Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37539) blueboi69 válasza Jahno (#37534) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Optoma-val is lehet szívni. Én legalábbis régen szívtam vele, mert még gariidő alatt beszart a lámpa. Aztán arra nem vonatkozott semmi, úgyhogy a cég vett még 2-t előre, hogy legyen polcon és ne legyen kiesés.

Nálunk ez úgy zajlott, még amikor projectort szereltem, hogy nagykerből az illetékes megrendelte a hdmi kábelt és a vga kábelt, olyan hosszút mint amilyet mondtam. Azt a kezébe adtam az épület üzemeltetőjének a tartókonzollal együtt, hogy akkor ezt most a jelölt X-hez kérem, mondjuk 5cm pontossággal és mellé húzzanak oda 220-as dugaljat is és megmondtam, hogy akkor a hdmi egyik vége, legyen a konzolnál, a másik pedig a padlóban, 1-1méter ráhagyással.

Mire elkészültek ezzel, addigra ki is volt találva, hogy milyen wireless driverrel lehet ezt még meghajtani és hogyan rögzítsük a hdmi-displayport átalakítót a hdmi kábelhez.

Biztos, hogy nem álltam volna neki ott gipszelgetni. Nem kőművesnek vettek fel. És mivan ha nem értesz hozzá? Melyik az az idióta főnök, aki egy rendszergazda beosztottját arra kéri, hogy bármit is gipszeljen be?

Komolyan bakker az én agyamat kúrod fel, azzal, hogy ráadásul el is vállalod. :W

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.