Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60601) Flind válasza jozso1989 (#60598) üzenetére


Flind
senior tag

Akkor miért nem törlöd le? Arra a ritkára nem jó a böngésző?

(#60602) jozso1989 válasza Flind (#60601) üzenetére


jozso1989
őstag

Nem, mert ha pl. olvasok egy cikket, vagy megnézem valaki képeit és nyomok egy vissza gombot, az app odarak vissza, ahol utoljára voltam és görgethetek tovább. A böngésző meg újrafrissíti az egészet. :/

HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)

(#60603) #79335424 válasza jozso1989 (#60595) üzenetére


#79335424
törölt tag

A Llama -t nem ismerem, de ez a helyalapú eseménykezelés valamiért nagyon bejött Tamásnak, mert már a Robot első verziójában is elég részletes beállítási lehetőségekkel rendelkezett. Nézd meg a dokumentációjában. Azt hozzáteszem, hogy Tamás elég sok feladatot csinál egyedül és ez a dokumentáció a saját bevallása szerint is frissítésre szorul. Ettől már sokkal többet tud a Robot. Az alkalmazás menüpontjai természetesen Magyar nyelvűek, csak a screenshotok Tamás telóján készültek, ő meg angolul használja. Ha valami hiányzik, akkor írsz Tamásnak és ha az a funkció lehetséges, akkor megcsinálja és küld Neked egy dev. verziót. Ez többnyire órákon belül megtörténik. Ha beválik, akkor a következő Robot frissítéssel mindenki megkapja. Remélem, nem haragszik meg, hogy elkotyogom, én nemrég kaptam egy dev. verziót (ezt nem én kértem, csak tesztelek), amiben lehet példák között válogatni és közvetlenül, alkalmazáson belül letölteni, importálni. Ilyet lehet majd beküldeni is, de mindegyik letölthető példa Tamás által már ellenőrzött (nem is tudom, hogy lesz rá ideje, energiája).

(#60604) cimbi186 válasza #79335424 (#60597) üzenetére


cimbi186
aktív tag

Bocsi,félreértettél.Cinikus voltam,de magammal szemben :(((
Ennyire sajna nem vágom a témát.Ilyen szinten,hogy parancsokat írogassak meg hova tegyem meg végképp nem,bármennyire is szeretném.De majd felrakom ezt a Robot-ot,aztán hátha be tudom állítani azt amire szükségem van.
Még1x bocsi!

(#60605) #81562624


#81562624
törölt tag

Szevasztok!

Kellene nekem egy működő Facebook Messenger vagy valami jó alternatíva 2.3.6-os rendszerre (lehetőleg apk fájlként). Az újabb verziókat nem bírtam feltelepíteni a telefonra. :F

Köszi előre is! :R

(#60606) Flind válasza jozso1989 (#60602) üzenetére


Flind
senior tag

Böngészőfüggő. UC Browser gyorsítótározza a lapokat, tehát ha visszamegyek nem kell újratöltenie.
Vagy ha (ez másnál is) új ablakban nyitod meg, a másik úgymarad ahogy volt, nem?
Persze értem hogy egy alkalmazás sokkal komfortosabb.

(#60607) zeon.hu válasza jozso1989 (#60600) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

van a robotnak topikja, kereső is segít, meg az userek is :)

#?*@&!

(#60608) jozso1989 válasza #79335424 (#60603) üzenetére


jozso1989
őstag

Okés. Bár a link nem jó, megtaláltam a dokumentációt (és a fórumot is). Köszi szépen! :R Picit olvasgattam, elég durva, mikre képes kicsiny zöld robotkánk, zseniális! :D

(#60606) Flind: Igen, sokkal kényelmesebb az app, minden benne van, kézreáll. :/

(#60609) Somatom: Igen, az eseményes rész érthető, tiszta sor. Csak annyi beállítás van, hogy nagyon durva és elveszek benne. :D

[ Szerkesztve ]

HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)

(#60609) #79335424 válasza jozso1989 (#60600) üzenetére


#79335424
törölt tag

Először is, Robotnál felejtsd el a folyamatot. Ez az alapvető különbség a Tasker és a Robot között. A Robot alapból nem használ folyamatot. Pl. alapból, ha a Taskernek azt adod meg, hogy beléptél a szobába és kapcsolja be a wifit, akkor kikapcsolja, ha kilépsz (persze biztos lehet úgy is, hogy ne tegye, de ez az alpértelmezett). A Robot nem monitoroz folyamatot, kizárólag pillanatnyi eseményekre reagál. Jelen példában a beléptél a szobába, az egy pillanatnyi esemény. Bekapcsolja a wifit és ENNYI. Nem monitorozza, hogy Te a szobában vagy -e, ezért kikapcsolni is csak akkor fogja, ha ezt a szobából kilépés pillanatnyi eseményéhez hozzárendeled. Remélem, érthető volt, hogy mi a különbség a folyamat alapú és az esemény alapú meghatározás között!
Ha a wifi Neked kódokat kért, akkor a műveletnél rossz menüpontot választottál. Ezt nem is értem. A műveletek -> wifi alatt ott a "wifi kapcsolása". De még az a magyarázat is ott van alatta, hogy "ki, vagy bekapcsolja a wifit". El sem tudom képzelni, hogyan lehetne ezt egyértelműbben. Ha ezt kiválasztod, akkor egy legördíthető menü lesz a következő opciókkal: "be", "ki", "váltás", "frissítés". Gondolom, ez nem szorul magyarázatra. Talán még annyi, hogy amikor kész vagy, akkor alul, a floppy ikonnal mentsd el a parancsot. Ez a véglegesítés, enélkül dobja, amit addig csináltál.

(#60610) #79335424 válasza cimbi186 (#60604) üzenetére


#79335424
törölt tag

Félreérted. Robotban parancs a neve egy esemény - művelet összeállításnak. Ha jól tudom, Taskerben ezt profilnak hívják. Ez nem azt jelenti, hogy neked parancssorból kell utasításokat begépelned. Neked csak rá kell bökni a + gombra, adni egy nevet az új parancsnak. Aztán egyszerűen ki kell választanod a lehetséges események közül, amit szeretnél, majd ugyanezt megtenni a műveletek között. Ezek a kiválasztott dolgok sorolódnak fel az elnevezett parancsban. A végén a floppy ikonnal mented és él a dolog. Persze a végtelenségig lehet feltételekkel, változókkal, parancsösszefűzésekkel variálni, de az már egy másik lépcsőfok. Ez általában akkor kezdődik, amikor olyat szeretnél, hogy "de csak akkor hajtsa végre, ha...". Na, ezt a "HA" -t lehet/kell ezekkel definiálni.

(#60611) cimbi186 válasza #79335424 (#60610) üzenetére


cimbi186
aktív tag

Köszönöm szépen!
Ránézek majd holnap ,bíbelődök egyet vele :)
Fexem,mert hulla vok.

(#60612) TheProb


TheProb
veterán

Hali!

Létezik olyan app (ami működik is), amivel kamerával fotózott szöveges dokumentumot átalakít tényleges szöveggé a telefonon?

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#60613) Švejk


Švejk
őstag

Sziasztok,
Egy sürgős kérdést intéznék hozzátok mert nem tudom mit csináljak.
Előfizettem Google Play Zenére egy 30 napos ingyenes próbaidőszakkal, amit nem akartam lejárat utánmmegújítani. 20-án járt volna le az előfizetés de már ma levonta a számláról a pénzt.
Hogy tudom visszakérni a pénzt ha nem akartam előfizetni?

(#60614) Bozek válasza Dottore (#60599) üzenetére


Bozek
nagyúr

Azért a Tasker-hez nem árt némi programozói előképzettség. Legalábbis az alapfogalmakkal (if, for, stb.) jó, ha tisztában van az ember. :)

(#60615) raziel01 válasza Švejk (#60613) üzenetére


raziel01
veterán

Egyértelmű, hogyan. Irsz nekik emailt.
Kétlem visszaadjak, szerintem még le is van irva, hogy előtte 1 nappal veszi le a penzt.

(#60616) Dyrtyho válasza GEPESZ66 (#60023) üzenetére


Dyrtyho
senior tag

Ami neked kell az az : Alarmy
Ennek az ébresztő órának az a trükkje hogy készitened kell vele egy fotót a mosdóról, és amikor ébreszt reggel, akkor megint le kell fotóznód a mosdót hogy igazold az app-nak hogy nem csak lenyomtad és tovább alszol, hanem tényleg felkeltél. Szóval nekem bevált :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

best regards, egy fórumozó blogger

(#60617) tybsen válasza #79335424 (#60559) üzenetére


tybsen
addikt

A jelszokezelessel kapcsolatban masokban is felmerult a vagolapra masolt jelszavak problematikaja. Tegnap olvasgattam sokat a temaban es valoban nem tul biztonsagos ez igy ("A German research team has demonstrated that clipboard-based access of credentials as used by most Android password managers is not safe: Every app on your phone can register for changes of the clipboard and thus be notified when you copy your passwords from the password manager to your clipboard. In order to protect against this kind of attack, you should use the Keepass2Android keyboard." - ezt annak az alkalmazasnak a tesztjeben olvastam - link itt - amit idokozben megneztem es eleg jo szerintem)

Szoval vegul ratalaltam a KeePass2Android nevu alkalmazasra, ami szerintem jobb, mint a normal KeePass. Egeszen pontosan a KeePass2Android Offline-rol van szo. Ez az utobbi verzio (amint a neve is mutatja) nem szinkronizal semmivel, nincs internetjogosultsaga - a masik az online verzio. Igy aki teljes biztonsagra torekszik es valamiert tart a dropbox-tol, az hasznalhatja az offline-t es vagy a keszuleken hagyja, vagy felpakolja pl a Tresorit-ba, ahova eleve kodolva kerul a mar eleve kodolt adatbazis.

Tobbek kozott abban ter el a normal KeePass-tol, amire hasznalat kozben nagy szukseg van es hianyzik a KeePass-bol, ahogy fentebb irtam, itt van is rola egy angol nyelvu teszt.
1. Biztonsag: a jelszavakat nem masolja a vagolapra, igy a jelszavakhoz mas appok meg nyilvan senki sem ferhetnek hozza. A jelszavak beirasahoz specialis sajat billentyuzetet hasznal. Igy ha be akarom irni az amazon jelszavamat a bongeszoben peldaul vagy az amazon app-ban, akkor a szovegbeviteli mezonel a normal google/egyeb billentyuzet helyett kivalaszthato a KeePass2 billentyuzet, amiben mar ott van az elozoleg megnyitott appbol szerzett felhasznalonev/jelszo es egy klikkel beillesztheto. Anelkul, hogy barmilyen vagolapra kerulne.
2. De ami a legjobb: a KeePass adatbazishoz hasznalt - altalaban hosszu - mesterjelszo beirasat megkonnyiti, hogy beallithato, hogy ne kerje a teljes jelszot, csak abbol az utolso x karaktert (a karakterek szama is beallithato), igy elegendo a peldaul 30 karakteres szalloigebol csak 3-at beirni. Ha elrontja az ember, akkor keri a teljes jelszot.

A kerdes persze az, hogy mennyire biztonsagos maga ez a KeePass2 alkalmazas.Amit tapasztaltam, hogy az offline verzioval nem lehet szerkeszteni az adatbazist, de lehet, hogy ez csak beallitas kerdese, nem neztem meg annyira.

Más: amugy a vagolapos dologra van sok alternativa, peldaul ez a Copy Paste app, vagy mas clipboard app-ok.

[ Szerkesztve ]

(#60619) jozso1989 válasza Dyrtyho (#60616) üzenetére


jozso1989
őstag

Neee! :D Ez hatalmas! Nagyon kemény! :DDDD

Amúgy kikapcsoltam már minden értesítést, meg mindent a FB appban (kontaktok szinkronizálása stb.), és kilőttem a chat fejeket is már... este lefagyasztotta a Greenify és azóta nem indult újra... :P Bár biztos egészen addig, amíg nem fogom elindítani...

[ Szerkesztve ]

HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)

(#60620) FNZ válasza ollie (#60504) üzenetére


FNZ
őstag

hali!

érdekes, hogy nem minden app van ott, ami a telón volt.
ezt az aksi %-os progit még nem találtam meg
ilyesmi volt csak % jel nélkül

(#60621) zeon.hu válasza #40993792 (#60618) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

(#60622) mobilizmo válasza jozso1989 (#60598) üzenetére


mobilizmo
Topikgazda

Ha ritkán használod, futtasd böngészőből inkább.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#60623) nyuszi123456 válasza #79335424 (#60358) üzenetére


nyuszi123456
aktív tag

Az alatta lévő beállítás lehetett a ludas. Mostmár egész jól működik, mint a Chrome az elején (a Chrome idővel egyre javult, tökéletes is lenne nekem, egyedül az asztali nézetre nem elég). Minden beállítással próbálom simává tenni a működését. Egyelőre a félbehagyott űrlapokat nem jegyzi meg megbízhatóan, és sokáig nem használt sok tab-et elfelejt. Sajnos pár oldal képes pop-uphoz hasonlatosan kinyitni magának egy új tabot, ezt le kéne állítani.
Köszi a segítséget.

Akku.
Szeretnék megadni akkuprofilokat. Full működés, szelektált és merüléstől változzon telefonná. De kézileg indíthassak pl wifit, ha akarom. Bizonyos alkalmazások maguktól soha ne indulhassanak. Emellett legyen utcai alapprofil és benti (ahol töltő van), ezek a megvilágítás idejében különböznének pl.
Tudtok ilyen akkukímélőt?

MILYEN AKKUKÍMÉLŐVEL VAGYTOK ELÉGEDETTEK?

[ Szerkesztve ]

A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

(#60624) Peak


Peak
addikt

Urak!
Egy érdekes anomáliába ütköztem.
Androidos telefonomon, és 3 tabletemen is teljesen szűz telepítés után, a saját google accountomat beadva telepítettem a Chrome böngészőt. Majd simán cimsorba beírtam a facebook desktop honlapját (www.facebook.com) és csodák csodája, egy vadidegen ember facebook accountja passwordel együtt nyilt meg. A készülékek SOHA nem voltak másnál, friss teljes recoveryt kaptak, csak 1 google account van rajtuk, 4.2.2 és 4.4.2 van fent.

Először azt hittem virus, és még lehet most is az, de a Sophos és a Kaspersky sem riaszt.

Remélem tudtok valami megoldást mondani erre, mert ez több, mint ijesztő számomra!

Köszönöm!

Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

(#60625) aizen92 válasza Peak (#60624) üzenetére


aizen92
addikt

Nem tudom hol lehetett felrakva asztali gépekre a chrome-od, de ha valaki olyan ült le elé amikor a te fiókodba volt valahol bejelentkezve és az illető nem privátböngészőben nyitotta meg ( a hülyéje ), akkor elmentette a jelszavát és emailcímét.
Amikor elsőnek elindítom bárhol a chrome-ot, akkor nekem a facebook nem a leggyakrabban használt emailt dobja be elsőre ( enyémet, ) hanem a barátnőmét. ( szerintem azért, mert az emaileketl ABC sorrend szerint rakja be, és az övé van előbb ).
Szerintem ez az oka, nem kell tartani semmitől :)

[ Szerkesztve ]

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#60626) nyuszi123456 válasza Peak (#60624) üzenetére


nyuszi123456
aktív tag

Nekem ugyan nem szól a kérdés ;), de beírhatta magát a boltban is, és a google a készülékeket is profilhoz rendeli. Emellett küldhetnél egy tweetet "saját magadnak", és megkérdezhetnéd.

A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

(#60627) xSide


xSide
őstag

Valaki használja google féle távoli asztal elérhetőséget?
Most fordult elő, hogy nem tudok telóval kapcsolódni.
Le lett tiltva pár percre, mert valaki csatlakozni akart érvénytelen pinkóddal.
Google a megbízhatóság terén nem az ezek szerint.

Más alternatívája van esetleg?
Teamviewert már használtam, más?

[ Szerkesztve ]

(#60628) Peak válasza aizen92 (#60625) üzenetére


Peak
addikt

Igen, én is a google accountra gyanakszom, hogy ahhoz van valami linkelve.
Viszont szinte majd hogy nem kizárt, hogy valahogyan az általad felvázolt dolog következett be.
T.i. az idegen account egy romániában elő magyar emberkéé, én meg budapesten vagyok, a google accountomat PCre kizárólag csak az otthoni gépemen adtam meg Chrome böngészőbe, szóval semmilyen kapcsolatom nem lehet legjobb tudomásom szerint azzal az emberrel.

Na de viszont... ezt az email vagy bármilyen account listát, amire hivatkozol ABC sorrendnél, hol találom meg? Hogy törölhetem, módosíthatom?

Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

(#60629) Peak válasza nyuszi123456 (#60626) üzenetére


Peak
addikt

ezek a készülékek soha sem voltak boltban, t.i. direkt gyártótól származó, original packok és engineering samplek. ezért irtam, hogy több mint fura.

Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

(#60630) saphancs


saphancs
aktív tag

Sziasztok.
Van valakinek egy jól bevált pdf epub konvertere? Rengeteget olvasok tabról és telefonról, van egy halom pdf-em, de se időm, se kedvem bekapcsolgatni a PC-t, hogy konvertáljam őket. (Ráadásul PC-n lévő progi sincs a helyzet magaslatán) Most az epubatort használom, de sikerült egy olyan konvertet csinálnia, ahol az ő az ű, az ű pedig egy [ jel. Olvasható ugyan, de egy egyiptomi történelmi szöveget olvasok, és 5 percig gondolkodtam, hogy milyen használati tárgy a sőrő, mire rájöttem, hogy sűrű akart lenni :D

(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch

(#60631) aizen92 válasza Peak (#60628) üzenetére


aizen92
addikt

Én azzal indítanék, hogy teljes jelszócsere minden accounton. Ez biztos. Az Ördög nem alszik.
Asztalin lehet megnézni amúgy, hogy milyen acc van elmentve az adott oldalhoz, belépsz chromeba majd face.com, és ott az email helyét kitörlöd, kurzorral kattintasz egyet és ott legördül egy lista, hogy milyen emailcímeket mentett el.

Ezt amúgy minden chromeos böngészőn csinálja, vagy csak a tableteden?

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#60632) LonGleY válasza xSide (#60627) üzenetére


LonGleY
veterán

Egyértwlműen TeamViewer.

(#60633) ollie válasza Peak (#60624) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Hivatalos, vagy főzött romok? Mindig ugyanannak az embernek a profilja?

***

(#60634) 7Sony7 válasza nyuszi123456 (#60623) üzenetére


7Sony7
addikt

Setcpu tud profilokat, de hogy aztán jó-e neked? Próba.
Kapcsolj 2G re, az is segít. Fényerő nálam lux lite. Teljesen jó.
Cpu profil helyett, lehet, hogy jobb, ha belőssz egy jó governort, esetleg min max freki állítás, ilyesmi.

-

(#60635) Cold5


Cold5
senior tag

Es File Ex.-nél mit kell csinálni, hogy egy hálózati helyet (mappát) ki tudjak rakni a kezdőképernyőre?! Ha a parancsikonnál kijelölöm, ki is rakja, az ikon egy nagy kérdőjel lesz, ha rákattintok akkor azt irja, nincs telepitve az alkalmazás.

Valaki?

kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...

(#60636) Peak válasza ollie (#60633) üzenetére


Peak
addikt

Csak is hivatalos ROMok, nem értek a "főzéshez", töréshez. Gyári OS van mindegyiken és igen, mindig ugyan annak az embernek a profilja jön be, indamailes regisztrációja van, a password kitöltve, megjegyeztetve.

Valahogyan - fogalmam sincs hogyan - össze van kötve a gmail accountom vele, a FB accountjával...

Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

(#60637) anrab válasza zeorsdfd (#60440) üzenetére


anrab
addikt

meglepően jól működött mikor beállítottam, viszont ha jól emlékszem másnap valamiért újraindítottam a telót és valószínű hogy akkor visszaállt alapértelmezettre. ezt abból gondolom hogy utána olyan mértékű szaggatás, lassulás állt be hogy újra bementem ebbe a beállításba és már a pötty az alapértelmezetten volt. ezért töröltem és újra raktam a chrome-ot.
esetleg javaslat az 512 fixálására? nincs root. padfone 2.

(#60638) R19


R19
senior tag

A Dolphin Battery Saver hasznos kiegészítő, vagy kamu az egész?

(#60639) ollie válasza R19 (#60638) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ha megnézed a screenshotokat te is látod, hogy parasztvakítás az egész. Olyan dolgokat csinál, melyeket te is meg tudsz csinálni kézzel (pl. szinkronizálás kikapcsolása).

***

(#60640) #79335424 válasza tybsen (#60617) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ezt mind értem. Csak azt áruld el légyszi, hogy hogy kerül a jelszó a vágólapra??? Ha manuálisan pötyögöm be, akkor csak a használt billentyűzet alkalmazás fér hozzá a bevitelhez. Én is használok vágólap alkalmazást, a Clipper+ -t. Az egyik leghasznosabb programom. De ez sem tudja menteni, amikor a billentyűzeten pötyögök. Csak azt menti, amit vágólapra másolok. De ki az, aki rést csinál a pajzson azzal, hogy vágólapra másol egy jelszót??? Miért tesz ilyet?

nyuszi123456:
Kezdj ismerkedni az automatizálókkal! Ilyen részletes profilozást mással sztem nem fogsz elérni.
A Dolphin azért tölti újra a régebbi oldalakat, mert kevés a ramod ahhoz, hogy megtartsa. A felugrókat lehet tiltani.

R19:
Ahogy Ollie is írta, felejtsd el! Ha Samuleded van, akkor az éjszakai móddal többre mész.

[ Szerkesztve ]

(#60641) xSide válasza LonGleY (#60632) üzenetére


xSide
őstag

Köszi, már be is lőttem a régi accom.
Igaz ehhez kellett a fent említett távoli asztal (simább a kezelhetősége).
Ám az email-em kell a használatához és gépeket nem lehet hozzáadni az app-ban.
Gép otthon, én meg melózok :)

(#60642) R19 válasza ollie (#60639) üzenetére


R19
senior tag

(#60640) Somatom

Köszi a megerősítő válaszokat, én is éppen ezt gondoltam róla.

(#60643) LonGleY válasza xSide (#60641) üzenetére


LonGleY
veterán

Az appban és az asztali gépen is hozzá lehet adni az acchoz a kezelendő gépeket. Mondjuk én nem szoktam, ahol irányítgatok, ott úgyis csak QS van. Szépen beírom az azonosítót, mikor kell.

Ha saját gépet is irányítanál belső hálón, akkor érdemes a LAN módot engedélyezni a PC-s TeamViewer-ben, sokkal gyorsabb lesz (Options > General > Incoming LAN connections > accept).

[ Szerkesztve ]

(#60644) -juc- válasza FNZ (#60620) üzenetére


-juc-
aktív tag

A képen, amit linkeltél, szerintem a Samsung gyári %-os kijelzése van, ha Samsung telefonod van, a gyári beállítások között keresd.
Amúgy kis túlzással bármelyik akku alkalmazás tud ilyet, itt a GSam Battery Monitort szokták ajánlgatni (igaz, arra, hogy megnézd, mi tartja ébren a telefonod...), viszont erre is jó. Én pedig nemrég a HD widgetben találtam egy ilyen beállítást, úgyhogy most épp azt használom.

(#60645) TheProb válasza TheProb (#60612) üzenetére


TheProb
veterán

Erre valaki?

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#60646) #79335424 válasza TheProb (#60645) üzenetére


#79335424
törölt tag

Nem használok ilyet, ezért nem reagáltam. Viszont vannak itt olyanok, akikről tudom, hogy igen. Ennek a felismerősdi módszernek a neve OCR. Így keress! Egyébként az ABBYY pl. élenjáró ebben.

[ Szerkesztve ]

(#60647) bigrock válasza TheProb (#60645) üzenetére


bigrock
addikt

(#60648) fecus


fecus
őstag

Samsung S3. Greenify sűrűn kiírja, hogy az auto hiberáció leállt, és ha sűrűn látom ezt az üzenetet valami másik progi akadályozza vagy valami rendszerbeállítás. Mégis mit keressek? Milyen beállítást vagy progit?
Más. Ha jól értem a rendszer progik hibernálásához root kell és a fizetős változat is?

"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi

(#60649) teo77


teo77
őstag

Sziasztok! Lehetséges egyszerűen elküldenem nővérem pc-jére a nyaralásom képeit a tabletemrol úgy, hogy ő csak rákattint az email-jében egy linkre, ami felviszi egy felhő tarhelyre, ami átmenetileg tárolja a képeket? Ha ez nem, akkor hogyan lehetséges ehhez hasonlóan, egyszerűen fájlt küldeni? Köszönöm!

Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)

(#60650) #79335424 válasza teo77 (#60649) üzenetére


#79335424
törölt tag

Van egy pár ilyen. Pl. ott a Google Drive -od. Vagy a Toldacuccot. Bár ez egy kicsit kétértelmű. :) De használtam, működik. Dropbox is tud ilyet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.