Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#38601) Phülöp válasza BobaHWSW (#38595) üzenetére


Phülöp
addikt

Macska hogy van?
Kiderült, mi baja?
Megjavították?

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#38602) blueboi69 válasza zetor2000 (#38578) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Sztem félreérted. Egy adott ablaknál vették a legkisebb méretet, hogy beférjen a nyílászáró előtti részben, de ne lógjon ki a fal síkjából. Ha egy fix méretű dolgot akarsz egy szabálytalan lyukba betolni, akkor a legkisebb méretet kell nézned. Namost ha jól értem, akkor itt még két centivel kisebbre vették.

Ha én értem félre és egy ablakméretből indultak ki, akkor az elég amatőr cég és gondlom nem volt olcsó.

Muterom 2éve csináltatott cpl ajtókat a lakásban, ráadásul nem olcsó helyről (velük csináltattuk korábban az összes ablakot/bejárati ajtót és kiválóan dolgoztak). Namost ezt itt elmérték szépen, úgyhogy volt némi asztalborogatás és szájkarate emailben, képekkel illusztrálva a pocsék munkát. Végül az egyik ajtót sikerült újragyártatni és beszereltetni velük, úgy, hogy ők állták a számlát.

Itt is jöttek azzal, hogy az ajtónyílás legkisebb méretét vették, csakhogy ez egy frissen készített ajtónyílás volt, konkrétan mm-re párhuzamos volt a két oldalfal, ehhez képest amikor berakták a tokot, akkor a tok és a fal közé mindkét oldalt befért az ujjam.... alapból elég kicsi az ajtó, de érezhetően kisebb lett, végül 3centivel nagyobb ajtót gyártottak le és hoztak ki.. :W

(#38603) ncc1701 válasza npera (#38599) üzenetére


ncc1701
veterán

Yutúbon szerintem fent van a komplett film is. Múlt hónapban néztem meg újra, eléggé felejthetetlen. :)

(#38604) ncc1701 válasza blueboi69 (#38602) üzenetére


ncc1701
veterán

Blubi, nem tűnt fel, h tisztelet a kivételnek, de aki értelmes volt (főleg építőiparban), az már régen külföldön dolgozik, a selejt meg hátramaradt?

(#38605) Gabibácsi válasza ncc1701 (#38604) üzenetére


Gabibácsi
tag

Igen? És mi akkor selejtek vagyunk itt mind?

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#38606) Bujdy81 válasza Samott (#38598) üzenetére


Bujdy81
csendes tag

Milyen magas lehet? Lehet, hogy a Rifternek nagyobb a frontfelülete, mert annak még az alja sem magas...

(#38607) ncc1701 válasza Gabibácsi (#38605) üzenetére


ncc1701
veterán

Nem, mi a hülyék vagyunk. :) Vagy a család-kapcsolatok miatt maradók.

A vicc, h a gyerek, bár van közel felsőfokú angolja, rohadtul nem akart kimenni itthonról. De most már nézelődik. Mi meg támogatjuk, menjen, ha akar, meg tud, eleve 25 éves.

(#38608) WiZARD válasza Samott (#38598) üzenetére


WiZARD
addikt

A divat és ezáltal eladhatóság a lényeg.

e-tron, eqc, kona, modelx, e-niro, soul, de még az egész autó jellegű i-pace is suv-nak van hirdetve.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#38609) zetor2000 válasza npera (#38593) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ide pasztázd be a youtube url-t. aztán convert utána download vagy mi. A többi a szokott módon.
De nKóron is elérhető, a Master Boot Record - C​:​​CHKDSK /F albumon van.

[ Szerkesztve ]

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#38610) Jahno válasza ncc1701 (#38604) üzenetére


Jahno
őstag

Pár haverom nevében kikérem.

(#38611) ncc1701 válasza Jahno (#38610) üzenetére


ncc1701
veterán

Se család, se ismerősi kötöttség, és nem is hülye? :)

(#38612) zetor2000 válasza ncc1701 (#38607) üzenetére


zetor2000
senior tag

"Nem, mi a hülyék vagyunk. :) Vagy a család-kapcsolatok miatt maradók."

Az a vagy a második tagmondatnál az ÉS lesz. :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#38613) -NoVa- válasza ncc1701 (#38607) üzenetére


-NoVa-
őstag

Maradjunk annyiban, hogy ti a hülyék vagytok :D

Egyébként értelmesen kereső programozó itt eléggé magas életszínvonalon eltengődik komoly erőlködés nélkül, nyugatabbra meg újra elkezdheti nézegetni a boltokban az árcédulákat. Szóval ha Magyarországról kéne review, akkor:

Pro:
Olcsó, még minőségi oktatás (feltétele, hogy képességi alapon jó iskolába kerüljön a gyerek, ha nem sikerült, akkor az szívás)
Olcsó egészségügy. Fogorvoshoz még USA-ból is hazarepülnek páran. A gyerekbetegségek kivizsgálása és gyógyítása itthon a TB része, nyugatabbra milliókat vinne el a biztosítás.
Olcsó ingatlan, még mindig, nyugathoz képest.
Habár megszoktuk és legtöbbször fel sem tűnik, de még mindig a világ egyik legszebb városában (vagy a környékén) élünk itt a legtöbben. Néha céltalanul nézelődni kell, és hirtelen újra szép az egész.

Kontra:
Iszonyatos ÁFAkulcs miatti drágaságok.
Áruk és szolgáltatások minősége nagyon lent van.
Befektetési lehetőségek kockázatosak
Cégalapítás erre a piacra fölösleges
Közbeszéd és az átlagember hozzáállása a világhoz végtelenül polarizált szélsőséges lett, vitakultúra kihalt, ezen sokat kell javítani.

Megint Pro:
Igazából adott egy elég élesen vágott vonal a társadalomban valahol a mostani 35 éves korúak környékén, ahol nagyon átbillen médiafogyasztási arány a nemzetközi webes kontent felé, és sokkal tájékozottabb, vitaképesebb, céltudatosabb fiatalságot termel ki, mint a rendszerváltást akárhány évesen megélők korosztálya. Pár évtized, és lehet világrendet modernizálni, vagy áttenni az államigazgatást Fortnite alá, ahol eltáncolják a plenáris üléseket.

Szóval úgy általában nyugatabbra akkor éri meg kimenni, ha fiatal vagy, nincs családod (vagy épp előlük menekülsz ki :) ), és egészséges vagy. De abban a pillanatban kezdhetsz is gyűjteni az esetleg később születendő gyerek költségeire, iskolákra, orvosokra, ügyvédekre, piócákra, vámpírokra és a halloween környékén rádrontó jelmezes gyerekek cukorkáira. Meg lakhatás tartósan. És úgy kell számolni a jólétet, hogy ha ezen felül marad pénzed, akkor abból lehet arányosítani a hazai életszínvonaladhoz képesti eltérést. Szerintem nem mindenki hülye, aki maradt.

(#38614) Jahno válasza ncc1701 (#38611) üzenetére


Jahno
őstag

Itt van melója, jól csinálja, mit akadékoskodjon kint mindenféle lehetetlen újrakezdéssel? Egyik ismerős most kiment megnézni egy melót és ott is maradt, de alig múlt 20 éves, megteheti. Idehaza sem keresett rosszul, majd kifaggatom. Most csak úgy kint egy vizes/villanyos sem biztos, hogy fel tudja építeni azt ami itt van, aztán dolgozhat jól, ott is a román tré ipar visz el mindent, tömegszálláson, szinte ingyen. Gobdolkozni sem érdemes semmin.

(#38615) Jahno válasza -NoVa- (#38613) üzenetére


Jahno
őstag

Max. annyi, hogy itt-ott kint két jól kereső ember már el tud lenni. Ha csak az egyik, akkor necces. Gyerek miatt sok ismerős szívja a fogát. Wacesék jól el vannak, de hát reptéren dolgozni poén :-)

(#38616) blueboi69 válasza ncc1701 (#38604) üzenetére


blueboi69
csendes tag

Ez inkább az építőiparra vonatkozik sztem.
Egyik korunkbeli család most jött vissza Angliából, itt ismertük meg őket a játszótéren. Viszonylag jól ment nekik, amíg meg nem született a gyerek, aztán borult minden, mert rájöttek, hogy úgy már baromi drága az élet és az volt az utolsó, amikor a gyerek nem értette a szülők miért fogják meg egymás kezét, mikor ők két külön ember. A sokműszak miatt nagyon keveset voltak egyszerre a gyerekkel, valamelyikük mindig dolgozni volt éppen és a gyerek szinte sosem látta őket együtt. Na ebből lett elegük.
És tisztelem bennük azt, hogy kint hiába buliztak meg nyaralgattak is, félretettek annyit, hogy hazajöttek, vettek itt egy családi házat, nyaraltak egész nyáron, aztán most mindkettőjük talált is munkát és nem nincstelenül jöttek vissza.
De ott kint esélyük sem lenne erre.

(#38617) blueboi69


blueboi69
csendes tag

Másrészt benne vagyok ilyen építkezős meg kókler kivitelezők/iparosok csoportjába, hát rémálom ami ott megy napi szinten.

Januárra várjuk a második gyerkőcöt, úgyhogy most a december arról fog szólni,hogy a tetőtérben lesz egy kis átrendezés és gipszkarton fallal lesz két gyerekszoba meg új parketta meg ilyenek. Megcsinálom magamnak, mert nem olyan vészes, de nem hiányzik, hogy vmi kóklerrel itt baszakodjak és a végén még ki is fizessem.

(#38618) BobaHWSW válasza Phülöp (#38601) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Holnap irok. Nemtudom.

Haverral megyunk el erte, hetvegere elhozzuk. Eloben tudok majd beszelni holnap dokival es kiderul pontosan.

Valami fertozest bekapott de van valami daganata is a beleiben, limfoma gyanus. Annak a vizsgalatnak az eredmenye csak hetfore lesz meg. Ma hivtak vigyem haza mert telenyomtak gyogyszerrel meg minden es lehet mar enne magatol is de a felelem es idegen kornyezet miatt nem eszik.

2*2 ora autoutnyira van.

Ex parommal mentem volna de a lightroom catalogusban talaltam egy olelkezos kepet valakivel vele, szoval ez most nem jo otlet a macskanak legyen barmi is jo.

(#38619) Gabibácsi válasza ncc1701 (#38607) üzenetére


Gabibácsi
tag

a magad nevében beszélj :) amúgy van felsőfokú angolom IS :D

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#38620) Jahno válasza blueboi69 (#38616) üzenetére


Jahno
őstag

Pár külföldi ismerps is így tolja, hogy van nyócórás meló, ami ugye 10-12 és némi bejárás, ha úgy adja, aztán mellékállások hegyekben, meg mindenféle maszek. Egyiknél közben felnőtt a gyerek is, ott úgy néz ki tud helyezkedni. Haversrácot meg kifaggatom, de lassan fél éve nem bírtunk rendesen beszélni, mert vagy melózik és rohan, vagy alszik.

(#38621) Jahno válasza Gabibácsi (#38619) üzenetére


Jahno
őstag

És itt van nálam a fél cég, sokan több nyelvet is beszélnek, de vannak akik nem, vagy nem fiatalok. Ilyen képesítéssel mit tudnak odakint csinálni?

De még orvos ismerősök is szívnak, néha kijárni ügyelni jó, "komolyabb" dolgot nem is csinálhatnak, vagy idehaza már szabtak-varrtak a műtőben, kint meg kell csinálni az egyetemet és kb. ápolói szinttől megy a kórházi gyakorlat. Ez nem egy Win szerver vagy programozás, ami a világ minden részén eléggé hasonló.

(#38622) Gabibácsi válasza Jahno (#38621) üzenetére


Gabibácsi
tag

Ma volt oroszórám megint, dolgozunk hogy elfelejtsem azt a borzalmas szar kiejtést, amit az a mocsok komcsi munkásőrnő átképzett tanárnak csúfolt akármi tanított. Hogy utáltuk egymást...

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#38623) hobizoli válasza Samott (#38591) üzenetére


hobizoli
nagyúr

szerintem nem 1:1 igy fog kinezni, ez csak egy koncepcio

több drón kell ;P

(#38624) zetor2000 válasza Jahno (#38621) üzenetére


zetor2000
senior tag

Távoli ismerős csaj műtősnő, jópár (5-7) éve kiment a finnekhez. Kezdetben fejvadász cég ajánlatára ment, aztán letelt a szerződése, de marasztalták, meg lett ugye nyelvismerete, azt a fejvadász cég kikötötte, meg járatták órákra, hogy tanulja a nyelvet. Aztán észbe kapott, mert ahova vitték, ott ápoló volt. Honosította a műtősnői papírjait (ez felsőfokú) és elment egy másik városkába műteni, mert ahol volt addig, ott nem volt műtő. Pénzben sokkal jobb, lakhatás drágább. Illetve, van, amiolcsóbb, pl az euró alapú hitel kamata... :) De a sör itt olcsóbb, a lazac meg ott. Áramot mondta, hogy ahol lakott, ott 3 hónapra kértek tőle 10ropinak megfelelő eurót - ez valami nővérszállós apartman volt.
De tetszik neki odakinn, és nincs kedve visszajönni. Családja megkopott, akik miatt kell, azok miatt meg évente 4-5 alkalommal hazajön, azt mondja, elég belőlük annyi is.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#38625) eattila válasza BobaHWSW (#38618) üzenetére


eattila
csendes tag

Hú, jobbulást a macskának! Meg neked is!

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#38626) Phülöp válasza BobaHWSW (#38618) üzenetére


Phülöp
addikt

Sajnálom.
Mindkét dolgot.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#38627) npera válasza zetor2000 (#38609) üzenetére


npera
újonc

Ó, csodajó, köszönöm! :R

(#38628) Gabibácsi


Gabibácsi
tag

És még mondják hogy nehéz nyelveket tanulni:
https://www.youtube.com/watch?v=S0OjJaIc-Uw

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#38629) FőDudu válasza blueboi69 (#38602) üzenetére


FőDudu
addikt

Es igazabol kurvara midegy, hogy falig megy vagy faltol 1 centire van a vege, hiszen az ablak lathatosagi merete biztosan kisebb.

Szoval meg akar igazuk is lehet, mert dilatacio, pok, szerelhetoseg, stb cimszoval kell par mm minden oldalon.... kulonben belefagy a viz a resbe es az lesz a baj ha szanaszet feszegeti.

Netan felreertem?

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#38630) ncc1701 válasza BobaHWSW (#38618) üzenetére


ncc1701
veterán

A macseknak jobbulást, szívós dögök.

Nálunk egy hete volt valami nagy verekedés, kinnt maradt nap közbenre, nem akart bejönni. Mire hazajöttünk, kicsit el volt látva a baja, plusz két napig gubbasztott. Most meg a szeme, és a füle között kezd kijönni egy tályog, vittük dokihoz, de azt mondta, még korai felvágni, és kimosni, majd hétvégén. Fasza, 30e csingcsing megint. Állatorvosnál van fiatal szöszi kislány, őt még nem láttam ott. :)

Asszony meg ezzel jelentősen megkönnyítette azért a helyzetedet.

[ Szerkesztve ]

(#38631) -NoVa- válasza BobaHWSW (#38618) üzenetére


-NoVa-
őstag

Mindkettő fájdalmas élmény, régen volt hasonló. Minél régebben, annál jobb.

(#38632) FőDudu válasza ncc1701 (#38630) üzenetére


FőDudu
addikt

Ma reggel nejem megetette a makkat. Most csak szarazzal, igaz apam felpakolt vagy 200db alutasakos eledelt amit az o makkai nem esznek meg. Azokat csipazza, de nem ehet mindig nyalkasat.

Erre fel ora elteltevel hozott egy madarat.
Meg elt a szerencsetlen amikor hozta, de megette. Nem lett volna ertelme elvenni tole, addigra mar tuti megropogtatta.

Most itt alszik bent.
1 het alatt nemhogy fogyott, inkabb hizott (vagy a szore lett nagyobb). Valoszinuleg a szomszedok jol megetettek.

Teknosnek talatunk meg egy faag alaku muanyagbol keszult buvohelyet is, ezek szerint a skorpios kollega mindent megvett ami csak kellhet. Nagyon durvan jol nez ki eloszor valodi faagnak neztem. Felforditva latszik, hogy mugyanta az egesz.

Vettem 4 csuklot az uveghez, igy a vilagitast tartalmazo fedo majd nem leemelheto lesz, hanem felnyithato.

Meg csavart kell talalnom, mert nyolcas furat van benne. Igy 8x15 vagy 8x20 mm amibol kell par darab. Termeszetesen sullyesztett feju.

Felraktam a ledes konyhapult vilagitast. Ketoldalas ragasztoval, ami cellux vekonysagu. 1 ora mulva leesett :)

Utana felraktam a karmos tartokkal amit adtak hozza. Azzal tuti nem esik le. :)

Nem ertem miert nem csinalnak a sinbe sullyesztett feju csavarhoz valo lukakat es a ledszalag ala becsavart csavarral lenne felrakhato. Neztem par sint, egyikben sem voltak furatok. Lehet rossz helyen neztem. Mert ugye ugy nem latszana a felszereles.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#38633) Bujdy81


Bujdy81
csendes tag

Ha 6:50-kor indul a gépem Ferihegyről, akkor kb. mikorra kell kiérni, hogy ne késsem le?
csak kézipoggyász lesz.

(#38634) Gabibácsi válasza Bujdy81 (#38633) üzenetére


Gabibácsi
tag

én 2 órával előtte szoktam mindig kint lenni, lehet nem kell ennyivel, de én ilyen stresszes vagyok.

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#38635) Samott válasza Bujdy81 (#38633) üzenetére


Samott
addikt

Merrol jossz? Mert reggelente be tud allni arrafele minden mint a szög.

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#38636) -NoVa- válasza Bujdy81 (#38633) üzenetére


-NoVa-
őstag

Ma már talán túl vannak az Erdogan-os torlódáson, de több, mint 1 órát hagyj rá. Mi a gyerekekkel másfél órába az ottani Thai kajáldával és pár perc játékkal együtt szoktunk beleférni, de a gyerekek miatt mindenhol priority soron mehetünk, nem kell végigvárni a security előtti kanyargósat. Természetesen online checkinnel, ha még azt is ki kéne várni, külön szívás.

(#38637) npera válasza -NoVa- (#38613) üzenetére


npera
újonc

Svédországból nézve az általános egyetértésem mellett annyit tudok hozzátenni még, hogy Magyarországon van közbiztonság, elenyésző mennyiségű történésről olvasok a következő kategóriákban:

- nyílt háború drogbandák között, amiben különösen nagy erejű pokolgépek teljesen gátlástalan használata is benne van, vagy kézigránátok dobálása vagy gépkarabélyok teljes tárának kiürítése közterületen civilek között.
- csoportosan elkövetett különösen brutális nemi erőszak, ami olyan extrém, hogy utána az áldozatot műteni kell, hogy egyáltalán ne vérezzen el a nemiszervét ért sok sérüléstől, nem beszélve a nemi erőszak előtti és közben folyamatos ütlegelésből adódó sérülésekről.
- csoportosan elkövetett fegyveres rablás kiskorúak kárára
- csoportosan elkövetett fegyveres rablás idősek kárára
- csoportosan elkövetett garázdaság többnyire felfegyverkezve valamilyen szerszámmal/fegyverrel/eszközzel
- muszlim erkölcsrendészek által elkövetett gyilkosságok nagy részt a nem behódoló nők és kislányok kárára (leesett az erkélyről, szétkéselték, savat öntöttek rá, levágták a fülét/orrát)
- kisgyerekek nemiszerveinek csonkítása Afrikából importált bábaasszonyok által

Nyugat-Európa az erőszakosan forszírozott lakosságcsere miatt kezdi teljesen hazavágni a saját polgárainak a nyugdíjrendszerét, az egészségügyet és az oktatást is. Magyarország nagyon durva sajtót kap külföldön, de a migráció alacsonyabb szinten tartása révén van esély az oktatási- és nyugdíj- és egészségügyi rendszer működésére.

Tudom, hogy sok fórumozó számára a magyar egészségügy mindennek az alja, de van ennél lejjebb is Európában.

Szóval Helsinki már Nyugat, de azért Magyarország sem reménytelen a jövőre nézve.

(#38638) Phülöp válasza Gabibácsi (#38634) üzenetére


Phülöp
addikt

Mi ugyanígy, legrosszabb esetben van idő nyugodtan kávézni is. Nekem nem gond, ha várnom kell az indulásra - a gép viszont nem fog rám várni.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#38639) ncc1701 válasza FőDudu (#38632) üzenetére


ncc1701
veterán

Itt is van néha a kertben nagy kupac toll. De eszi a sáskát is, sőt még béka lábat is láttam lógni a szájából. :)

(#38640) npera


npera
újonc

A teljes klipp erős, de 3:27-től nézzétek. Két sávból lesz egy. Páran blokkolják a belső sávot, ami ugye nem túl értelmes dolog. De amit a csóka csinál az sem piskóta.

(#38641) FőDudu válasza npera (#38640) üzenetére


FőDudu
addikt

Sok kamionos menjen a fenebe. Az autos mehetne ha tud.

Amit csinalnak az feltartas. Ha jol tudom buntetendo is.
Kb 20 jarmuvet megelozott amig az elso sarga tabla jelezte az utszukuletet.
Addig ez siman feltartas, mert nem hagyjak az autosnak hasznalni a szabad savot.

Siman a zippzar elvet kellene alkalmazniuk, ahogy az peldaul a nemeteknel tok jol mukodik.
Ott nincs egymas szivatasa, szepen megy a 2 sor egymas mellett es az utszukuletnel zippzaroznak (nem elotte 20 kamionnal).

Kopernel minden hetfon ez van (kamion sor 1 savban), a 2 savos uton a kamionosok varnak a befogado terminal nyitasara a kulso savban, szerencsere az egesz 2 savos (a vegen a korforgalom is) igy az autosok siman elmennek mellettuk a szabadon hagyott belso savban.

En kb. 20 kamiont eloztem meg a hatarallomasnal, mert a szemelyautoknak fenntartott sav tokures volt (keso este), a kamionok meg mindenkit feltartottak volna a hatarallomasra betorkollo 1 savos uton. Szembe nem jott senki.

Vartam volna vegig amig 20 kamiont ellenoriznek es odaerek a szamomra ures savba?
Hataror egy szot nem szolt.

Nyilvan nem szabalyos a cikkcakkban kozlekedes es balrol/jobbrol elozgetes - de szerintem a kamionosok es a buszosok is szabalytalanok voltak. Az autost azonban ez nem menti fel.

FőDudu

(#38642) hobizoli válasza Bujdy81 (#38633) üzenetére


hobizoli
nagyúr

szerintem gyere fel Bp-re most este :DDD
vagy reggel az M0-st keruld el messzire

több drón kell ;P

(#38643) Jahno válasza Bujdy81 (#38633) üzenetére


Jahno
őstag

Mostanában tömeg van, ha jól tolod akkor kb. 1 óra is elég, de én 2 vagy kicsit többre kerekítenék. Szekun kézivel is meg tudsz állni 30-40 percre, ez a 6:30 +/- környéke az egyik legerősebb napszak.

(#38644) zetor2000 válasza npera (#38627) üzenetére


zetor2000
senior tag

Nincs mit.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#38645) zetor2000 válasza Gabibácsi (#38628) üzenetére


zetor2000
senior tag

Persze, mert nehéz ilyen tanárra koncentrálni... :)

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#38646) npera válasza FőDudu (#38641) üzenetére


npera
újonc

Gondolom ez a viselkedés az önjelölt rendőrök részéről kialakult, miután annyira sokan pofátlankodtak be oldalról.

De ilyenkor valóban előre kellene menni mindkét sávban, aztán egy jobbról, egy balról.

Ezekben a lengyel kompilációkban már-már ruszkis idiótizmus van. A taran manővert nem láttam még, de durván agresszív satuzások vannak és a másik feltartása résre nyitott ajtós leckéztetéssel is gyakori.

(#38647) FőDudu válasza npera (#38646) üzenetére


FőDudu
addikt

Az a helyzet, hogy ez nem bepofatlankodas.
A kamionok nem mehetnek a belso savba - jo okkal - igy a belsoben a gyorsabb es kisebb jarmuvek haladhat(na)nak akadalytalanul.
Amig a szukulet el nem kezdodik.

Egy normalisabb orszagban ilyen nem fordulna elo.

FőDudu

(#38648) npera


npera
újonc

15k NOK-ért installált a csóka egy pre-AP Model S-be egy mobiltelefon kameráját használó optikai autopilotot. És még tervez bele radar modult is venni párezer NOK-ért. Hát, biztos megéri...

(#38649) npera


npera
újonc

Ezt még meg sem néztem, de már most tudom, hogy ütős lesz. Tesla Björn road tripre megy egy Nissan e-NV200 kisbusszal. Ez az első generációs Leaf hajtásláncát kapta, tehát télen érdekes kihívás lehetett.

(#38650) Jahno


Jahno
őstag

Én meg rendezvényen trógerolok. Elsőre egyszerűnek tűnt, de ahogy beléptem jött a kavarás :-D Technikus srácok már csak zombi aggyal bólogattak. De majd beszámolok.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.