Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#45796) blueboi69 válasza Jahno (#45795) üzenetére


blueboi69
csendes tag

De amúgy neked a napi 8 órás bentszopás után még van kedved/erőd/időd ezen felül fusizni meg koncerteken varázsolni akármit is? Dobd ki azt a sok szart :D De komolyan. IDE kábel meg ilyen baromságok, érnek 500ft-ot, kb, totál felesleges. Kéne neked 1-2 költözés, rögtön rájönnél, hogy olcsóbb valamit megvenni ha kell, minthogy tárold.
Nálam is tele a garázs egy csomó mindennel, én is utálom kidobni, de rájövök arra, hogy amit olcsón be lehet szerezni, akkor azt kidobom. Néhány ezer forintos alkatrészt, amit meg tudok venni bármikor, azt nem kezdem el tárolgatni, mert értékesebb a helye, ergo azért tárolgassam évekig, hogy majd egyszer valamikor ne kelljen kifizetni? Hát a faszt... Egy halom dolgot kidobáltam.
Hangosító, világító akármiző cuccokat használod egyáltalád? Ha eladnád és épp kéne, akkor nem tudsz bérelni, megoldani másképp? Nemtudom mik vannak, csak próbálok tippelni az elmondásokból.
Na meg, amihez egy éve nem nyúltál, vagy van olyan doboz amiben nem is tudod mi van, azt csukott szemmel dobd ki, mert valszeg nincs rá szükséged.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.