Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#177965) Qtya123


Qtya123
őstag

Na, itt az év végén megnyilvánulok én is... :) Béllel, zsírral, szőrrel, mindennel. :DDD

Mint látható, enni eszek. Sokat. Egyetlen egyszer egy számomra mérsékelten kajálós napomon megnéztem a makrókat és a kalóriát kíváncsiságból. A ch és fehérje nagyjából rendben voltak, a zsír több volt. Na meg 3200 kalória jött ki, pedig visszafogott nap lett mérve. Az átlagos napjaimon gyanítom közelebb vagyok a 4000-hez, mint a 3000-hez.

Soha nem nézek makrókat (azt az egy alkalmat kivéve), nem csinálok aerob edzést. Magát az edzést is azért csinálom, mert már megszoktam és kötelességből, mert ez az egy testmozgásom van, más semmi. Ahogy fentebb fogalmaztak: "napi mozgas nagyjabol az eger tologatasa"

Mostanában leggyakrabban heti kétszer edzek, ilyenkor egy napra 3 izomcsoport, izomcsoportonként 2 fajta gyakorlat. Nem épp a fejlődés záloga... :)
Ha heti 3 összejön, akkor az adott napon 2 izomcsoport és izomcsoportonként 3 fajta gyakorlat.
Plusz minden edzés végén has, hogy a zsír alatt meglegyenek a kockák. :DDD Meg is szoktak lepődni az alkalmasságin, hogy belesként milyen könnyen maxolom a felülést.

Ez a kényelmes lötyögés ennyit tud: [kép]

Cél az nincs jövőre, max annyi, hogy többször összehozzam a heti 3-at. Arra azért kíváncsi lennék, hogyha le lenne valamennyire tisztítva a zsír, akkor vállalható lenne-e a forma, vagy lepkefing. De ezt valószínűleg sosem tudom meg, hacsak nem kap el a fogyni akarok gépszíj, amire azért olyan húdenagy esély nincs.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.