Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #31553 üzenetére
Csoki megy még minden pénteken, így 15 év után csupa új arc lesett furán, hogy mit keresek arrafelé, de szédölgős nyugdíjas klub az is, amit néha nem teljesen értek. Mire melóból odaérnék arra vége.
Sajna a mienk is eléggé délutános, kb. délután 5-6tól este 9ig, néha kis kerekítéssel, de egyelőre ennek is örülni lehet.
Rendezvényterem meg hát jahh, annak megkérik az árát és pakolódás/autózás/parkolás, ezt hobbizni főleg nem érdemes, összejövünk 5en és fejenként zsilliárd forint? Főleg mert az olcsóbb termek emeleten vannak, lift nélkül és jönne-menne a fene autóval, áááááá, ki van zárva, annyi sör nem létezik amiért bevállalnám, csak nagyon indokolt esetben, talánha. Felvetni meg nem érdemes, mert akkor jön a megmondás a csoportokban, hogy miért azon rinyálok, hogy miképpen nem lehet megoldani és ez meg ésamaz. Mert nem és én vagyok a főnök, az van amit mondok :-D
-
Jahno
veterán
válasz Gabibácsi #31557 üzenetére
Borkuckóban itt lehet hagyni, ha nem vetted volna észre (:- Egyéb esetben semmi nem is lenne, de még házon belül is laptopra váltottam asztali PCről, oszt sügerek máig nem értik miért nem szeretnék romokat tákolni és nagy dobozokat pakolni. Míg ez egy sör mellett belefér és röhögünk, addig jóság van. Utána bedobom az antiszociálist és kész.
-
Gabibácsi
őstag
válasz halapidori #31563 üzenetére
"amiben odavissza megverjük egymást"
ez helyesen:
Amiben összevissza elverek mindenkit -már úgy értem teHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
Gabibácsi
őstag
Ha kell , én elviszem a jahnot, de az neki korai lesz lehet meg én nem is ihatok csak csatos bambit
Jahno?Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
Gabibácsi
őstag
válasz halapidori #31574 üzenetére
Én mentem volna, de most hogy nézne ki
-
Jahno
veterán
válasz Gabibácsi #31577 üzenetére
Mondjuk gondoltam rá, hogy teraszon van kint villany, trafikban Tibi Atya fröccse, táskámból alapban össze tudok rakni egy 8-10 személyes bulit, de most akkor lazulok inkább odahaza. Jövő hét eleje is szabi, szeptemberben meg elhúzok nyaralni is. Jövő hétre semmit nem tervezek semerre, max. kis cégen kívüli PC rugdalást, és fotós mókát, és Bauhaus gyorsbevásárlást és....
-
npera
őstag
Holnap komplilkálódik a logisztika. Asszony 6:15-kor elindul itthonról, aztán a gyerekeket felkeltem 6:30-kor és megkezdjük a reggeli készülődést. Asszony megy Némethbe (téhával), aztán vasárnap este jön. A csüti, meg a péntek még istenes lesz, mert akkor leadom oviba a két mókamestert és utána melózok római arcéllel. De a szombat és vasárnap durva lesz, akkor majd ki kell fárasztani őket, hogy ne tépjék szét az egész lakást a bugyborékoló energia miatt.
-
zetor2000
őstag
#legújabb lomjaink rovat:
4K, 2x HDMI, DP, USB-C + 2x USB3 normál, ami kell. LG 27UK850. Eddig tetszik, csak meg kell szokni a 20" hoz képest...
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Jahno
veterán
válasz ncc1701 #31583 üzenetére
Néha úgy van, hogy "ahogy azt Móricka elképzeli" :-D Gyerekes ismerősök tudnak mesélni, mikor ilyen után a szülők alig csak életben esnek haza, vagy kölök a haza úton pont kipiheni magát, aztán persze feltöltve odahaza randalírozni kezd és menjünk el kerékpárral focizni opciót nyomja arcon pörögve. Főleg ha kettő van és felváltva alszanak/pörögnek :-D
-
Sipi-
őstag
Barátunk 11 éves gyereke amikor Ausztriában voltunk, akkor nagyon durva volt. Elmentünk egy kilátóhoz (az is volt kb 200 méter szintemelkedés), onnan Ők (egy szülő, 3 gyerekkel) átmentek a falu másik végére majd onnan toronyiránt fel a hegyre a piros sÍpályán (mi kabinos felvonóval mentünk inkább, szintben az is volt kb. 350-400 méter). Majd onnan le. Lefelé menet a gyerek még futkározott Én nagyobbik fiam is megcsinálta velük. Én nem biztos, hogy bírtam volna.
Persze közben volt "tankolás" (szendvicsek) meg pihenő (leülés, de alvás nem).https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Jahno
veterán
Haver azért vett egy pár kis rádót, hogy gyerekkel néha tudjon dumálni, mert míg a felnőttek sétálnak A-ból B-be, addig a gyerek 500+ méteres körben előrefut, visszajön és egyéb véletlenszerű pályákon kering, mint a búgócsiga, aztán ezen dumálnak meg csipognak egymásra.
-
veterán
ne is mondd, a másfél éves xps-emben az eredeti rengeteg órás üzemidőhöz képest már gyalázatos állapotban van az akku oké, egy ideig hosszan tápon volt, nekem meg nem tűnt fel, hogy hagyja merülni 95%-ig, majd rátölt folyton, de azért már na. az akkuárakat nézve lehet, hogy veszek hozzá power bankot
hanyas vagy, te disznó?
-
Sipi-
őstag
Én az várom, hogy nagyobb legyen a gyerek és vigye a saját cuccát. Meg lehet, hogy nekem kellene pakolni, nem asszonynak, mert most egy 20 meg egy 30 literes Decathlonos túratáska van telipakolva egy-egy túra alkalmával, ami azért erősen visszaveti az ember teljesítményét. De ha vinné mindenki a saját kulacsát és esőkabátját, akkor már egyből mínusz két kg.
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
zetor2000
őstag
válasz qnadam #31592 üzenetére
Nekem egy Acer jutott munkába, nem rossz gép, szeretem. Felnyitod a tetejét, és bejött a Win10, kábé annyi idő alatt, mint a C64nél a rencer. Ebben tojt be az akku, most ez már csak "hordozható gép", akkus ideje 0, mert kivettem. Púposodott. De annyira, hogy a klavi meg a touchpad gombjain is érezni lehetett, hogy nem oké.
Volt kolega Samsung Series 9esén látni is lehetett, mert olyan lett a touchpad 2 gombja, mint a lepkeszárny.[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
blueboi69
senior tag
Ez a szülőség ez ilyen. Várod, hogy elkezdjen járni, beszélni,egyedülvinniacuccait, bringázni, stb, aztán várod,hogy elköltözzön és önállóan helyt tudjon állni, aztán várod, hogy meglátogasson
De amúgy igen, én inkább az ilyen 5-15év közötti kort várom, amikor még szülővel akar lenni, de már lehet vele sokmindent csinálni, mint kirándulni, csónakázni, bringázni és jóeséllyel élvezi is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Android felhasználók OFF topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Milyen házat vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest