Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13851) -NoVa- válasza npera (#13837) üzenetére


-NoVa-
őstag

A My Name is Earl igazolványképes jelenete jut eszembe. Ösztönösen, és tökéletesen időzítve pislog bele minden fotóba. Bármilyenbe:

A jogsihoz pár óra próbálkozás után az okmányiroda fotósa elővett egy ollót, egy újságból kivágott két szemet, és csakazértis csinált nyitott szemes jogosítványfotót:

(#13852) npera válasza -NoVa- (#13851) üzenetére


npera
újonc

Ennek a filmnek szerintem láttam egy részét. Németül....

(#13853) FőDudu válasza npera (#13852) üzenetére


FőDudu
addikt

Az jobb mint a Holland :)

FőDudu

(#13854) Jahno válasza FőDudu (#13844) üzenetére


Jahno
őstag

Már 2010 előtt telepítgettem hasonlókat, 2012ben örültem a málnának, mint majom a farkának. Tudja már fene mit és mire kellene használni, célhardverek drágábbak és korlátosak (főleg mert adott szériás gyári modulok csak a még drágbb kijelzőkbe mennek bele, de amit kell az tudja, csak a júzer akar mindig többet és többet). Vezéték nélküli kapcsolatot meg hagyjuk, azon némi vezérlést vagy konfigok frissítését szoktam átvinni, tartalom meg menjen kábelen, de sok helyen nálam offline van, amit időnként penről frissítenek. Vezetékes itt semmire nem jó, max. némi sshnak házon belül. Ennek a szoftveres környezete lehet meg sincs nálam, de már mindegy...

Külső dobozból a BrightSign az egyik világ legjobb cucca. A többi 1000 közül, amit nem ismerek, de legalább ki tud kapcsolni, felra rakható, rackbe rakható, konzolra tolható, TV-t is vezérli, csomó okossággal fel lehet vértezni (videófalat támogat, POE, mittomén) , ahogy a T ügyfél akarja. Sok pénzért :-D

És ezt töltögetné a fene felhőből, ha kicsi akkor jó az helyi tartalomnak és nem kell lan meg semmi, de maximum saját szerver és csoki. Felhős marketing kampó duma nem érdekel, úgyis most harcolok valami gyagyással a KKV marketingesben.

(#13855) FőDudu válasza Jahno (#13854) üzenetére


FőDudu
addikt

Ehhez sem ertesz :)

Tartalmat leszedi felhobol (lokalisan tarolja), onnantol jatszik amit beidozitettel.

Konferencia szoba ele csoport nevet kirakni pont megfelelo. Aki pedig 4K videot akar kirakni az ugysem ezt keresi. :)

Mas szegmensben motorozunk.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#13856) Jahno válasza -NoVa- (#13850) üzenetére


Jahno
őstag

SMB nálam egész jól ment, 10 gigákat másolgattam ide-oda. Igaz ritkán kell, de most már a PS1es játékoknál tartok, azt tesztelgetni kell. Menjen egy pályát és max 4-6 gomb.... Sega sima ügy, ha egy játék megy, akkor odamásolod a többit és kész. Mi megfejtettük, már Stunts és Jazzjack rabbit is van rajt. Kurva jó fonteddel, amin saját boot logó, onnantól semmi Linuxos karakteres képernyős, ésatöbbis kivitel. Cuccok egyenként felkonfigva, nincs olyan ahol a zene gyorsabb, mint a játék, vagy akadozik, vagy egyéb.

Rendes Tekken nem sok ilyenen van á :-D Vagy kiválogatva minden szépen a leírással, mellette borítóképekkel, mert elvileg netről szedi gyakorlatban meg lehet szívni. Tavaszra bővítem is :-D

Ja,nagy dobozt elvitte egy cég. Teljesen jó arcok, eleje kicsit zűrös volt, mert hétfőn még kitalálták, hogy meg akarják nézni. Nekem szombat óta a kocsiban volt és nem értették, hogy ha az irodában rakom össze és nem kell még mindig egyszerűbb elvinni, de ez a dolga, aggódjon. Így Borkuckó előtt a teraszon összeraktuk és meg lehetett nézni :-D Ma végül kivittem, ráugrottak, mint 5 évesek a kockacukorra. Időközben csak a monitor fagyott szét benne.

5 perc meg néha nem 5perc, mert le lehet nyomni egy körmérkőzéses WoWot, Bomberman meg maga a megváltás. Vagy Pang!, nekem most az is sláger. Lesz ebből még C64/Amiga válgatás, ami működik mert a Xenon azért Xenon. És Giana Sisters, Creatures sincs Segára...

(#13857) Jahno válasza FőDudu (#13855) üzenetére


Jahno
őstag

Biztos más szegmens, ha ilyen szarokat telepítettem mindenfelé (:- Mindjárt gondoltam, de eddig nem volt szó kofenreciaszobáról, amit legjobb foglalással együtt Outlook integrációval megcsinálni. Tök jó célcuccok vannak hozzá, csak akkor miképpen jött ide a tartalom és a pdf, meg a TV? Be van építve a falba, világbéke. Leírás alapján nyilván másra gondol az ember. Málnás megoldással mindenki keresztbe szopatta magát, még tavaly Evonál is feltalálták a spanyolviaszt és ott is le akarták fejleszteni maguknak, csak egyik sem volt annyira agyas, hogy megnézze más miképpen működik a piacon.

(#13858) Samott


Samott
addikt

Minosegi kontent: Package Thief vs. Glitter Bomb Trap

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#13859) zetor2000 válasza FőDudu (#13855) üzenetére


zetor2000
senior tag

Arra is van DS kijelző, meg valami menőbb kínai vacak, amin android fut...

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#13860) Jahno válasza zetor2000 (#13859) üzenetére


Jahno
őstag

És lehet a droidra fejleszteni csumpi szar tákolt kisüzemi izéket, ami az előző verzión még jól futott... Akkor már inkább iPad, teljesen jól bírja a 24 órás üzemet, évekig fut ugyanaz a HW verzió, ha OS frissítés kell akkor konstans és vállalható a QA is. Ha egyik emeleten kisebb verzió van, akkor 1-2év múlva ugyanazzal a vassal lehet bővíteni, később már kicsit szívás, de ezért nem nagyon szoktak beugatni, ha a falban más kijelzők vannak.

(#13861) BobaHWSW válasza npera (#13852) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Sorozat.

Es igencsak ajanlott. Szerintem zsenialis.

(#13862) FőDudu válasza Jahno (#13857) üzenetére


FőDudu
addikt

Ez mukodik mar parezer helyen, sima megoldast pivel, amugy meg maguk a displayek is tudjak mar alapbol a lejatszojukat.

https://otrum.com/digital-signage/

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#13863) zetor2000 válasza hobizoli (#13815) üzenetére


zetor2000
senior tag

Kicsit rosszabb, mint amit írsz...
A munkaidő keret, és az elszámolási időszak kettéválik. Az elszámolási időszak kinyúlik 3 évre, a munkaidőkeretet meg a munkáltató random megállapítja. A napi.hu cikke szerint az Audi ez játssza. Heti munkaidőkeret van, amit az elszámolási időszak utáni azonos hónap/hetében kell/lehet kifizetni vagy lecsúszni. És mindezt minden egyes melósra nyilván kell tartani.
Azaz, ha most melóznál ott, és ezen (pl. az 51. héten) van 2 óra pluszod, akkor azt az új tv. életbe lépése esetén majd 3 év múlva, az 51. hétben lenne lehetőséged kifizettetni vagy lecsúszni. Munkaügyi ellenőr legyen, aki 3 éven át átlátja, ki-mikor mennyit volt benn, van kifizetve,lecsúsztatva...

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#13864) zetor2000 válasza Jahno (#13860) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ezek nem nagy tudású dolgok, csak annyi a lényeg, hogy valami html-t vagy ppt-t, egy loopolt videót megjelenítsen. Egy rendes androidos tvbox, vagy a beépített lejátszó képes erre. Nem az egypálcás verzió, hanem a 3 pálcás, felsőpolcos.
Általában ilyen statikus - pl. céglogó, rendezvényre készült grafika -, vagy 5-10 képből álló vetítés szokott futni rajtuk, hogy épp mi az aktualitás. Mint anno a metróban a reklám.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

(#13865) Jahno válasza Samott (#13858) üzenetére


Jahno
őstag

Mondjuk nem értem minek ez, mikor bezzegkülföldön küszöbön is bátran ott lehet hagyni a csomagot :-D

(#13866) Jahno válasza zetor2000 (#13864) üzenetére


Jahno
őstag

Teljesen másról beszélünk.

(#13867) Jahno válasza FőDudu (#13862) üzenetére


Jahno
őstag

Lehet a BrightVideo is működik ám kettőnél több helyen a világon, de ezen kívül még hány hasonló rendszert ismersz?

(#13868) FőDudu válasza Jahno (#13867) üzenetére


FőDudu
addikt

Nekunk ez pont megfelel, nem erdekel mas. Support van ra olyan beszallitotol akicel 20 eve partnerek vagyunk. Nibcs Ido/penz/eroforras mindenfele uj dolgot kiprobalni. Ez mukodik. Pont. Ugyhogy hagyjuk. Nem ugyanarrol beszelunk.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#13869) Jahno válasza FőDudu (#13868) üzenetére


Jahno
őstag

De akkor most TV rendszer vagy tárgyalófoglaltság?

(#13870) FőDudu válasza Jahno (#13869) üzenetére


FőDudu
addikt

Mindent cserelunk, es ahogy irtam az elso par kijelzo lejatszoja.
Azoke amik meg garisak es mar be vannak epitve.
Nem TV, Digital Signage.

Az ujabb eszkozok mar alapbol tudnak ilyet - ezek csak potlekok.
De hidd el, ezek mukodnek rendesen. Nem fagy le, nem szakad meg, stb.
Profi ceg, rendesen osszerakott rendszerrel.

Az IP TV is toluk lesz - de ott a hardver is cserelodik. 55" TV lesz mindenutt.
Azokhoz nem kell semmi, csak hotel TV legyen es akkor tudja amit kell.

Nalunk nincs targyalofoglalas. Ez valami agyament marhasag nalatok?

Van 6db targyalo, azokhoz tartozik 6db naptar. Mi ezen a bonyolult?
A 6 db naptarat meg minden dolgozo latja, tudja modositani, mivel google termek ezert history van, stb.
Mit kell ezen bonyolitani?

Akit kap ertesitest az megy, aki nem az nem.
Ha meg vendeg vagy csoport hasznalja a targyalot akkor majd valaki megcsinalja a kijelzokre kiirando infot es ennyi. Nekunk mint IT-nak ehhez kb semmi kozunk.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#13871) Jahno válasza FőDudu (#13870) üzenetére


Jahno
őstag

Tárgyalófoglaltáson? Még az itteni szálloda is kirakja a logót, hogy ha másik cég júzere eltéved, akkor ne nyitogasson be. Esetleg úgyis csak akkor tud benyitni, ha telefonról megmutatja a QR kódot. És más ne menjen be, csak akinek lehet. Meg persze a placcosok, mert az a legfontosabb. Máshol vagy az ITnek van köze hozzá vagy nem, egyéni szocprobléma, ami körbemegy a cégen én meg vonogatom a vállam és közlöm, hogy valaki döntse el és úgy lesz, de kezelés szempontjából nekem a helyi leosztás tök mindegy. Reci, FM, gondnok, portás, IT, csiribiri. Ahogy tanult kolléga szokta mondani, nekem mindegy, csak az ilyen problémák ne jussanak el hozzám és akkor jó.

Nekem max. az a fontos, hogy ne foglaljanak 2személyre 20 főset és lehet technikára igényelni vagy szoftver rakja össze a szükséges körülményeket és statisztikát. Foglalást ha lehet akkor bentről is dinamikusan kiterjesztheted és/vagy. De ezt úgyis tudod, mert biztos van ilyen, mint minden rendes helyen csak nem erre gondoltál. 6 darab tárgyaló nem mindig sok, de bele lehet bonyolódni, legfeljebbfelétek /napra ki van adva valakinek és kész is, megoldja aki eladja. Egy kisebb cégnél is 10-20 van aztán csak a kavardás van midig, nagyobb helyeken szállodákban meg nem is tudom, de marha sok, azt menedzselni kell és persze ügyfél felé reprezentatívkodni, mert digitalizáció van meg minden, ügyfél minden lehetetlen dolgra szoftvert szeretne, erre legalább vannak értelmes megoldások. De ppt prezi még semerre nem volt :-D

(#13872) FőDudu válasza Jahno (#13871) üzenetére


FőDudu
addikt

Technika kulon megy. Nincs last minute.
Ami nincs elore berendelve az maximum best effort.
Ha epp van es van ra ember akkor meglesz, egyebkent sorry.

Illik mindent elore megrendelni, akkor megcsinaljak a technikusok.

Nincs limitacio, lehet akar 1 fore is foglalni 250 fos termet, foleg ha a vendeg/csoport fizeti.

Az elet nalunk nem a folyamatos meetingelesrol szol - ha heti kettonel tobb meetingem van az mar suru het.
Mondjuk reggeli megbeszelesunk az minden nap van, de az kb 5 perc.

A legjobb ugyis a reggeli kavezas soran atdumalni a dolgokat. Ott mindenki elmondja a velemenyet aztan meg is szuletik a dontes altalaban. Utana mar csak alairni kell.

Vagy etteremben ulunk le es ott beszeljuk at egy kave/ebed mellett.
Nem kell 15 ember egy donteshez. A megfelelovel kell leulni es kesz.
Nalunk ez igy megy - nincs bevonva 15 kulonbozo osztaly egy dologba.

A legjobban ugy jellemezhetnem a mukodesunket, hogy itt a felsobb szintu emebereknek dontesi jogkoruk van es mernek donteni. Nem kell az atyauristen jovahagyasat is megvarni. Eldontik, max penzugyessel megbeszelik az utemezest, go. Ezert van az eves budzse. Betervezzuk elore mi is lesz es azt barmikor lehet csinalni.
A penz megvan ra.

Es ne konkret dolgokra gondolj.
5 evre elore megirtam mikor mi cserelodik, kb-ra osszeg szeruen (+/-20% belefer).
Igy nem lepodnek meg a halozat cserejenel, stb.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

(#13873) FőDudu válasza FőDudu (#13872) üzenetére


FőDudu
addikt

Kis ceg, kis foci.
Es nem hagyom bonyolitani - KISS.

FőDudu

(#13874) Jahno válasza FőDudu (#13873) üzenetére


Jahno
őstag

Jó Neked :-D Nálam megcsináltatták 1-2 helyen a legkurvajobbab rendszert, kiírja ki és miért foglalta, aztán ezért kis híján az egészet ki kellett dobni...

(#13875) FőDudu válasza Jahno (#13874) üzenetére


FőDudu
addikt

hogy is mondja a kozmondas? Kozos lonak turos a hata...

Amig egy mancika kezeli a kepernyokre kikerulo tartalmat, addig viszonylag konnyen bele lehet nyulni, 5 perccel kezdes elott logot kirakni, stb. Side job, nem kivan teljes embert.

Ha ez naptarbol menne, ahhoz mar szakerto segitseg kellene :)

Egy betanitott mancika koltsege messze alul van az intelligencs rendszer bekerulesi koltsegen es az uzemeltetesi koltsegeken.

Jol latom? :)

Nalunk fel sem merult, hogy a kijelzokon megjeleno tartalom barmilyen modon osszefuggjon a szobak foglaltsagaval. Sot, van amikor a megrendelo keri, hogy pl azokon is tok mas reklam legyen.

Pl. fogaszati konferencia ahol valamelyik ceg szponzor es szeretne latni (es lattatni) a sajat termekeit a szponzoracio fejeben. Lehet ugye szunetben a projectoron levo reklamban, de jobban szeretik a kaveszunetben a kijelzokon latni.

FőDudu

(#13876) Jahno válasza FőDudu (#13875) üzenetére


Jahno
őstag

Miért, Mancika nem naptárból vagy egy webes felületről dolgozik?

Többi meg mindegy, bármit is meg lehet csinálni, csak a júzer találjaki mit is szeretne, vagy ne átadás előtt álmondjon meg olyan horrort, ami nincs is.Többi nem számít. Ilyen logózásra mind jó, legfeljebb Sony külön reklámozza magát vele, többi csak simán megoldja.

(#13877) qnadam válasza Phülöp (#13843) üzenetére


qnadam
veterán

ízlések :) bár volt korábban valami ms billentyűm, azt szerettem, de a thinkpadet jobban. a kattogós mechanikus billekkel viszont a világból ki lehet kergetni.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#13878) hobizoli válasza FőDudu (#13870) üzenetére


hobizoli
nagyúr

nalunk a targyalokon van kivul egy tablet az ajto elott, ami elore mutatja ki mettol-meddig foglalta le
online mukodik

multkor volt ez a BBS trening, voltunk 7-n a 30fos targyaloban
szemben meg a 10 fosben voltak kb 20-n

mondjuk mienk elobb kezdodott egy oraval, ugyhogy nem lattuk a szituaciot, hogy ott nyomorognak, csak amikor vegeztunk es kijottunk
:DDD
gondolhatod azokat a WTF? :F fejeket

;]

[ Szerkesztve ]

több drón kell ;P

(#13879) qnadam válasza FőDudu (#13870) üzenetére


qnadam
veterán

hotel TV

hotelmód a legjobb, régesrégi pana plazmának volt szörnyűséges szokása, hogy minden bekapcs után tévéként ébredt, és úgy kellett bemenetet választani, ami ezen pont elég kényelmetlenül volt megoldva. hotel módba rakva viszont rá lehetett venni, hogy mindig hdmi-vel induljon.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#13880) Jahno válasza hobizoli (#13878) üzenetére


Jahno
őstag

Nálam a kiírt névbe belekötöttek, mert audit és security :-D Nekem mindegy, csak döntse el rendesen mit is akar, haladjunk előre és ne variáljunk, hogy ami egyik nap kötelező az másnap már tilos lesz. De ez csak álom marad. Meg akkor nyúlok csak hozzá, ha nagyon muszáj, egy ideje nem kerestek ilyesmikkel és haverok is lekoccoltak a fővállalkozós cégektől.

Létszám és a felszerelés minden cégnél nyűg, de sehol nem akarják rendesen kitalálni. Pedig nem bonyolult és nem is mindig kellene hozzá ilyen bonyolult mambójambó. Csak a cég sem kéri számon a júzerek meg lusták és ostobák.

(#13881) Jahno válasza qnadam (#13879) üzenetére


Jahno
őstag

P betűset kellett volna venni, annak meg lehet adni mivel kapcsoljon be. És ne legyen OSD. Bár igazából mindent is. Sajnálom a sorozatot, de ez van :-/ A saját moduljaik kicsit lehúzós rettenetenek sikerültek, nem is sokat ismerek belőle, de ezeknél ha volt 40 vasad, akkor sros porton felhúztad a konfigot, vagy felraktad a fentebb emlegetett BrighVideora és az kapcsolgatta a kijelzőt. Occsóért :-D Mert sok felé inkább maradt az olcsó LCD aztán átkapcsolják még az utcáról is, vagy ide-oda rontják.

(#13882) Jahno válasza qnadam (#13879) üzenetére


Jahno
őstag

Ja és ezek után jött a málna, az tudott fordítani a különböző cuccok és az iPad közt, ott már mindegy volt, hogy soros, infra, lan, webes vezérlés. iPadon megnyomták, málna lefordította, küldte a cuccok felé. Erre marha jó volt és tágabb körben használhatóbb, mint a sok ezer dolláros célcuccok. Csak kellett Sanyika aki jól meg tudta reszelni, meg én is aki kitalálja mit reszeljen.

(#13883) BobaHWSW


BobaHWSW
újonc

Nemtom ez a link meddig fog elni:

https://www.trademe.co.nz/property/residential-property-for-sale/auction-1860970652.htm?rsqid=812279ada2714d2aa57ba030dc0a8ddd

Ezt akarta megvenni kollega felujjitani, nem jott ossze. 960k nzd-ert ment ez a putri el nem a legjobb kornyeken. :W

[ Szerkesztve ]

(#13884) BobaHWSW válasza BobaHWSW (#13883) üzenetére


BobaHWSW
újonc

Semmi. Mar nem el a link. Kar.

(#13885) FőDudu válasza Jahno (#13876) üzenetére


FőDudu
addikt

Nem. Mancika csak az nezi milyen vendeg/csoport foglalas van - arrol meg ugye kulon rendszerunk van.
Amiben latszik az idozotes, mikor lesz kaveszunet, milyen modon kell berendezni a termet, hany fo, milyen technikat kernek, stb.

Ahogy mondtam: a ceges belso meetingek sima Google Calendarban mennek es aki kapja marja....
De sosincs utkozes, nem a mitingek halmozasaval keressuk a penzt :)

FőDudu

(#13886) qnadam válasza Jahno (#13881) üzenetére


qnadam
veterán

végülis ennek is meg lehetett, és olcsó is volt :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#13887) FőDudu válasza qnadam (#13879) üzenetére


FőDudu
addikt

Lenyeges elem a portok konfiguralasa.
Van amikor set-top-box van raakasztva es nem jo ha masik bemenettel indul el (mert mondjuk nincs kep).

A mostani verziokban mar ritka a STB - inkabb a TV firmware tudja amit kell vagy letoltheto a szukseges szoftver mint alkalmazas.

Olyat is lattam mar, hogy hurcolaszos TV es max a halozatot kell rajta beloni.
Azutan csinal VPN-t es azon jon meg a multicast stream is a csatornakkal.
Kicsit agyuval verebre, de kiallitasokra jarni (demo egysegkent) pont jo.

FőDudu

(#13888) Jahno válasza FőDudu (#13885) üzenetére


Jahno
őstag

Akkor lesz kávészünet, mikor befejezi az előadó és megnyomja a gombot a panelen.

(#13889) Jahno


Jahno
őstag

Valaki linkelte, hogy milyen faszák a takarításban:

https://www.youtube.com/watch?v=-1PDmKXFFnQ

Hááááát, Főkefe ezt megenné kilóra egy hótolóval, ami megy 20-30 km/h-val és nem az út közepére húzza össze a havat, hanem a jobb szélére. Itt meg felvonultatnak nem is tudom mennyi vasat, ide-oda billiárd és jobb nem lesz az út. Amiből kiindulnak azon szerintem simán lehet közlekedni....

(#13890) qnadam válasza Jahno (#13889) üzenetére


qnadam
veterán

kérdés, hogy itt hova tolhatná félre a havat? valószínűleg itt túl sok hó esik ahhoz, hogy csak az utcán nőjenek a kupacok.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#13891) FőDudu válasza Jahno (#13888) üzenetére


FőDudu
addikt

Tevedes. Nalunk kb nincs olyan kulsos meeting amiben ne lenne legalabb 1 coffee break. 1 az elotte, 2 mar elotte/ebed/delutan megosztasban megy. Szigoruan elore egyeztetett idoben, hogy a croissant es szendvics friss legyen.

FőDudu

(#13892) Jahno válasza FőDudu (#13891) üzenetére


Jahno
őstag

Nem azt mondtam, hogy nincs. És igen, előre egyeztetett időben, de akkor van vége mikor megnyomják a gombot. Az, hogy mögötte sertepertélnek a placcosok, az majdnem mindegy, úgyis a vége felé készülnek össze. Szendvicsnek 10 perc tök mindegy. Az nem mindegy, hogy mikor áll fel a nép.

(#13893) npera válasza FőDudu (#13891) üzenetére


npera
újonc

Hát ha van valami ami miatt ki tudom verni a balhét (konferencián, de máshol is igazából) akkor az a 11 percet állt croissant. 10 perc még jó, de 11 után elviselhetetlenül horzsol és egyáltalán nem kellemes... :Y :C

Ezt nálunk úgy oldják meg, hogy egyáltalán semmiféle péksütemény nincs, így a gyökerénél fogják meg a problémát...

(#13894) Jahno válasza npera (#13893) üzenetére


Jahno
őstag

Le kell kúrni az IT-t, mégis mit képzelmnek már magukról?

KV azért akad? Felénk hívtak viszonylag nagy embereket megbeszélésre. Mármint kinek mi a nagy, azért egy Acer/Samu nemzetközi képviselő vagy Adobe/MS EU-s arc az már elég nagy. Erre első alkalommal még kávé sem volt, csak a gép árválkodott a sarokban 200 forintosra várva, amiből minden 3. próbálkozónál le is nyelte amit le lehtett :-D Ezek szegények meg csak pislogtak itt vadkeleten, ahol semmi hosztesszleányzó ésatöbbi, csak üljenek le nyugodtan a konyhába és mítingeljenek vadul a dollármilliókról. Sírtam, mert teljesen más szinthez vagyok szokva.

Ezt hamar betanultam, hogy ilyen előadói pultpitusnál:

az előadó nem állhat oda a mikrofonhoz, hanem a pult mellett kell mesélnie és lényeg, hogy látszódjon A Logó. Más nem számít. Ha ilyen akad és jön 3 előadó, akkor a kiírt hardverigényen felül legyen még 2 csips mikrofon és 4-5 hordozható a 60-80as érintőképernyő mellé. Akkor nem lesz nagy baj.

(#13895) JonesC


JonesC
csendes tag

Ez az alza tiszta mikulásgyár.

(#13896) Jahno válasza JonesC (#13895) üzenetére


Jahno
őstag

Inkább valami áj-boltra hasonlít. Egyik csoportban is írta valaki, hogy az Alz amilyen igénytelen, de szerintem az is lehet valami rossz címre ment be, mert a bemutatóteremről minden is eszembe jut, csak az igénytelenség nem. Apropopó, összekapartam az i5öst, kell-e? Napokban még vagyok is mindenfelé, meg 27-28 is dolgos jövősmenős.

(#13897) JonesC válasza Jahno (#13896) üzenetére


JonesC
csendes tag

Azzal a csajjal már azóta nem vagyunk együtt :D

(#13898) npera


npera
újonc

Megjött a TP-Link EAP110 AP. Most felraktam a polcra csak úgy. A programjával bekonfiguráltam, van AP név, pwd és látom a logokat. Kíváncsi vagyok milyen lesz, most a ház felső szintjén az ellentétes sarokban van a routerhez viszonyítva.

Elég advanced számomra a menedzselő felület, mivel mindenféle hálózatos woodoo van benne, amihez kábé semmit nem értek.

(#13899) ncc1701 válasza npera (#13898) üzenetére


ncc1701
veterán

Oszt a unifivel mi bajod volt?

(#13900) npera válasza ncc1701 (#13899) üzenetére


npera
újonc

Nem enterprise cucc kellett, csak hogy jobban fusson asszony ipadja.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.