Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#101593) npera


npera
újonc

Szépen be volt zsírozva minden, ahogy nézem. A pedálokat bezsíroztam, a fehér pedál a zöld vázzal nagyon adja.

Az üléscsövön volt valami fehér zsír, de nem túl sok. Adtam neki végig líthiumos zsírt, a maradékot letöröltem inkább utólag.

A csengő nem megy rá, túl vékony ott a kormány :(

Próbáltam úgy menni vele, hogy nyújtott lábbal állok egy pedálon és emeli a testemet a gép lendülete (láttam ilyet videón), de nyuszi voltam, mint McFly és egy fél fordulat után inkább leültem. Teljesen máshogy vagyok még bekötve agyban, ezt még szokni kell. Teljesen megállítani sem mertem a hátsó kereket még, ott is van egy mentális blokk.

A féket beállítottam, még be kell kopjon. A kerékben nincs nyolcas, szépen gördül. A vázon a kis plakett elöl igen bejön.

A hajtóművet le kell mérjem, nem is tudom mekkora furatkörön van a lánckerék. A lánc jó vastag, nem olyan furvinyek, mint a modern országútikon.

Meg kell találjam a megfelelő áttételt, ez így elsőre elég vadnak tűnik. Ha kábé 25 km/h utazó számomra értelmes kadenccel kijön, akkor jó is leszek, ezt még be kell lőjem. Ez most nulla fixis tapasztalattal nagyon hosszúnak tűnik nekem. Holnap majd próbálgatom erre-arra, ha leadtam a gyerekeket napközibe.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.