Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30614) npera válasza FőDudu (#30611) üzenetére


npera
újonc

Értem én. A te kis mikrovalóságodban ez vélhetően így is van.

De nemzetközi viszonylatban multiban ez egy egyre komolyabb dolog és nem tudsz elmenni mellette vagy elhessegetni magadtól a kérdést. Ez most egy elég fajsúlyos vonulat, ami rendkívül komoly hangsúlyt kap és ha nem velük vagy, akkor ellenük. Kábé így.

Ha valaki munkahelyi környezetben kezdi el firtatni, hogy miért eszel sok húst vagy miért nem próbálsz meg hetente x alkalommal vegetariánus kaját enni és durván elhajtod, akkor azzal kábé a hidat égeted fel magad mögött. Diplomatikus kommunikációval és mérsékelt hajlandósággal az irányban, hogy kipróbálod az ő álláspontjukat viszont nagyon szépen el lehet venni a dolog élét.

Én körbe vagyok véve pár vegán gyerekkel, akik kapacitálnak, hogy próbáljam ki a vega kajákat. És kipróbálom néha, aztán elmondom nekik, hogy nagyon jó, csak fél óra múlva éhes vagyok és akkor nevetgélünk és kész. Másnap újra hozom otthonrol a kaját, ami vélhetően tartalmaz húst, aztán kész. Eszem hozzá salátát és ennyi. Ők sem fognak megváltozni, én sem. De ha durván elküldöm őket a 3,14-csába akkor csak magamat minősítem és kábé kinyírom magam közösségi szempontból.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.