Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20251) #40351744 válasza batai15 (#20249) üzenetére


#40351744
törölt tag

+1 a Friendcaster-nek. :K

(#20252) LonGleY válasza #40351744 (#20251) üzenetére


LonGleY
veterán

-10 az összes ilyennek, borzasztó vackok.

Próbáltam mindkettőt, ezeknél még a hivatalos is jobb. Érdemes megnézni a hozzászólásokat és a pontszámokat... A Flipster minősíthetetlen, de a FriendCaster sem marad el tőle ebben túlzottan.

[ Szerkesztve ]

(#20253) batai15 válasza #40351744 (#20251) üzenetére


batai15
félisten

Az a gond hogy tényleg a hivatalos lenne a legnormálisabb. Nekem ezekkel eggyik telefononom se sikerült még képet feltölteni.
A hivatalossal annyi a gond hogy néha meg tud zavarodni és bepörgeti a média tárolót és szívja az aksit.

(#20254) LonGleY válasza batai15 (#20253) üzenetére


LonGleY
veterán

Én csak azt tudom javasolni, hogy ne szívj ezekkel, csak az időd pazarlod.

Dolphin Browser-ben jól működik a (touch) oldal (a hivatalos kliens szinte minden funkcióját hozza), és képet is fel tudsz tölteni (még ha egy picit lassabb is). Ennél közvetlenebb és normálisabb megoldás (megjelenés, hírek frissessége, üzenetküldés) nincs. Ez az egyetlen használható mód (böngészőn keresztül touch vagy desktop nézet) pl. a saját oldalak kezelésére. Készült arra is külön 1-2 kliens, de tán mondanom sem kell, hogy használhatatlanok. A beépített kliens letiltható, és nincs többé fejfájás.

Egyedül az értesítés és az appokból közvetlen facebook megosztási lehetőség hiányozhat - ez az, amire egy kliens jó lehet. Sajnálatos, hogy nincs igazán élhető megoldás erre, de ez szerintem szokás kérdése. Nekem marhára megnyugtató, hogy letiltás óta nem csesztetnek hülyeségekkel, az üzeneteket pedig böngészőben, az egyszerűsített (nem touch) felületen nézem (Opera Mobile). Chatre meg ott van az imo messenger.

[ Szerkesztve ]

(#20255) #40351744


#40351744
törölt tag

Nem kötekedésképpen, ismerőseimnél 10-ből 9 lecserélte az alap Facebook klienst...egy darabig én is használtam, sőt, néha-néha visszanézek az egyes frissítéseknél hogy hogyan haladnak a fejlesztésével, de SZERINTEM a Friendcaster még mindig jobb, mint az alap...de hát ugye kinek mi, ez csak az én szerény véleményem. :B

(#20256) batai15 válasza LonGleY (#20254) üzenetére


batai15
félisten

Le is tiltottam a hoxon.
Friendcasterrel meg az volt még hogy hiába beállítom hogy milyen értesítéseket akarok(only message) de nem ő pont azokat nem küldi, de az hogy kismiska miket linkel kifele azt már inkább. -.-"
Most guuglo chromeot használok, de rá kukkantok erre a delfinre is. Köszi!
Annyi hogy nekem úgy volt kényelmes hogy galéria és meg osztás.

[ Szerkesztve ]

(#20257) bubi92


bubi92
őstag

ES file explorerben, hogyan lehet bekapcsolni, hogy kapjon root jogokat? csak mert magától nem kéri... és így nem is tudok app-okat törölni vele.

(#20258) EmberXY válasza R19 (#20234) üzenetére


EmberXY
addikt

+ TRob1:

Végül a TSF Shell lett a nyerő, pontosan ilyesmire gondoltam, bár elég borsos árat kérnek érte, a minősége viszont megkérdőjelezhetetlen, a sebességével sincs baj, még ezen a galaxy minin se... :D
Köszönöm a tippeket.
:R

Up the Irons!

(#20259) bacus válasza bubi92 (#20257) üzenetére


bacus
őstag

menüben van root explorer, ott meg kell mondani, melyik könyvtárban akarsz garázdálkodni, arra rw módot kérni

Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

(#20260) fdisk


fdisk
őstag

Nálam gond van a chat progival.
Sem az im+,sem az imo nem mutatja az fb kontaktjaimat.Pontosabban offline van mindenki.(a skype az rendben van)
Van másnál is hasonló jelenség?

A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤

(#20261) Bozek válasza fdisk (#20260) üzenetére


Bozek
nagyúr

Valamit variáltak FB-n, mert a Go!Chat for Facebook se. Pontosabban múltkor az egyik ismerős megjelent online-ként 2 másodpercre. :D

(#20262) OgKush


OgKush
senior tag

Sziasztok!
Valami olyasmi appot keresnék, amivel belehet állítani, hogy mondjuk az itthoni wifin 10percenként, suliban óránként frissítse az emailt, és így tovább minden appot. Van erre valami megoldás, vagy taskerrel kéne okoskoni?

(#20263) fdisk válasza Bozek (#20261) üzenetére


fdisk
őstag

Ezt szomorúan hallom. :((
Nálam is van hasonló dolog.Csak addig aktív vki,míg az üzi átmegy,v érkezik. :D

A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤

(#20264) Bozek válasza OgKush (#20262) üzenetére


Bozek
nagyúr

Ez egy érdekes dolog, amit kérsz. A legegyszerűbb tényleg a Tasker, de abban se tudom, hogy miként lehetne megoldani. Mert ugyebár automatikus szinkron van (kivéve, ha a gyári E-Mail alkalmazást használod), szóval csak a WiFi kapcsolódás után tudná a telefon, hogy épp melyiken van. Ha meg már kapcsolódott, akkor frissített is. Vagy a suliban nem WiFi van?
Esetleg még GPS alapon mehetne Tasker-el, de azt nem tudom megmondani, hogy hogyan, mert sose próbáltam. Nekem elég egyelőre az éjszakai minimum fényerő és az óránként gReader Pro szinkron WiFi-n.

(#20263) fdisk: Nálam 2-szer 2 másodpercre volt aktív 1 ismerős. De neki épp akkor (meg már hetek óta) nem küldtem üzenetet.

[ Szerkesztve ]

(#20265) geckowize


geckowize
őstag

Hello!
Van olyan app, amely az SGS4/ipodok sportalkalmazásához hasonló? Arra gondolok például, hogy zsebben/kézben tartva a telefont a giroszkóp segítségével számolja a lépéseket futás közben, vagy esetleg a gps-t használva. Most csak ez jut eszembe, de azt mindenképpen szeretném, hogy valahogy mérje, mennyit is futok.

(#20266) LonGleY válasza geckowize (#20265) üzenetére


LonGleY
veterán

A lépéseket GPS alapján? :] Amúgy Play: pedometer - magyarul lépésszámláló.

A Runastic-nak van kifejezetten futáshoz való sport trackere is, de én pl. az Endomondo-t használom (bringázáshoz, de valójában mindegy is, hisz mind ugyanazt tudják alapvetően, csak a körítés más).

Ezek GPS alapján logolják a koordinátákat, és netkapcsolathoz jutva feltöltik az online adatbázisba, ahol térképet rajzolnak és egyéb statisztikákat szemléltetnek (némely már a kliensben). Azt nem tudom, hogy van-e kombinált lépésszámlálós tracker, de max kettőt futtatsz egymás mellett, illetve a Pro verziók is érdekesek lehetnek (kiegészítővel pulzusmérés stb.).

[ Szerkesztve ]

(#20267) geckowize válasza LonGleY (#20266) üzenetére


geckowize
őstag

Sry, hülyén írtam, a lényeg nekem, hogy a megtett távot mérje és hogy meg lehessen nézni hogy mikor hol és mennyit futottam, térképen. A térkép az se baj, ha csak desktop kliensen van, bár örülnék ha appból lehetne.

(#20268) LonGleY válasza geckowize (#20267) üzenetére


LonGleY
veterán

Akkor a sport trackereket nézd. :]

Az Endomondo-ban azt hiszem egyből nyomja a térképet, ha lestoppoltad a workout-ot, de ahhoz nethez kell jutnia. A térkép ugyanis ezekben szigorúan online (nincs rá hatással sajnos a cache-elt Google Maps). Ettől megijedni persze nem kell, teljes funkcionalitású a mérés, csak nem árt észben tartani, hogy ha ki is lőtted az appot futás után, wifihez érve indítsd majd el egy picit, hogy felkerüljenek az adatok.

Ha neten lógsz és úgy böngészed az eredményeket az appban (News feed), akkor mindent láthatsz, kivéve a grafikonokat, az a Pro verzió kiváltsága. Személy szerint az Endomondo-t favorizálom, meg azt nyomja a legtöbb ismerősöm (lehet látni egymás eredményeit), és jó a Facebook (auto) megosztása. Választható millió sportág, de igazából az csak egy címkét jelent, hogy te épp mit csináltál. Az átlag 28 km/órás boxolás 70 kilóméteren keresztül persze hülyén néz ki. :]

[ Szerkesztve ]

(#20269) BossBoss válasza geckowize (#20267) üzenetére


BossBoss
őstag

Runtastic vagy Endomondo. A többi szót sem érdemel. ;)

(#20270) LonGleY válasza BossBoss (#20269) üzenetére


LonGleY
veterán

Azért ez így erős, pl. nagyon sokan szeretik a Strava Cycling-ot vagy Run-t, és a Google MyTracks is érdekes lehet, ha atommód egyszerű nyomkövetőre van szükség (nem feltétlenül csak edzéshez).

Nem tudtam kellően végigtesztelni őket, mert elég hamar leragadtam az Endomondo-nál (persze ez jót is jelent, hisz nincs vele bajom, és mint kiderült, az akksival is egészen jól bánik a Pro verzió opcionálisan ritkább jelküldése nélkül is), és amikor útra kelek, nincs szívem nem az Endo statisztikáját gazdagítani.. :] Bár azt majd még megpróbálom, hogy kettőt futtatok egymás mellett.

[ Szerkesztve ]

(#20271) BossBoss válasza BossBoss (#20269) üzenetére


BossBoss
őstag

Jogos. Meg talán a Runkeeper-t is meg lehet említeni.

(#20272) R19 válasza EmberXY (#20258) üzenetére


R19
senior tag

Nekem is tetszik a TSF Shell, ez a verzió kezeli már a görgethető widgeteket?

(#20273) Hege1234 válasza R19 (#20272) üzenetére


Hege1234
addikt

nekem ez állandóan elhalálozott (gingerbread)
pedig bejövős volt

(#20274) geckowize


geckowize
őstag

És olyan e-book olvasóról tudtok, ami nem feltétlen e-bookokra van, hanem pdf-ek-et, txt-k-et lehet úgy olvasni, hogy lehet "könyvjelzőt berakni"?
Mert eddig az adobe reader, polaris office, es text viewer, stb azért nem jöttek be, mert pl a memóriából megszűnés után már nem jegyzik meg hol tartottam.

(#20275) OgKush válasza Bozek (#20264) üzenetére


OgKush
senior tag

Cell near-el éri meg beállítani, gps sokat eszik az aksiból, igazából program kóddal meglehetne oldani, de annyira nem értek a c-hez, szóval marad a gyári beállítások böngészése. :U Pedig szerintem nem csak nekem vannak ilyen kívánságaim :DDD
Pl, ha itthon vagyok fölösleges szinkronizálnia, mert gép elött ülök, de ha suliban vagyok akkor jó ha upptodate, mert emailben kapok értesítést ha új jegyet kapok, illetve ugye suliba nem viszek magammal gépet, de szeretném tudni ha jön emailem, vagy írt valaki fbon.

(#20276) EmberXY válasza R19 (#20272) üzenetére


EmberXY
addikt

Ez az 1.9.9.4-es verzió, első nekifutásra úgy látom, hogy nem kezeli.... Ezzel a widgettel próbáltam, de nem ment... A widget példaként a Launcher Pro-t és az ADW.Launchert "ajánlotta"... Ez azért érdekes, mert ha pl az ADW-re rákeresek, azt látom, hogy sokkal régebbi, ráadásul ingyenes is... Szóval ez a görgethető widget támogatás nem egy újkeletű dolog?

Up the Irons!

(#20277) hodostamas


hodostamas
addikt

Frissült a Mindig TV alkalmazása: [link]

Immár TV-t is lehet vele nézni.
Akinek kell az apk: [link]

(#20278) EmberXY válasza Hege1234 (#20273) üzenetére


EmberXY
addikt

Kifutottam a szerkesztési időből a #20276-nál...
Szóval...
Pár órája tesztelgetem, eddig nagyon jól megy, pedig nekem is gb van, 2.3.6. Gyors, nem fagy, és rengeteget tud, nagyon bejön, szerintem megéri az árát, azt a csillagászatit... :D
Egyébként a galaxy minim a gts5570i verzió, a simához képest ebben a proci 832 mhz, a simában csak 600, lehet, hogy ezért nincs vele gond?

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#20279) sharkybacsi válasza BossBoss (#20271) üzenetére


sharkybacsi
tag

Vagy a Mapmyrun-t. Vagy a Sports Tracker-t.

(#20280) culas25


culas25
tag

Tud valaki olyan app-ot, ami a 3G kapcsolatot időzítve tudja ki/be kapcsolni? Pl fél óránként fél percig, ameddig szinkronizál a teló, és reggel 8 és 20 óra között.
Volt egy ami tudta ezt, de az felülbírálta a csengés/rezgés/fényerő dolgokat, amit nem akartam. És nem tudtam kikapcsolni. Szóval valami ami csak a netet menedzseli.

Jó lenne egy ingyenes, de ha tényleg nagyon jó akkor fizetős is belefér.

(#20281) R19 válasza EmberXY (#20276) üzenetére


R19
senior tag

A görgethető widget támogatás launcher függő, remélem mielőbb a TSF Shell is képes lesz rá.

Köszi az infót!

[ Szerkesztve ]

(#20282) frisco válasza tonyqa23 (#20199) üzenetére


frisco
aktív tag

Nem, en is kikapcsoltam, igazabol egyfajta gyorsmenu, szam mentese pl. vagy jegyzet a hivassal/hivoval kapcsolatban... engem is zavart

(#20283) Tyer válasza culas25 (#20280) üzenetére


Tyer
őstag

Llama

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#20284) nelsonmanian válasza Cyrin (#20219) üzenetére


nelsonmanian
senior tag

playen nincs egy reklám blokkoló se...
te mit használsz? melyik a legjobb?

(#20285) pepe091 válasza nelsonmanian (#20284) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Nem olyan rég törölte a play, az összes ilyesfajta appot. A legtöbben az Adaway-t használják, keress rá a gugliban. Root kell hozzá.

(#20286) vadászcsiga válasza hodostamas (#20277) üzenetére


vadászcsiga
félisten

M1,duna ki nézi ezeket?

(#20287) culas25 válasza Tyer (#20283) üzenetére


culas25
tag

köszi, ezt kipróbálom

(#20288) MartOOn válasza vadászcsiga (#20286) üzenetére


MartOOn
addikt

m1-en megy a Forma1... ;)

HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

(#20289) vadászcsiga válasza MartOOn (#20288) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Nem csodálkoznék ha abban az időben akadozna, netán megszunne a stream. Mellesleg engem hidegen hagy.

[ Szerkesztve ]

(#20290) fatal` válasza MartOOn (#20288) üzenetére


fatal`
titán

Meg a kézi eb/vb, foci eb/vb, válogatott meccsek stb.

(#20289) vadászcsiga: Akkor nem töltöd le az alkalmazást. Nem értem miért kell mindenbe belekötni...

[ Szerkesztve ]

(#20291) DS39 válasza fatal` (#20290) üzenetére


DS39
nagyúr

kicsit sok mindenhez engedélyt kér az app, fotók és videók készítése, gps, hálózatalapon is, ezek minek egy ilyen appnak? (ez nyílt kémkedés a felhasználók után, mert a funkcionalitáshoz nem kapcsolódnak) :U
maradok a flash alapú skysports-os stream-eknél ha F1 kell.

[ Szerkesztve ]

(#20292) fatal` válasza DS39 (#20291) üzenetére


fatal`
titán

Passz. Nem raktam fel, én PC-ről streamelem magamnak a kábeltv-t, azt nézek a telefonon, ha itthon megy a gép, amit akarok. :DDD

(#20293) quailstorm válasza vadászcsiga (#20289) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Leállítják. Egy műsorszórás ideiglenesen nem engedélyezett felirat fogad... a licenszük nem ingyen nettv-re vonatkozik... Pedig de néztem volna SPB tv-vel N95-ön egy alkalommal... droidon, maemo linuxon ugyanez a helyzet.

(#20294) DS39 válasza fatal` (#20292) üzenetére


DS39
nagyúr

Zsír :D

(#20295) tonyqa23 válasza frisco (#20282) üzenetére


tonyqa23
senior tag

Köszi!

Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro

(#20296) nelsonmanian válasza pepe091 (#20285) üzenetére


nelsonmanian
senior tag

Valóban eltűntek a reklámok, csak a helyük maradtak meg "az oldal nem található" felirattal. Enélkül is megoldható?

(#20297) vadorzó


vadorzó
aktív tag

Üdv!

Olyan alkalmazást keresek, ami hangtorzítóként szerepel, lehet használni telefonálás közben (voice changer). Amiket találtam play-en, arról nem sok jót írtak, vagy pedig felvevős-visszajátszós fajta.
Várom az ötleteket, tippeket, előre is thx!

You can't see California without Marlon Brando's eyes

(#20298) iguana válasza vadorzó (#20297) üzenetére


iguana
őstag

valakire a frászt akarod hozni fűrészes hanggal hogy "greetings, and welcome...I want to play a game"?
:DDD

14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

(#20299) Jumbozorz válasza LonGleY (#20270) üzenetére


Jumbozorz
senior tag

En a Nike+Running-ot hasznalom futashoz. Tokeletes szamomra. Hasznaltam a Runtasticot is, azzal sem volt semmi baj.

(#20300) Predator2


Predator2
addikt

Helló

Ha a Google Play-ben rákattintok egy játékra és az azt írja h kompatibilis a telefonommal az minden esetben helytálló?

Hallottam h van olyan lehetőség ha nem tetszik/nem működik az adott játék/szoftver a telefonomon akkor visszakapom az árát.

Hogyan működik ez pontosan?

THX

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.