Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 10:40:06

LOGOUT.hu

iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#313001) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Üdv urak!

Powerbank -al kapcsolatban szeretnék kérdezni.

EZT néztem ki. Jó ez vagy nem kell túlgondolni?

esetleg ez?

[ Szerkesztve ]

(#313002) syler123 válasza aujjobba (#312999) üzenetére


syler123
veterán

Igen, ilyen nekem is volt már, de annyira nem gyakori.

Az egyik ok, amiért androidos Xiaomi-ról váltottam az pont ez a hiba volt, ugyanezt produkálta rendszeresen. Amikor elkezdte az Iphone 15 is, akkor hittem földhöz vágom. Azt hittem Iphone-al már lehet telefonálni, de talán majd ezt is feltalálják megint.
Szinte érthetetlen amúgy, a legelső dolog aminek működnie kellene egy telefonon az a telefonos képességek (hívás, sms stb...)

[ Szerkesztve ]

(#313003) weri válasza syler123 (#313002) üzenetére


weri
senior tag

Nem lehet sim kártya probléma esetleg ? :d Ha már két különböző gyártmányú teló ugyanazt produkálja... :U

Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.

(#313004) markknight válasza M1995 (#312988) üzenetére


markknight
veterán

Ti még mindig egymást gyilkoljátok? :D Kemény.

(#313005) SharpSA


SharpSA
veterán

Használ-e valaki OBD 2 csatlakozót és hozzá szoftvert? Jó lenne az autó esetleges hibakódjait látni és ha lehet, akkor szükség esetén törölni is.

Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

(#313006) Jaded válasza zaskar (#312984) üzenetére


Jaded
senior tag

Azzal sem “üvölt”. BT fülessel nem vettem észre különbséget, csak kábelen.
Első csatlakozáskor rákėrdezett, hogy fülhallgatót csatlakoztattam-e, rányomtam hogy igen, de aztán elfelejtettem vele az összes kiegészítőt és egyébre állítottam. A hangerő csúszkán így is fejhallgató ikon van, gondolom valami korlátozás lesz a ludas.

Renault Megane IV Limited

(#313007) aujjobba válasza weri (#313003) üzenetére


aujjobba
addikt

Az enyem e-Sim.

(#313008) embe válasza SharpSA (#313005) üzenetére


embe
nagyúr

De most milyen autóról van szó? Mondjuk lehet jobb lenne az autó márka topikjában rákérdezni. Van olyan amit nem lehet törölni. Illetve ha megvan az adott hiba, élőhiba, úgyis visszajöhet a hibaüzenet.

Yamaha RX-A2080 Aventage erősítő, Garmin szíjak eladóak: https://n9.cl/ba3pe

(#313009) i400 válasza SharpSA (#313005) üzenetére


i400
senior tag

Régen (2015) vettem egy obdlink lx nevű cuccot, ami akkor támogatta mindkét rendszert. Mire lett iphone-om addigra megszüntették az ios támogatást csak a 2 másik (cx, mx+) modell tudja azt. Motorvezérlőből ki tudja olvasni az állandó hibákat (amikor világít a check engine pl) de nem tud mit kezdeni az azon kívül lévő modulokban tárolt hibákkal. Tudsz vele élőadatot nézni, meg saját kijelzőket konfigurálni az autóban lévő szenzorok alapján [link]
Ha vw konszern az alany, akkor olcsóbb és egyszerűbb egy vagcom kábelt venni és vcds-el matatni, mert sokkal többmindent lát. Sajnos más autómárkák diagjaival nincs tapasztalatom.

(#313010) Stauffenberg válasza M1995 (#312988) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Óvatosan dobálózz szövegértési problémákkal miközben rajtam kéred számon, hogy döntsem el végre oké-e a Shortcuts vagy "fúj barkács", miközben leírtam, hogy nekem belefér, de megértem ha másnak ez körülményes. Tudod elfogadom, hogy vannak emberek, akik mások mint én, más igényekkel és nem állok le kioktatni őket, hogy fordítva ülnek a lovon.

Sajnálom az ingerültséged mikor valaki rámutat arra, hogyan viselkedsz az új tagokkal ha azok esetleg egy kicsit csalódottak valamiben. Emberek vagyunk, emberi reakciókkal és emberi érzésekkel, csak egy minimális empátia kéne, hogy ha valaki szentségel egy fél mondatot, azt ott tudd hagyni a földön, nem pedig felkapni, hogy kioktasd és ha esetleg ez (nagy meglepetésre) csak olaj a tűzre, akkor elzavard vissza Androidra.

Az meg derék, hogy nem jársz Android topikokba megmondani a tutit, csak tudod ezek a fórumozók iPhone felhasználók és nem alacsonyabbrendűek csak azért, mert te előbb itt voltál. Hogy miért jönnek Android hasonlatokkal, meg egyszerű: Elég nehéz ma már Windows Phone vagy Symbian felől érkezni. :D Ha még új nekik a rendszer, nem tudják máshogy artikulálni az igényeiket és gondolataikat, egyelőre ez a mankójuk.

(#313011) mpv válasza Morris (#312943) üzenetére


mpv
aktív tag

Milyen néven keressek rá s youtobun?

(#313012) gretzky77


gretzky77
veterán

[ ]

[ ]

[ ]

[ ]

[ ]

[ ]

iPhone 15 ProMax

Sorry nem ide szántam, esetleg valaki tud segíteni áthelyezni a fotók, videók mobillal fórumba? Vagy maradhat és belinkelem oda ezt a hsz-t!? :R

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Fiio FF3 & fiio ka3

(#313013) Zsolt,72 válasza gretzky77 (#313012) üzenetére


Zsolt,72
Topikgazda

Szerintem maradhat, végül is iPhone készítette a képeket. Nyilván nem fogsz rendszeresen ide feltölteni képeket :) , egy egyszeri véletlen pedig elfér.

Nyugodtan linkeld oda ezt a posztot.

 iPhone 15

(#313014) M1995 válasza markknight (#313004) üzenetére


M1995
aktív tag

Nem bírja abbahagyni, most is kifejezetten kértem ne foglalkozzon velem, megint berakott egy kioktatást.

#313010
Továbbra sem érted, nyilván adja magát a viszonyítás és természetes kérdezik "lehet ezt és azt úgy mint Androidon?" ezzel nincs baj, elmondjuk lehet, nem lehet, máshogy lehet, workarounddal lehet, próbálunk miérteket megválaszolni mire gondolt az Apple, aztán erre a normális válaszol úgy rendben érti, a kötekedő meg leáll iOS-t "szentségelni" hívőzni, fanboyozni. Neked is meg kellene tanulni "földön hagyni" a témát, mert ha valaki új azzal érkezik ide számára elfogadhatatlan XY funkció nincs itt, ami Androidon alap (mondjak egy példát T9 tárcsázás), akkor teljesen jogosan merül fel a javaslat, hogy akkor használjon Androidot. Ennyit nem tudsz elviselni, ezen borulsz ki? :U
(hogy nincs már Windows Phone alternatíva az komoly részben a Google sara)

Vicces itt oktatsz tanuljak meg lapozni, amikor eleve úgy indult te szóltál bele amit másnak írtam, amikor én már megtettem veled lapozzunk, de még mindig folytatod tovább. Tehát akkor ismét mondom: ne foglalkozz velem, ha csak indulatból tudsz írni.

(#313015) lugosi válasza Stauffenberg (#313010) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

és M1995
Szerintem ez a konfliktus ki lett beszélve, lépjetek túl rajta mind a ketten.

(#313016) liszi70 válasza icecave (#311797) üzenetére


liszi70
nagyúr

11 Pro

"- Az óra mellett ott a kis harang áthúzva"
"- Nekem nincs ott semmi néma módba kapcsolva sem. :F"
"- Ez csak az action button-al rendelkező telefonoknál van így, tehát 15 pro/pro max."

Visszatérek a problémára, mert megint átkapcsoltam véletlenül a némító kapcsolót, és lemaradtam hívásokról. Tudom, én vagyok az idióta, nem jól fogom, ez a kapcsoló így jó ahogy van, minimális feedback-et kapott, tegyek rá tokot, csak engem érint, OK, mindent értek. De ha már így van megoldva, akkor miért nem lehet legalább egy nyamvadt ikont elhelyezni a képernyőn, ami jelzi a képernyőre pillantó egyszeri usernek, hogy az alapfunkciót alapvetően befolyásoló néma módba van kapcsolva a 15 Pro előtti iPhone-ja? Komolyan kérdezem: Vajon milyen tudatos és átgondolt filozófia vagy működési alapelv állhat amögött, hogy az iOS nem tartja ezt fontosnak? Most már folyamatosan para üzemmódban vagyok, állandóan azt vizslatom szemüveggel, hogy látszódik-e az apró piros festékcsík a mikrokapcsolónál, sikerült-e megint átkapcsolnom véletlenül azt a szájb@b@szott kapcsolót. Ráadásul ezt sötétben esélytelen meglátni, olyankor inkább átkapcsolom és vissza, mert akkor legalább kiírja 1sec időtartamig, hogy épp melyik módban van. Agyrém.

[ Szerkesztve ]

(#313017) M1995 válasza syler123 (#313002) üzenetére


M1995
aktív tag

Túl sok álmatlan éjszakájuk nem volt a telefonálás része miatt másfél évtized során. Rejtett szám tiltást nem raktak bele, T9 nem, hívásnapló csak egyszerű, hívásrögzítés nem. (gondolom jogi aknamezőnek gondolták)
Pár dolgot azért kalapáltak rajta mostanában, dual SIM kezelésen javítottak, élő hangposta. (csak USA, Kanada)

(#313018) icecave válasza liszi70 (#313016) üzenetére


icecave
Topikgazda

Érthető, de ezzel megint egy olyan hullám lesz elindítva, mint az előzőekben. Az tény, hogy nálad nagyon laza lehet a gomb, sok év alatt egyszer sem kapcsolódott át nálam. Viszont, ha tokot nem akarsz, akkor marad egy okos óra, ami jelzi a hívást, nem is kell ehhez feltétlenül Apple Watch. A panaszos érthető és valóban nettó gáz, hogy iPhone 15-ös pro szériáig kellett várni, hogy kirakja állandó ikonként az óra mellé, nem pedig csak a CC-t lehúzva mutassa.

(#313019) M1995 válasza liszi70 (#313016) üzenetére


M1995
aktív tag

Szeretek ilyen design döntésekről elmélkedni mire gondolt a költő, csak hát úgy is belekötnek...

(talán Jobs és Ive annak idején nem akartak zsúfolt állapotsort mindenféle ikonnal, bár én szívesen elcseréltem volna az orientation lock ikonját egy áthúzott harang ikonra)

Annyit jegyezz meg, a kapcsoló fent (kijelzőhöz közelebb) van csörgés módban és lent van némító módban. Így sötétben, zsebben is ki tudod tapogatni éppen hogyan áll. Amúgy az eseted nem normális, annak a kapcsolónak eléggé stabilnak kell lenni, nem szabadna önálló életet élnie. Tipp: addig is legalább a családtagok, fontos kontaktok esetében állítsd be az emergency bypass-t, így nekik mindig csörögni fog tök mindegy hogyan áll a némító kapcsoló és milyen fókusz mód van éppen. Lap alján nézd.

(#313020) laccy88


laccy88
senior tag

Sziasztok!
13 mini-m akkujának állapota 86%, az üzemidő már zavaróan alacsony számomra.
Tudtok esetleg Kecskeméten, esetleg Szolnokon olyan szervízt, ahol kicserélik profi módon, biztosan gyári akkura? :U
Ha nincs ilyen, akkor felutazok Bp-re (ide is várok tippeket), de hátha megoldható a közelemben..
Köszönöm!

(#313021) melodie válasza laccy88 (#313020) üzenetére


melodie
tag

https://www.carecenter.hu/
iPhone 13 mini 34 000 Ft
https://www.carecenter.hu/futarszolgalat-rendeles-36

[ Szerkesztve ]

(#313022) zaskar válasza M1995 (#313017) üzenetére


zaskar
senior tag

Nekem a hívásátirányítás a kedvencem. Időnként használom, és minden alkalommal értetlenül nézek, hogy nem sikerült ezt a mai napig megcsinálni úgy, ahogy az a másik platformon már legalább egy évtizede működik. Úgy, hogy átirányításkor feladja a kontaktlistát, és egyszerűen kiválasztom onnan a számot. Na itt ilyen nincs, menj be előbb a kontaktokba, másold ki a számot, aztán menj vissza az átirányításhoz, és illeszd be. Béna egy valami, 13 év iOS használat után is ezt mondom.

(#313023) liszi70 válasza icecave (#313018) üzenetére


liszi70
nagyúr

"Az tény, hogy nálad nagyon laza lehet a gomb"

Nem, többször leírtam már, patent módon, tök feszesen kapcsolódik. Hiába régebbi modell, 11 Pro, de nagyon keveset volt használva.

(#313024) icecave válasza liszi70 (#313023) üzenetére


icecave
Topikgazda

Akkor sajnos maradnak más opciók, mint az okos óra…

Megoldás egyelőre nincs, ez olyan, mint hogy Apple Watch ultra esetében már próbálták peremmel “süllyeszteni” a koronát, de ha visszahajlik a csuklóm pl. fekvőtámasz/fekvenyomás alatt, ugyanúgy benyomódik :D

(#313025) Schafranek válasza M1995 (#313017) üzenetére


Schafranek
csendes tag

Rejtett szám tiltást nem raktak bele,

Kiváló felvetés, ezt is hiányolom. Androidnál régóta működik, mindig használtam és milyen hasznos volt. Almáék, hogy a búbánatba hagyták ki???

(#313026) Dwatti válasza icecave (#313024) üzenetére


Dwatti
addikt

"ha visszahajlik a csuklóm pl. fekvőtámasz/fekvenyomás alatt, ugyanúgy benyomódik"
Fordítsd el az órát 180 fokkal.

(#313027) icecave válasza Dwatti (#313026) üzenetére


icecave
Topikgazda

Megoldom annyival, hogy hátrébb pozícionálom edzés alatt az órát a karomon, de a mondandóm lényege az volt, hogy legalább a korona esetében próbált valamit kitalálni az Apple, csak épp nem működik.

Ettől függetlenül remélem nem megy el a topik a "kinek mi nem tetszik az iOS-ben" háborús övezetbe, hisz mindenki, aki kicsit is utánanéz, tudja mit vállal. Ha meg nem nem tud együtt élni vele, van választási lehetőség (ugyanígy a másik oldalon is). Többekközött ezért nem értek egyet azzal, hogy az EU mindenféle dologra rákényszeríti az Apple-t, hisz van a usernek választási lehetősége, semmi sem kényszer.

(#313028) burgatshow válasza zaskar (#313022) üzenetére


burgatshow
veterán

Kicsit el van dugva, de azert mukodik. ;) Amikor ott vagy a beallitando szam beviteli mezojenel, akkor bokj bele az ures mezobe. Megjelenik az AutoFill felirat. Azt valaszd ki, majd a kovetkezo buborekban a nevjegyeket. Innen mar menni fog. [link]

(#313029) Zsolt,72 válasza burgatshow (#313028) üzenetére


Zsolt,72
Topikgazda

Ez jó :) , eddig nem ismertem. Köszönöm a kis videót. :R

 iPhone 15

(#313030) fery02 válasza Dwatti (#313026) üzenetére


fery02
addikt

“Rosszul hordod az órát.” 😁

[ Szerkesztve ]

(#313031) SharpSA válasza i400 (#313009) üzenetére


SharpSA
veterán

VW és Ford. Gondolom a vagcom kábel még talán olcsóbb, de a szoftver meg valószínűleg drága és windows kell hozzá.

Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

(#313032) zaskar válasza burgatshow (#313028) üzenetére


zaskar
senior tag

Kösz szépen, hogy erre nem jöttem rá hamarabb :) Vajon mióta működhet ezen a módon? Tény, hogy túl sűrűn nem használtam, talán ezért nem zavart, hogy kissé körülményesen működik.

(#313033) burgatshow válasza zaskar (#313032) üzenetére


burgatshow
veterán

Viszonylag regota. A gond az, hogy egy csomo helyen az ilyen “titkos” dolgok alapbol mukodnek. Csak ezeknek a hireszteleseben az Apple is legalabb annnyira saros mert nem emeli ki. Es hat valljuk be, nem is annyira magatol ertetodo.

Pl.: minden olyan beviteli mezonel, ami telefonszam/email tipusnak van definialva (akar gyari alkalmazas, akar 3rd party), ott a rendszer ezt a fajta AutoFill segitseget automatikusan rateszi, kulon fejlesztes nelkul (probald ki a gyari Mail alkalmazasban, ugyanigy mukodik ott is). Es egy csomo ilyen van a rendszerben. Csak hat ha nem tudod hogyan mukodik, hogyan epul fel az iOS, akkor nem is sejted.

[ Szerkesztve ]

(#313034) bostone válasza liszi70 (#313023) üzenetére


bostone
addikt

Épp a napokban esett egy hosszabb vita ex droidosok igényeiről és végül megállapításra került, hogy az IOS rendszer az olyan amilyen. Nem lesz más. Egyes elemek logikátlannak tűnhetnek, de változások csak nagyon lassan vagy egyáltalán nem következnek be. Amikor a felhasználó elkezdi felhasználni a készüléket és az addig megszokott kényelmi vagy egyéb funkciók máshogy működnek vagy hiányoznak, akkor nincs mit tenni. Ezt lehet ragozni, de ez így marad.
Az IOS nem a tökéletes rendszer rövidítése magyarul, hanem Steve Jobs hagyatéka a világra.
Ha ebben a topikban nem találtál megoldást a problémára, valószínűleg máshol is hiába keresed.
Én a helyedben már felhagytam volna a próbálkozással, a sorok között kiviláglik mennyire nem érzed jól magad ebben a mobilban. Néhány pici apró kellemetlenség megmérgezi az egészet, hiszen egy csipetnyi lósz.rral el lehet rontani egész tányér levest is akár.
Tedd fel a kérdést magadnak!
Kell ez neked?

(#313035) kchris78


kchris78
veterán

érdekes észrevétel de tényleg stimmelhet: a DMA következményeként tényleg csak a Chrome elterjedtsége fog tovább nőni, szerintem sokan lesznek akik a Safarit dobják és Chrome-ra cserélik...

(#313036) Zsolt,72 válasza kchris78 (#313035) üzenetére


Zsolt,72
Topikgazda

Persze, az borítékolható, hogy sokan kíváncsiak lesznek rá és akár még bővülhet is a felhasználók köre, ez a kezdeti időszakra bizonyosan igaz lehet.

Magam az elmúlt évek során nagyon elégedetten alkalmaztam a Safarit, nem is tervezek váltani. Kipróbáltam több riválist is, de mindig ehhez tértem vissza.

 iPhone 15

(#313037) Joci0623


Joci0623
csendes tag

Sziasztok!
Az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok: Csütörtökön végleg beadta a kulcsot a 12 prom, így vettem Telekom nál egy 15 prot, kötöttem rá biztosítás (az első hó ingyenes, utána 3.350 Ft/hó lesz, ha megtartom). Tudnék rá apple care + is kötni, ha havi szinten fizetném, akkor az 9.99 $/hó ( 3.616 Ft jelen árfolyamon). Melyiket érdemesebb megkötni ?
Köszönöm a válaszokat!

www.netfort.hu

(#313038) Sasi001 válasza Joci0623 (#313037) üzenetére


Sasi001
aktív tag

Nem kérdés. AppleCare+

(#313039) Årpi válasza Joci0623 (#313037) üzenetére


Årpi
őstag

AC+, itthon papíron önrész sincs.A Theft and Loss viszont felesleges, mert ott már tényleg UK/DE/US lakcímmel kell rendelkezned, hogy érvényesíteni is tudd.

[ Szerkesztve ]

 iPhone 15 Pro |  MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC | 

(#313040) TOZ válasza Joci0623 (#313037) üzenetére


TOZ
addikt

AppleCare verhetetlen!

Itthonrol mondjuk trükközni kell hozza, de nem egy agysebeszet, viszont kell külföldi bankkártya, olyan országból, ahol van hivatalosan ac.

[ Szerkesztve ]

(#313041) xhege


xhege
addikt

Ha már AppleCare. Ha veszek egy olyan használt terméket, amire kötve van ilyesmi, akkor azt én is tudom érvényesíteni ugye? Szóval nem névre, hanem eszközre szól ha jól gondolom.

(#313042) Noxy válasza TOZ (#313040) üzenetére


Noxy
veterán

Nem kell semmit trükközni. [link]
Vagy akár itt is lehet. [link]

[ Szerkesztve ]

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#313043) Årpi válasza Noxy (#313042) üzenetére


Årpi
őstag

*Más trükközik helyetted.

 iPhone 15 Pro |  MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC | 

(#313044) SharpSA válasza kchris78 (#313035) üzenetére


SharpSA
veterán

Sajnos az lehet. Nem tudom mit esznek azon a böngészőn, de nálam szoba sem jöhet. :)

Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

(#313045) gabor128


gabor128
aktív tag

Sziasztok,

Van egy régi 6s telóm és az akkuja már annyira használt, hogy nem %-ot ír ki, hanem azt hogy "szervíz". 1 napot azért így is kibír.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha akkut akarok cseréltetni benne, akkor csak szervízben csak gyári akkut szabad, vagy máshol is kicseréltethetem és valami utángyártott típust is bele lehet rakni?

Sokáig szeretném még használni! Sok évig. Nem tudom van-e különbség az akkuk között. Nem szeretnék gagyit beletenni, de ha lehet, akkor nem arany árban szeretném hivatalos szervízben kicserélni. Pláne úgy hogy itt helyben nincs is apple szervíz.

(#313046) SharpSA válasza gabor128 (#313045) üzenetére


SharpSA
veterán

Szia!

Care Center, ha valóban jó minőséget szeretnél és sokévig használod még a készüléket.

Háztól-házig szállítást is lehet rendelni nálunk, amivel oda-vissza +4000 Ft lesz a díj a 28500 Ft-on felül.

[ Szerkesztve ]

Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

(#313047) F.B.I.


F.B.I.
veterán

Üdv!
Záróképernyő szerkesztés során, miért nem tudom a kis widgeteknél a Facebook születésnap jelzést kitenni? 13 Mini-nél megy, 12 Pro-nál nem, mindkettőnél legfrissebb rendszer. :F

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#313048) Imi1981 válasza kchris78 (#313035) üzenetére


Imi1981
veterán

Arról lehet tudni valamit mikor jönnek a böngészők saját motorral? Kényelmes a safari de van pár dolog ami jobban fog működni szerintem Chrome-ban. Napi használatban szerintem továbbra is safari marad de azért Chrome vagy edge is használtban lesz.

(#313049) SharpSA válasza Imi1981 (#313048) üzenetére


SharpSA
veterán

Nekem csak 1 dolog zavaró a böngészés során iPhone-on: teljesen feleslegesen belenagyít az oldalba, ha egy szövegbeviteli mezőre nyomok. Minek kell ez, vagy legalább ki lehetne kapcsolni... Emiatt várok én is valamilyen változást.

[ Szerkesztve ]

Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

(#313050) Imi1981 válasza SharpSA (#313049) üzenetére


Imi1981
veterán

De ezt csak nem safari böngészőben csinálja ( pedig ugye jelenleg minden böngészőben safari motor van). Ez engem is nagyon zavart! Itt pH -n fórumon is mikor hozzászólást írtam belenagyít edge és Chromeban is amit utána vissza kell kicsinyíteni. Safariban nem csinálja.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  iPhone topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.