Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#38101) Phülöp válasza BobaHWSW (#38100) üzenetére


Phülöp
addikt

Olyat nem lehet, hogy mindkettőt? Persze nem egyszerre...
Kiwik dolgai mostanában bejönnek (What we do in the shadow - a film is, de a sorozat jobban - vagy a Wellington Paranormal, ami nálam az utóbbi idők legjobb vígjátéksorozata).

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#38102) BobaHWSW válasza Phülöp (#38101) üzenetére


BobaHWSW
újonc

De, lehet. :K

En nemtudtam magammal mit kezdeni ugyhogy reggel edzettem, delelott terminator, aztan japan etteremben sashimizes, delutan pedig Jojo Rabbit.

Nekem mindketto tetszett. Terminatortol azt kaptam amit vartam, Jojo Rabbittol pedig sokkal tobbet.

[ Szerkesztve ]

(#38103) zetor2000 válasza BobaHWSW (#38096) üzenetére


zetor2000
senior tag

A macska elég önző lény, nem érdekli hogy ki, csak valaki rabszolga tegye elé a kajásedényt.
A házicica más tészta, amelyik kezdettől benn lakik, az talán tud lenni kicsit vonzódóbb, de általában eléggé érdek lények.

Üres lakás restarthoz jó tud lenni, csak kellően meg kell változtatni, hogy ne legyen sok jel, ami a régi dolgokra emlékeztet.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#38104) BobaHWSW válasza zetor2000 (#38103) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Majusig van szerzodezem es jon ki haverom is. Addig a haz marad. Utana szerintem elkoltozok.

Szerkesztes. Ures lakas = nincs itt exem. Butorozottan bereljuk. Nemtudom eladni es kicserelni a butorokat igazan. Sajnos. Akartunk venni hazat de egyedul nem merek beleugrani. Tulsagosan bele kene nyuljak a tartalekaimba. De lakas vasarlason agyalok valami frankobb helyen levo 2haloszobason.

Macska meg jodolog. Jelenleg (meg amugyis) egyik legjobb dolog ez a kis szoros dorgolozo dorombolo vacak az eletemben.. Az erdekei es az indokai nem erdekelnek. Odajon hozzam, gyurja a mellkasom es alszik rajtam. Nem akarok nagyon macska b*zi lenni de ez nekem egyelore ugy erzem sokat segit.

Jobb mint 100% egyedul lenni.

Szerencsere lassan belekapunk melohelyen es jobban fokuszalni kell a napjaimat.

[ Szerkesztve ]

(#38105) eattila válasza npera (#38093) üzenetére


eattila
csendes tag

A helyedben elmennék dokihoz sürgősen. Ekg, meg miegyéb, és megomdják, hogy mi volt, vagy mi nem. Simán ki lehet hordani lábon 1-2 infarktust, és nem is tudsz róla.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#38106) eattila válasza BobaHWSW (#38096) üzenetére


eattila
csendes tag

Kitartás. Ezen át kell seni valamikor. Sajnos csak az idő tudja megoldani. De ha elfoglalod magad, az segít.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#38107) BobaHWSW válasza eattila (#38106) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Koszi szepen! Toled kulonosen. Ha joltudom elvalt ember vagy. Gabibacsi szinten az akinek figyelem minden szavat a "tulelesrol". :C

Ez a terv. Sok edzes, van par haverom akikkel tudok sokat logni es van mar haver + (barat) akinel laktam eddig. Ez segit.

(#38108) -NoVa- válasza BobaHWSW (#38107) üzenetére


-NoVa-
őstag

Kb ez a jó, meg az eltelt idő. Éveket lezárni sok idő.

(#38109) qnadam válasza Gabibácsi (#38085) üzenetére


qnadam
veterán

nem azt mondták, hogy marad?

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#38110) Phülöp válasza -NoVa- (#38108) üzenetére


Phülöp
addikt

Az is segít, ha túléled az exeket. Igaz, ahhoz is sok idő kell.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#38111) -NoVa- válasza Phülöp (#38110) üzenetére


-NoVa-
őstag

Egy jó kisbalta és egy disznófarm sokat gyorsít a folyamaton:)

Kicsit civilizáltabb egy jó bringa végtelensok beletett kilométerrel.

(#38112) npera válasza Grillo (#38095) üzenetére


npera
újonc

Ja, nem emiatt van szerintem. Ezt most megpályáztam és kábé nem is foglalkozom vele amíg nem lesz valami következő lépés.

Inkább az a baj, hogy már egy ideje beteg vagyok (megfázás és köhögés), amiből sosem tudtam kijönni rendesen, mert a család oda-vissza fertőzi egymást. Kábé egy hónapja vagyok szarul. És hétvégénként mindig annyi program jött be a gyerekekkel vagy mindenféle ad-hoc programmal, hogy mostanra a szervezetem bemondta az unalmast.

Reggel fel sem keltem, csak ettem picit, fogmosás és visszafeküdtem. A fejem kábé szét akart nyílni, meg tüzel a homlokom, de nem vagyok lázas. Most teázom és ágynyugalom főleg. De egész nap az ágyban sem tudok megmaradni, mert attól is megőrülök. Szóval most ülök a sarokban és teázom és lazítok. Asszonynak megmondtam, hogy semmit ne várjon tőlem most, a szemetet sem viszem ki.

Most elmentek bicajjal vásárolni, amire kíváncsi vagyok, mert asszony kereste rajtam a bringazárat a saját bringájához. Mivel elég sokáig (kábé 5 éve) fel sem ült a bringára, ezért azt sem tudom hogy gurul-e. És az én bringám mögött van a sufni sarkában. Remélem nem izélte szét a küllőimet, amikor megpróbálta kivenni a sajátját. A pumpát sem tudja használni szerintem, sosem pumpálta fel a saját bringáját még előttem. A zár valahol megvan, de a kulcs hozzá valamelyik kulcscsomóján van. Szóval lehet most idegállapotban lesz amikor visszajönnek.

A melóban nálunk is kezd ömleni a miskulancia. Amióta agilisek lettünk (he-he) azóta kábé folyamatosan task force üzemmódban fut minden. Ez most bedarált két embert. Az egyik felmondott, a másik meg elmegy 5 évvel korábban nyugdíjba, mert nem akarja kicsinálni magát. Szóval a 8-fős csoportból eltűnik két tesztelő.

Most készülnek egy protó széria gyártására, amihez mindenféle SW-HW előkészület kell. Az egész titkos, szóval kábé semmit nem tudok róla mondani, de a lokáció miatt extra mókás a folyamat. Ugyanis van távolság, de az sem nyilvános, hogy hol van a gyártás.

Én a meló miatt nem szoktam túlságosan izgatni magamat. Korábban egyszer durván belefutottam a falba részben a meló, részben a család miatt. Azóta kábé fel sem veszem a stresszt. A melót megcsinálom lelkiismeretesen és időre, ha lehetséges. De azon nem húzom fel magam, ha valami nem megy vagy beüt a káosz. Inkább csak röhögök. Az utóbbi időben annyit nevettem, hogy a könnyeim is potyogtak kábé... :C

(#38113) npera válasza eattila (#38105) üzenetére


npera
újonc

Ezen gondolkodtam, hogy jövő héten elmegyek orvoshoz melóban. De előbb ezt a nyűves megfázást ki kell kúrálni.

Pénteken pont azzal viccelődtem az egyik idősebb kollégával, hogy a leginkább empatikus dolog otthon megdögleni vasárnap. A héten megcsinálod a melót, az összes JIRA-pontot ledokumentálod szépen, időriport kitöltve és hazamész. Aztán még hétfő előtt pacsker fel és kész.

Aztán utána jött a durva szívdobogás. Egész jó kis reality check volt.

Külön vicces, hogy csütörtökön még voltam magas áramos és feszültséges témájú életmentés gyakorlaton, ott gyakoroltam az újjáélesztést a gyakorlóbabán és a kollégákon. Asszonynak el is mondtam, hogy 30 mellkasi kompresszió és 2 befújás. Innen már bárki meg tudja csinálni, csak erősen kell nyomni.

Szerintem nincs olyan szerencsétek, hogy pont most krepáljak be, de elmegyek orvoshoz a közeli jövőben. Jobb a békesség.

(#38114) BobaHWSW válasza -NoVa- (#38111) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Vicces, hogy ezt mondod. Motoron gondolkodok.

(#38115) npera válasza BobaHWSW (#38114) üzenetére


npera
újonc

Egy Ducati Scrambler? Vagy valami krossz? Vagy valami szép retrós cucc?

(#38116) eattila válasza BobaHWSW (#38107) üzenetére


eattila
csendes tag

Jól tudod. Lehet igazából inni, lepedőt gyűrni, akármit csinálni. De amint otthon vagy egyedül, beüt a dolog. Szóval majd elmúlik.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#38117) eattila válasza npera (#38113) üzenetére


eattila
csendes tag

Nem kell. ekg-hoz nem kell a megfázást kifeküdni....

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#38118) npera válasza eattila (#38117) üzenetére


npera
újonc

Azt értem, de most úgy köhögök, hogy kábé darabokat köpök ki a tüdőmből és néha majdnem megfulladok a száraz köhögéstől. Szóval annyira nem vagyok jól.

(#38119) -NoVa- válasza BobaHWSW (#38114) üzenetére


-NoVa-
őstag

Pont van eladóm:)

(#38120) Gabibácsi válasza qnadam (#38109) üzenetére


Gabibácsi
tag

Sokmindent mondtak

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#38121) Jahno válasza qnadam (#38109) üzenetére


Jahno
őstag

El fog ez tűnni szép csendben, meg akkor ha bármit mondtak. Igazából olvashatnak feltámasztani lehet nem lett volna bonyolult, így csak a letöltött varázslat maradt.

(#38122) Gabibácsi válasza npera (#38112) üzenetére


Gabibácsi
tag

Nekem anno pánikrohamom volt éjszaka, amikor túlhajszoltam magam. Nepközben meló, éjjel meg festettem a lakást , ezt egy hétig, aztán jött a szívdobogás földindulás.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#38123) Gabibácsi válasza BobaHWSW (#38114) üzenetére


Gabibácsi
tag

Motorral nem tudom milyen ott közlekedni, de lehetőleg ne halj meg.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#38124) npera válasza Gabibácsi (#38122) üzenetére


npera
újonc

Szerintem most a pihenés teljes mellőzése a ki nem kúrált betegséggel meghozta a gyümölcsét. Hétfőn lenne egy fontos meeting, de szerintem lemondok mindent és maradok itthon.

(#38125) zetor2000 válasza npera (#38118) üzenetére


zetor2000
senior tag

Nekem ilyenekre (megfázás, influenza... felső légúti szarok...) szokott segíteni Cpt. Morgan, a fekete mezei jamaikai rum. Jellemzően olcsóbb, vagy azonos árban van a hasonló orvosi készítményekkel, de sokkal-de-sokkal jobb az íze, és...
Javallat: szobahőmérsékleten fogyasztva, viszkis pohár, bele 2 kockacukor, szelet ctrom/lime, féldeci kapitányrum, és lassan kortyolgatva öblögetni. Nem kell kiköpni, annyira nem volt olcsó... Ezt egy nap 6-8 dózisban, és hát kifeküdve, vagy TVs kanapén fetrengve. Azaz nem kell "benyomni", csak pucolni a nem odavalót. Legjobb délután elkezdeni, és este lefekvésig folytatni. Esetleg lehet a hatást fokozni mindenféle hagyományos trükkel, méz, fokhagyma, boros forró tea (de ha van rumod, akkor egy rendes grog se árthat).

Hátha.
Jobbulást!

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#38126) Gabibácsi válasza BobaHWSW (#38107) üzenetére


Gabibácsi
tag

Én speciális eset vagyok, hülye depressziós, mindenkit elmarós néha :D
Stresszelek, aggódok mindenen. Ja és nem tanulok semmiből, lehet megint megnősülök :) de ez a lány egy angyal, nem tudtam hogy ilyen csajok is vannak, elvisel minden hülyeségemet, és részt akar venni minden hülye hobbimban is. Szóval nem vagyok jó példa, mert majdnem nem éltem túl, de végülis a barátok segítettek, sokat. Szüleimet nem terheltem, eléggé aggódtak így is.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#38127) Gabibácsi válasza npera (#38124) üzenetére


Gabibácsi
tag

Igen, az nagyon tud használni

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#38128) npera


npera
újonc

Roller élettartam.

Svédországból is jött hasonlóan nyugtalanító adat: a Di Digital nevű portál belsős források segítségével felfedte, hogy a Stockholmban piacvezető Voi mindössze 40 napig tartja használatban a rollereket, holott korábban a cég – egyébként szintén nem túl hosszú – 9-13 hetes élettartamot ígért. A Voi azt kommunikálja, hogy az esetek 90 százalékában megjavítják vagy újrahasznosítják a leselejtezett rollereket, de nem voltak hajlandóak konkrét számokat mutatni a nyilvánosságnak a járművek tartósságáról.

A svéd lap iparági forrásai szerint egyébként a többi stockholmi rollerszolgáltató járműveinek is hasonló az életideje, bár pont a Lime-nál néhány héttel hosszabb: akár 6 hetet is meghaladó ideig gurulgat az utakon egy átlagos rollerük az első totálkár előtt, legalábbis a tavaszról származó stockholmi információk szerint.

(#38129) Jahno válasza Gabibácsi (#38126) üzenetére


Jahno
őstag

"elvisel minden hülyeségemet, és részt akar venni minden hülye hobbimban is. "

Demó verzió?

(#38130) eattila válasza npera (#38118) üzenetére


eattila
csendes tag

Ertem. Jobbulast akkor!

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#38131) eattila válasza Gabibácsi (#38122) üzenetére


eattila
csendes tag

Olyan nekem is volt iden eleg sokszor. Nagyon feszes volt a tempo. Nem jo erzes az biztos.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#38132) -NoVa- válasza npera (#38128) üzenetére


-NoVa-
őstag

A felhasználó ludditák és a napi sok órányi futás együttese durva dolog. Akkor háztartási magán 2x6 km-re extrapolálva elmegy 1-2 évet is.

(#38133) eattila


eattila
csendes tag

Amazon mennyire megbizhato online fizetes kapcsan? Mert kerne rendeleshez kartya adatokat, de nem tudom meg merjem e adni. Sajna itthon nem kaphato amit vennek.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#38134) WiZARD


WiZARD
addikt

3x jobb a Model 3 minősége mint az átlag új autóé

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#38135) zetor2000 válasza eattila (#38133) üzenetére


zetor2000
senior tag

Én meg mernék benne bízni. Szerintem nem véletlen lett az, ami most.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#38136) Gabibácsi válasza Jahno (#38129) üzenetére


Gabibácsi
tag

Szerintem látszik rajta hogy nem. Te beszéltél vele, értesz a nőkhöz nagyon :DDD

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#38137) Jahno válasza eattila (#38133) üzenetére


Jahno
őstag

Amazon? Teljesen.

(#38138) npera


npera
újonc

Tesla Björn megpróbálta skandináv őszi időjárásban (kábé 0-fok) milyen gyorsan tudja a Leaf az 1000 km-es túrát megtenni.

A cél 10-órás idő nem igazán jött össze.

(#38139) WiZARD válasza npera (#38138) üzenetére


WiZARD
addikt

Na igen, a hűtés hiánya, meg a chademo eléggé korlátozza.
Mindenhol a régi max 50kW chademo töltő van, létezik 100as, de már senki nem telepít újat...
De ha lenne is 100as, akkor csak még gyorsabban melegedne az akku.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#38140) eattila


eattila
csendes tag

Köszi, meg is van az amazonos rendelés :D

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#38141) ncc1701 válasza BobaHWSW (#38107) üzenetére


ncc1701
veterán

Teljesen jól leszel, bár jelenleg lehet nem így tűnik. Sokan átmegyünk zűrös válásokon, ronda dolgokon, de a dolgok jobbak lesznek. Előző csajomnál majdnem tökön szúrtam magam, mikor szétmentünk, erre most sokkal jobb lett a helyzet.

A makka/kutya sokat segít. Teljesen relaxál, mikor vele törődsz. Edzés dettó, plusz az endorfint is termel. :)

[ Szerkesztve ]

(#38142) zetor2000


zetor2000
senior tag

Ma adakoztam a low and slow vonalnak. Malachús, 110-130 fok, 5-5.5 óra sülés, utána 15 perc 250 fok pirítás a bőrös résznek. Remélem, okés lesz. Alatta paprika és hagyma, fűszerek bors, szerecsendió, kömény, füstölt pirospaprika, fokhagyma.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#38143) eattila válasza zetor2000 (#38142) üzenetére


eattila
csendes tag

nekem a tegnapi pácolás jól sikerült, finom lett.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#38144) zetor2000 válasza eattila (#38143) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ez se lett gyenge. A végén lement egy búzasör... a hús mellett / alatt sült egy tepsi krumpli is, alatta hagyma, rajta némi ételízesítő, meg paprika. Pff... kajakóma ránézésre is.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#38145) npera válasza zetor2000 (#38125) üzenetére


npera
újonc

Én döntöm magamba a teát, valamint délután aludtam egyet. Meg infralámpával világítom ahol éppen begyullad a torkom vagy a fülem. Most belül a fejemben mélyen a torok és a fül között is volt egy durvább gócpont alighanem.

C-vitamin és "pirin" is megy naponta 3x.

(#38146) npera válasza -NoVa- (#38132) üzenetére


npera
újonc

Itt a géprombolást a helytelen használat és a nyers erőszak furcsa keverékével érik el. Azt értem, hogy ha 3 makákó veret a macskakövön maximális sebességgel, akkor az nem tesz jót neki. Vagy a padkáról ugratás. De egyik-másik rollert nem csak egyszerűen szétverik, hanem komoly energiát tesznek bele, hogy kihúzigassák a kábeleket és szétvágjanak mindent, miközben a létező összes szétverhető részletet szétvernek rajta.

(#38147) Jahno válasza eattila (#38143) üzenetére


Jahno
őstag

Most keltem. Van egy kiló szarvashús, csajok majd megszerelik.

(#38148) FőDudu válasza npera (#38145) üzenetére


FőDudu
addikt

3x20cm gyomber lereszelve, 5 citrom karikazva, 3l forro viz, 2 kanal mez.

Ez eleg utos koktel, de 2 nap alatt kiuzi a nathat...

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#38149) npera


npera
újonc

Casey is letesztelte a Mavic Minit.

A 10-bites csoda Pro 2-vel összevetve rosszabb, de nem 2200 dodó, hanem 400. És szerintem ha picit lecsavarta volna az expó korrekciót, akkor a sufnik teteje sem égett volna be úgy a Minin.

(#38150) npera válasza FőDudu (#38148) üzenetére


npera
újonc

Van rohadt erős gyömbéres teám, azt is nyomatom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.