- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
catroot #64456 üzenetére
Szóval neked, és mindenkinek aki a múltban segített,,,köszönöm a javaslatokat!
Most vettem meg a Business Calendar-t,,feltelepült a free, ránéztem,megnyitottam a beállítások menüt, "átlapoztam" a nézeteket, és már repült is a (fejlesztők felé a pénz)pro verzió! F@sza
Azt hiszem jó társam lesz!
Az előzményhez még egy kicsi "nyavalygás"!
Bár láttam ,hogy egy határ sz@r lett a Google új(Lollipop) naptára, mégis sz*pattam vele magam egy hónapig...
Valahogy mindig úgy gondolkodom, hogy ezeken a helyeken valszeg okosabbak ülnek nálam, mindig adok nekik esélyt! Hátha megszokom, hátha kiderül, hogy mégis van valami jó benne amit első blikkre nem tapasztal az ember...etc..etc..(és ez sokszor bejön,,vagy behajtom a fejem az igába, vagy rájövök, hogy csak időt kellet neki adni, hogy kiismerjem)
Szóval volt kb. egy hónapja a naptárnak nálam, hogy bizonyítson...
Sikerült neki bebizonyítani azt, amit elsőre láttam,,használhatatlan lett
Persze akinek csak a napi nézet fontos, akár még jó is lehet,,de azt gondolom egy naptár ennél sokkal több kell hogy legyen.....nagyot csalódtam a "logikus, és innovatív" Googleban!De szerencsére itt az "új" társ (Business Calendar) indul a haverkodás
-
robagp
tag
válasz
catroot #65339 üzenetére
Hello!
Azt viszont még mindig nem tudom, hogy kell beállítani, hogy a másik eszközre NE töltse le amiket szinkronizálok. Csak töltse fel, de le NE!
Mert a tabletemen most azzal telik be a memória, hogy a telefonnal készített fotóimat letöltögeti felhőből rá.
Sehol s találom hol kell kikapcsolni.
Viszont a tablettel készített képeket is szeretném, ha fel dobná felhőbe!
Tehát le ne, csak fel!Még egy problémám akadt:
A tableten valamit elállíthattam, mert most a szinkronizálási felhőn egy lakat van, és nem tölti fel.
Hurrá! Imádom mikor xarrá bonyolítják! -
Flind
senior tag
válasz
catroot #65177 üzenetére
Nekem is csinálta már a UC Browser is, de csak mobilos oldalon. Tehát ki vagyok jelentkezve, átváltok desktop PH-ra, ott be vagyok jelentkezve. Megint visszaváltok m.-ra, megint ki vagyok jelentkezve. Aztán egy idő után random megjavul. De már egy ideje csak desktopban PH-zok, így tökéletes.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
catroot #64777 üzenetére
A Ram tisztitás igazábol lehet hasznos
Ha megoldod hogy az appok ne induljanak mindig újra.
Ugyanis sok esetben egy épp elinduló appnak joga van bezáratni más alkalmazást,ami mondjuk lehet épp csak 400KKb ramot használ
Az Android eggyik rákfenéje az az önmaguktól elinduló alkalmazások minden áron,hiába zárod ki a rambol,magátol újraindul...és nem is értem milyen esemény váltja ki hogy elinduljon
Ilyen pl a Google Play Szolgáltatás nevű okosság,folyamatosan akar müködni,ha van elég ram addig semmi gond,de mivan ha kezd elfogyni?Jön a Gargabe collector és bezár egy olyan háttérben futó alkalmazást amire neked szükséged lenne hogy fusson a háttérben,ami lehet hogy alig fogyasztott ramot,persze az újonnan elindult folyamat folyamatosan 15-40mb-eszik meg,de azt sosem zárja be a GC.
Ráadásul a GC minél többet dolgozik,annál többet dolgozik a Cpu. -
Edi77
őstag
válasz
catroot #64438 üzenetére
Kipróbáltam (volna) a Sunrise Calendart, eljutottam addig, hogy beírom az email címemet, majd a jelszavamat sehogyan sem volt hajlandó elfogadni. Aztán gondolt egyet a progi és FC-be kezdett. Uninstallálam, majd ismét telepítettem, de újfent csak FC-be fulladt a dolog, így letettem a kísérletezgetésről. A Google Calendar viszont műxik, nekem nagyon tetszik, így az marad
-
twine
veterán
válasz
catroot #64446 üzenetére
igen, köszönöm,,,
de itt hogyan látom, hogy melyik napokon viszem a hónapban a gyereket bölcsibe? vagy melyik napokon dolgozik egész nap az asszony? (most a példák ugye teljesen lényegtelenek)
szvsz sehol,,a naptár épp a lényegét vesztette el,,hogy átlátható legyenGörgessem, végig a hónapot? vagy használjam a keresőt? minek amikor eddig csak egy tekintet volt, és láttam a színeket egész hónapban...csúnyán elbszták ezt..animáció meg digitális majális az bezzeg van....
Mielőtt félre értesz, améreg természetesen nem neked szól,,csak ritkán b@szom fel magam alkalmazások miatt, de most egy pillanat alatt megtörtént
Egyelőre megoldottam a dolgot,,,mert eltávolítottam ezt a retket,,de félek hogy a nyalókával (droid 5.0) ugye alapértelmezett lesz ez a naptárnak nevezett rémálom,,,
Majd feltúrom a topicot, mit ajánlgattok helyette -
twine
veterán
válasz
catroot #64440 üzenetére
feldobtam, mert felizgattatok,de nekem elég ijesztő
Mondhatnám úgy is hogy egy határ sz@r lett az új naptár nekem
Mindig a Google mellet álltam mert amit csinált, eddig jó volt számomra,,most viszont...
Havi nézet nincs? Mármint átlátható havi nézet? Eddig ha bármilyen dátummal kapcsolatban kérdés merült fel, átnyomtam havi nézetre, és azonnal láttam az egész napos teendőket(asszony mikor dolgozik, gyerek mikor emgy bölcsibe,,etc,,etc),,meg úgy általában mindent,,most ilyet nem találok,,,a heti nézetben is akkorák a bejegyzések, hogy átláthatatlan az egész. összességében a napi nézet az ami használható,,a többi mind kukaNagyítani kicsinyíteni sem tudom csippentéses módszerrel, ahogyan eddig...
MI lett ezzel?
Ha valamit benézek, akkor előre is elnézést a fröcsögésért, de eddig használható volt, a google naptár volt az agyam...most úgy látom, megy a kukába, és ki kell próbálnom valami mást...(amin eddig csodálkoztam, hogy emberek miért használnak alternatívákat...)
Valamit benézek, vagy ez mind ilyen ahogy leírtam?
-
Kakumix
senior tag
válasz
catroot #64412 üzenetére
Éppen ezért jöttem, mert látom, hogy a Kommandó című filmet már 4300Ft-ért megvehetném HD-ban, angol hanggal és felirattal
, de erről még nem hallottam semmit. Ezek szerint a hiba nem nálam van.
Egyébként nálam éppen most frissült a market, vagy legalábbis újra el kellett fogadni valamit indításkor
-
-
-
-
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
catroot #63498 üzenetére
Az alkalmazás beragadása okozza, csak ezen a platformon ez megszokott, míg a másikon nem általános.
A Qualcomm féle BatteryGuru ér valamit?
MIUIv5 van fent,olyan feloldóképernyőt keresek aminél lentről felfelé lehet feloldani ill. keresek még olyat, hogy a hívást felvenni ne jobbra vagy balra huzigálással kelljen felvenni hanem gombnyomással. Létezik ilyen ami használható is?
beg: felrakom, régen úgyis használtam
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
catroot #61563 üzenetére
A Contacts+ csúcs lesz, amikorra kezelik a hibáit.
A skypeból betölti a kontaktokat, és a skype maga nem találja őket...
Már nem merem leszedni a Contact+- t emiatt. Évek hosszú és önkéntes kapcsolatfelvételeit ne húzza már keresztül.
Egyébként leszedtem a Battery Doctort is. Kipróbáltam minden ígéretes akkukímélőt.
A legeslegjobbnak - a többinél fél nappal jobbnak - a beépített akkukezelést és szinkronizálást találtam.
Egy sem ért a nyomába.
(Igaz, hogy kényelemre optimalizált modellről van szó.)
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
catroot #57185 üzenetére
A stabil. A bétát régebben használtam, de folyton valami nyűg volt vele.
Visszatérve a stabilra, annyiból gáz az alkalmazás, hogy kell hozzá RAM - ha nem 2 GB lenne a telóban, akkor meggondolnám a használatát. Most például 176MB-ot eszik, míg a Messenger 80-at. Mivel ez nem okoz problémát, így nem érdekel.
-
gipsztigris
addikt
válasz
catroot #56474 üzenetére
A legjobbat!
Pontos, keveset fogyaszt, időben jelez riasztáskor értesítési sávon. Egyszóval, tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest