Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1851) npera válasza Samott (#1848) üzenetére


npera
újonc

Van egy kerékpárom, amivel melóba járok. És húzom az utánfutót az oviba. Az utánfutó alkalmas bevásárlásra is 42 kg tömegig bezárólag.

Van egy országúti kerékpárom, amivel edzek.

Van egy buszmegálló a háztól kábé 50 méterre légvonalban, gyalog talán 100 méter is a domb és a lépcsők miatt. A busz csúcsidőben 7 percenként jár. Gyakorlatilag nehéz úgy lemenni a buszmegállóhoz, hogy nincsen egy várakozó busz a megállóban vagy éppen fordul be a busz a főútról a megállóba (ez 2 vonal végállomása).

Asszony nem igazán mestere a személygépkocsik vezetésének. Van B-kategóriás jogsija és elvileg tud vezetni, de igazából nulla rutinnal rendelkezik. A garázsba sem tudna beállni, mivel túl szűk az egész, túl trükkös helyen állunk (a sarokban) és túl nagy az autó neki. Ha busszal utazik, akkor átszállás nélkül kábé 25 perc alatt beér a város középpontjába és akár az egyetemre, akár a nyelviskolába eljut seperc alatt.

A kocsiba 2015. novembere óta beleraktunk nem egészen 23k km-t. Még van kábé 600 km, mire átfordul a 23k.

Nem szeretem (gyűlölöm) a pocsékolást. Az, hogy én a seggemet egy 1,5 tonnás belsőégésű motoros személygépkocsival furikázzam a kábé 5 km-re levő bevásárlóközpontba nem egyszerűen csak felesleges, hanem felháborítóan dekadens és mérhetetlenül felesleges. Ha melóba járnék autóval, akkor kábé 7 km (!!!) az út egy irányban, ami éppen arra elég, hogy a hűtőfolyadék és a kenőanyagok felmelegedjenek, aztán leállítja az ember a motort és kábé 9 órát mókázik különféle meetingszobák között. Aztán újra 7 km hidegüzem.

A gyerekeket hétvégén visszük úszni, de ezen kívül pár kirándulást leszámítva csak tároljuk az autót. Amikor a tavasszal (nektek az már nyár) a sárga pollen durván szállt, akkor kábé fél centi vastagon állt a pollen a kocsin, mire kihoztam a garázsból és elmentünk vásárolni,

Ennek semmi értelme. Fizetem a kocsi, az adót, a biztosítást, a behajtási adót, a szervizt és cserélgetem rajta a kerekeket évszakonként. És majdnem 3 év alatt megtettem 22k km-t. Ja, tankolom is.

A céges kocsi nem érdekel. A térdemet minden aktuális modellben beleverem a középkonzolba, egyszerűen nem férek el kényelmesen/biztonságosan. Annyira tökéletes NVH van minden új modellben, hogy gyakorlatilag érdektelenné váltak számomra, nincs motorhang, nincs semmiféle inger, egyszerűen elvesztettem az érdeklődésemet.

A városban gyakorlatilag ellehetetlenítik az autósokat. Egyfolytában fekvőrendőr van, vagy körforgalom, amit a keresztező gyalogosok gombnyomásra tudnak bénítani. Lámpa és körforgalom együtt, ami ördöglakat. Mindenhol 40-es tábla, a buszmegállókat behúzzák egy sávba, tehát ha a busz megáll, akkor blokkolja a teljes forgalmat. Igen, ha mentő áll szirénázva mögötte, akkor is. Láttam már ilyet. A rullátoros nyugger 30 másodperc alatt leszáll, aztán a busz komótosan kihajt a szűkítőből és utána a szirénázó mentő tud haladni tovább. Őrület? Igen.

Szerintem ebben az országban többet nem akarok autót.

Lehet bérelni. Van a SunFleet szolgáltatás, majd bérelek hétvégén autót, aztán akkor egyben letudjuk az úszóiskolát és a vásárlást. Olcsóbb és nem kell fenntartani egy saját gépkocsit. Még verni is tudom magamat, hogy környezettudatos vagyok és aggódom a Föld miatt.... :C

(#1852) npera válasza Phülöp (#1850) üzenetére


npera
újonc

Fontos próba, amit a fiam elvégzett. Ki kell húzni a komód középső fiókját, bele kell állni, picit ugrálni, aztán amikor leszakad az egész, akkor szívszaggató hangon kell bömbölni és krokodilkönnyeket hullajtani.

Apa majd kicseréli a sínt és utána többet ilyet nem csinálunk. Hát persze.....

(#1853) Gabibácsi válasza npera (#1843) üzenetére


Gabibácsi
tag

És visszafelé m7, ami tömve lesz a balatonról visszatérő kalapos skodásokkal...

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#1854) qnadam válasza Phülöp (#1850) üzenetére


qnadam
veterán

nade melyik cég? engem érdekelnek az oldható kötésekkel összeszerelendő, ugyanakkor ikeásnál komolyabb bútorok.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#1855) qnadam válasza npera (#1851) üzenetére


qnadam
veterán

Asszony nem igazán mestere a személygépkocsik vezetésének.

és még faházatok sincs.

arrafelé nincs ilyen greengo-szerű szolgáltatás? az neked pont jó lehetne.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#1856) Samott válasza npera (#1851) üzenetére


Samott
addikt

Ezt értem és jogos, logikus. Akkor már csak az nem világos miért vettel új autót három évre és húszezer kilométerre. :)

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#1857) npera válasza qnadam (#1855) üzenetére


npera
újonc

SunFleet van. Meg persze pár másik is létezik. De a melón keresztül kapok kedvezményt, aztán ha időben foglal az ember, akkor talán nem a város másik feléből kell majd elhoznom a gépjárművet.

Egy V40 vagy V40CC gyakorlatilag elég is nekünk. A két gyerek befér ülésestül, aztán még be lehet rakni egy vastagabb borítékot a csomagtartóba. Van egy parkoló kábé gyalogló távolságra. Ha az a kocsi foglalt, akkor a kábé 6 km-re levő nagy bevásárlóközpont közelében van rögtön 2 autó is. Aztán a városban beljebb egyre sűrűbben vannak.

Itt egy zúmolható térkép.

Én a város észak-nyugati részén emelem az est fényét, de hama-hama be tudok közlekedni a sűrűbb részre. Ha eleve tervezve veszi ki az autót az ember, akkor ez megoldható.

Persze kábé 100x nyüglődősebb, mint menni 50 métert a garázsig, aztán beülni a kocsiba és indítani, de azzal a felhasználói profillal, amivel mi operálunk ez gyakorlatilag nem gond.

Ha emerdzsenszi el kell menni boltba, akkor légvonalban 716 méterre van 2 db igen nagy bolt. Egy ICA és egy Willy's, valamint posta, gyógyszertár, kocsma, pizzéria, könyvtár, rendelő, művelődési ház. Reggel 7-től 23-óráig nyitva van a bolt, tehát ha FőDudu forró vizet egy pohár tejet igényel, akkor konszierzs simán felhozza háromnegyed óra (Jahno, Szlovénia rulez, SIC!) alatt komoly hajbókolás közepette. Ez az 5*, b*+ :D

Kicsit elragadtattam magam, L-nézést kérek.... :B

(#1858) npera válasza Samott (#1856) üzenetére


npera
újonc

Akkor az volt a kiindulási alap, hogy majd évente 2x megyünk családot látogatni és ezt autóval tesszük. Aztán a családok eljátszották a 6-tyú halálát és nem megyünk autóval látogatni a dolgok jelen állása mellett. Megváltoztak a peremfeltételek. Sajnos vagy nem sajnos. Ez majd kiderül.

(#1859) npera válasza qnadam (#1854) üzenetére


npera
újonc

Most kicsit felhúztam a szemöldököt. Úgy érted, hogy a pozdorja és papírhulladék ragasztóval elegyített kulimásza számodra nem elég minőségi és másra vágyakozol????? :Y

(#1860) qnadam válasza npera (#1857) üzenetére


qnadam
veterán

hja hogy a sunfleet olyan. akkor így :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#1861) qnadam válasza npera (#1859) üzenetére


qnadam
veterán

csak így kipróbálnám, a tájékozottság és a világlátottság végett.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#1862) Phülöp válasza qnadam (#1854) üzenetére


Phülöp
addikt

nyoma sincs felségjelzésnek, de ha akarsz nyomozni itt a kiindulási alapCanterbury dressing table - a szerelési útmutató 26 tétel

a nappaliba való bútorokat viszont tudom: Valentini

ez utóbbi inkább olasz, ez kb. IKEA szint(#1859) npera"a pozdorja és papírhulladék ragasztóval elegyített kulimásza"Jobb helyeken ezt úgy hívják, hogy újrahasznosítás, magam is támogatom, ha az én kényelmem okán nem kell fákat kivágni. Egyébként az új bútorok is ebből a kulimászból vannak, de legalább van benne néhányszor néhány csavar. A lakás előző tulajdonosa nagy csavarmániás volt, talán mutattam is a régi konyhaszekrény egy elemét, ami alul egy vinklivel volt megerősítve, benne kb. 15db csavarral. Oldalanként. Szerencsétlen embert Paul-nak hívják, és mióta kiderült a csavarfétise, az igazán időtálló alkotások jelzője nálunk: össze van Paul-ozva rendesen.

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#1863) didyman


didyman
őstag

Írtam T2k ismert emilcímére. Válaszolt.

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#1864) Phülöp


Phülöp
addikt

qrva Vivaldi kiszedi az Enter-eket, ejj

na, szóval a szerelési minőségre és a stabilitásra értettem, hogy komolyabb, mint az IKEA-s cuccok, ezeket nem fogják visszahívni, hogy ráesett a gyerekre. Anyag meg mint fentebb.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#1865) halapidori


halapidori
csendes tag

sörözés?

(#1866) Phülöp válasza halapidori (#1865) üzenetére


Phülöp
addikt

maradt 2 cisk a hútőben, gyere

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#1867) npera válasza didyman (#1863) üzenetére


npera
újonc

Ez kicsit borzongató. Van neki még USA-specifikus Radeon 9700-as kártyája? Mert az elégg ott van a szeren.

(#1868) halapidori válasza Phülöp (#1866) üzenetére


halapidori
csendes tag

volt ilyen pletyka, hogy felmerült csoportos ivászat, csak azért...

(#1869) qnadam válasza Phülöp (#1862) üzenetére


qnadam
veterán

:R

az előző előtti lakó a lakást valamiért nagy mennyiségű szögekkel látta el. a nevét nem tudom, ezért amikor újabb indokolatlan szögek kerülnek elő, akkor egyszerűen csak az anyukájára gondolok. különösen szívembe zártam, amikor a konyhaszekrényből ki akartam venni egy mosogatógépnyi darabot, és minden logikusnak tűnő kötést megszüntettem, mégsem mozdult... aztán megtaláltam a közvetlenül pult alá egy centivel vízszintesen elhelyezett 10 centi hosszú szöget, alaposan beverve a helyére. öröm volt először körbevésni a fejét, majd fogóval kirángatni úgy. nem mondtunk szépeket.

[ Szerkesztve ]

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#1870) npera válasza qnadam (#1869) üzenetére


npera
újonc

Bezzeg, ha a Kék Testvérek jártak volna ott és Ipari Epoxy segítségével dolgoztak volna....

(#1871) halapidori válasza qnadam (#1869) üzenetére


halapidori
csendes tag

...és amíg te az exlakó anyukájára gondoltál, én kihúztam a szöget. Ez egy szép részlet, ne hagyjuk ki.

(#1872) qnadam válasza npera (#1870) üzenetére


qnadam
veterán

akkor lehet, hogy a konyhabútor üszkös maradványai közepén díszelegne a török ipar szépen csillogó fehér remeke. néhány kupac szögre rakva.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#1873) qnadam válasza halapidori (#1871) üzenetére


qnadam
veterán

nyilván, egyedül.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#1874) npera válasza halapidori (#1871) üzenetére


npera
újonc

(#1875) Gabibácsi válasza qnadam (#1872) üzenetére


Gabibácsi
tag

Szép ez a családi élet :DDD
Tőlem megkérdezte a securitty fickó csehül, hogy a feleségemmel jöttem-e. Persze gőzöm sem volt mit kérdezett, de nagyon magabiztosan mondom el mindig azt a pár mondatot amit tudok.
A lényeg, hogy a nőm igennel válaszolt

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#1876) qnadam válasza Gabibácsi (#1875) üzenetére


qnadam
veterán

remélem valami olyasmit mondtál, hogy a vasmunkás szakszervezet tagja vagy, vagy valami hasonlóan hasznos, amint azt egy régi nyelvkönyben láttam.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#1877) Phülöp válasza halapidori (#1868) üzenetére


Phülöp
addikt

Akkor a két sör nem lesz elég, hozzatok magatoknak.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#1878) hobizoli


hobizoli
nagyúr

voltunk Balaton MIT-n Balatonalmádi-ban a Hotel Monopoly volt a bazis most
ismet elfogyott minden alkolhol minden este a bazison keso ejjelig fent maradva :DDD
reggel voltak egy arcok a hajnali 3-g bulizastol
a piros papir poharkakban tisztan kóla nem volt, csak viszkivel, vodkaval illetve ezekkel egyszerre vegyítve
meg volt vmi Aperol nevu tortenet is, de azt ugy vedeltek be, hogy csak az ures uvegeit lattam
biztos jo anyag lehet :DDD

2 gyakornok lanyzo mar elso este egyengette/epitette a jovobeni karrierjet az egyik szobaban

[ Szerkesztve ]

több drón kell ;P

(#1879) hobizoli válasza hobizoli (#1878) üzenetére


hobizoli
nagyúr

belso parkolban is allt még par ilyen Combo

ezekben 1.3 CDTI motor van, 5-s váltóval, haaaaat qrvara kene egy 6-s egyseg ezekbe 120-nal 3100-t forog a motor 5.-ben
vezettem en is az autót csurtortokon az szerdai ejjeli kora hajnalig tarto elhajlodas miatt, rohadtul sehogy nem megy, foleg klímával, pedig puttonyban csak marketing cuccok voltak ezekben, arut nem szallitanak ilyenekkel

több drón kell ;P

(#1880) npera válasza Gabibácsi (#1875) üzenetére


npera
újonc

Omlett dö fromázs!!! :C

(#1881) Frawly válasza hobizoli (#1878) üzenetére


Frawly
veterán

Jajj, ne is emlegesd az MIT-t, pont ma húztak fel. Néztem a YT-on az egyik előadássorozatukat, ami már 2007 óta kint van, ingyenesen az MIT tette közzé. Az utolsó néhány részt nézném, erre ma a YT behányja, hogy az országomban le van tiltva. De ez nem ilyen warez videó, amiben egy jogvédő szervezet valami jogi visszaélést talált, hanem rendes MIT matekelőadás.

Ráadásul kijátszani sem tudom, mindegy milyen free proxyval próbálom, http, https, socks4, socks5, web, transzparens, elit, stb. nem megy. Észreveszi a YT, hogy proxyval próbálkozom. Se böngészőből, se youtube-dl segítségével nem megy, online videómentős oldalakon sem (mint régen volt a keepvid.com). Egyedül VPN-t és TOR-t nem próbáltam még. Valami ötlet? Ha olyan, jöhet privátba is, előre is kösz.

A PeCsá-ba elmehetnének a korlátozásaikkal, igaz lebontották, de pont oda valók.

(#1882) Phülöp válasza Frawly (#1881) üzenetére


Phülöp
addikt

adj már egy linket ehhez, bitte

amúgy vpn

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#1883) Frawly válasza Frawly (#1881) üzenetére


Frawly
veterán

Ahogy nézem, az összes OpenCourseWare-es előadás blokkolva van már. Még szerencse, hogy az egyik oldalon írták, hogy az eredeti MIT-s oldalon még elérhető (archive.org-os link, onnan leszedni sem fogják tudni elvileg), most húzom le sorban a részeket.

Viszont privátba továbbra is jöhetnek javaslatok, ha a jövőben hasonlóan járnék.

(#1884) Frawly válasza Phülöp (#1882) üzenetére


Frawly
veterán

(#1885) hobizoli válasza Frawly (#1881) üzenetére


hobizoli
nagyúr

ez az "MIT" ez itt egy mozaikszo: Merchandise Impact Team
:DDD

lehet van erre mas verzio, de ez itt most ez volt

a ket puna jovore lehet mar teruleti vezeto lesz, ha igy folytatjak
nem ok lathatoak a kepen amugy, ok eppen ekkor khm szoval tuloraztak

de biztos csak az a sok alkohol volt az oka...

több drón kell ;P

(#1886) Phülöp válasza Frawly (#1883) üzenetére


Phülöp
addikt

ránéztem pár helyről, blokkolva van a minden, sehonnan nem nézhető

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#1887) Frawly válasza Phülöp (#1886) üzenetére


Frawly
veterán

Ja, ez megmagyarázná, hogy még US proxykkal sem megy. Mindegy, mert az eredeti oldaláról elérhető a videó archive.org-os linken, ennyi szerencsém van a szerencsétlenségben.

[ Szerkesztve ]

(#1888) Phülöp válasza Frawly (#1887) üzenetére


Phülöp
addikt

USA vpn is nem működik, marad akkor az archive.org

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#1889) Frawly válasza Phülöp (#1888) üzenetére


Frawly
veterán

Ja, marad ez. Meg az, hogy az anyukájukba elmennek. Nem értem, hogy ennyi évig elfért, ilyen 2004-2011-es előadásokról van szó, eleve pont azért vették őket videóra, hogy aztán open anyagként tegyék közzé. Erre most valamelyik öltönyös-nyakkendős biztos kitalálta, és mégse lesz jó így.

(#1890) Gabibácsi válasza qnadam (#1876) üzenetére


Gabibácsi
tag

Ott még nem tartok, odaadnád azt a nyelvkönyvet? :DD

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#1891) npera


npera
újonc

Nézem az aktuális időjárásjelentést. Ha minden jól megy, akkor 13:00-15:00 között van egy kis szünet az esőben, akkor lehet grillezni.

Kicsit olyan, mint a Vissza a Jövöbe. Amikor másodpercre megmondják az esőt. Itt ez nem működik, de az igaz, hogy rövid időre áll le csak az eső, egyébként valami hullik az égből.....

(#1892) eattila válasza npera (#1891) üzenetére


eattila
csendes tag

Én azóta is elektromos grillt nézegetek, hogy a teraszon tudjunk grillezni. Szenest sajnos rosszul viselnék.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#1893) BobaHWSW válasza eattila (#1892) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Gazos nemjo?

(#1894) npera válasza eattila (#1892) üzenetére


npera
újonc

Ha van kis hordozható szenes, akkor megtöltöt otthon, aztán a háztól 20 méterre már tudsz is grillezni. Aztán berakod a cuccot dobozba és beviszed. Az nem opció?

Nekem ilyen van:

(#1895) npera válasza BobaHWSW (#1893) üzenetére


npera
újonc

Azzal függesz a ruszkiktól, nem jó. Elzárják a csapot és nincs grill.

(#1897) eattila válasza BobaHWSW (#1893) üzenetére


eattila
csendes tag

Egyszerűbb 220-at kivinni a teraszra, mint palackot szerintem.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#1898) eattila válasza npera (#1894) üzenetére


eattila
csendes tag

Áááá, ezek itt kunok. Meg az nem is poén, hogy jönnek vendégekp pl, én meg lemegyek az utcára grillezni. nincs saját, elkerített része az épületnek.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#1899) npera válasza eattila (#1898) üzenetére


npera
újonc

Itt van sorban 3 ház egy dombon, felettünk csak az erdő van. A házak felett az erdő felé néző magasabb részen építettek 3 db komolyabb grillt. Kábé 1 m2 négyszögletes felületet ad a rács, érzésre legalább 5 mm-es lemezből van. Sajnos körülötte nincs semmi más, csak ledöntött farönkök. Tehát ha a grillt akarja használni az ember, akkor kell valami előkészítő kempingasztalt kivinni a dolgoknak.

Én a nagy grillt asztalnak használom, rárakom a kis hordozható grillemet, aztán akkor körülötte tudok pakolni és dobozolni. A bepácolt cuccot mélyhűtős zacskókban pácolom, abból egyszerűen ráborítom a grillre. Viszek szemetes zacsit, nedves törlőkendőt és konyhai papírtekercset. Van nálam jó nagy grillszerszám, így teljesen nyugodtan tudok forgatni mindent a grillen, nem perzsel a hő.

Ételhordót kibélelek alufóliával és abba pakolom be a kész cuccot. Aztán amikor minden kész, akkor lezárom a grillt és ott hagyom lehűlni. Pár óra alatt lehűl, aztán akkor be tudom vinni a teraszra. Van amikor másnap reggel viszem be, mert éjszakára még forró marad. Itt az erdő szélén ez megoldható, egy belvárosi helyen lehet lába kélne a grillnek reggelre.

Az álmom az, hogy legyen saját kis kiülő vagy kertkapcsolat dekkel, ahol lehet egy normál álló grill. Valami 57 cm-es átmérőjű, amihez tartozik olyan külön alulról betölthető modul a szénnek.

Valami ilyesmi:

Weber One-Touch Premium + 57 Blå

Nem olcsó, de drága. Viszont jó. Kollégám 2 db ilyennel és egy 67-es méretűvel dolgozik a teraszon, de súlyosan korlátozva érzi magát a kis méret miatt. Szerintem kicsit le kellene nyugodnia, mert most már ilyen mozdony kinézetű cuccokat kezdett el nézegetni.

(#1900) BobaHWSW


BobaHWSW
újonc

chris,

4k teszt. Haaaat.... en nemtom. Lehet, hogy elrontottam valamit. Lenyeg az, hogy a 3840*2160 nativ felbontasu kijelzot 1920*1080ban jaratva homalyosabb kepet ad. Azt viszont nemtudom eldonteni, hogy csak a negyed felbontas kulonbsegebol vagy mert nem jo az interpolacio esetleg valamit nem jol allitottam be.

Itt van par kep amit csinaltam egy makro objektivvel:

https://www.flickr.com/gp/135180999@N07/NSWy38

Elso 4 kep az 4k vs HD. Utolso kep az deadspace 1 fullhd-ban (nemtudok 4k-t beallitani). Nem laptoprol szoktam jatszani igy civilization4-en kivul nem volt mas fent amit erdemben 4kra tudtam volna allitani. Cuphead-ot tudtam de teljesen idiota teszt lett volna. :D

Node... amit meg neztem, hogy 4k tevet 720p-ben jaratva lenyegesen rosszabb kepminosege mint fullhdban.

HA esetleg valami mas tippje van valakinek azt megnezem. Az is lehet, hogy pl PS4-en jobb a scaling, mert ott nem tunt fel annyira, hogy nem nativban mennek a dolgok mint laptoprol meghajtva de lehet csak azert mert ott amugy se 12 pixel meret magassagu feliratok vannak ikonok alatt peldaul.

En siman eltudom kepzelni, hogy a beallitasaim nemvoltak jok. Netflixen vagy youtubeon sem ps4en nem tunt fel, hogy a fullhd nem lett volna jo, de ha youtubeon 4k-ra valtok az anyagtol fuggoen tenyleg egy kategoriaval jobban tud kinezni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.