Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Elég érdekesen működik néha a Control Center, tegnap lecsatlakoztam a wifiről, de nem lőttem ki teljesen. Tudtam, hogy 5-kor vissza fog menni, de akkor már úgy is fent vagyok, szóval jó az úgy. Erre 4.25-kor arra ébredek, hogy a telefon bevilágítja a szobát és lekérdezett mindent.
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
Azt megtudja mondani valaki hogy vajon ugyanazt a fülest adják 5S hez és 8 plushoz is?
-
törölt tag
Francba. Ez semmit nem szigetel. Köszönöm azért .
-
TigerCat
nagyúr
Ma reggelre megszűnt működni az iMessages és a Face Time a készülékemen. Aktiválásra várakozik a tudtom nélkül. Központi hiba, vagy megint kifogtam valamit?
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
allein
addikt
Sziasztok. I6sPlus készülékem mellé szeretnék vásárolni egy apple series 3 órát. Állítólag itthon nem támogatott az LTE, tudtok erről valamit? Potenciális készülék EU modell és nem US.
Szerk: frissítenem kell 11-re ahhoz, hogy működjenek együtt pedig nem akartam még frissíteni
#170014) -secret- minek EU-ban LTE funkció
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
En mar 2 hete ezen ragodok erdemes e az Xre varni... de egyre inkabb a nemre hajlok.. plusz penz es ki tudja az amoled mennyire lesz tartos dolog... ha veszek is olyat max okosba gsm bolttol..
-
kchris78
veterán
válasz kchris78 #170015 üzenetére
azon gondolkodtam meg hogy vajon az hogy az x egyszeri jubileumi keszulek (elvileg) hogy jon ahhoz hogy az “uj” trendi kijelzo stilus/technologia a kavamentesseg es az amoled... jovore lesz igazan erdekes a dolog.. vagy az x et megetetik jo dragan most a neppel...emiatt van eleg 8 csak..
-
Cathfaern
nagyúr
Én tapasztalatom és elvem az, hogy mindig csak a "javított" verziókat szabad megvenni. 4 vs. 4s, 5 vs. 5s, 6+ vs. 6s+, mindegyik esetben az "úttörő" verziónak meg voltak a gyerekbetegségei, ezeket szépen kijavították a következő verzióra ami egy sokáig életképes telefon lett. Amennyi újdonság bekerült most az X-be, tuti lesznek vele problémák. Ez nem feltétlen gond annak aki évente cseréli az iPhoneját, de ha hosszabb távra tervez valaki, akkor érdemes szerintem legalább egy évet várni, hogy kiderüljön tényleg jó-e minden. Arra meg már akkor kijön a javított verzió is
-
veterán
-
oba
addikt
Nem érdemes... de nem azért mert rossz, hanem mert mocskosul drága. Ennyit nem ér egész egyszerűen. Az amoled szerintem sokkal jobb mint az ips, nekem tetszik hogy picit szaturáltabb (de persze ez állítható), a kontrasztaránya viszont köröket ver az ipsre, a feketék pedig feketék Kevesebbet is fogyaszt. Összességében egy jobb kijelző technológia, nem véletlen tér át rá az Apple. Ezzel együtt az iPhone 10 egy túlárazott telefon. Semmi forradalmi nincs benne, már ha a piacot nézzük, sőt, le is van maradva. iOS ide vagy oda... akinek az iOS és az "ecosystem" fontos az elvan egy SE -vel vagy 6S -el is. Akinek pedig fontos, hogy csúcs telefonja legyen, hardveresen is, az szerintem jobban jár egy csúcs androiddal majdnem fele annyiért.
(#170020) sylex1: lehet nem a bejövőben van hanem összesen az email fiókon... nézd meg a többi mappát is... bár nem használom a gyári mail appot
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
allein
addikt
válasz 30z.Samu #170017 üzenetére
Valóban, várni kell és majd kiderül. Hatalmas bukta anyagilag amúgy lehet inkább a házimozimat fejlesztem
(#170019) Cathfaern - 6sPlus-ommal amúgy teljesen meg vagyok elégedve, 2 év után is hasít. Gyakran azt érzékelem, hogy még a Macbookomnál is gyorsabb - MBPR 15" Late 2013, I7
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Létezik a logitech g550hez hasonló gamepad ami pl az alin el érhető !?
-
Yushchenko
őstag
Iphone 8 plus-hoz jó lesz a 7 plus tokja és kijelzővédő üvege? Szeretnék előre rendelni aliexpress-ről, hogy ha már meglesz a telefon, egyből rá tudjam rakni.
-
30z.Samu
félisten
Tudom hülye kérdés lesz, de hátha...azon gondolkodtam, hogy a mobilnetet folyamatosan hagynám bekapcsolva úgy, hogy az iMessage-et és az iPhone keresést engedélyezném, ha mást nem használok. Tudom, ezt a beállításokban egyenként be lehet állítani, de esetleg nincs valami mód arra, hogy egy csoportot csináljak és csak azt tudjam ki-be kapcsolni? Mert egyenként mindig ki-be kapcsolgatni mindent kicsit macerás lenne.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Arcképgyáros
válasz Yushchenko #170028 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
Kezd beállni i7-en az üzemidőm iOS 11 alatt, 5 óra 50 perce vettem le a töltőről, 1 óra 5 perc volt ebből a használat, és még 93%-on van.
-
vasi89
addikt
-
30z.Samu
félisten
válasz Tibee86 #170032 üzenetére
Mindig feljön ez a kérdés... Azért, mert ha gép előtt vagyok, akkor tök fölösleges, hogy menjen az internet a telefonon. Tudom, egy idő után lelövi magától, de én attól függetlenül kikapcsolom és mivel nincs Mac-em, így az iMessage-et nem tudom nézni, csak telefonon. Bár az sem feltétlenül igaz, hogy lelövi magától, mert pl. ha kapok egy üzenetet Messenger-en, de a gépen valamiért még nem néztem meg, akkor jelez a telefonon.
Sic Parvis Magna
-
Tibee86
nagyúr
válasz vasi89 #170035 üzenetére
"én meg az nem értem h miért baj, ha valaki ki be szeretné kapcsolgatni?"
Nem baj, de az kicsit zavaró már, hogy hetek óta minden nap ez a téma és néhányan chat-nek használják a topikot... (akinek nem inge.... )
Kapcsolgassa, csak szerintem több energiát használ el vele mintha menne folyamatosan, mert nyilván más magyarázat nincs a kapcsolgatásra, mint hogy ezzel jobb lesz az üzemideje.[ Szerkesztve ]
-
-
kbadam83
senior tag
válasz Yushchenko #170028 üzenetére
A kijelző védő üveg ugyan az a méret az jó lesz hozzá, a toknál egy ici pici eltérés van, az i8 Plus egy hangyányit vastagabb.
Ha passzos tokot rendelnél akkor mindenképpen csak az i8 Plus-hoz valót. DE ha szilikon tokot rendelsz ( én a Nilkin átlátszó szilikon tokját preferálom, mert jó fogása van és a készülék szépsége is megmarad ), abból jó az i7 Plushoz való. Nekem is ami az i7 Pluson volt azt raktam az i8 Plusra
Üvegfóliát amit ajánlani tudok: ha kiadsz rá annyit iGlass
Nekem jelenleg egy olyan van rajta aminek a dobozán egy gorilla található és abból a hybrid fajta ( ujjlenyomatot nem gyűjti és nagyon kellemes tapintású )
Ami még nagyon jó a Nilkin 3D -
Diokhan
addikt
válasz 30z.Samu #170029 üzenetére
Nincs rá mód és szerintem szükség sincs erre. Amit akarsz engedélyezhetsz a beállításokban, amit nem akarsz, azt pedig kikapcsolhatod, ahogy írtad is. Ettől több nem kell szerintem. Én azt sem értem, hogy miért kapcsolgatod ki-be. A mai világban egy okostelefon, pláne az iPhone-ok nem életképesek mobilinternet vagy wifi nélkül, ráadásul most már nagyon olcsón lehet mobilinternethez jutni.
Értelmetlennek tartom, hogy minden nap ki-be kapcsolgassam a mobilnetet, mert amikor otthon vagyok wifi van, amikor elmegyek otthonról, akkor pedig azonnal át áll mobilnetre.Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Tibee86
nagyúr
válasz 30z.Samu #170039 üzenetére
Mert elviekben ez egy szakmai topik lenne és jó ideje te és pár kolléga napi szinten beszélgettek a semmiről fergeteges poén kommentekkel megspékelve. Amive nem lenne probléma, ha napi minimum 30 komment nem ebből állna.
Furcsa is, hogy már lassan dél és még nem jött a hangos gondolkodás, hogy "megvárjam az X-et vagy vegyek 8-at" és társai.Rage47: ezt írtam én is, hogy több energiát fogyaszt a kapcsolgatás, de már tudom, hogy nem az üzemidő miatt kell kapcsolgatni hanem mert felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
Rage47
veterán
Ma jöttem rá, hogy 3D Touch segítségével bizonyos appokban a szavakat arrébb lehet rakni. Bár lehet én vagyok béna, de nem mindig sikerül...
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Ha én ismerőssel hozatok amerikából i8-at akkor lehet valami gond itthon vele?
Applestoreból lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest