Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1899) npera válasza eattila (#1898) üzenetére


npera
újonc

Itt van sorban 3 ház egy dombon, felettünk csak az erdő van. A házak felett az erdő felé néző magasabb részen építettek 3 db komolyabb grillt. Kábé 1 m2 négyszögletes felületet ad a rács, érzésre legalább 5 mm-es lemezből van. Sajnos körülötte nincs semmi más, csak ledöntött farönkök. Tehát ha a grillt akarja használni az ember, akkor kell valami előkészítő kempingasztalt kivinni a dolgoknak.

Én a nagy grillt asztalnak használom, rárakom a kis hordozható grillemet, aztán akkor körülötte tudok pakolni és dobozolni. A bepácolt cuccot mélyhűtős zacskókban pácolom, abból egyszerűen ráborítom a grillre. Viszek szemetes zacsit, nedves törlőkendőt és konyhai papírtekercset. Van nálam jó nagy grillszerszám, így teljesen nyugodtan tudok forgatni mindent a grillen, nem perzsel a hő.

Ételhordót kibélelek alufóliával és abba pakolom be a kész cuccot. Aztán amikor minden kész, akkor lezárom a grillt és ott hagyom lehűlni. Pár óra alatt lehűl, aztán akkor be tudom vinni a teraszra. Van amikor másnap reggel viszem be, mert éjszakára még forró marad. Itt az erdő szélén ez megoldható, egy belvárosi helyen lehet lába kélne a grillnek reggelre.

Az álmom az, hogy legyen saját kis kiülő vagy kertkapcsolat dekkel, ahol lehet egy normál álló grill. Valami 57 cm-es átmérőjű, amihez tartozik olyan külön alulról betölthető modul a szénnek.

Valami ilyesmi:

Weber One-Touch Premium + 57 Blå

Nem olcsó, de drága. Viszont jó. Kollégám 2 db ilyennel és egy 67-es méretűvel dolgozik a teraszon, de súlyosan korlátozva érzi magát a kis méret miatt. Szerintem kicsit le kellene nyugodnia, mert most már ilyen mozdony kinézetű cuccokat kezdett el nézegetni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.