Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#84850) Jahno válasza -NoVa- (#84827) üzenetére


Jahno
őstag

No az meg melyik :-O Ott ugye én az NN/ING bandával álltam harcban, de azoknak is annyi alcége és leányvállalata volt, hogy jajj. Meg az Atrox, az volt csak egy igazán majom banda. Pár gépészre és szakija az jó, meg működhetett volna, csak projektet ne vezessenek. Ki is hullott a hajam :-D Ahogy látom az akkori másik kiskedvencemnek sem lett sokkal sűrűbb a szakmai életrajza:

De hosszú lenne a listám... Elvileg ezek valakik, de nem tudom mennyire stróman, vagy dróton rángatják, vagy már ezen a szinten esetleg kicsit felfelé lépve már olyan, amit érdemes lehet komolyan venni? No mindegy, ütném az összes szarfaszút, akkor is ha CBRE managing director lett belőle. Úgy látszik középosztálynál már ezek is felfelé buknak.

[link]

Nála a 2010-12es év mintha nem lett volna olyan szép, meg lehet csak áldozata volt a rendszernek, de legalább mi tartottunk volna össze. Igaz van az a pénz, amiért korpásodik:

[link]

Páran nem értették, hogy ha Ők már sehol nincsenek attól még mi itt fogunk ülni egy félig szarkupac tetején és szopunk. Így is lett. Eredeti jegyzőkönyvből még van nálam, igaz az Ő szemszögükből abban meg én voltam a marharépa, mert nem értettem minek nekünk fesön sztrít és csillogás, amit többen becseréltünk volna szerverszobára, körülményekre, parkolóházra és sok másra... Gondolom én, de én ehhez nem érthetek, lényeg a fesön sztrít meg a csillogás :DD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.