Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57901) Ciccuka válasza #79335424 (#57900) üzenetére


Ciccuka
veterán

[link]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#57902) ollie válasza Ciccuka (#57899) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A McAffee Security alapváltozata épp most lett ingyenes.

[ Szerkesztve ]

***

(#57903) beg


beg
veterán

Avira-t használok, ingyenes és a független av teszt szerint az egyik leghatékonyabb. Csendben van, nem zabál, csak apk telepítésnél avatkozik közbe.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#57904) gacsoi válasza #79335424 (#57900) üzenetére


gacsoi
senior tag

Valószinűleg a play-en eszetlenűl kommentelő kiscsávók a felelősek a jelenségért :)
Ha nem megy a telefonjukon valami, rögtön vírust kiáltanak :)

(#57905) #79335424 válasza Ciccuka (#57901) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ezt ugye csak viccből linkelted! Ez a project számítástechnikai, jogi és biztonsági szempontból is nagyon sok sebből vérzik, megfejelve néhány marketing melléfogással. Pl. ez a szakma a bizalomról szól, amit első körben a szolgáltatónak kell elnyernie. Te mit gondolsz egy olyan biztonsági cég komolyságáról, amelyik ügyfélkapcsolathoz gmail -es címet ad meg?

(#57906) petipetya


petipetya
nagyúr

Keeper

Olyan jelszó tárolót kerestem, amely eleget tesz ezeknek a feltételeknek:
- van androidos progi hozzá
- van webes felület és/vagy Chrome kiegészítő
- szinkronizáljon a két eszköz között, de azért lehessen külön biztonsági mentést is csinálni

A Lastpass túl van bonyolítva + nagyon agresszív, a Keepass a Chrome kiegészítővel bukott meg, a Password Box 24 órából 1 órán át ébren tartotta a procit és még egyéb gondjaim voltak több másikkal, melyeket még kipróbáltam.

Aztán véletlenül belefutottam a fent linkelt Keeper-be, amire fura módon nincs találat itt a topicban, holott a Play-es kommentek alapján több éves alkalmazás.

Ti mit használtok hasonló célra?

"nincs rá lezsóidő"

(#57907) raziel01 válasza #79335424 (#57905) üzenetére


raziel01
veterán

Kamu weboldal. Sok hülye meg gondolom utal is nekik.

(#57908) LonGleY válasza beg (#57903) üzenetére


LonGleY
veterán

Avira-t használok

Nade minek?

(#57909) petipetya válasza tonyrulez (#57867) üzenetére


petipetya
nagyúr

Biztos, hogy ugyanabba a naptárba lett felvéve az összes esemény (pl. órarend), amely esetén a telón is be van kapcsolva a szinkronizálás és a megjelenítés? Másik naptár alkalmazásban is ugyanezt tapasztalatod?

"nincs rá lezsóidő"

(#57910) scream válasza petipetya (#57906) üzenetére


scream
veterán

Safe in Cloud, sokat próbáltam, többet meg is vettem, ennél maradtam, szerintem messze a legjobb alkalmazás ilyen célra.

(#57911) petipetya válasza scream (#57910) üzenetére


petipetya
nagyúr

Köszi. :R Az értékelések szerint hibátlanul teszi a dolgát.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#57912) nyuszi123456


nyuszi123456
aktív tag

Beszédfelismerés:
írtam már, hogy milyen jelesnek találom, hogy meddig jutott el az android a beszédfelismerésben, szerintem ebben túltesz az Apple képességén.

Megoldást keresek mégis, mert az Android sajnos a kényszeredett frissítéseivel, tolakodó google kapcsolódásaival, kényszeredett internethasználatával, nyilvánvaló hangmegfigyelő és totális személymegfigyelő mániájával teljesen elveti a teljes bediktált, már felismert vagy még le nem írt szöveget. Abszolút cserben hagy, hiszen a célja elsősorban nem az, hogy neked segítsen, hanem hogy adj okét mostani felismerőképességeire, azaz ingyen fejleszd. (most hagyjuk is, hogy miért fontosabb neki raktározni a hangodat, megfigyelni téged, hogy ez már valójában maga a mátrix)

Magyarul diktálsz, íratsz, ő pedig egy idő után "frissít" és simán TÖRLI A TELJES SZÖVEGET. Fél oldalig nem jutsz el, elfelejti az együtt összehozott mondatokat.
Továbbítja berlinbe vagy akaszkába vagy a cia-nak, neked bocsi pont nem tartja meg.

Olyan diktálóprogramot keresnék, ami rögzíti az elhangzottakat, és utólag képes végigfuttatni rajta a beszédfelismerőt, hogy az elmondottak már ne vesszenek el, a hosszabb művelet, a felismerés és leírás külön történjen (amikor a Nagy Testvér is pont ráér).

A Nokia X állítólag gagyi - lehet, de felcsillant a reménysugár: a Google nem eresztheti ránk akadálytalanul a csápjait, melyek egyre szörnyűbbek.

A Nokia X ezért ötletszinten máris a legjobb.

Az Android mátrix-siker. A Google Android szerintem erkölcsi bukás. Momentán az esély a Nokia.

A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

(#57913) nyuszi123456


nyuszi123456
aktív tag

ha a google gyártja, nyilván Diktátor lesz a neve

A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

(#57914) #79335424 válasza petipetya (#57906) üzenetére


#79335424
törölt tag

Én évek óta LastPass -t használok. Nem érzem túlbonyolítottnak. Inkább csak sokoldalú, de nem muszály minden funkcióját kenni-vágni, használni. Én is csak néhányat használok közülük, azokkal viszont maximálisan elégedett vagyok. Évek óta használom, mindíg működik és még soha nem bombáztak semmilyen méllel, üzenettel, ajánlattal. Kíváncsi vagyok, hogy Te mit éreztél a részükről agresszívnek. Ami a Chrome böngésző kiegészítőt illeti, abban igazad van, de erről nem a LastPass tehet. Valamelyik nap linkeltem egy cikket Apu Chrome szigorításáról. A LastPass -ban a legjobb feature az automatikus űrlapkitöltés/beléptetés. Ezt akadályozza meg az új korlátozás. A LastPass alkalmazást rég nem próbáltam, nincs is telepítve. A Dolphin addon viszont tökéletesen működik. Majdnem olyan jó, mint a PC-s böngészőkhöz telepíthető.

[ Szerkesztve ]

(#57915) beg válasza LonGleY (#57908) üzenetére


beg
veterán

Csupán annak, hogy ha xda-ról telepítek apk-t (van jópár). Be van kapcsolva a gugli saját ellenőrzője, de kicsit paranoiásabb vagyok a kelleténél :) Nem mellesleg a kínai romokban fellelhetők kétes alkalmazások, azokat is szeretem átvizsgálni vele. Volt már pár warning.
Ha csak Play áruházat használnék, nem lenne fent.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#57916) petipetya válasza #79335424 (#57914) üzenetére


petipetya
nagyúr

Köszi. :R Azt éreztem nyomulásnak, hogy a telón és a gépen egyaránt ott volt minden egyes jelszó mezőnél, holott erre senki sem kérte alapból. Azt nem néztem meg, hogy ezt a funkciót ki lehet-e kapcsolni.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#57917) Andrew31


Andrew31
senior tag

Sziasztok!

DSLR fényképezőgéphez használnék valamilyen appot. Van a telefonomon Helicon Remote és DslrDashboard,amikkel az a problémám, hogy nem lehet a képernyő forgatását kikapcsolni, ami fontos lennne fejjel lefelé fordított fényképezőnél.
Tudtok valami megoldást erre, esetleg nem vettem észre az opciót?

Galaxy S3-asom van.

Előre is köszönöm. :R

Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.

(#57918) Integra


Integra
titán

Urak,
Ha valaki éppen vibert telepített, kapott rendesen sms-ben kódot? Ugyanis beletörik a bicskám egy barátnőm telefonján a viberbe, mert nem kapja meg az sms-t, és nem működik a viber emiatt.
A megadott telefonszám pedig jó..
Amikor rámegyek az opcióra, hogy hívják a telefont, mert nem jött meg az sms, akkor meg azt írja ki, hogy nem jó a telefonszám. Ami vicc...
Ötletek?
Vagy jelenleg rossz a viber aktiválási rendszere?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#57919) Flind válasza Integra (#57918) üzenetére


Flind
senior tag

Nem csak jelenleg rossz, sok embert láttam már emiatt panaszkodni playen, és anno nekem is furcsán viselkedett (végül sikerült, de már rég kukáztam).

(#57920) #79335424 válasza petipetya (#57916) üzenetére


#79335424
törölt tag

Persze, hogy ki lehet. De nem véletlenül aktív alapból. Ha ezt kikapcsolod, akkor a legjobb funkciójától fosztod meg. A működés lényege kb. az, hogy ha érez egy új űrlapot, akkor megkérdezi, hogy mentse -e. Ha menteni szeretnéd, akkor előhívhatsz egy szerkesztő ablakot, amiben a következő lényeges dolgokat állíthatod be:
-Elnevezed, ahogy akarod.
-Kiválasztod, hogy melyik identitás alá sorolja. Pl. a nyilvános fórumokon használt Somatom identitásom így külön kezelhető a privát szférámtól. Illetve a gmail fiókjaimat is külön tudom választani, hiába ugyanaz a belépőoldal.
- Eldöntöd, hogy ha megnyílik a belépőoldal, akkor mit csináljon. Semmit, kitöltse vmelyik identitás belépőjét, vagy egyből be is léptessen.
Kb. ennyi. Elmented és a továbbiakban ez alapján fog eljárni. Ez azt is jelenti, hogy a LastPass -ban mentett oldalakat Dolphin alatt a LastPass addon kezelőjéből is tudom indítani. Tehát az abban tárolt weboldalak akkor is megmaradnak, ha a Dolphin (vagy Firefox, vagy más, LastPass addonnal rendelkező böngésző) könyvjelzői mindenestől odalennének.

[ Szerkesztve ]

(#57921) alex devil válasza Integra (#57918) üzenetére


alex devil
senior tag

Talán, mert a szolgáltató korlátozza a voipot. Próbáld meg wifiről újra.

[ Szerkesztve ]

S23

(#57922) twine válasza Integra (#57918) üzenetére


twine
addikt

Ha mobil neten próbálkozol,,, nézd meg wifin... én coptam már ezzel többször,, és wifin mindig sikerült (az okot csak a mobil szolgáltatóban tudom keresni :/ )

Szerk: lekéstem,,,

[ Szerkesztve ]

(#57923) fdisk válasza scream (#57910) üzenetére


fdisk
őstag

Mire való ez az app?
Felhőbe menti a jelszavakat?
Minden jelszót ment?
Könnyű használni?
Mennyire biztonságos?
(bocs a hülye kérdésekért :B )

Jó lenne nekem is ,mert töménytelen mennyiségű jelszavam van,egy füzetbe írva.

[ Szerkesztve ]

A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤

(#57924) LonGleY válasza fdisk (#57923) üzenetére


LonGleY
veterán

Jelszavakat jegyzetelni szerintem PasswdSafe vagy Keepass jó, melyek jelszóval védett adatbázisa PC-n is megnyitható a megfelelő Windows alapú programjaikkal. Nem kell mindent a felhőbe lőni, hacsak nem használod őket rendszeres beléptetésre több készüléken.

(#57925) tonyrulez válasza petipetya (#57909) üzenetére


tonyrulez
őstag

Ugyanabba a naptárba van felvéve mind, és telón az appban is be van jelölve szinkronizálásra és megjelenítésre is. Még egy másik naptár alkalmazást is kipróbálok amint tudok.

4 8 15 16 23 42

(#57926) Balinov


Balinov
félisten

sracok, ustream/livestream appokhoz hasonlo alkalmazast keresek otthoni wifin streamelesre. a gondom az ezzel a kettovel,hogy mindkettonel van videolag. hiaba van 200/20-as vezetekes net a G-s wifi mogott, mindegyiknel van kb 10mp-es lagg a videoban.

Valakinek van jol bevalt ajanlasa?

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#57927) scream válasza fdisk (#57923) üzenetére


scream
veterán

Jelszavak kategorikus tárolására, van sok beépített ikon, illetve többféle szín is, hogy jobban el tudd rendezni őket.

A mentését, adatbázist tetszőleges felhős tárhelyre tudod (Dropbox, OneDrive,etc) helyezni (titkosítva, AES256 asszem) és onnan több készülék (iOS, Android, WP, Windows, Mac) tudja lehúzni, frissíteni, így ha egy helyen változtatod értelemszerűen mindenhol változik.

Könnyen kezelhető és egy füzetnél szerintem mindenképp biztonságosabb.

Én 2 droidos eszközön és 2 Windows eszközön használom, nagyon szeretem.

(#57928) #41133696 válasza petipetya (#57906) üzenetére


#41133696
törölt tag

Ha olyat akarsz ami teljességgel megbízható, és van ingyenes verziója is, valamint támogatja a PC-s böngészők, és az androidos kliens közötti jelszó szinkronizációt is, akkor én a Symantec megoldását javasolnám:

Norton Identity Safe password - Google Play

Norton Identity Safe: Password Manager & Online Identity

A jelszavak biztonsága legalább annyira fontos, mint a kényelmes használatuk.

(#57929) DonMarco


DonMarco
aktív tag

Szép estét ! Kérdezném hogy ez a "Waze" navigációs progi működik net nélkűl is ? Vagy tudnátok ajánlani egy szerényebb memóriával rendelkező telón is jól működő lehetőleg magyar navit ? Köszönöm előre is !

(#57930) #79335424 válasza #41133696 (#57928) üzenetére


#79335424
törölt tag

Bevallom, angolul annyit tudok, amennyi ragadt rám, de ha jól értem, akkor Androidon ennek van egy beépített böngészője és csak azt használva tud beléptetni weboldalakra?

(#57931) #41133696 válasza #79335424 (#57930) üzenetére


#41133696
törölt tag

Igen.

(#57932) petipetya válasza #41133696 (#57928) üzenetére


petipetya
nagyúr

Köszi, megnézem. :R

"nincs rá lezsóidő"

(#57933) air válasza DonMarco (#57929) üzenetére


air
nagyúr

Nem működik net nélkül.
Nem tudom, hogy melyik megy gyengébb készüléken, de próbáld ki a BE-ON-ROAD-ot, az OsmAnd-ot és a Mapfactort!

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#57934) #79335424 válasza #41133696 (#57931) üzenetére


#79335424
törölt tag

Köszi!

(#57935) DonMarco válasza air (#57933) üzenetére


DonMarco
aktív tag

Üdv ! Köszi szépen,akkor ezeket kifogom próbálni :R

(#57936) Cold5 válasza Balinov (#57926) üzenetére


Cold5
senior tag

Szia,

200/20-as nethez elég vékony a G-s (elméleti 54Mbit) Wi-Fi. Vezetéken sem jöhet "elméletben" 100Mbit-nél több, valószínű nem Gigabitesek a portok a routeren.

Tudom, hogy programot keresel, csak megjegyeztem, hogy itt is lehet probléma.

Remélem nem vetted támadásnak! :R

[ Szerkesztve ]

kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...

(#57937) olivera88


olivera88
veterán

Létezik olyan app amivel a notification barhoz + ikonokat lehet rakni?

LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_

(#57938) Integra válasza alex devil (#57921) üzenetére


Integra
titán

hát ez az, wifiről se megy, teljesen érthetetlen, hogy mi a baja...

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#57939) #79335424 válasza Cold5 (#57936) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ebben is van igazság, de a Ustream -nél sztem nem ez a késés oka, hanem maga a Ustream. Belső hálón talán el lehet érni kisebb késést, de külső szerver felé nem hiszem.

(#57940) dokee78 válasza Imdre (#57839) üzenetére


dokee78
félisten

Biztos rossz az SMS formátum,mert nekem amikor próbáltam régebben simán működöt.
Most próbáltameés működik

Más téma:
Van olyan akinek a legfrissebb Dolphin vibrál?

[ Szerkesztve ]

(#57941) Integra válasza dokee78 (#57940) üzenetére


Integra
titán

mod:
ja semmi semmi, fáradt vagyok már és benéztem, kinek válaszoltál :DDD
tomy: thx :)

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#57942) #79335424 válasza dokee78 (#57940) üzenetére


#79335424
törölt tag

Nálam mindegyik vibrál. GPU problémára tippelek. Írtam már a supportnak, válaszolt egy csaj nagy semmit. Küldtem neki logot, screencast videót, de olyan gyermeteg kérdéseket tett föl, hogy feladtam.

(#57943) tomy86 válasza Integra (#57941) üzenetére


tomy86
addikt

:) dokee78 nem neked válaszolt, hanem erre a kérdésre "Cerberus használóktól kérdezném: mi az oka annak, hogy nem működik az sms vezérlés?"

[ Szerkesztve ]

(#57944) szab.tam válasza #79335424 (#57942) üzenetére


szab.tam
nagyúr

"...olyan gyermeteg kérdéseket tett föl,..."

egyébként kikapcsolni, majd újra bekapcsolni próbáltad?
:DDD :DDD :DDD

(gyk, kockafejek sorozat: "tessék, it. kikapcsolni, bekapcsolni próbálta már?)

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#57945) dokee78 válasza Imdre (#57839) üzenetére


dokee78
félisten

Aktiváltad az Eszközkezelőben?
Root jog megvan adva?

(#57946) #79335424 válasza szab.tam (#57944) üzenetére


#79335424
törölt tag

Bill Gates limója félrehúzódik a sztrádán. Hátraszól a sofőr:
-Uram, sajnos lerobbantunk. Leállt a motor. Mit tegyek?
-Semmi probléma. Szálljon ki az autóból, majd üljön vissza!

(#57947) beg válasza #79335424 (#57946) üzenetére


beg
veterán

Nemúgyvan! Szálljon ki, nyissa fel a motorháztetőt, csukja vissza és próbálja újra!

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#57948) Balinov válasza Cold5 (#57936) üzenetére


Balinov
félisten

nem, dehogyis vettem. a modem/router/stb egy Samsung fele UPC Horizon, Boardcomm GB portokkal, N-el (de valamiert nem birok N-el felcsatlakozni, csak G-n, hiaba N-es az osszes eszkoz a haztartasban - de ez egy masik tortenet). par mbit/sec-es, folyamatos, max 1-2mp-es laggos streamet szeretnek, az sem baj, ha mondjuk csak 768kbit/sec, csak legyen folyamatos

szerk:
Somatom: valszeg neked lesz igazad, ezert is keresek masnal mar bevallt ustream alternativat

[ Szerkesztve ]

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#57949) norbert1998


norbert1998
veterán

Valaki esetleg ismer olyasféle játékot, mint a room? Ma végigvittem az elsőt, és a másodiknak kb.. A felénél járok, és nagyon tetszik. Olyasmi irányítású érdekelné a legjobban, ahol mindent én csinálok, és a játék stílusa is lehetne hasonló hozzá. De nem baj, ha csak az egyik"feltétel"tejesül

(#57950) #79335424 válasza Balinov (#57948) üzenetére


#79335424
törölt tag

Nézz utána, hogy mi kell ahhoz, hogy több száz, vagy több ezer embernek, külsős, online stream forrásból, realtime tovább streamelj! Nem kis feladat. Az adatátvitel nem egyben történik és a csomagok küldése/fogadása kétirányú kommunikációt igényel. A folyamatosság fenntartásához nyilván pufferelnie kell, talán nem is egyszer. Ugyanígy a fogadó eszköz is pufferel. Sztem a Ustream nagyon jól teljesít ezzel az 5-10 mp. -es késéssel.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.