Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#42151) Jahno válasza FőDudu (#42149) üzenetére


Jahno
őstag

"Nalunk ev kozben nincs modositas."

Tavasszal terveztük meg a Merakit, amit aztán lemondtak, hogy nem lesz, majd hirtelen megérkezett a vas és bevezetés előtt pár nappal szóltak, hogy nyom gomb, jövünk csináljuk.

Pár hete még nem tudtam, hogy a komplett telefonközpontot kiszórjuk és Teamses megoldásra megyünk át. Pár percdíj és 1-2 dolog olcsóbb lesz, haviról és egyéb bevezetésekről nincs infóm.

Mellé eddig tilos volt a Wifi, most hirtelen "van", de hivatalosan nem is nagyon tudunk semmit, Tumornak egyik indián mondott egy WPA kulcsot, beírtuk, műxik. Sem NTLM, SSO, certes izé, vagy implementáció nincs, csak így kinőtt a földből aztán infóra várunk 3 hónapja.

És akkor szoftverfejlesztés/projektes cégek után még azt emlegettem, hogy ezen a könyvelős/ügyvédi vonalon sok változás nem lehet. Ja, cseréljük le a Dynamicsot, legyen ez, legyen az, vezessük be az izét, menjük át arra, visszakettő padlógáz. Csak úgy agilisen.

Systemaxnál is volt keret, aztán év közepén kitalálták, hogy akkor nesze gyorsan virtualizáció és VDI. Na jó, azok hülyék voltak. Evonál legalább a piac megkövetelte, nyilván ha igény van amit meg tudnak oldani, akkor megoldják. Ahhoz befektetés és szervezés kell. Igaz ember csak később kaptunk, mikor nekem főleg késő volt. Felmondásom napján hirdették ki az igét :-D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.