Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14451) Sipi- válasza Jahno (#14445) üzenetére


Sipi-
tag

Jah, tényleg.

https://www.ferfiakonyhaban.hu

(#14452) eattila válasza FőDudu (#14435) üzenetére


eattila
csendes tag

Define jó kép. Mindenkinek más. Hogy neked jó legyen, már most jó a technika elmondásod szerint. Művészkedni sose lesz elég jó.

e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/

(#14453) FőDudu válasza Jahno (#14449) üzenetére


FőDudu
addikt

Nem neztem bele, de az nem a telefonon keresztul csinal valamit?
Hiszen ha mar ott a telefonon a tavvezerlo app, akkor nyilvan nethez is hozzafer. Nekem igy tunik logikusnak.

Vagy epp a telefonon 100-200MB meretu appba osszerakja az eddig kigyujtott parametereket - aztan abban keres a cucc (es nem online).

Hidd el, egy ilyen cucc hasznos tud lenni. Ertem en, hogy arra fajta a muveszkedesre amit te akarsz nem jo - mert ki a fene akar buborekon megcsillano tukorkepet fotozni - de a tomegek altal fotozando dolgokra egyre jobb lesz.

En meg tudom venni a legdragabb kamerat, de nem vagyok hajlando elbaszni sok-sok idot arra, hogy megtanuljak fotozni. Egyszeruen csak hasznalni akarom. Mindenfele elokepzettseg meg gyakorlas nelkul.
Es pont ezt igeri egy ilyen cucc. Pont nem erdekel, hogy milyen zarido meg rekesz meg hasonlok.
Semmit sem mond nekem - egy jo kepet akarok a profi kameramtol. Ennyi.

Es aki eloszor ezt megcsinalja az tarolja a piacot.
Nem veletlenul a P20 Pro meg a Mate20 Pro a 2 legjobb telefon most.
Mert a kamera reszuk kurvajo lett es ott is jo kepet cinalnak ahol a tobbi nem.

Ahogy irtam: szerintem az emberek 99 szazalekat nem erdekli be van-e vilagitva vagy nincs.
Vallalhato legyen a kep, mutassa meg amit a keszito akart. Ennyi.

A tobbi az mar muveszkedes - es megmarad a hozzaertoknek. A tomeg sosem lesz az.
Annyit tud, hogy jol nez-e ki vagy sem. De ehhez nem kell profi fotosnak lenni.
Egyre jobban segit a technika. Vagy a kamera beallitasoknal, vagy utolag.
(es itt most nem a bjutifesz meg haszonlo instas.facses marhasagokra celzok)

A hidas kepre visszaterve: megint valami olyat hoztal fel peldanak amit az emberek 99 szazaleka meg fotozni sem akarna. Hidat, szar idoben. Ha genyo lennek az kerdeznem: miafasznak?

FőDudu

(#14454) FőDudu válasza eattila (#14452) üzenetére


FőDudu
addikt

Eles, az van rajta amit lattatni szeretnek.
Mondtam, hogy en maskepp latom a dolgokat.

FőDudu

(#14455) Jahno válasza FőDudu (#14453) üzenetére


Jahno
őstag

Nem néztél bele, de hasznos tud lenni :-D Egyre jobb, mint mikor Professionről muatttál állásokat, aminek a 2. sora is tömény hülyeség volt.

És megint ott tartunk, hogy LEHET online is, de LEHET, hogy van egy adtbázisa. Amihez képest a Face több 10 millió képpel a háta mögött és megfelelő online számítási kapacitással sem képes arra, amihez ezt a kütyüt reklámozzák, valamint az online adatbázisság férjen bele az egyszeri hardver költségébe?

Leírtam mikor jó, de ott is korlátosan. És erre 5-X éve is voltak már cuccok, nost az egyedi Arduinos hegesztés is divat, kinek mi, egyéb gépekbe meg egyszerűen be van építve, vagy éppen appostól mindenestől ugyanez, max. a marketinges nem magasztalta egekbe ezzel a hasraesős AIval, hanem simán csak működik :-D

A cucc valamit ígér, de nem teljesen azt, marketingesnek meg azt sem hisszük el, amit kérdez. Ott van a 3 kérdés, hogy miket honnan tud? Sehonnan. Max. tippelget, hogy lovacskát vagy templomot szeretnél fényképzni és majd mondasz csúnya szavakat. Ez így működik, pontosabban nem működik, mert vehetsz bármilyen drága kamerát, ezekkel a dolgokkal lassan 200 éve szívnak, aztán még mindig ugyanott vagyunk, Bunsen-Roscoe 150+ évvel ezelőtt kitalát 8 sor elmélett, azóta ez minden fotózás alfája és omegája, még akkor is ha a telfon szoftvere dolgozik vele, oszt jóvanaz és ezért nem sikerülnek a villamos, koncert, valamint rally fotók és még sorolhatnám tovább a fél univerzumot. Odahaza a sárga, bemozdult fejű gyerek pont elég, aztán jóvanaz.

(#14456) -NoVa- válasza FőDudu (#14453) üzenetére


-NoVa-
őstag

Pontosítsunk. A P20 Pro kamerája a legjobbak között van, de nem jobb, mint az S9, Pixel aktuális, vagy bármelyik prémium flagship nagy név. Az S9 macro meg kültéri nappali cuccokra jobb, éjjel sem marad le sokkal egyetlen jó objektívvel. Az S9+ dupla kamerája nem feltétlenül előny, mert a zoomlencséje rosszabb minőségű, mint a nagylátószögű.
De mindegy is, DOF meg bevilágítás nem hazudható oda jól, csak néha szerencsésebben közelíti az algoritmus a célt. Bízni csak a fizikában lehet.

(#14457) ncc1701 válasza Sipi- (#14443) üzenetére


ncc1701
veterán

Az az 1.33-as verziót érinti, és ott is csak azt, ahol a szervíz a gyári 0wxx olaj helyett 5wxx-et tett bele, és pluszban csakis városban használták.

(#14458) Jahno válasza FőDudu (#14454) üzenetére


Jahno
őstag

Élesség sem mindig minden.

Itt melyik legyen és mennyire?

https://www.flickr.com/photos/mjahno/44884036422/

Vagy ennél melyik a 3 verzió közül? Igaz ez elég messze van, csak más hasonló képem nincs kéznél:

https://www.flickr.com/photos/mjahno/29977467517/

Itt milyen arányban hozzam a hátteret?

https://www.flickr.com/photos/mjahno/42849977204/

Ennél mit csinálna?

https://www.flickr.com/photos/mjahno/25773761440/

Aztán jön a hülyeség. Mozog, nem mozog, mennyi időnk van és mire?

https://www.flickr.com/photos/mjahno/23751832276/

https://www.flickr.com/photos/mjahno/23751832276/

Segítek, egyik 1 másodperces kép, másik 15 másodperces. És kétszer is meg tudjuk csinálni egymás után:

https://www.flickr.com/photos/mjahno/15463870283/

De ha a csoda kütyüd gondolatolvasó és tudja, hogy mit szeretnél, akkor talán valami lesz belőle. Addig maradok következetes, hátha négyszer egymás után is más tippelne.

Ezen most akkor ember van, esetleg épület? Nagy dilemma, simán szophattam volna ha megmozdul, de egy hirtelen lesi fotónak jót tett:

https://www.flickr.com/photos/mjahno/19513905829/

De ha vaku, akkor nézzünk esti képet és nézzük meg a mobilos, arc nélküli sötét turistafotókat, amin fel sem lehet ismerni melyik gyerek van a képen:

https://www.flickr.com/photos/mjahno/22193203003/

Arról nem is beszélve, hogy tél van, még a fotós csoportok is tele vannak kék hóval és válogathattam volna hirtelen képetket is, de ez kéznél van, majd ha értelmezted akkor folytathatjuk, nem csak az intelligenciát mantrázzuk, ami most poén, mert rstudi felnijeit fegyvernek nézte, de műszaki szempontból egyelőre inkább sírás.

(#14459) FőDudu válasza -NoVa- (#14456) üzenetére


FőDudu
addikt

Nekem most epp Note9 van - teljesen jo kepeket keszit.
Az van rajta amit akarok, eles is, szoval nekem pont megfelel.

Sotetben is eleg jo kepeket csinal - vakuja is hasznalhato (mondjuk 1 meterrol) - tobbet meg eleve nem lehet elvarni egy ledes villanotol a telefonba epitve.

FőDudu

(#14460) Jahno válasza FőDudu (#14459) üzenetére


Jahno
őstag

Úgy könnyű, ha nem akarsz vele villamost fotózni :-D Esti képet meg hasonlítsd össze elias vakusával. Ha már ebből indult ki, hogy minek. Nova óráját csak azért nem mondom, mert ár/értékben egyik legjobb makró obival csinálta egy jó géppel, de eddig lassan mindenki rakott be képeket is :-D Tudom, megint azt magyarázom mit nem lehet vele megcsinálni, de közben ezek teljesen hétköznapi dolgok.

(#14461) FőDudu válasza Jahno (#14458) üzenetére


FőDudu
addikt

Elbeszelunk egymas mellett.
Ezek kb. mindegyike olyan amit normalis embernek eszebe nem jutott volna megcsinalni.
Ergo muveszkedes kategoria.

Talan az utolso amit kb mindenki csinal neha.
A tobbi meg kb eszebe sem jutna senkinek, vagy az elso nem sikerult foto utan azt mondana: "ok, erre nem jo a nalam levo cucc, lattam, eleg volt ennyi" es odabballna.

FőDudu

(#14462) Jahno válasza FőDudu (#14453) üzenetére


Jahno
őstag

" mert ki a fene akar buborekon megcsillano tukorkepet fotozni - de a tomegek altal fotozando dolgokra egyre jobb lesz."

És ez pont a tömegek igénye. Meg néha sokkal egyszerűbb kreténségek is, főleg a mai instás menős helyeken. Egyszer hagyd el a falutáblát és nézz körbe a világban. Még a kutya szemében is (hogy ne tarts saját magadnak árnyékot), meg T2 felnin, meg ami még szembe tud jönni. A tömegek által fotózandó dolog az szinte bármi, max. a gyerekes anyukák a legkorlátosabbak.

(#14463) #09908736


#09908736
törölt tag

Sziasztok, kicsit away voltam, sikerült megjárni az utat, 13 óra lett végül megállással. Szóval semmi komoly nem történt, azóta meg családi idő, keresztelő, miazmás. iPadről meg lassabb is írni. Nyugi van és béke.

(#14464) FőDudu válasza Jahno (#14460) üzenetére


FőDudu
addikt

De eszembe sem jut villamost meg hidat fotozni.

Se villamos, se szar idoben fotozott hidra nincs igenyem.
Se fullra bevilagitott portrera - mert szerintem az meg termeszetellenes is.

Ezt nem ertitek meg. Masok vagyunk.
Nem akarok 250 meterrol madarat fotozni (azt a nejem szeretne), nem akarok F1 autot fotozni, nem akarok makroval fotozni egy hajszalon megcsillano vizcseppet. Meghagyom a hozzertoknek.

Majd ha kijon egy olyan cucc amin benyomom, hogy ejszaka, egitest fotozas - es csak nyomom a gombot majd jo is lesz, akkor fogok holdat fotozni. Addig nem probalkozok.

FőDudu

(#14465) FőDudu válasza #09908736 (#14463) üzenetére


FőDudu
addikt

Gyerekkel mi ujsag?

FőDudu

(#14466) Jahno válasza FőDudu (#14461) üzenetére


Jahno
őstag

Mondom hagyd el a falutáblát és nézzél körbe hány utcazenészt fényképeznek le. Vagy kérdezd meg a villamosvezetőt, hogy hányan vakuzták szembe mobiltelefonnal. Ülj ki a Duna mellé egyik este (esetelg rögtön a lezárt hídra) és nézd végig az embereket. Ajánlott a Királylány 20 méteres környéke, Lánchíd pesti hídfő, aztán húzd a strigulát, hogy hány nemnomális ront neki mobillal/tablettel. És születnek értékelhetetlen képek :-D

(#14467) Jahno válasza FőDudu (#14464) üzenetére


Jahno
őstag

Ott tartunk, hogy Neked eszedbe sem jut, innentől kezdve más sem teszi, tehát hülyeség az egész. Dudu-féle axiómák. Turisták meg egyebek aztán csak nyomják a gombot és a villamost :-D

(#14468) Phülöp válasza Jahno (#14460) üzenetére


Phülöp
addikt

Itt is egy jó portré, több alkalommal lebutítva, de jól fotózva és szerintem az utómunka se volt kevés.

kép link

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#14469) Jahno válasza Phülöp (#14468) üzenetére


Jahno
őstag

Abból nekem is van pár, főleg 15mm-en, szembe vakuzva :-D Mikor kinek mit. Éppen reggelizem és tervezem a napot. Csak képet nem tudok beszúrni.

(#14470) FőDudu válasza Jahno (#14466) üzenetére


FőDudu
addikt

Azt nem fogadod el, hogy ami neked ertekelhetetlen az a tomegnek pont eleg.
Ha rajta van a tema, kiveheto, nem elmosodott, akkor az mar egy elfogadhato kep - meg lehet mutatni az ismerosoknek. Ott jartam, latod, ott voltunk , stb.

Nem kell minden kepnek fotos szemmel tokeletesnek lenni - sot ahogy mar irtam, nekem pl a fullra bevilagitott portre az inkabb termeszetellenesnek tunik. Szinte sosem ugyanannyira vilagos az ember alla alatt, az arc is altalaban arnyekosabb egyik oldalon a valo eletben. Fullra bevilagitva pont a termeszetesseg veszik el az ilyen kepeken. Hogy egyszeruen fejezzem ki a dolog: mesterkelt lesz, latszik az, hogy nem termeszetes korulmenyek kozott keszult, hanem 'rakeszultek'. Nem hiszem, hogy neked ezt el kell magyarazni.

Ott van pl. a sokat latott Steve Jobs portre. A kep arnyekos, nem (tul) bevilagitott - eppen ettol hiheto (elethu). Pedig mutermi kep. Fullra bevilagitva szarul nezne ki. Pedig ha jol remlik valami hires fotos csinalta. Jo foto lett.

Az instara/facsera/yt-ra dolgozo mediakurvakat most hagyjuk ki - a tomeg nem fog nekiallni vizcseppet makrozni meg szappanbuborekon megcsillano tukorkepet muveszkedni. 1-2 probalkozas utan megertik, hogy nem megy. Csinalnak masik kepet, kidobjak a rosszat, ennyi.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#14471) -NoVa- válasza FőDudu (#14464) üzenetére


-NoVa-
őstag

Mondok reális valós, mindenki által igényelt felhasználást. Marketing.
El akarsz adni egy izét drágán, akkor jó képeket csinálsz róla, vagy csináltatsz hozzáértővel.

Onnantól meg fizika. S9, + Google photos Auto setting:

Nem S9, jó fény, és méretes lencsék meg szenzor:

Igen, mindkét képen metadata szinten fel lehet fedezni, hogy róka. Csak a telefonos képnek nincs tere, lapos róka, mélységérzet nélkül egy lélektelen kép. A másik meg egy puha meleg valódi róka. A modell ugyanaz volt. Nem lesz ott az AI 10 év múlva sem, hogy szarból rajzoljon neked ilyet 10-ből legalább 2x egészen biztosan. Ott lesz, hogy kicsit jobban fogjuk tudni, hogy hol, és mire akarjuk használni pontosan, és kicsit kényelmesebb végfelhasználói interfacen keresztül lehet ötletelni majd pár hasonó megoldással. A többi az rózsaszín marketinges álom, meg lufifújás.

(#14472) -NoVa- válasza FőDudu (#14387) üzenetére


-NoVa-
őstag

"Mar vagy 20 eve szorakoztunk a Dragon Naturally Speaking termekkel"

Pont a hónap elején néztem, hogy hogy tudnám kivágni a fenébe a forráskódját a product branchből. Távoli széles spektrumú rálátás hiánya ugye.

(#14473) FőDudu válasza -NoVa- (#14471) üzenetére


FőDudu
addikt

Pedig nekem az elso kep jobban tetszik.
A masodik tul sotet - a mosott hatter pont zavaro.

FőDudu

(#14474) Jahno válasza FőDudu (#14470) üzenetére


Jahno
őstag

Akkor most az okos eszközről beszéltünk, vagy bármiről?

Amit a Királylány környékén emlegettem azok közül a képek közül egy sem jó, de ha el nem felejtem akkor majd mutatok róla mintát. Sokat. De ki is próbálhatod, csak mivel nem érdekel, így nehezebb. Villamosra várva még a rendes gépnek a hangjából is sokszor megmondom, hogy ez nem jött össze. Utána ez látszik az arcukon is :-D Meg sem merem saccolni hány elcseszett kép készülhez a korzóról.

Ezek a koncepciók tipikusan azok amik ezrével készülnek és alig 1-2 alak csíptet LEDes lámpát a mobilra:

https://d2v9y0dukr6mq2.cloudfront.net/video/thumbnail/Es1-91s_xijpi8bvi/fabulous-couple-in-love-have-a-fun-romantic-walk-and-taking-selfie-in-magnificent-budapest-blurred-background_s5aznirj_thumbnail-full01.png

És pont a pár meg az arcuk nem lesz rajt a képen, mennyiségből kiindulva szerintem ez már tömeg igény.

A fullra bevilágítottat meg Barátokköztösnek szoktuk hívni és hirtelen el is jutottunk oda, hogy ez nem tetszik és igényed van a művészkedős/színházias/egyéb világításra? Ez most akkor megint másik menet, mert kell az az 5 vaku és egy kutyához is ennyi cucc:

https://hensel.eu/wp-content/uploads/2018/04/hensel_fotogora_10.jpg

És sok idő pöcsölésileg, de akkor az olyan is lesz :wub:

Instás médiacsajok magukat (vagy kaját, várost, kinek mit) fényképezik és többnyire fényben. Az is teljesen más, de néha meglepődnél ki mekkora cuccot visz hozzá magával. Párat megnéztem ebből is :-D

(#14475) FőDudu válasza -NoVa- (#14472) üzenetére


FőDudu
addikt

Az mikori volt? Kivancsi vagyok. Evre nem tudnam megmondani - talan Pentium 100 lehetett a gep akkoriban.

FőDudu

(#14476) npera válasza -NoVa- (#14471) üzenetére


npera
újonc

Szerintem bevallhatod nyugodtan, hogy az első képen egy macskát fotóztál, de a Google azt hitte róka és ráhúzta a rókás sablont, aztán róka lett. AI és tudja.

(#14477) npera válasza FőDudu (#14473) üzenetére


npera
újonc

Téged pont az zavar, ha jó a kép??? :Y :C

(#14478) Jahno válasza -NoVa- (#14471) üzenetére


Jahno
őstag

Én meg látom rajta, hogy szét van élesítve, mintazállat. Ebben a róka amúgy is elég gonosz állat, egyszer kellene képet szereznem vagy nyerset csinálnom, sok természetfotónál is érdekesen néz ki, csak mivel nem tudom az utómunka lépéseit és ebből a szempontból az állatot sem ismerem, nincs összehasonlítási alap.

Erre is van egy vicces mintám, lehet elő tudom keresni :-D Az eladás a legérdekesebb, lakások kapcsán dumáltunk róla, de sokszor vicces mikor egyéb tartalmi hibája is van a képnek, pld. nem látszik a pontos típus, vagy kivitel. Fényképezzünk le automata módban négyszer egymás után egy fürdőszobát/konyhát, aztán nézzük meg milyen a színe. Még a mondvacsinált ingatlanosok sem mindig akarnak foglalkozni vele, pedig ár/értékben mindenképp kellene és érdemes.

Azt biztos, hogy alapesetben egy aukciós piacot gyorsan végiggörgetve a jobb képek alapján dönt az ember. Főleg ha külön kiemeli a hibáit, mert az ezzel biztos nem akar trükközni.

(#14479) FőDudu válasza npera (#14476) üzenetére


FőDudu
addikt

Instara pont eleg egy ilyen is:

Megmutatja, hogy makka. A tobbi nem lenyeg.

FőDudu

(#14480) FőDudu válasza npera (#14477) üzenetére


FőDudu
addikt

Mitol jobb a masodik, magyarazd mar el kerlek!

Az elso tul vilagos - ezen kivul eleg jol kiveheto egy roka.
A masodikon az arnyekos reszek tul sotetek (pl. fule belseje).

FőDudu

(#14481) ncc1701 válasza -NoVa- (#14471) üzenetére


ncc1701
veterán

Én csak egy bunekó paraszt vagyok, nekem annyi a diffi, h a második kép sötétebb, számomra mindkettő jó. :)

(#14482) Phülöp


Phülöp
addikt

aranyélethez mi a jelszó, igennem?

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#14483) -NoVa- válasza FőDudu (#14479) üzenetére


-NoVa-
őstag

Akkor minek a sok pixel? Kiírod, hogy 1 makka, 2 gyerek, 1 asztal, minden info átmegy pár bytenyi adatforgalommal.

(#14484) FőDudu válasza -NoVa- (#14483) üzenetére


FőDudu
addikt

Akkor vissza is kanyarodtunk az eredeti kerdeshez: mit muveszkedik a sok fotobuzi? :)
Kiirjuk, hogy makka a fotelben, adunk melle egy guglis linket LMGTFY es kesz :)

FőDudu

(#14485) Jahno válasza Phülöp (#14468) üzenetére


Jahno
őstag

Egyszerű, de simán csak kurva jól néz ki és ez benne a nagy tudás. Valamint odaszögezni a dögöt :-D

Klubban az egeres sorozatot már nem sikerült összehozni, kolléganő ledemózta, hogy van benne okosság aztán így is maradtunk. Volt aki nem értette, de nem kell mindent érteni, én azért nekirontottam volna:

(#14486) Jahno válasza FőDudu (#14479) üzenetére


Jahno
őstag

Ebben a formában igen. Elsőre nem is ezt vitattuk. Ott van az a páros fotó a pesti esti panorámával. Esetleg nézzük meg, mutass a gyerekről képet odabent meg ha Nautilus megengedi akkor én is mutatok az övéről :-P

(#14487) Jahno válasza -NoVa- (#14483) üzenetére


Jahno
őstag

Mondjuk ilyen szempontból, hogy nem hasonló a kivágás a különbséget meg egy böngésző is elhúzza, így valóban nem túl szerencsés a kép.

(#14488) npera válasza FőDudu (#14480) üzenetére


npera
újonc

Hát ha az a kritérium, hogy "jól kivehető egy róka", akkor az első teljesen jó.
Úgy érted, hogy nincs mesterségesen kiégetve a sötétebb rész szoftverből valami nagyon egyszerű algoritmus által?

(#14489) Jahno válasza npera (#14477) üzenetére


Jahno
őstag

Én előbb fennakadtam, hogy a másik milyen jól be van világítva és az a fasza :-D

(#14490) npera válasza FőDudu (#14479) üzenetére


npera
újonc

Ez egy róka, csak az AI elk*rta????

(#14491) Jahno válasza npera (#14488) üzenetére


Jahno
őstag

És ha elkészültekor ki van, akkor azt a szoftver visszavarázsolja. Főleg mert Dudu gépe elvileg olyat is tud, hogy utólag húzol ide-oda az élességi síkon. Azt azért meghajtanám, mert én sem láttam.

(#14492) FőDudu válasza Jahno (#14491) üzenetére


FőDudu
addikt

???
En csak telefonnal fotozok.

FőDudu

(#14493) FőDudu válasza npera (#14488) üzenetére


FőDudu
addikt

Rokan az a baj, ha jol be van vilagitva - embernel meg az ha nincs? :)

FőDudu

(#14494) npera válasza -NoVa- (#14483) üzenetére


npera
újonc

Ez nem is lenne hülyeség. Jön egy szó, amit az AI megjelenít a preferenciáid szerint. Be kell írni az elején, hogy mit szeretnél látni, aztán azt látod. És mindenki boldog.

(#14495) FőDudu válasza npera (#14494) üzenetére


FőDudu
addikt

Es foleg vita sincs - azt latod amit akartal.
Csak a sok muveszkedonek meg kell adni, hogy egy alulvilagitott rokat szretnenek...

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#14496) npera válasza FőDudu (#14495) üzenetére


npera
újonc

Az macska volt szerintem, csak nem ismerted fel. Az AI rosszul renderelte.

(#14497) npera válasza FőDudu (#14493) üzenetére


npera
újonc

Jól vagy máshogy?

Ez lesz az új standard róka majd:

(#14498) -NoVa- válasza npera (#14497) üzenetére


-NoVa-
őstag

(#14499) -NoVa- válasza FőDudu (#14475) üzenetére


-NoVa-
őstag

Régóta karbantartott termék, azért erősen más volt akkor, mint a mostani. Persze a számításigénynél nem illik követni a gépek fejlődését, jobb, ha minél kevesebb wattból kapsz eredményt.

(#14500) Jahno válasza FőDudu (#14495) üzenetére


Jahno
őstag

Mi az alul/helyes/felül? Szubjektívebb, mint a kijelzők.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.