Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
Iphone-os pendriveokkal van valakinek tapasztalata? Ma megkert egy baratom szerezzek mar neki, mondtam elotte utanaerdeklodok mennyire hasznalhato, van-e esetleg problema veluk?!
-
mike92
csendes tag
Sziasztok, (és bocsi ha rossz topikba írok, de ez tűnt a legmegfelelőbbnek) lehetőségem van elcserélni a PS4 Pro-mat egy iPhone 7-esre. Még soha nem volt iPhonom, így kissé vakon vagyok, tudnátok segíteni, hogy mire érdemes figyelni?
Ennyi infóm van róla: "Szia 128gb jetblack, független, már nem garis. X et vettem és ez felesleges lett, tokban tartottam mindig és üvegfolia van rajta megvételtöl" illetve a csatolt képek.Igazából azért gyanús kicsit mert a pro (100) és az iphone értéke között van vagy 30 ezer ft különbség.
Mi a véleményetek, van reális kockázata annak hogy én járok rosszul a cserével? -
CharlieDrop
veterán
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
domojko
senior tag
Valaki legyen szives árulja el mit rontottam el.
iPhone 6s 32gb, a legfrissebb os.
Telefonon a gmail az alapértelmezett fiók
Pc-n chrome böngészőt használok. A win10 egyik frissítésével a chrome-ból eltűntek a mentett kedvencek, helyette megjelentek a safariban használt kedvencek.
Ez most hogy? Miért tűntek el a kedvencek, és hogy kerültek oda a safaris kedvencek?
Mi köze a kettőnek egymáshoz? -
majestic
őstag
Segítséget kérek!
Vettem egy Samsung S8+ És szeretném beállítani az iCoud-os fiókomat. A hivatalos Apple beállítások [link] nem működnek. Már minden verziót kipróbáltam, nem megy. Nincs itt valaki akinek androidos telcsin be van állítva az iCloud-os e-mail kliens és működik? Ha igen, akkor írja már le mit hova kell írni, mert kidobom ezt a szart az ablakon...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
domerator
veterán
válasz mike92 #179007 üzenetére
Szia. En ilyen higfosch minosegu kepek alapjan nem vennek ettol telefont, nem veletlen hogy ilyet tett fel, ezeken meg egy loveszaroknyi karcolas se latszana... mellesleg baromi igenytelen a csoka (Ivett???) mert a folia hamlik rendesen es nem egy napja kezdodott.
Soksok kulonb telot hirdetnek... de te tudod.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Clemi
veterán
Sziasztok, az i7-ben van aptX kódolás?
-
kagzer
aktív tag
Én vagyok ügyetlen, vagy kivették az alkalmazásokat az iTunes-ból?
-
tboldi
nagyúr
válasz kagzer #179020 üzenetére
A 12.7-ből kivették. Viszont az előző verzió (12.6.3) visszatehető.
-
general
addikt
még mindig nem frissítettem ios 11-re, érdemes most már? javult a dolog a frissítésekkel? (7 pluszom van)
-
pinnacle
nagyúr
Dokumentumok 17GB tárhelyet foglalnak. Hol tudom megnézni mi ez? Telefonon, iCloudban nem találom.
-
blck1
tag
sziasztok!
i6S-nél illetve/avagy más telefonoknál mások is tapasztalják ezeket a hibákat?- ha beszélgetek valakivel, aztán lerakom a lezáró gombjával, akkor az utána lévő hívást nem tudom felvenni, mert fekete képernyő fogad. emellett pedig a gombokra nem reagál, és nem tudom kb 10mp-ig feloldani a telefont. ezek ios11 után jelentkeztek.
- akárkivel beszélek, akárhol.. akármilyen térerővel, akkor is szakadozik a vonalam másodpercekre engem vagy a félt nem hallom... kb fél percenként..
- bluetooth párosítások kegyetlenül bugosak, hol eldobja-hol nem, és aztán visszajön.. mindenféle eszközzel lévő párosításnál tapasztalom
hozzáteszem, sokat frissítem a telefont, és most is a legfrissebb szoftver van rajta, kb 1 hónapja teljesen tiszta telepítéssel, új telefonként állítottam be itunes-on.
egy 1 éves 6S 32gbről van szó, amit 179.000Ft körül vettem. ez kritikán aluli. még csak javítattnom se kellett sehol, soha, teljesen gyári az összes alkatrésze, leejteni is csak nagyon ritkán sikerült.az akku állapotáról inkább ne is beszéljünk, bár ez inkább szoftveres lesz...
én hülye állatkirály majom, egy utolsó balfasz.. amikor megjelent az ios11, annyira megörültem az adatforgalom ki/be kapcsoló gombnak.. hogy 9.3.5-ről képes voltam erre a híg szarra frissíteni. és itt gyakorlatilag le is húzhatnám a wc-n a telefontugye ezeket a hibákat nem csak én tapasztalom? alig vannak appjaim.. alap dolgokat használok
[ Szerkesztve ]
-
Ufff
senior tag
válasz mike92 #179012 üzenetére
Hagyd. Ivett, de férfi fogja a készüléket (vagy egy NDK-s úszónő). Sötétben fotózott, hogy semmit ne láss a telefonból. Rendes volt, a kijelző legalább aktív. SIM nincs benne, lehet akár letiltott is.
Szerintem ennek a telefonnak Ivett örülne a legjobban!
Bárcsak kezem közé kerülne egy ilyen tolvaj g.ci...[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
-
dvdbackuper
őstag
a legújabb beta-ból kivették a procilassítást? eddig antutu150k volt a max, most meg 170k akármikor mérem
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok.Az SE-en van olyan lehetőség hogy a fényképen szerepeljen az időbélyeg?Egy 6s pluszt küldenék szervízbe de elötte szeretnék róla képeket csinálni az esetleges problémák elkerülése végett.Jelenleg teljesen karcmentes és szertném ha úgy is kapnám vissza.Köszönöm.
-
Sipka81
tag
i7+-hoz milyen töltőt ajánlanátok a gyári helyett, ami nem nyírja ki a telefont/akkut? az sem baj, ha gyorsabban tölt. honnan rendeljem?
-
tucsok0706
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy problèmàm játszok egy jàtékon ahol eddig gmaillal voltam bejelentkezve androidos telóról.Letöltöttem iphonra gmailt de nem tudok vele bejelentkezni.Mit tudok tenni?
-
-
Timyyy
őstag
Honnan lehet legolcsóbban airpods-ot beszerezni?
Erről például hogy bizonyosodhatok meg, hogy eredei-e?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
aujjobba
addikt
válasz sly54 #179037 üzenetére
Hol van ilyen?
Akárhogy keresek csak 3rdparty appokat találok erre, beállításokat és a Kamera appot végignéztem, semmi ilyesmi.Vagy csak trollkodsz? Mert valljuk be azzal, hogy ideírod "Van" senkinek nem segítesz.
(#179046) Timyyy:
Hát nézd, átszámolva ez kb 34 ezer Ft, plusz ha megvámolják erre még 27% ÁFA plusz a vám rájön, ezen kívül ezt írja:
"Normal signs of use. Fully operational. Includes charging case but not the charging cord"
Tehát használt cucc, és nincs hozzá töltőkábel, ami amint tudjuk többezer Ft.[ Szerkesztve ]
-
sirkan13
aktív tag
Köszönöm mindenkinek.Ha pc-re rakom a biztonsági mentèst akkor mindent elment?Értem ez alatt az smseket,a hívás listás és a beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest