Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Gsm boltban vettem,nem kéztől. Elég régóta működik már az az üzlet,ahol vettem. Ha esetleg valóban egy egyedi hibás teló lehet,akkor szerintem a gsm-es nem is tudott erről. Mert ők átnézik a telókat,de nem telepítgetnek semmit. Na persze,vennék másik telót,de ez most biztos hogy nem járható út.
Más: most próbálom a legutóbb telepített appot eltávolítani,(playről van!) de furcsa módon az eltávolításnál megállt. Csak az app neve van a kijelzőn felül,meg alatta az eltávolítás szócska. És így maradt... Még ilyennel nem találkoztam. Mi a franc ez??Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
spiritex
veterán
...és képzeld el azt, amikor egyszer kísérletező kedvemben voltam, és rányomtam a 26 frissítés gombra, hogy "Na, ezt még sose nyomtam meg. Ugyan mit csinál?" Na azt a riadalmat, amikor elkezdte sorra frissíteni az app-okat, ráadásul úgy, hogy a telón alig van hely, és olyanokat, amiket semmi esetre sem szerettem volna frissíteni, mert elrontották szerintem az újabb verziókat... Úgyhogy már megtanultam mire jó az a gomb!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
Jól látom, hogy valami változott a PH oldalain? Mert pár napja még működött a Dolphin Browser-em Desktop/Mobile Toggle plug-in-je, de azóta nem váltja át a Desktop módot mobil módra, csak ha lemegyek a PH oldal aljára és megnyomom a "mobil nézet" gombot, vagy ha kézzel beírom a link elé az "m."-ot.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Foose
addikt
Sikerült leszedni a telóról amit törölni akartam az előbb. Amit mellesleg mint írtam,playről szedtem,úgyhogy remélem nem volt vírusos,mert akkor hiába próbálom elkerülni az olyan appokat,amik nem legálisak Érdekes,azóta nem problémázik a teló. Egyenlőre. De biztos ami biztos,le is pucolom az illegális játékot...
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
kariad
senior tag
Miért nem látja a Playerem a frissen feltett Mp3 számokat? (PlayerPro) se a gyári!
-
tonyqa23
senior tag
Akkor nekem azért tünt el a google play ikonja,mert frissítene? Nem nagyon tud, mert nincs wifim, a mobilnet meg már lejárt és 32kb-re vok korlátozva...azzal meg semmi nem jön be.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
szacsee
nagyúr
Sok jó tanács elhangzott már, de lenne még egy tippem.
Ha van memóriakártya olvasód, vagy a telón kívül valami, ami fogadja a micro SD kártyát, akkor tedd bele abba.
Formázd le és próbáld meg kideríteni nem hibás-e.
Ezt egy módon teheted meg, ha pl fogod és egy nagyobb állományt rarral oda csomagolsz. Minél jobban pakold tele a kártyát amennyire csak tudod. Egy másik PC-re pedig rádugod a cuccost, vagy egy PC restart után (nehogy gyorsítóból okoskodjon a win, mint pl floppy-nál)... szóval restart után pedig kicsomagolod a rar fájlt. Ha jó a memóriakártya, akkor kicsomagolja, ha nem, akkor CRC hibával leáll. Micro SD-nél szerintem nincs Wear leveling, mint SSD-nél ami elossza a kártyán az írást, hogy kb egyszerre "öregedjenek" a szektorok.
Ha ez megvan és jó a kártya, akkor az SD-t tedd félre.
Nem tudom mivel updateltél de sok gondot olvastam PC Companionról, hogy akad néha fura dolog 1-2 embernél.
Használd a Sony Update Service-t, ez sokkal biztonságosabb és ha nem volt hibás a teló, akkor normálisan updatel.
Ha feltetted és frissítetted a telót, akkor használd picit minden okosság nélkül. SD kártyát ne tedd vissza még.
Ha még mindig rosszalkodik, akkor próbáld meg elkülöníteni a teló funkciókat és szeparálni a hibát.
Pl wifi, mobilnet tiltva telóként használva is csinálja-e?
Wifi bekapcsolva, mobilnet tiltva adathasználatkor böngészővel csinálja-e, ha nyaggatod.
Wifi kikapcsolva mobilnettel ugyanígy...stb.
Próbáld megjegyezni, vagy lejegyezni mikor fagyott, hogy akkor mi volt épp aktív hardveresen és szoftveresen (pl alkalmazások közül)
Lehet csak belefutottál egy update után fellépő anomáliába, de az is lehet, hogy pl a belső memóriája hibás és bármit csinálsz vele amint a hibás területet használja fagy pl... -
kariad
senior tag
válasz quailstorm #6261 üzenetére
A fajkezelőm a telóba látja ha rákattintok le is játsza! Mondjuk nem ugrik a következőre!
Nincs .nomedia a mappában oda tettem ahol a gyári zenéket tárolja! Kölnön médiakeresés futtatás hol van? -
Android6759
csendes tag
-
quailstorm
nagyúr
Nekem mindig indításkor megvan a médiakeresés. Meg amikor rámásolod a telefonra, és az SD-t visszacsatolod a telefonra, akkor is lefuttatja a keresést. Konkrétan a zene appban nem látok én se ilyen menüpontot. A powerAMP tartalmaz rescan parancsot viszont. Esetleg ha beállítások/tárhelyre mész , majd leválasztasz, és újracsatolod, nem indul el a médiakeresés?
[link]
Ezt ha elindítod mikor nem találja a médiát, akkor újrakeresi az sd tartalmat. -
kariad
senior tag
válasz quailstorm #6265 üzenetére
leválasztottam visszatettem a progit is letöltöttem! Semmi csak az a 2 szám van bent ami gyárilag fönt volt!
A többit nem látja csak a fajkezelőm (total com).
Mi lett ezen elállítva? vagy hol lehet még állítani? (nem rotolt teló amúgy)[ Szerkesztve ]
-
czimby86
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan appra vagy beállításra lenne szükségem elsősorban tabletre, ami engedi hogy pl a youtube fusson a háttérben miközben én böngészek! Pl chrome on nyitok egy youtube ot amin elindítok egy zenét, majd nyitok egy uj lapot akkor a zenét felfüggeszti addig míg vissza nem "kapcsolok" a youtube os oldalra! köszi
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz dokee78 #6267 üzenetére
Ha lesz saját gépem meg fogom tudni csinálni magamnak. Elvileg de még mindig nem tudom hogy megéri-e elbuknom a garit. Ha mégis, akkor már tudom milyen romot rakok fel, itt volt említve sokszor Neked is olyan van
#6269 hunfatal Ez nem valami biztató, akkor már nem tudom miben bízhatok[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Mióta vannak rárajzolva a tömegközlekedési járatok színes vonalakkal a Google Térképre? Csak most vettem észre.
"nincs rá lezsóidő"
-
fatal`
titán
Mi a francnak kéne a roothoz bootloadert nyitni?
(#6279) MaTMaN: Nem kell bootloadert nyitni, csak a kernel cseréhez, az pedig nem feltétlen szükséges a romcseréhez. Mint, ahogy nekem is gyári kernel van smultronic rommal. A ROOTtal pedig nem igazán foglalkozik a Sony szervíz. Arról nem beszélve, hogy simán visszaállítható.
A bolti gari meg főleg nem ugrik, az alapból sem ér sokat sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Na most pont ketten írtok 2 fajtát Így könnyen elvesztem a fonalat. Matman pont azt mondja hogy kell nyitni bl-t. Csütörtökön valszeg lesz saját PC, lehet megpróbálkozok a root-al, ha addig megtudom hogy kell-e nyitni bl-t
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Már meg ne haragudjál, de ennek a topic-nak köze nincs a problémádhoz. Felhasználói programok (főleg root nélkül) nem okoznak lefagyásokat, újraindulásokat. Ez egyértelműen hardveres hiba, a tömesgyártás ékes példája. Talán még egy félresikerült sw szólhat bele a dologba.
Ezt már csak a saját érdekedben is a telefonod topic-jába írd légy szíves.
De ha már mindenképpen off-olsz (ne tedd) legalább úgy írd a hozzászólást.[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
-
Foose
addikt
válasz atillaahun #6285 üzenetére
Először is, leírtam korábban miért ide írtam! Mióta töröltem az utoljára felrakott appot, azóta nincs problémám. Akkor hw? Másodszor elég régen íródtak a postok, akkor senki nem szólt rám. Utólag már nem tudok mit kezdeni a hozzászólásaimmal.
[ Szerkesztve ]
-
tamasgal
senior tag
Sziasztok! Valami olyasmi programot keresek amivel egyszerüen tudnék a számitógépemen lévő cuccok között turkálni a tabommal wifi kapcsolattal. Ftp kapcsolat létrehozása egyszerüen meghaladja a képeségemet, ezért olyasmi volna jó amit a pc re is telepíteni kell meg a tabra is és ezután relative hülyebiztosan lehet kapcsolatot létrehozzni. Vannak azok a progik amivel át tudom venni a pc képét a tabra, csak sajna másolni nem lehet velük.
Köszönöm ha valakinek van valami ötlete![ Szerkesztve ]
-
-
AkosAkos
aktív tag
Előző és mostani telefonomon is(előző egy alap mobil,a mostani egy Androidos) akármit engedélyezek a beállításokban(de tényleg mindent) akkor sincs net sehol,soha. Ez le van tiltva? Hogy? Hogy lehet feloldani?
-
Epiph
tag
Szevasztok! A google hitelesítőt érdemes használni?
[ Szerkesztve ]
-
-
dokee78
félisten
Igen a szolgáltatói gari ugrik.
Nehogy már a bolt nézze,hogy milyen verziós az Android. (gyárira gondolok)
Másik dolog szervíz előtt simán vissza lehet tenni a gyári ROM-ot ennyi.MaTMaN-nek ZTE van,hunfatalnak és nekem Mini Pro illetve Mini,ránk kéne hallgatni nem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest