Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#42299) Jahno válasza npera (#42290) üzenetére


Jahno
őstag

A részlegen kb. 3an vagyunk. IT-n belül.

Ez vállalható, Tumor mondjuk telefonon is olvas levelet, én nem. Próbálom leszoktatni a többiről is, de nehéz eset. Főnök tolja is, meg nem is, ha szabi akkor szabi, ha bajom van írok SMS-t és valamikor előkerül, mondván "jóvanja ne aggódjál". Következetes és nyugis arc, aztán vagy megszopjuk vagy pont nem.

Júzerek olyan 250 környékén "helyben" (ebből is pár 10? távmunkás), kb. 20 vagy valamennyi körül távoli iroda. Janem, 35+20, mert jött még egy iroda :-D Pár főnök, EU-s régió, másik régió, aztán az indiánok akik megszámolhatatlan mennyiségben tudják ugyanazt ugyanolyan és hasonló néven ismételgetni, meg időnként a nagyobb emberek odafentről , régiós megmondók, plusz partnerek és beszállítók, recepciósok hegyekben, épületüzemeltetés, szünetmentes, vas beszállító, vas elszállító, mentést elszállító, hulladékot elszállító, nyomtatósok, borítékolósok, kellékanyagosok, klímások, tüzesek, aztán amelyik cégeknek dolgozunk és annak a partnernek audit, dokumentáció, kimutatás kell, portok, engedély, konvertálás, feltöltés, SAP/banki és egyéb csiribiri ügyviteli rendszerek hegyekben az elmúlt 40 évből. És akkor amit ahány cégnél már láttunk, ha nevessem már ki a híres hotelinformatikát, hogy az mitől lenne olyan tudományos és extra bonyolult, amibe beleszületni kell és senki nem látott még olyat :-D

Valami biztos kimaradt. Néha megtalál 1-2 potenciális kereskedő aki valamit el akar adni és nem érti, hogy azt nem olyan egyszerű és nem is érdekel, de nem jellemző.

Ilyen szopós és tákolt rendszernél ennyi júzerrel fejetlenségben meg azért akad mit megfejteni, csak nehéz összehasonlítani.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.