Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
üdv!
egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik olyan alkalmazás, amelyegy zenelejátszó de van benne zenefelismerés alapján feliratmegtekintő?
a sony gyári romjain a lyrics music extenion volt ilyen, de sajnos cm11-re csak mókolással tudom összepárosítani a walkamnnelelőre is köszi!
-
norbert1998
nagyúr
válasz vadászcsiga #56189 üzenetére
én doplhint használok, swype-al, semmi gond, de swift-el sem, úgyhogy biztos, hogy megint a chrome lesz a ludas
-
norbert1998
nagyúr
válasz vadászcsiga #56193 üzenetére
nem tudom. korábban a messengre csinálta ezt. csak ő még be is csukódott kis fülbe. tudod, mikor chat fejekben van használva, nem megnyitva. és annak is mindegy volt, hogy swype vagy swift
-
norbert1998
nagyúr
válasz quailstorm #56302 üzenetére
Xp+mtp? Bitch please...! rakj nyóc pont eggyet. Ja nem, az sem olyan tuti. Marad a hetes
-
norbert1998
nagyúr
válasz quailstorm #56304 üzenetére
Pont azt írom, hogy az sem tuti
A káromkodás a mém akart lenni, de mobilon nem igazán szerettek képet illeszteniJesus! Poénnak szántam, semmi parancsolgatás nén volt a szándékomban
-
norbert1998
nagyúr
válasz quailstorm #56350 üzenetére
Mert az nokia
-
norbert1998
nagyúr
válasz randras_83 #56388 üzenetére
Nem csodálom. Én ennyi alapján kromatikus aberráció dologra gondolok. Vagy más alkalmazás nem csinál ilyent?
-
norbert1998
nagyúr
válasz randras_83 #56393 üzenetére
Adatok törlése, esetleg újra telepíted? Más ötletem nincs.
-
norbert1998
nagyúr
válasz alex devil #56472 üzenetére
Fő lapon összecsippentés?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Buster17 #56661 üzenetére
walking dead
xcom
angry birds epic is kafa (de nekem egy újratelepítés után nem mentett el cloudban, pedig úgy tudtam kéne, így nem szedtem le újra)
dead trigger 2 is jó
gt racing 2 (nagyon hajaz az rr3-ra, csak atomstabil)
asphalt 7-8olvasónak a quickoffice mindenes
root browser
musixmatch (kivált: shazam/soundound/trackID, lejátszó, dalszövegmegjelenítő, időzítéssel. majdnem az összes dal benne van szövegként is, még a nocopyright grouposok is(!)) -
norbert1998
nagyúr
Olyan hogyan lehetséges, hogy ugye van ez a musixmatch, de ha sokminden van megnyitva, akkor hajlamos bezárulni. Vagyis, abban a pillanatban, ahogy az os, mint egy átlagos appot zárna be, bezárul az és megáll a zene is vele együtt. Szóval szeretném a ramban tartani,de csak a lejátszás idejére. Ez lehetséges?
-
norbert1998
nagyúr
tudtok valami jó kis ntfs mountert? nem igazán találtam jót eddig, cm11 tudta az ntfs-t, pa nem tudja, és az alkalmazások backupja az ntfs-es sd-men van, heliummal
-
norbert1998
nagyúr
válasz aprokaroka87 #56792 üzenetére
Az eddig oké, de a cm11 csak nem a permissionok miatt nem enged valamit felrakni, nem ?
-
norbert1998
nagyúr
válasz aprokaroka87 #56796 üzenetére
Amint lesz ilyen problémám
-
norbert1998
nagyúr
válasz atillaahun #56817 üzenetére
A launcher a főképernyő és az app drawer, a systemui pedig a navi és értesítési sáv, főként. Beállítások stílusa is meg
-
norbert1998
nagyúr
Mi lehet az oka annak, hogy a play semmit nem hajlandó letölteni? Csak a sorbaallaskor szokásos módon megy a csík, oda vissza, vegülis. Mintha nem lenne kepes elindulni. Csinálta ezt a pa is, meguntam, cm fel, és most ez is! Mi a fene, most komolyan? Rohadt idegesítő! Eddig nem csinálta ezt. Töröltem adatokat, cachet, és a google fiókot is, egyik sem segített. Reboot dettó nrm
-
norbert1998
nagyúr
Megoldottam a play hibát. Véletlenül töröltem a letöltés kezelőt... most 491-és hiba van. Erre van valakinek valami ötlete,mi lehet?
Továbbá: az Xposed és a tinted status bar okozhatja,hogy az alkalmazások "leáll"nak? Néha csak, de a systemui is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 7
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest