Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#54942) Frawly válasza npera (#54938) üzenetére


Frawly
veterán

Ez azért kamu sírás, mert a versenytársaknál is ott lesz ugyanez a jelenség, azaz az egész szektorban, meg az összes szektorban szinte. Meg ugye amíg áll a termelés, kiadás sincs annyi, nyersanyag sem fogy, meg munkásokat se fizetik, hanem kirugdosnak szinte mindenkit. Így a hosszú távú statisztikákban nem lesz akkora veszteség.

Amit nem értek ezzel a COVID19-cel kapcsolatban, azok a trackerek statisztikái (rendezzétek utolsó oszlop szerint sorba az országokat). Olaszoknál, spanyoloknál miért ilyen rossz a helyzet? Olasz halálozási ráta majdnem 11%, Úristen! Jó, mondanám, hogy nincs pénz, rosszul áll az egészségügy, sok az idős. De UK, belgák, hollandok franciák mind nagyon rosszul állnak, és bár sokkal jobban állnak az olasz helyzethez képest, de még mindig nagyon rosszak a statisztikák, pedig ilyen helyeken jobb az életszínvonal, eü-ellátás, komolyabbak a pénztartalékok. De megint USA, Kanada, sokkal jobbak a statisztikák, azaz mégis a zsetonban lenne a magyarázat? Biztosan nem, mert másik oldalon meg ott vannak a volt keleti blokkos országok, oroszok, bolgárok, magyarok, szlovének, egészen jó statisztikákkal, pedig ebben a régióban se pénz, se normális eü nincs, sok az idős, stb.. Hong Kong, Japán is egész jól áll. El nem tudom képzelni, hogy mitől függ a halálozási ráta, genetika, éghajlat, belső mobilitás vagy mi?

Oké, mondanám, hogy az olaszoknál régebb óta van járvány, de ez csak az esetek számát és az 1M lakosra vetített statisztikákat magyarázná, a halálozási arányt nem. Lehagyták már az USÁ-t, de Kínát is. Kínában még magyarázható lenne a helyzet, hogy az antidemokratikus pártvezetés erősen kozmetikázott statisztikákat jelent le, de ennyivel? Mert Kanadában is jók a statisztikák, náluk biztosan nem szépítenek. Ez az egész megfejthetetlennek tűnik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.