markknight #273046 üzenetére
Nekem mutat, nincs gondom vele (Apple Watch is van természetesen).
Csa ka trendeknek kell 6 hónap, hogy mutassa utána, hogy magadhoz képest jobban, vagy rosszabbul teljesítesz. A gyűrű értékeket mutatnia kellene minden nap (állás,gyakorlat, mozgás).
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Ez a fitness widget most lényegében halott? Se a lockscreenen, se sehol nem mutat adatot.
Vagy csak 6 hónap múlva mutat adatokat? Healthből nem látja? Furi.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz BigBlackDog #273037 üzenetére
Fekete Decoded Speedshopnál van raktáron,ahogy Bestmarknál is.
Mujjo 2 féle top4mobile.hu-n van,bár az az oldal nem olcsó.
ESR-t meg találni nagyon sok webshopban.Top4mobile,doopshop,Tok-shop pl. -
BigBlackDog
veterán
Nem gyári bőrtokot (pl. ESR, Decoded, Mujjo) honnan lenne érdemes beszerezni 12 Prohoz? IKiegészítőknél már nem kapható és többi helyen is eléggé kifutottak, ha jól látom.
-
majestic
őstag
Most vonták le a számlámról a teló összegét. Mindig az Apple.hu-ról rendelek és a tranzakció kedvezményezettje az Apple.com/hu volt mindig. Most a tranzakció kedvezményezettje “AOS HUNGARY”. Tudja valaki, hogy ez micsoda?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
zojjektum
senior tag
Melyik böngészőt használjátok? Ha a Safarit azt melyik reklámblokkolóval?
-
veterán
válasz gyuri2008 #273029 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni,sosem használtam tok nélkül a telót.
Amúgy i11???
Ahhoz minek Magsafe?Mágnes sincs a telóban és a vezeték nélküli teljesítménye is max 7,5W,nem tudja kihasználni a Magsafe pad képességeit.Ehhez bármilyen minimum 7,5W-ra képes sima qi töltőpad elég,ezekből meg relatív olcsón találni 1000+1 félét. -
gyuri2008
veterán
A MagSafe töltő vékony szilikon keresztül is rendesen tölt?
-
KD6-3.7
őstag
Ma vettem észre, hogy a naptárban az ünnepnapok németek, német nyelven írva
Régio pedig magyar! Másnál ilyen? -
őstag
válasz chelseafan94 #273020 üzenetére
gondolom az apple ID-dat nem a telekomtól kaptad, szóval ennek nem hiszem hogy köze lenne a hardver forrásához, szóval inkább az ID környékén nézelődnék.
it never gets easier, you just go faster
-
Noxy
veterán
válasz chelseafan94 #273020 üzenetére
Beáll.. - általános - nyelv és régió
Német vagy Magyar?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
gyuri2008
veterán
Ezt APPLE MagSafe töltőt rádughatom erre APPLE 20W USB-C hálózati adapter-re,mivel ez gyorstöltő.
-
chelseafan94
tag
Sziasztok! A magyar telekomtól vettem egy 14 pro-t. Tudnátok segíteni, hogy az app store miért írja, hogy a fiókja a magyar áruházban nem használható, váltson a német áruházra?
PS ID: KoloChelsea
-
veterán
Semmi köze az nfc-hez.
Maga a töltőelektronika egyedi (a töltőben is) ami csak a Magsafe-es telókat engedi gyorstölteni.A technikai részébe nem mennék bele jobban,de konyhanyelven és röviden.
Minden alkalommal gyorstöltene a töltő,de ha nem kap választ a telótól hogy “ok,küggyed” akkor azonnal levált kisebb teljesítményre.
Kommunikál egymással a töltő és a teló (de nem NFC-n),ez a kommunikáció az amin tekert egyet az apple azért hogy csak a Magsafe-es telókkal működjön a töltő 12/15W-on.
Ez a kommunikáció hiányzik a mezei qi töltőkből,ezért töltenek csak 7,5W-tal még a legbikább padok is.
Ezt az elektronikát simán lemásolják a kínaiak,ahogy az MFi chippel is tették,vagy fizetnek az Apple-nek licenszdíjat amiért használják.
Blitzwolf pl. utóbbit szokta.[ Szerkesztve ]
-
-
flawfless
csendes újonc
Valaki esetleg, aki váltott Gen 2 Airpods Pro-ra, nincsen eladó tokja Gen 1-hez? Leginkább valami fekete színűt szeretnék. Köszi és bocsi az offért.
-
nagyúr
2000 Ftért vettem Aliexpressről - gyári Apple 20W töltővel használom, működik ahogy a nagykönyvben meg van írva
én pl pont örülök hogy nem költöttem rá nyolcszor ennyit
puttyog a töltés megkezdésekor, speckó animációval, pont mint az eredeti
töltés sebessége is pont ugyanaz
[ Szerkesztve ]
-
swaggie5
csendes tag
Másnál is előfordul a gyári billentyűzet hangjának laggolása? Safariban, Messengerben, mindenhol előfordul, nem app specifikus. Azt hittem az XS nem bírja már úgy a tempót, de sajnos 14 Pro Max-on is beakad néha. Tudtok rá valami fixet, az újraindításon kívül?
-
esbii22
őstag
Sziasztok! Arra lesz mód esetleg hogy a gyári időjárásban a forrást, ami most OMSZ, vissza lehessen állítani a The Weather Channelre? Szinte mindig mutatja a 20-30% esőt és a felhős időt akkor is, ha süt a nap mindenhol ( radaron ellenőrizve ). Ráadásul amikor esett 3 órát egyhuzamba, szerinte csak felhős volt ez idő alatt. Kár pedig szerettem a gyári időjárást de ez így elfogadhatatlan.
Szerk: írnék egy véleményt app store-ban de így adja be a billentyűzetet, és nem is tudom elforgatni. (iOS 16.0.2)
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Nem pont iPhone, de bármi Apple cuccra mikortól él a garancia? Vásárlástól számítva vagy bekapcsolástól számítva? Vagy hülyeséget kérdezek?
Most vennék órát, de csak karácsonykor adnám át.[ Szerkesztve ]
-
Greg-77
aktív tag
Egy olyan problémám van, hogy a gyári levelezőbe felvettem a Gmail-t valamint a Hotmailt az iCloud mellé. Szépen működik is minden, de a Hotmail folyamatosan jelez 1 db levelet. De ha megnyitom nincsen egy sem, se kimenő sem pedig bejövő levél. Szűrés nincsen bekapcsolva már néztem. De az 1-es továbbra is kint van. Mit tudok csinálni? Mi lehet a hiba?
-
Clemi
veterán
Ha jól emlékszem, nemrégen volt szó arról, hogy a 16.0 utáni frissítéssel visszakerül a zárolt képernyőre az akku töltés státusza, amit most csak a csatlakozáskor jelenít meg, de később a kijelzőre koppintva már nem.
Ez most visszajött a 16.02-vel? Csak mert nekem nem jelenik meg most sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest