Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#111888) Jahno válasza npera (#111881) üzenetére


Jahno
őstag

Dehogy, Teljesen másról szól, bár attól függ mit hívunk atomnak. Nézd meg Hiroshimát, ott éltek körülötte, pattintottak rá egy emlékművet is és heló. De ezekkel nem érdemes matekozni még elméletileg sem, még akkor sem, ha ettől az elborult agyú majomtól simán kinézem.

Ráadásul itt nem is kell durvát tenni ahhoz, hogy 2ezer évet visszafejlődjünk az időben, amint a banki szolgáltatások, elektromos áram megszűnik, onnantól a pék is menekül és 2 napon belül kenyér nem lesz. És pisloghatunk, mint hal a szatyorban. Pillanat alatt meg lehet oldani, hogy a csapból ne legyen ivóvíz és csókolom.

De itt már most gazdasági bajok vannak, akár csak az ISS körüli mozgolódások, most az Antonovval a világméretű szállítás bezuhanása. Ne feledjük, hogy olajfúrótornyokat látott el gépészettel és mindennel, meg egyéb hasonló nehézipart, ami most világviszonylatban ezen az egy darab repülőn múlt.

Amit fentebb írtunk, hogy Pakshoz is oroszoktól jön a fűtőelem, nyakunkon lenne Paks2 (pont most mikor az elektromos áram ára az egekben...), aztán oroszok elég jól termeltek mindenfélét a távközlésbe, vitték akár USÁba is a hajtómű- és rakéta alkatrészeket, de szerintem komplett Atlasokat is ( ennek utána kell nézni). Roszkozmosz egy részét kiváltja a Space-X, de azért nem ilyen egyszerű, hogy itt lekapcsolom a villanyt, ott fel és heló. Nem kevés orosz-X cég kooprodukció van a világon, azoknak is lecsó.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.