Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
LG Camera - tényleg annyi csak a korlátozás, hogy az ikonon van egy FREE felirat, és néha bedobja, hogy vegyem meg? Semmi egyéb funkció nincs tiltva, ugyanúgy teljes értékű szoftver az ingyenes verzió is?
Most Camera Zoom FX-et használok, de ebben nem tudok előre fókuszálni, LG Camerában meg ha rábökök képernyőre, akkor beállítja, és tűéles lesz a kép. De ha valaki tudja, hogy Zoom FX-ben hogyan kell, annak is örülnék.
( Defy - WiUI 2.9.27) -
evitiguF
senior tag
lehet, hogy egy kicsit mélyvíz téma, de talán itt előbb kapok választ:
Ez az új ADW tényleg baromi jó lett... annyira, hogy bele integrálnám a WhiteRabbit 1.8-ba... de hogyan is?!
Ha megveszem az EX-et, leszedem a telefonomra, csinálok róla Titanium Backuppal egy mentést, és abból kiszedem az apk-t, majd azt beleteszem a whiterabbit zip-jébe, akkor az jó lesz úgy? Nem fog problémázni az elején, hogy nincs neki net, meg nincs Play, meg nincs beállítva még account?
Vagy csináljam végig ezt a procedúrát, de úgy, hogy a playből előbb leszedem az ingyenes verziót, arról csinálok mentést, azt ültetem bele a zipbe, és csak utána veszem meg az EX-et?! -
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
olyan gondom lenne, hogy telón Dolphin Browsert használok, de a beágyazott videókat nem hogy nem játssza le, meg sem jeleníti. Feltettem próbának Opera-t, az legalább megjeleníti egy képként, de ha rábökök, akkor youtube-ra átirányít. Kérdésem az lenne, hogy mit telepítsek ahhoz, hogy Dolphin lejátssza a videókat?
Defy - CM7 -
evitiguF
senior tag
Köszi mindenkinek!
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
megvettem egy játékot, ami ~2Gb adatletöltést igényel. Van wifi, nem ez a gond, hanem egy élet, mire ez lejön, illetve ami bosszantóbb, hogy eddig akárhányszor próbáltam 20-21%-nál mindig megállt a letöltés. Ha kilépek/reboot, vissza a játékba, akkor érzékeli, hogy már töltöttem le adatot, megkérdezi, folytassa-e onnan, ezt választva 15%-tól elkezdi tölteni, de 20-21% körül ugyanúgy kaputt... van rá valami mód, hogy ezt a plusz adatot valahonnan máshonnan szedjem le? Felmásolnám SD-re és gondolom így működne. De okítsatok ki, ha tévedek. (The Bard's Tale - 50% akció)
[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
Battery Monitor Widget (Pro)-t is megnézheted, én most ezt használom, rengeteg mindent listáz!
-
evitiguF
senior tag
-
evitiguF
senior tag
válasz atillaahun #6056 üzenetére
Szintén Pro, ilyen hibába még nem futottam bele, pedig elég sokat fotózom, videózom vele (1500+fotó, 200+videó jelenleg) - Defy jelenleg euroskank rom (de wiui, wr, mokee, cmx alatt sem volt vele gond sosem)
-
evitiguF
senior tag
Zenelejátszásra mely programokat ajánlanátok? (lehet free és fizetős is)
Mivel tud többet, mint az alap, amit a telefon tartalmaz?illetve Rádió programra ugyanezek a kérdések.
köszi
Másfél éve megvan a Defy, de még csak a jack dugaszt sem mozdítottam el a helyéről, lassan elérkezettnek látom az időt, hogy ezen is túlessenui.: olyan érdekelne, amiket használtok, bevált, Playen a keresőt én is tudom használni.
[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
Kipróbáltam egypár zenelejátszót:
Google Play Music
Apollo
Neutron Music Player (Eval)
n7player Music Player
jetAudio Basic
Winamp
Poweramp Music Player (Trial)
PlayerPro Music Player TrialA felsorolás nem véletlenszerű, én így tenném őket rangsorba. Hogy csak a három dobogósról tegyek említést, a Winamp gépen tagadhatatlanul jó, de ez nem jelenti azt, hogy akkor Androidon is az. Elég sokba kerül, ráadásul ha minden funkcióját élvezni szeretnénk, a vásárlás után még a programon belül is vásárolnunk kellene, nem is kevés pénzért. Ennyit szerintem nem ér meg.
A PowerAmp az a lejátszó, amit mindenki ajánl, és tényleg jó, testreszabható, vannak szép widgetek, minden ami kell, de véleményem szerint a PlayerPro mégis ha csak kicsivel is, de számomra egy fokkal jobbnak tűnik.
Az albumlistánál szépen hozza az album képét, az előadóknál beteszi az előadók képét (ezt nem találtam PowerAmp-ban), dalszöveg lejátszásához nem igényel külön megvásárolandó programot, skinezhető, de ami a legjobban tetszik, az a lockscreen felülete. Erről dobok is fel ide két képet:
Szóval ajánlom mindenki figyelmébe, érdemes kipróbálni, nekem elnyerte a tetszésemet! -
evitiguF
senior tag
Ha egy olyan albumot vagy válogatást teszek fel, amin nem ismerem a számokat, szeretek ránézni, hogy épp mit is hallgatok, hogy esetleg később egyből tudjam. Számomra ezért is fontos, illetve itt felettem ahogy írta hunfatal, van, hogy léptetni is kell.
+ még értékelni (csillagozni) is szoktam a számokat[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
Puzzle Quest 2 véleményem szerint nagyon szép, és hangulatos játék! A harcoknál kár, hogy minijátékokkal kell "küzdeni", de még így is nagyon élvezetes. Megtévesztő, hogy ingyenes, csak egy bizonyos részig az, utána játékon belül kell megvásárolni a további tartalmakat!
Ehhez hasonló, de inkább szerepjáték irányban tud valaki játékot mondani?
Várom már azt, amikor pl a Divinity sorozatot játszhatom majd újra telefonon... de jó is lenne.
Illetve láttam, hogy iphonon van/lesz Settlers, vajon Androidon is lesz? vagy már el is érhető? -
evitiguF
senior tag
mSecure - Password Manager vagy hasonló alkalmazást használ valaki? mennyire biztonságos?
Főleg úgy kérdezem, hogy mondjuk SD, GMail, és Dropbox Sync be van kapcsolva. Amit oda küld adatokat, azok is biztonságban vannak? Teszem azt, ha azokhoz a fájlokhoz valaki hozzájutna, felmásolná a telefonjára, amin fent van mSecure, akkor ő is meg tudná nyitni az én elmentett dolgaimat?a poker engem is érdekelne, ezt amit írtál, nem dobja ki Play nekem
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
olyan alkalmazás van, amivel a privát számmal hívókat tudnám blokkolni?
tehát ha valaki számkijelzés nélkül keres, akkor ne csörögjön, ne rezegjen a telefon, esetleg egy értesítést hagyhat, hogy volt egy ilyenem is.
vagy esetleg tudja ezt a telefon magától? (Defy) -
evitiguF
senior tag
Üdv!
reklám blokkoló alkalmazások el lettek távolítva a Playről, vagy csak én nem akadok rájuk? Se AdBlock, se AdFree, egyszerűen nem találom őket.
-
evitiguF
senior tag
üdv!
olyan alkalmazást keresek, ami kiváltja a telefon fizikai bekapcsológombjának a nyomogatását. Lehet widget vagy alkalmazás, az már mindegy, csak a kímélés érdekében a lehető legkevesebbszer kelljen megnyomni a gombot.
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
olyan programot keresek, ami szabályozza a wifi, mobilnet, gps kapcsolatot. Értem ez alatt azt, hogy ha ki van kapcsolva a képernyőm, akkor ezeket is kapcsolja ki, de be tudjam állítani azt, hogy bizonyos időközönként kikapcsolt képernyő ellenére is kapcsolja be a wifit, gps-t, szinkronizáljon le, majd pedig ismét kapcsolja ki. A múltkor találtam ilyen alkalmazást, csak nem telepítettem, most meg persze nem jut eszembe, mi volt a neve...
-
evitiguF
senior tag
Greenify-re van olyan alternatíva, ami GB alatt is fut? ingyenes előnyben.
-
evitiguF
senior tag
egy kicsit off, de gépen nézve a playt be lehet azt állítani valahogy, hogy ha rákeresek valamire, akkor azt telepítések nagyságrendje szerint listázza ki? a Rendezés Népszerűség/Relevancia megvan, de ez nincs hatással a dologra, nálam random módon adja mindkettőnél :/
-
evitiguF
senior tag
Battery Saver-ből kinek mi jött be a legjobban, illetve van értelme? Főleg az a rész érdekelne, hogy a Fast-Full-Trickle charge funkciónak van-e valami értelme, vagy csak a program kiírja, mert jól mutat, de lényegében ugyanaz, mintha program nélkül rádugom töltőre, és amikor végzett, leveszem.
Jelenleg GreenPower-t használok az automatikus wifi-adat-szinkronizáció vezérlésére. -
evitiguF
senior tag
"Battery Saver-ből kinek mi jött be a legjobban, illetve van értelme? Főleg az a rész érdekelne, hogy a Fast-Full-Trickle charge funkciónak van-e valami értelme, vagy csak a program kiírja, mert jól mutat, de lényegében ugyanaz, mintha program nélkül rádugom töltőre, és amikor végzett, leveszem.
Jelenleg GreenPower-t használok az automatikus wifi-adat-szinkronizáció vezérlésére." -
evitiguF
senior tag
Kakao Talk nálam automatice behozta a telefonszámomat, sőt, a kapott smsből is automatikusan kiolvasta a verify kódot, nekem csak rá kellett böknöm, hogy tovább, és már készen is volt. (Defy - euroskank cm7)
csak sajnos nekem sincs senki, aki ezt használná, így nincs kivel kipróbálni -
evitiguF
senior tag
Voice Recorderből melyik az ajánlott? Az ingyenes (reklámos) Smart Voice Recorder, vagy Easy Voice Recorder (Pro), esetleg Hi-Q MP3 Voice Recorder, vagy van ezeknél is jobb?
-
evitiguF
senior tag
válasz Bandi8407 #18222 üzenetére
Én erre a célra az mSecure - Password Manager -t használom.
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy játékot, amivel régebben játszottam, de sajnos nem emlékszem a nevére. Egy kis majmot kellett benne irányítani, banánt és bónuszként gyémántot összegyűjteni úgy, hogy trambulin-szerűen tudtam felfelé "kilőni" a majmot. Ha valaki ebben tudna segíteni, nagyon örülnék.
-
evitiguF
senior tag
Üdv,
olyan alkalmazást keresek, ami képes excelben makrókat is kezelni! Van már ilyen androidra?
A másik pedig ami jól jönne, nyelvtanuláshoz egy program, amibe be tudok irni szavakat, és random kikérdeztetni. Fizetős vagy ingyenes az mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest