Hirdetés
- gerner1
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Speeedfire #178449 üzenetére
Részemről kifejezetten kerülöm a steviát. Inkább legyen ízesítetlen, csak stevia ne. Afféle olajos hatása van, amit nem tolerálok. A szukralóz jobb ízű, csak hát az meg egészségtelen.
-
Speeedfire
félisten
Most jött meg a caveman csokis fehérje, a héten majd írok róla. Pozitív, hogy a csomagoláson sztívia van, és nem úgy mint a weblapon szukralóz. Szóval itt még az édesítőszerek se lehetnek rosszak.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Szilágyi84 #178444 üzenetére
Én sem tudok akciókról. Szintén a szép kártya miatt vásárlók innen
-
ztoldy
senior tag
válasz
Szilágyi84 #178444 üzenetére
Én még nem tapasztaltam ott olyan hatalmas akciókkal. Időszakosan persze van, de nem jelentős és egy ideje elég magasak is az áraik, ugyanazt olcsóbban is meg lehet találni sokszor. Amiért én régen onnan vásároltam az a szép kártyás fizetési lehetőség volt.
-
_NCT
addikt
válasz
Gymbeam #178433 üzenetére
Hmm, szívesen rendelnék innen, biztos nem scam
Ferfipatika.hu próbálkozása:
Általános adatok
Cégjegyzékszám: 01 09 352358
Cég állapota: Bejegyzési kérelmét elutasítottákMajd gondolom ezután regelt az Icenetworks izlandi cégnél egy domaint, ami töretlen sikert arat 2019 óta, pár oldalt már ellőttek erre, mint a webpotencia.com, kamagradeutschlandshop.com, kamagraeurope.to, fogyi-tabletta.to és társai.
-
F34R
nagyúr
válasz
marked one94 #178422 üzenetére
feszits ra hatha nagyobb lesz
-
Speeedfire
félisten
válasz
Mindez télen. 😂 Nyáron mennyi lehet akkor? 😂
-
aelod
veterán
válasz
AsakuraDave #178428 üzenetére
Ezt senki nem fogja neked megmondani
-
AsakuraDave
őstag
Hali,
Kicsit szenvedek a könyökömmel ha teljesen kinyújtom/lockolom a karomat akkor elég erős, nyilaló fájdalmat érzek olyan mintha csontok összeérnének…
Ezt hol és mivel lenne érdemes megnézetni? Nem akarok rohangálni orvosok között meg beutalókkal szórakozni így egy magán rendelőbe ultrahangos izületvizsgálat elég lehet vagy valami “komolyabb”?
Nem hiszem hogy tenisz/golf könyök hanem capoeiraba sok mozdulat olyan hogy szinte a karodra ugrasz rá az tartja meg a teljes testsúlyodat és egy ilyenbe rosszul mozdultam. -
persil
nagyúr
válasz
Top komment.
Mar amennyiben nem bicepszre gondoltal... -
perempe
veterán
most 70-et mutatott a mérleg!
-
ztoldy
senior tag
válasz
Szilágyi84 #178414 üzenetére
nem lesz rosszabb
@Gymbeam: igen, de a fehérjetartalom jelentősen kisebb benne
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
ztoldy #178413 üzenetére
Igen én is a 7 kg kiszerelésben gondolkodom 30-ért jobban megéri mint a 4 kg HM 20-22-ért . Na de vajon milyen minőségű lehet , rosszabb azért csak nem remélhetőleg, nem ismerem a többi nagy márkákat , eddig elvoltam a Biotech kínálatával normál natur hobbi szinten,de mostmár eléggé megemelkedtek az árak mint bármi más és így még nagyobb kiszerelésben gazdaságosabb és azért remélem jó minőségi is nem csak névvel márkázott valami.
-
ztoldy
senior tag
válasz
Szilágyi84 #178412 üzenetére
Tapasztalatom nincs, de tápértékre kb. azonos, a KL Anabolic mass minőségibbnek ígérkezik az összetétele alapján. Árban is jobban megéri, úgy látom a 7kg kapható annyiért, mint a HM-ból a 3kg.
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok
Az eddigi Biotech Hyper Mass helyett néztem ki a Kevin Levrone Anabolic Mass-t ami szintén 30 % fehérjét tartalmaz. Van valakinek tapasztalata, jobb ,minőségibb a KL ? -
ztoldy
senior tag
válasz
Gergőke88 #178403 üzenetére
Most volt Scitec day, ami -20%-ot jelent az adott napon, így hamarosan várható szerintem a Biotech day is, ami ugyanez. Ha ezeket a márkákat keresed, akkor érdemes követni az oldalukat és ilyenkor vásárolni.
Kérdés, hogy te milyen típusú fehérjét keresel, milyen intoleranciád van (ha van), ízek közül mit szeretsz (inkább erőteljesebb ízű vagy kevésbé).
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok,
tud esetleg valaki fehérjepor akciót valahol? Lassan esélytelen kiigazodni, melyiket válasszam. Most legutóbb biotechUSA volt (fahéjas). Szívesen kipróbálok más márkát is.
köszi! -
Janaboy
veterán
Lenne egy kérdésem a kalória számláláshoz:
Tudom hogy alapbol mindig a nyers ételek alapján számolunk, de mennyire vehető figyelembe a főzés/sütés által végbement változás?
Gondolok egy olyan példára, hogy szerintem a sajtos tejfölös csirkemellet.
De mondjuk 100 gramm tejfölből alig marad pár gramm sütés után.
Sajt nem veszít ennyit a súlyából, de azért gondolom az is veszít a zsírjából sütés után.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest