Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
-
-Ben-
veterán
válasz Yiggdrasil #153005 üzenetére
Nekem piros/kék/zöld csíkok is szoktak lenni, ne foglalkozz vele.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Valaki rendelt már iphone-t a trendvisual.com oldalról? Másik iphone topikban láttam két hsz-t amiben rendeltek onnan és nem volt semmi gond, de gondoltam körbekérdezek, hátha valaki még tud infót erről.
Ami nyilván megfogja az embert, hogy 228k-ba kerül a 128-as 7-es iphone. -
buci30
addikt
Hogyan lehet beállítani gyorshivást a telefonon?
Pl ha hosszan nyomom a 3ast akkor hívja a hozzárendelt kontakt számát.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Nescafé
őstag
Ios 10.2 elérhető
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
anderledani
őstag
válasz DJosef #153016 üzenetére
iTunes még nem jelzi, OTA meg nem akarom feltenni.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
ittakary
nagyúr
válasz DJosef #153016 üzenetére
feltelepítettem a teljes verziót, nálam +fél nap üzemidő! screenshot
igen, kikapcsolható
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
10.2! Kellett már, mint egy falat kenyér. Minden akadás, animáció bug megszűnt... ja! mégse.
-
buci30
addikt
Feltettem az iOS10.2 pár perce és mielőtt jönnek a kérdések tényleg nagyon jó! Az aksi idő jobb sokkal, gyorsabb is lett és a net is gyorsabb... 😂😂😂
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
bandigno
senior tag
válasz Yiggdrasil #153005 üzenetére
gondolom gyengébb térerejű helyen jön elő, ahol 4G és 2G van, 3G csak itt-ott a fiókban! Én és ismerőseim i7-tel szenvedünk ugyanezzel, plusz meg is szakadnak a hívások! én cseréltettem sim-et és telefont is apr-ben, de ugyanaz! jelentsd mindenképp online üfsz-en! érdekes h már 6S esetén is előjön...:/
a szolgáltatás is megszűnik neked is arra a 10-15 mp-re?
[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
Föltettem én is a 10.2-t.
Érdekes, hogy töltő nélkül elkezdtem 53%-os akksival és az újraindulás után van 56%.
Ez csakis a kijelzés szoftveres változása miatt lehet. (gondolom)18 éve itt
-
B-L-A-C-K
titán
Na nekem is fent a 10.2, durván jobban bírja az aksija, megérte felrakni....
-
Chiftain
aktív tag
Na fent van a 10.2 az i7plus-on. Hát az akksi időt még nem mértem le. De láthatóan gyorsabb lett a telefon. Ahhoz képest is amilyen volt. Pedig én nem tapasztaltam semmi akadást vagy lassú animációt eddig se.
-
Coc@s
őstag
válasz Keef_Lee #153028 üzenetére
+1
Egyébként most meg már 40%-ot ír úgy, hogy megnéztem kb. 2 levelet.
Szóval nyugtával dícsérjük a medve bőrének az elejét!Nem tudom, ki mennyi ideje tette föl, hogy annyira biztosan állítja a durván jobb üzemidőt?
(Esetleg már a bétát is használta mióta az megjelent?)18 éve itt
-
a1connect
csendes tag
Sziasztok! VirtualHome tweak-et nem tudom telepíteni 6S-re (ios 9.3.2), azt írja, hogy nem támogatott a készülékem.... Tudna valaki segíteni?
SPTouch települ, de nem akar megjelenni a virtuális HOME gomb :-([ Szerkesztve ]
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Holnap leszek 5S tulaj és ugye át kell költözzek az új telefonra.. Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, barátnőmmel rengeteget beszélünk Viberen és nem szeretném elvesszenek a beszélgetések (nagyon fontos lenne) megoldható valamilyen módon megmaradjanak az üzenetek? Minden mást telefonszámok, képeket lementettem de ez lenne a legfontosabb.
Köszönöm a segítséget!
iPhone 15
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz mdani01 #153040 üzenetére
Persze, hogy lehet tovább vinni, csinálsz egy backupot az itunes-ban a jelenlegi iphone-ról és az új készülékre a régi mentést viszed tovább.
Ha átköltöztél a (beállítások/általános/info/név) telefon nevét célszerű megváltoztatni, mondjuk rakd a mostani név mögé, hogy 5S.ittakary: Ott van az aláírásában, hogy i5 16GB
[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
Helóka!!
Tiszta telepítés pontosan mit is takar??
Csak olvastam apple forumon hogy tiszta telepítéssel elvileg egy két embernek megszűntek a bug-ok.
Persze a webfordító nem egy életbiztosítás -
mdani01
aktív tag
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz mdani01 #153047 üzenetére
Igen, arra gondoltam. Átnevezni meg azért érdemes, mert ilyenkor nem felülírod a régi mentést, hanem megmarad a régi, és majd lesz egy új, ha majd mentesz az 5S-en. Magyarul ahányszor átnevezed, annyi mentés lesz az itunes-ban, ha meg nem nevezed át mindig csak az utolsó lesz meg.
-
Franky2Ster
senior tag
Apple Music-nál ha lejár az előfizetés a letöltött zeneszámokat törli a telefonról?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3x duál SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest