Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
majestic
őstag
Nem teljesen iPhone téma de mégis… A kislányom nagyon szeretne egy vezeték nélküli fülest az iPhone-jához. Most lesz a ballagása, ezért mindenképpen szeretnék venni egyet. Nem akarok neki Airpods Pro-t venni nemcsak az ára miatt, hanem a minősége miatt se. Szerintetek melyik az a vezeték nélküli füles ami:
1. Jó minőségű
2. A lehető legjobban kompatibilis az iPhone-nal
3. Nem kerül csilliókba
ja, és fehér színben is kapható!Köszi
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
veterán
válasz batai15 #244044 üzenetére
A qi lassabb mint a vezetékes.
A 11-es széria 7,5W-tal etethető (kábelen 18W),a 12-es széria 15W-tal 20W-os adapter esetén (kábelen 20W).
XR 7,5W qi,18W kábel (megfelelő adapter és kábel esetén).
Nekem Magsafe töltő van a kocsiban,lassabban tölt,plusz a vezetéknélküli töltés esetén jobban melegszik is,így sokszor visszább veszi a kocsiban navi közben amúgyis melegedő telót.Sőt van hogy le is kapcsol a töltés.
Vezetékesen sokkal gyorsabban tölt,plusz kevésbé melegszik,kevésbé veszi vissza a töltés sebességét,a töltés is nagyon ritkán kapcsol le a túlmelegedés miatt.
XR-nél a 7.5W amúgy is lassú,pláne szenved a teló ha közben megy a navi,magas fényerőn meg pláne.
A 11Pronál nem is eröltettem a qi töltés témát kocsiban a fentiek miatt.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #244045 üzenetére
Nem tudom, hol olvastál ilyet, én ezt látom az általad linkelt oldalon. 🤷♂️
There are many Qi-certified chargers available in the market that charge an iPhone with the latest version of iOS at rates up to 7.5 watts.
-
-
batai15
félisten
Egyébként még olyan kérdésem kene hogy vettem egy 10w qi töltős tartót a kocsiba , ez valami veszett lassan tölt 40km táv alatt 58-rol 67re töltötte fel . A maradékot normális töltő pikk pakk , az lenne a kérdés hogyha veszek egy minőségi töltőt jobb lesz e a helyzet , vagy marad a kábeles töltés ? Este nem zavaró hogy lassan tölt az asztali pad meg kényelmes is , de kocsiba igen zavaró főleg ha navigálni kellesz esetleg . Úgy írta itt valaki hogy elvileg az xr amúgy csak 7.5w tud qi töltést.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz magellan2600 #244034 üzenetére
Az apple support tud segíteni az apple id (/icloud jelszó) tekintetében, hívjátok fel őket telefonon.
-
Noxy
veterán
Úgy őszintén miért akarsz olyan telefonban egerészni aminek nem tudod az iCloud jelszavát?
Igen sokszor volt itt már ilyen jelszótéma, de a végén szó nélkül eltolták a biciklit.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
batai15
félisten
válasz anderledani #244038 üzenetére
de asszonynak van , neki is iPhone van
-
anderledani
őstag
válasz batai15 #244031 üzenetére
Csak olyannal lehet így akinek szintén van icloudja.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
bnorci71
addikt
válasz magellan2600 #244036 üzenetére
gmail-be is fel lehet szinkronizálni a névjegyeket
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
törölt tag
A telefonról közvetlen sehogy, de weben belépsz az iCloud fiókba és a névjegyzéket le tudod menteni Outlook kompatibilis formátumba, azt meg be tudja olvasni egy memória kártyáról az androidos telefon névjegyzéke és utána mehet fel a Google névjegyzék szinkronba. U.I.: iCloud jelszó nélkül sehogyan.
[ Szerkesztve ]
-
magellan2600
tag
Sziasztok!
Biztos sokszor volt már itt téma, de tű a szénakazalban lenne keresni, ezért feltenném a kérdést, hogy hogyan lehet Iphoneról névjegyeket menteni, majd importálni androidos készülékre. Iphone 6s készülékről van szó. ICloud jelszó ismeretlen.
Minden megoldás érdekelne.Köszi előre is!
-
nOvOp
senior tag
Tudtok abban segíteni, hogyan tudok parancsot beállítani, hogy teljes hangerőre állítsa a csengetést és az értesítést?
-
HUTCHDB
nagyúr
Budapesten tudtok ajanlani olyan boltot/szervizt, ahol teljes felületet fedő üvegfóliát jó minőségben normális/reális áron tesznek fel?
(i12pm)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
batai15
félisten
Sziasztok , további kérdéseim lennének .
iCloud fotókat / mappat hogy kell másokkal (főleg droid userekkel) megosztani ? Tegnap ballangón készült fotókat akartam megosztani másokkal mint ahogy a driveban szoktam , kapnak egy linket aztán minden letölti amit kell . Létre is hoztam a megosztott mappát , de illetve akinek ios eszköze van kapott meghívást , bár érdekes módon nem kaptak semmiféle értesítést , a linken meg bejön a fotó stream , de letölteni nem tudnak . Továbbá az iCloud .com címen weben én sem látom a fotóim , csak a pár évvel ezelőtti se-m képeit , de érdekes módon eszközölt között látom az xr-em , frissített Apple Id profil képet stb. Direkt elő fizettem 50g cloudra egyébként[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz MasterMark #244024 üzenetére
De az, és nekem ilyen kéne.
-
tboldi
nagyúr
válasz MasterMark #244024 üzenetére
Az volt valamikor, az iPodokhoz is ilyenforma járt.
-
kutga
nagyúr
válasz NeoExDeath #244014 üzenetére
Szerintem ez típus hiba, szerviz lesz belőle. A topikjában is érdeklődj esetleg.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Szabi®
addikt
válasz OCTAMD #244020 üzenetére
Én vettem egyet "szürkébb" helyről, az kamu volt, pocsékul is szólt, meg vettem egyet innen is, állítolag soha nem volt használva.És egy használt koszos valamit kaptam.....
Jó az az Istyle/Apple -ös (egyébként jobban szól, mint a 18 ezer forintos sennheiser agyabadugosom, azért ragaszkodom hozzá)[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
Zsebben felejtett és így kimosott EarPodsal mi a helyzet?
Működik, csak furán szól… Ki kell szaradnia vagy örüljek, hogy szól/működik egyáltalán…Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
oliwire
őstag
válasz NeoExDeath #244014 üzenetére
Én először újratenném a rendszert, majd iCloud mentésből vissza a dolgokat. És ha akkor is csinálja, akkor gyanakodni lehet hardveres dolgokra.
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Van egy iPhone 7-es készülékem amit még megjelenéskor vásároltam 2016-ban. Szerintem jó állapotban van, de most elkezdett furán viselkedni, ez ügyben érdekelne a véleményetek.
Azt szokta csinálni, hogy egy idő után telefonálás közben, mintha kikapcsolna a mikrofon és a hangszóró. A vonal túlsó végén nem hallják amit mondok, és én sem hallom a másik felet. Ugyanez van Viber/Whatsapp/Facebook hívások közben is. Ha újraindítom a készüléket, hibátlanul indul, egy ideig jól működik, aztán váratlanul elkezdi ezt csinálni és nem is javul meg újraindításig.
Mit gondoltok, mi lehet a gond, mit tegyek vele? Friss az OS rajta, naprakész.
Köszi előre is!
-
MODERÁTOR
válasz FіkuszKukіsz #244011 üzenetére
Nekem a firefox windowson behozza, de azt írja ki, hogy a tanúsítványt olyan szolgáltató adta ki, amit a mozilla nem ismer fel.
-
buci30
addikt
Most teszteltem egy Baseus 2m kábelt
Semmi baja a Gyorsaságnak
Pontosan fél óra alatt 26%-72%ra töltött azaz majdnem 50%
Ugye a gyári 1m-es is fél óra 50%iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz btudos #244007 üzenetére
Megnéztem a fundamenta oldalát. Pont, hogy jó a tanúsítványa, Netlock adta ki. Alapból gond szokott velük lenni, iOS-en, MacOs-en de még a Linuxokon is. Megnéztem iOS-en valóban hibásnak jelzi, valszeg hiányzik a hozzátartozó fő tanúsítvány, ez esetben a Class Gold, de ez inkább op.rendszer hibának tűnik.
Romanes eunt domus
-
GreenGoblin
őstag
Van egy publikus wifi amire csatlakoztam volna de valami Certificate-et dob fel. Ez mi a fene? Ilyet én még nem láttam.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
btudos
nagyúr
válasz swoody #244003 üzenetére
Valami tanúsítvány nincs rendben a honlapnál, azért írja ezt. Az adott weblap üzemeltetőinek a feladata
lennerendberakni. A Safari valószínűleg érzékenyebben reagál, hiányol valamilyen tanúsítványt, ami miatt a Win-es gépen futó böngészők még nem problémáznak.Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
batai15
félisten
válasz MasterMark #244000 üzenetére
Ja értem , tök jó . Igazából 4 dolgot szoktam használni. Óra ,kocsi ,Earbuds ,meg bt hangszóró.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest