Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#59794) npera válasza FőDudu (#59793) üzenetére


npera
újonc

Behajtási adós kapuk vannak már egy ideje, azokból csak SW-frissítés (fotelből okoskodtam ki :) ), hogy legyen átlagsebességes mérés.

Ha akarnának, akkor lehetne minden kereszteződésben kamera, mint Kínában (gondolom pénz sem a telepítésre, főként üzemeltetésre nincsen, de ez egy másik kérdés), aztán akár a belvárosban is lehetne átlagsebességet mérni. Még a kerékpárosokon is. Aztán kapuig követni valami okos algoritmussal.

Amikor Angliában voltak a nagy fosztogatások, akkor a fosztogatókat tudták kameráról kamerára "átadva" kapuig követni. Azóta a technika fejlődött, szóval nem akadály megoldani, ha a világ összes pénze rendelkezésre áll. Mint Kínában. Itt nem.

Én már azzal is elégedett lennék, ha lennének olyan kamerák, amik a köforgalmakban megfogják a bevágós és nem indexelős tahókat. Aztán 3 csapás. És kamerák a kereszteződésekben, amik megfogják a piroson áthajtókat. Ott is 3 csapás. Első menet 10k SEK, aztán 100k SEK, aztán 1M SEK. És kocsit elkobozni, ingatlant elárverezni. Ha strómanon keresztül van minden, akkor simán csak elvenni tőle és úgy elárverezni.

És lehetne a főtéren nyilvános botozás és kaloda is. Meg paradicsommal dobálás. A népnek kenyér kell és cirkusz. Még latinul is van erre egy mondás... :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.