Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Olyan programot tud valaki, aki kiválasztott alkalmazásoknak letiltja a netet? Xposed van, az kell esetleg.
-
válasz norbert1998 #57851 üzenetére
Bár melyik tűzfal, pl AFwall+.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zeon.hu
nagyúr
van olyan app, mint ez a Screen Maker, csak huawei P6-hoz is jó?
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz #79335424 #57858 üzenetére
sketch guru lehet, hogy tud ilyet, képeket, fényképeket is kezel.
főleg a lányom használja, én csak pár wallpapert módosítok vele.#?*@&!
-
törölt tag
válasz zeon.hu #57857 üzenetére
Ami azt illeti, rengeteg teló nincs a listán és a miniPC -k sincsenek. Ennek ellenére nálam engedné telepíteni. Ha a képernyőfelbontásod szerepel a felsoroltak között és engedi telepíteni, akkor sztem annak nincs jelentősége, hogy konkrétan a P6 nincs a felsoroltak között.
-
Troy.
addikt
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #57864 üzenetére
Sajnos nem működik. Egyszerűen, ugyanúgy van net a kiválasztott alkalmazásom belül. Hiába mentem, tiltok, vagy engedélyezzek mindent.
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Létrehoztam az online Google Calendar-ban egy naptárat, ismétlődő eseményekkel amik szeptember közepétől kezdődnek (órarend). Viszont az Androidos Naptár alkalmazás csak napi 1 eseményt mutat, amikor 3-4 db van egy nap. Újratelepítés sem segített. Ezzel mit lehetne kezdeni? Tasker-el beállítanám hogy adott naptár eventjei esetén lenémítsa a telefont, de ehhez normálisan működő naptár is kellene.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Dottore
addikt
válasz #79335424 #57858 üzenetére
Ez normálisan tud réteget kezelni.
-
törölt tag
válasz norbert1998 #57865 üzenetére
Sztem ott vmi user error lesz, mert nálam működik. Root jogot adtál neki? De alternatívaként használhatsz Droidwall -t, vagy az Avast -ban is van tűzfal lehetőség. Mindegyiket használtam/használom. Biztos, hogy működnek.
Dottore:
Köszönöm! Megpróbálom felügyeskedni, mert szokás szerint ez sem kompatibilis a miniPC -vel. Pedig képszerkesztéshez jobb, mint egy teló.[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Hello!
Van olyan pl androidos cucc, aminél be tudom állítani a hívás időpontját? Vagyis beállítom a telefonomon előre, hogy mikor hívjon és milyen számot.
-
Bozek
nagyúr
válasz Rodzser Mór #57871 üzenetére
Majd xSide mond neked ilyen programot, úgyis mindenre tud megoldást, amire mi csak automatizálót használnánk...
-
törölt tag
válasz Rodzser Mór #57871 üzenetére
Persze. De nem írom le, hogy sztem mivel tudod megcsinálni, nehogy vki megint megkóstoljon miatta.
Bozek:
Most egy rugóra járt az agyunk, pedig az enyém már elivódott.[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Naaa, írd le! Esetleg írd a komment elejérő, hogy "ők" ne olvassák tovább a hozzászólásodat.
-
törölt tag
válasz Rodzser Mór #57874 üzenetére
Minek írjam le? Rólam úgyis tudja itt (majdnem) mindenki, hogy csak egyetlen megoldást ismerek, az E-Robotot.
Bozek nem ilyen, úgyhogy nála csak tippelni lehet, hogy mire gondolhatott. Talán...ööö...hmmm....Tasker!? -
törölt tag
Áhhh ezek a modik! Végre jön vki, aki megérdemli, hogy áldozat legyen. Bele sem kell nézni a célzókába, mert ő kóstol meg. Az ember hsz. -ről hsz -re szépen felépíti a csapdát, amiben a végén majd legyalázza, erre jön egy modi és levadássza előle. Hát ez nagyon nem szép dolog! Egy kis gonoszkodó szórakozástól is megfosztják az embert.
-
törölt tag
válasz Dottore #57878 üzenetére
Szó sincs trófeáról. Rá sem emeltem volna a puskát, nem lett volna fair. Mint ahogy házinyúlra sem lővünk. Kivéve, ha támad, mert akkor nem sportból bass.... aaakarom mondani lövi le az ember, hanem jogos önvédelemből. Én a tegnapit egyértelműen a támadás kategóriába soroltam. Ok, hogy nem rakod ki utána a falra (a vadászat után már nem is lenne túl gusztusos trófea), de azért csak odacsapsz egyet, ha arra ébredsz, hogy a csiga rád mászik.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
újra hi!
lg g2.
háttértárnak vettem egy otg pendrive-ot.
telóról, win7-ről minden ok.nagyon kéne, hogy az xp is lássa.
különben hálózaton keresztül, 2 géppel kell szerencsétlenkednem. rettenent macera.
azaz az xp látja, hogy ott a pen, de olvasni, írni nem tud róla. formázni sem. semmit.tehát létezik-e otg pen-hez valami driver, segédprogi, emulátor, akármi, amivel látnám 32 xp-ről is a pen-en lévő adatokat?
thx!
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan kamera appot ajánlani, amiben a fókuszálás nem automatikus, hanem egy csúszka segítségével én tudom megtenni? -
törölt tag
válasz Dottore #57884 üzenetére
Azért ez még nem a behitelezendő kategória. Amikor PC -re megláttam a Master Collection alatti számsort, akkor először azt hittem, hogy az a rendeléshez a telefonszám. Aztán amikor tudatosult bennem, hogy mit jelent a számsor végén az Ft, akkor krokodilkönnyeket hullatva mondtam le róla.
-
gyuszmó
őstag
Üdv Kollégák
Bocs az offért, hova és hogyan érdemes 1,4 MB fájlt feltölteni, ha küldeni szeretném egy ismerősnek ?
Ez egy exe . amit nem enged a Gmail, pedig zippbe is tettem
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
LonGleY
veterán
válasz gyuszmó #57887 üzenetére
Vagy csak simán fájlmegosztó oldal, pl. zippyshare.com. Csak pipáld be a privát módot! Én a legtöbbször ezt használom, mert nincs várakozási idő rajta, gyors és 200 MB-ig fogadja a fájlokat. A legutolsó letöltést követően 30 nappal évülnek el a linkek. Telefonról is működik - az Old HTML Uploader-re kattintva még az Opera Classic-ban is.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
törölt tag
Üdv. Tudtok olyan alkalmazást ajánlani amivel a .tif fájlokat meg tudom nyitni? Adobe reader nem jó.
-
LonGleY
veterán
válasz #13110016 #57896 üzenetére
Képformátum. PC-n: IrfanView, Photoshop stb.
De Androidra is találhatsz nézegetőt kereséssel.[ Szerkesztve ]
-
alacka
tag
Tudna valaki ajanlani real FM rogzitesere appot?
Bocsanat, hogy nem ekezetelek. Roottalan utakon, amíg csak lehet.
-
Ciccuka
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami valóban hatékony kémprogramkeresőt esetleg még víruskereső is jó lenne?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
törölt tag
válasz Ciccuka #57899 üzenetére
Nehéz ügy. Pár éve droidozok, de mivel sem vírussal, sem kémprogrammal nem találkoztam, így nem tudhatom, hogy mi lenne a hatékony fegyver ellenük. Ezt csak azért írom, mert sztem ez a szitu itt elég általános. Sőt, nem emlékszem, hogy olvastam volna itt olyan hsz. -t, ami tényekkel, személyes tapasztalatokkal igazolta volna valamelyik víruskergető kiemelkedő hasznosságát. Az Avast telepítve van nálam, de a vírusokkal kapcsolatos funkciók ki vannak kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest