Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7901) rjg válasza Cidan (#7899) üzenetére


rjg
őstag

Az az alkalmazástól függ. Rengeteg free app fejlesztője az alkalmazáson belüli online reklámból keress pénzt, ezért kér a program ilyen jogosultságot. Ha van root jogod, tedd fel a Droidwall (tűzfal) vagy az LBE Guard (tűzfal + egyéb jogosultságok korlátozása) programokat a Play-ről.

MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra

(#7902) bostone


bostone
addikt

A youtube legutóbbi frissítése másnak is elérhetetlenné tabletben a teljes kijelzős módot? Lehet, hogy csak én bénázok valamit, aki tudja a választ kérem ne fojtsa magába!

(#7903) Pajoz válasza bostone (#7902) üzenetére


Pajoz
őstag

4.2.16 nekem jó full képernyőn 7"-on. Semmit nem állítottam rajta.

(#7904) Degeczi


Degeczi
nagyúr

használ esetleg vki olyan alkalmazást (egyáltalán: létezik ilyen? új nekem az Android, egy napja használom), ahol egymás után számokat lehetne ujjal rajzolni a kijelzőre, és ezt a bevitelt értelmezve bővítene egy jegyzetet?

(rendszeresen föl kellene írni pár óraállást, ami a korábbi, fizikai billentyűzetes telefonnal könnyen ment, virtuális billentyűzeten viszont halál lenne, pláne ilyen hidegben, ezért volna praktikus ilyen módszer. Betűket nem is lenne fontos fölismerni, már számokat+szóközt, tizedesvesszőt is elég)

(#7905) campers


campers
tag

Sziasztok!

Nekem egy olyan megoldásra lenne szükségem, hogy a billentyűzár feloldása után csak egy sima, teljesen "ikon"mentes felület legyen. Se értesítő sáv, se idő, se gyorshívó gombok, csak és kizárólag a hátteret szeretném látni. Ezután ha újra hozzáérek a képernyőhöz, vagy megnyomom a home-gombot jöjjenek elő az alkalmazás ikonok, értesítősáv, stb.

erre valakinek ötlete?

(#7906) mesa23


mesa23
aktív tag

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni! A testvérem vett egy Concorde 7-es kis tabot, és olyan billentyűzetet keresnék neki rá, amit meg lehet osztani, tehát két oldalra kirakja a betűket, és középen mondjuk a számok lesznek, vagy akár üresen is maradhat, az lenne a lényeg, hogy két kézzel fogva kényelmes legyen a gépelés, és ne kelljen középre benyúlni a betűk miatt! A swift keyboard tabletes verziója elvileg tudna ilyet, de sajnos nála nem jelenik meg a space mellett az a kis billentyűzet ikon, amivel ezt át lehetne állítani!

A segítséget előre is köszönöm! :)

„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman

(#7907) spiritex válasza mesa23 (#7906) üzenetére


spiritex
veterán

AnysoftKeyboard kell neked + a magyar nyelvű plugin.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#7908) sch_a


sch_a
addikt

Hello!
Ma vettem egy alkalmazást Play-en. Az árat kiírta FT-ban, aztán vásárlásnál már horvát kunában, nem zavart, csak aztán többet is vont le, mint amennyit az elején forintban kiírt. (PowerAMP, 560 helyett hétszáz-valamennyit fizettem.) Nem bosszant annyira az a ~200 Ft, de azért tudjam már pontosan mennyit fogok fizetni... Miért váltott át egyáltalán horvát valutára?

[ Szerkesztve ]

(#7909) vgyuri válasza sch_a (#7908) üzenetére


vgyuri
őstag

Nálam HKD-t (Hong Kong dollár) ajánl fel fizetéskor, érdekes. 15 percen belül ha letörlöd a programot, akkor visszakapod a pénzt, biztos javítani fogják, addig nem vásárolok.

Ezt találtam: "When you buy an app on Google Play, the price is displayed in your country's local currency. If the app's developer also has the option to sell apps in local currencies, you will be charged in that currency you see displayed".

Tehát mindig forintban látjuk az eladási árat, de az eladó beállíthatja hogy a fizetés a saját valutájában történjen, HUF helyett HKD-ban +35%-kal többet fizetve soknak tűnik.

[ Szerkesztve ]

(#7910) air válasza sch_a (#7908) üzenetére


air
nagyúr

Ha ez volt az első vásárlásod, akkor a Google is levon $1-t, a számlád ellenőrzése céljából. Ezt később visszakapod. (HKD = horvát kuna? ROTFL)

[ Szerkesztve ]

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#7911) sch_a válasza air (#7910) üzenetére


sch_a
addikt

Igen ez volt, akkor lehet tényleg ez a megoldás, ebben az esetben viszont nem szóltam semmit. :) Mondjuk nem jelezte sehol, hogy levonná ellenőrzés céljából.

(#7909) vgyuri
Lehet ám nekem sem HK-t, hanem HKD-t írt ki, annyira nem is figyeltem.

Na mindegy, végül is ha jól emlékszem amúgy is kb. duplája szokott lenni az ára, most valami akció lehet.

(#7912) Doosa válasza campers (#7905) üzenetére


Doosa
aktív tag

Ezzel biztos lehet, kiírtasz mindent a kezdőlapról kikapcsolod az alsó ikonsávot is és beállítod, hogy a középső gomb megnyomására előjöjjön a menü.

(#7913) sch_a válasza vgyuri (#7909) üzenetére


sch_a
addikt

Most nézem a nyugtát, Összesen: 19,37 HK$. Igazad volt. :) Akkor már mindent értek.

Hány percig igényelheted egyébként a visszatérítést?

[ Szerkesztve ]

(#7914) GRaul


GRaul
őstag

Sziasztok!

Androidra van Citrix Kliens ? :)

Asus TF300T-m van. arra kellene.

Lehet h most butaságot kérdeztem, de kérlek ne hurrogjatok le :)

Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----

(#7916) atike


atike
nagyúr

Létezik olyan program ami GPS koordináták alapján elhelyezi az adott felhasználót valamilyen térképen "live"? Ja és a lényeg, hogy értelemszerűen több felhasználó ilyen adatait kellene nézni egy eszközön. Pld a céges autók mozgása lenne érdekes (ki van adott helyhez legközelebb) meg ilyenek... :U

(#7917) air válasza sch_a (#7913) üzenetére


air
nagyúr

15

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#7918) Balinov válasza atike (#7916) üzenetére


Balinov
félisten

Google Latitude?

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#7919) atike válasza Balinov (#7918) üzenetére


atike
nagyúr

És ez működik "magától" automatikusan is, vagy csak úgy, hogy te épp ahol vagy megadod a pozíciódat...?

(#7920) petipetya válasza atike (#7919) üzenetére


petipetya
nagyúr

Működik automatikusan is.

"nincs rá lezsóidő"

(#7921) Balinov válasza atike (#7919) üzenetére


Balinov
félisten

igen, ugy emlekszem, hogy az gps kepes droid eszkozon engedelyezed a Latitude szolgaltatast es az imserosok a webes latitude oldalon belelpve latod,hogy hol vannak.

Igazan nem astam bele magam a hogyan mukodik reszebe, de latok benne szamodra potencialt.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#7922) campers válasza Doosa (#7912) üzenetére


campers
tag

:C :R

(#7923) spiritex


spiritex
veterán

Tudtok valami megoldást arra, hogy hívás közben, amikor biciklizek a telefonom Vissza fizikai gombja ne szakítsa meg a hívást? Mert sokszor észre se veszem, hogy hívtak, vissza nem hívnak, mert állítólag "kinyomtam" őket, pedig csak a zsebemben megnyomódik a fizikai Vissza gomb. Van valami mód arra, hogy ezt a funkciót letiltsam, vagy mást rendeljek hozzá?

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#7924) sesztakbence


sesztakbence
tag

Hali!

Sony Ericcson x10 mini pro telefonom van. Lenne két kérdésem:

1, Hívás közbe sokszor előfordul, hogy a telefon "magától" elnémítja a mikrofont. Jobb felső sarokba van a némító gomb, gondolom a fülem hozzáér, és sikeresen elnémítja a mikrofont. Ezt hogy lehetne megszüntetni?

2, Olyan programra lenne még szükségem, amivel .doc és .pdf fájlokat meg lehet nyitni, és keresni is tudok a dokumentumban. Ha lehet ingyenes legyen.

Köszi a választ.

(#7925) Degeczi válasza Degeczi (#7904) üzenetére


Degeczi
nagyúr

ha esetleg másnak is kellene: az ingyenes Graffiti megoldja ezt a problémát, beviteli módként kiválasztva szépen lehet vele rajzolni számokat

(#7926) Keresztapper válasza spiritex (#7923) üzenetére


Keresztapper
senior tag

Nézd meg a /system/usr/keylayout tartalmát, de csak, ha előtte csináltál egy NAND backupot. :)

http://palscoffeetech.com/

(#7927) Jim-Y válasza atike (#7916) üzenetére


Jim-Y
veterán

Erre viszonylag egyszerűen programot is lehet írni (PC-n). A Google Maps Api V3-ba csak be kell tolni a koordinátákat, és akkor ott már elég sok mindent össze lehet hozni.
Egy programozáshoz értő egyénnek pár nap..

(#7928) ktamas55


ktamas55
tag

Helo!
Tudnátok nekem ajánlani valami alkalmazást, amivel pl. a főképernyőn csak a naptár aznapi bejegyzései legyenek? Jó lenne, ha minden bekapcsoláskor látnám az aznapi programokat.

(#7929) maggi1886076


maggi1886076
addikt

Olyan problémám van a Beautiful Widget-el, hogy reggel óta nem akarja frissíteni az időt. 5:31 percet mutat.nem warez program, hanem megvettem, úgy hogy ez a probléma nem állhat fent. vkinek esetleg volt ilyen problémája?

Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/

(#7930) punky10 válasza helixP (#7915) üzenetére


punky10
addikt

Eddig még én sem találtam olyat.Még ha kezeli is,általában csak a pro verzioban lehetséges(pl a Nova)vagy nem enged,csak minimálisat(pl az SSLauncher).Pedig idegesitő,ha egy ritkán használt alkalmazást keresek,amit nem tettem ki főoldalra(hiszen ritkán kell)viszont scrolloznom kell 8-10 oldal között(100 fölött van a telepitett appok száma...)
Ezért etalon számomra a Go... :)

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#7931) Nocsesz1 válasza ktamas55 (#7928) üzenetére


Nocsesz1
senior tag

[link] Magyar is és úgy állítod be ahogy akarod.

HAJRÁ VIDI !!

(#7932) helixP válasza punky10 (#7930) üzenetére


helixP
nagyúr

Köszi, hogy foglalkoztál a problémámmal :) Igen, csak a go meg eléggé tré sajnos, sokat eszik, nehézkes :( Lehet, hogy megveszem a Novát, az minden szempontból megfelel nekem, Prime-ban van mappakezelés is.

(#7933) mouzrr


mouzrr
őstag

Tudtok olyan appot amivel SD ről a telefonmemóriába tudok tenni zenéket?

(#7934) Mr.C


Mr.C
őstag

azt tudja valaki hogy miért kapcsolja be a kijelzöt a jetaudio program ha headsettel zenét váltok? idegesitö hogy nem tudom lekapcsolni és végig világit a zsebemben miközben zenét hallgatok.... lock screen nél is ugyanez a szitu

sudo rm -rf /*

(#7935) ktamas55 válasza Nocsesz1 (#7931) üzenetére


ktamas55
tag

Köszönöm, nagyon jó!
Üdv.

(#7936) mouzrr válasza mouzrr (#7933) üzenetére


mouzrr
őstag

Inkább egy FTP kéne, ami telómemóra+sd re is tud menteni. Köszi!

(#7937) Chris Kiki válasza mouzrr (#7936) üzenetére


Chris Kiki
senior tag

AndFTP

Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever

(#7938) Mazka05


Mazka05
őstag

Sziasztok!

Nézelődtem, de olyan válasz ahol egyértelműen le van írva, hogy mit hogyan kell, azt nem találtam! :( Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet megoldani, ha egyántalán lehetséges Nokia N8 ról amin ugye Symbian 3as fut lementeni mindent, és felmenteni mindent, egy androidos HTC-re vagy Sony-ra? Ha lehetséges, akkor hogyan? Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv: Mazka

Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..

(#7939) Degeczi válasza Mazka05 (#7938) üzenetére


Degeczi
nagyúr

hasonló helyzetben voltam én is, Nokia E52-ről váltva pici HTC-re

gondolom neked is a kontaktok és a naptárbejegyzések a lényegesek

szerintem a legegyszerűbb a Gmail-es accountod alá berántani mindet, mert onnan már mindegyik Androidos telefon jól szinkronizál (bár a HTC-hez jár vmi szinkronizáló alkalmazás Outlookhoz is, ami elméletben jó lett volna, mert korábban a Nokiát Outlookhoz szinkronizáltam - de úgyis régóta akartam már kontaktlistát Gmail alatt, mert azt bárhonnan elérem, távolról vagy Linuxos gépről is)

(#7940) Mazka05 válasza Degeczi (#7939) üzenetére


Mazka05
őstag

Köszönöm a gyors választ! Gondolom akkor az sms-ek lementésére nincsen lehetőség? :(

Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..

(#7941) mouzrr válasza Chris Kiki (#7937) üzenetére


mouzrr
őstag

EGy másikkal sikerült, semelyik nem volt jó eddig, viszont ezzel nem tudok a telefonra másolni, se uj mappát létrehozni ott..

(#7942) Degeczi válasza Mazka05 (#7940) üzenetére


Degeczi
nagyúr

az nálam valóban nem volt szempont

ill. pár akaratlanul, véletlenül is átjött: azok a SIM-en voltak, nagyon régen odamentve

szóval az biztosan működik, ha nincsen túl sokról szó, h még a Nokián a SIM-re másolod azokat

egyébként a Nokia PC Suite-al le lehet menteni az üzeneteket is, aztán onnan már bármibe ki tudod menteni (pl. CSV)

(#7943) Chris Kiki válasza mouzrr (#7941) üzenetére


Chris Kiki
senior tag

Új mappát valóban nem tudsz létrehozni vele a telefonodon (ehhez kell egy filemanager app), de bármelyik mappába tudsz letölteni vele. A szerver beállításoknál tudod megadni, hogy az adott szerverről melyik mappába mentsen.

Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever

(#7944) Probert75 válasza mouzrr (#7941) üzenetére


Probert75
addikt

ES File Explorer magyarul RootRulez fórumtárs jóvoltából.
Beállítása.

[ Szerkesztve ]

(#7945) punky10 válasza helixP (#7932) üzenetére


punky10
addikt

Tabon én is a Prime-t használom.Arra azért készülj fel,hogy közel sincs olyan egyszerű mappakezelése,mint a Go-nak.Nincs vonszolás,mindent menüből szerkeztve lehet csak modositani.Telon nekem még mindig a 3.0.5-ös Go a best,csupaszon,semmi plusz Go-s cucc nincs mellé feltéve.Villámgyors,és teljesen egyedi igy a telom... :)

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#7946) tonyqa23


tonyqa23
senior tag

Ha Dropboxban akarok megnyitni valamit, akkor ezt írja ki: Storage full or unavailable. És nem nyitja meg. Ez miért van?

Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro

(#7947) tonyqa23


tonyqa23
senior tag

Ha meg kepek akarok, akkor azt irja, Thumbnail failed to load...

Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro

(#7948) nilrem


nilrem
tag

Androidos media player-hez (blue panther itv5) keresek olyan alkalmazást, hogy távolról rá lehessen nézni.
Pl team viewer, de csak olyat találok, hogy az androidos eszközről tudok egy pc-re nézni és nem fordítva.
Köszönöm az ötleteket.

Az élet a legjobb játék próbáld ki!

(#7949) flash-


flash-
veterán

van olyan program amivel meg lehet oldani hogy a telefon kikapcsologombjával csak akkor lehessen kikapcsolni a atelefont ha előtte egy jelszót beírunk?

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#7950) Bavid


Bavid
senior tag

Hohó natív fb alkalmazás? Mindjárt próbálom is ki! Jelzek vissza aztán.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.