Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82601) Tibiajax válasza Cartevo (#82599) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

toulouse-ban már sokkal többen lesznek, ne félj

(#82602) bandus válasza lorcsi (#82597) üzenetére


bandus
veterán

de miért kellene jellemezni? vagy ha már jellemezni akarjuk akkor hívhatjuk teljesen normális piaci magatartásnak. teljesen alaptalan a kiakadásod.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#82603) Peti78


Peti78
őstag

Sírva vinnyogok! :DDD

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#82604) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Mi volt ez tegnap gyerekek?! :Y

Azért hozzálehetne szokni ehhez az érzéshez. EB-n egy számunkra kb tét nélküli meccsen szórakozunk a portugálokkal. Jó volt látni ahogy szenvedtek. Kaptak egy kegyelem x-et, örüljenek neki.
___

Látom azt a ruszki bírót és csapatát hazazavarták. Helyes.

(#82605) J.Hetfield válasza KisTücsök (#82604) üzenetére


J.Hetfield
aktív tag

Milyen kegyelem x? :O 2 megpattanó lövés szerencsésen bement, erre mindenki úgy csinál mintha nem tudom milyen szupercsapat lennénk. Félreértés ne essék, én is örülök a jó szereplésnek, de ez már nagyon a ló túloldala. :( Amit Ronaldóval is művelnek már hányinger...

(#82606) Motion_Blur válasza J.Hetfield (#82605) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Az EB utána pár héttel, esetleg hónappal visszaáll majd a "rend". Legalábbis a szurkolói fejekben. Kikapunk egy felkészülési meccsen aztán akik most ömlengenek, ugyanúgy okádják majd a sz*rt a csapatra mint ahogy eddig is ment év(tized)eken át.

Néztem meccs alatt FB-n az oldalakat, Ronaldo sarkazós gólja után 1000-ből 990 komment mocskolta, buzizta, stb.. itt tartunk. Ha nagyon őszinték akarunk lenni, meg sem érdemeljük ezt a válogatottat, szellemileg és kulturálisan nincs azon a szinten az ország ahol a válogatott eredményekben.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#82607) Napfénysüti válasza Motion_Blur (#82606) üzenetére

Ja az vicces volt ma céges ebédnél is egy kolléganőm mondta hogy mekkora mák volt Ronaldo sarkazós gólja. Mondom neki ez az amit egy ilyen klasszis tud egy Szalai meg kb 100-ból egyszer se és ez a különbség. De hát magyarázhattam, bezzeg a magyar kapufa az pech volt de a mi két megpattanó gólunk az nem szerencse hanem tudás. :DDD

Tényleg tök szép dolog amit letett a válogatott, minden elismerést megérdemelnek itt az EB-n de azért ne legyünk már ennyire szemellenzősek...

Més que un club!

(#82608) gzbotii válasza bandus (#82569) üzenetére


gzbotii
veterán

"Papíron jobbak, de szerencsére a focit füvön játszák"

When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

(#82609) Turbolada II válasza Motion_Blur (#82606) üzenetére


Turbolada II
őstag

A hisztis p*csa buzizásán nem csodálkozom. :)

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.

(#82610) KisTücsök válasza J.Hetfield (#82605) üzenetére


KisTücsök
addikt

meh.

csak mentek az eredmény után.

Nem tudom rinyával mit művelnek, nem olvastam vissza. A sarkazós meg a fejes gólja klasszis volt. És akkor eddig volt is egy tűrhető félideje az EB-n... Nem rossz, nem rossz. Mondjuk azért az is durva, hogy a szabadokat engedik neki elvégezni még mindig.

(#82611) marositech válasza J.Hetfield (#82605) üzenetére


marositech
senior tag

Szerencse wtf? És még interneted van? :W
Nagyon jól játszottunk, szerintem 1 ponton teljesítettünk rosszul, nem voltak semlegesítő emberek a ronyaldó ellen.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#82612) J.Hetfield válasza Motion_Blur (#82606) üzenetére


J.Hetfield
aktív tag

Na úgy látom azért vannak akik hasonlóan látják. :)

KisTücsök-a kiakadásán gúnyolódnak, mémek, videók amit akarsz, szerintem undorító, miért nem lehet csak simán örülni az eredménynek?

marositech-Ja van netem, a szomszéd wifijét csapolom meg :DD Egész jól játszottunk, de Dzsudzsák akkor is mázlival szerzett gólokat, pattanhattak volna a kapu fölé is azok a labdák...

(#82613) B0V9B válasza marositech (#82611) üzenetére


B0V9B
tag

Hagyjad, eddig nem volt sehol a tag... megérezte hogy most már lassan tényleg vége van a mesének és idejön károgni egy nagyot.
Biztos a szerencse juttatta ki a csapatot az EB-re, meg a szerencse szerzett 5 pontot is, és lett csoportelső. Mi csak kimentünk a pályára.

Persze a magyar kapufáról, arról hogy szinte cserékkel játszottunk a portugálok ellen, valamint az izlandi meccs bírójáról semmit sem írt.

A "Hogyan ne örüljünk semminek" 324123. részét olvashatták.

[ Szerkesztve ]

(#82614) Tibiajax válasza marositech (#82611) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

..meg még esetleg azt megtanulhatnák, hogy ne rugdossák össze vissza kifele a labdákat folyamatosan, nem kell szabadulni feltétlen tőle.. ez valahogy még mindig nagyon nem megy nekünk, sajnos
persze, nem is egyszerű ezt megtanulni.....

(#82615) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Fogalmazzunk akkor úgy, hogy én pl ennél a meccsnél tényleg vereséget vártam. De ahogy észrevettem a nagy többség szintén. Nekünk kb mindegy volt, nekik meg muszáj volt valamit virítani, így két meccs után végre. Meg hát a nagy portugália meg a cr, stb. Ehelyett mi történt? Minden alkalommal nekik kellett egyenlíteni. Volt kapufánk is. Tartalékolva is álltunk ki. Ha abban a csapatban nem lenne c, aki most kivételesen két mozdulat erejéig összekapta magát, megnyerjük a meccset.

És azért baromi jó érzés.

Persze, belgium már más dimenzió lesz...

(#82616) J.Hetfield válasza B0V9B (#82613) üzenetére


J.Hetfield
aktív tag

Sehol nem voltam? :DDD Elhiheted régóta olvasom már ezt a fórumot, attól még, hogy nem szórom a kommenteket nem most bukkantam fel a semmiből. Igenis az a két gól szerencsés volt, ami nem baj lényeg, hogy bement. Nekem ezzel a túlzott hurrá hangulattal van egy kis gondom, szerintem túlzás ennyi. A csapat igazán jó, mikor még a nagyszerű Pinyő vezetése alatt itthon kisz@ptunk nem számítottam semmire, ehhez képest tudjuk mi történt, és ez igazán szuper :R Csak páran(sokan) túl vannak pörögve.

(#82617) B0V9B válasza J.Hetfield (#82616) üzenetére


B0V9B
tag

Azt mondod túlzás ez a hangulat, mikor 50 év után jutottunk kieséses szakaszba focitornán. Ráadásul NB1-ben meg lengyel bajnokságban focizó játékosokkal, mikor olyan országok még ki sem jutottak, akiknek a játékosaik a PL-ben/Bundesben/Seria A-ban/La Ligában fociznak hétről hétre (Hollandia, Dánia, Szerbia, Bosznia, stb.).
Én azt mondom hogy becsüljük meg ezt a teljesítményt és hangulatot, mert lehet hogy nem kell rá várni megint ennyit, de az is lehet hogy következőleg már csak akkor leszünk Európa legjobb 16 csapata között, ha már én meg te is rég eltávoztunk végelgyengülésben, 90 évesen.

Ráadásul nem beestünk a kieséses szakaszba egy 93. perces megpattanó lövéssel, hanem úgy játszhattunk, hogy a csoport elsőségünk egy percig nem forgott veszélyben.

[ Szerkesztve ]

(#82618) B0V9B válasza B0V9B (#82617) üzenetére


B0V9B
tag

A 16-ba bejutó csapatok közül rajtunk kívül csak Izland nem tudna pályára küldeni 11 olyan játékost, akik valamelyik Top bajnokságban játsszanak. Bár nekik is van egy félcsapatnyi PL, Seria A meg Bundesliga játékosuk, akik ráadásul játszanak is csapataikban. Így talán még ők is előttünk járnak 1-2 lépcsőfokkal ebben a tekintetben.

4 játékosunk van a Top ligákban, de egyik sem játszik
Kleinheisler és Szalai padozik, Stiebert kölcsönadták tavaszra a másodosztályba (ahol ugyanúgy padozott mint a HSV-ben) Bogdán meg közben visszalépett 2. számú kapusból 3.-4. számúvá. Hát így kell hozzáállni ehhez a teljesítményhez.

[ Szerkesztve ]

(#82619) venember83 válasza Tibiajax (#82614) üzenetére


venember83
nagyúr

Rákérdeznék, hogy emlékszel-e még a románok elleni döntetlenre, amikor az utolsó percekben kapott gólt a válogatott. De nem hiszem, hogy láttad azt a meccset. De a Juve-Bayern meccset láttad, ahol valószínűleg a Juve továbbjut, ha Evra nem elveszti a labdát az utolsó percben (miközben a megjátszására törekszik), hanem kibikázza Neuer felé, vagy a kaputól távol bárhova. Szóval a kibikázás néha célravezető.

(#82620) he7edik. válasza J.Hetfield (#82605) üzenetére


he7edik.
addikt

Talán mert taktikailag meg fizikálissan valóban "szuper csapat" vagyunk! De tényleg.

Égő szöveg a flém vázon

(#82621) he7edik. válasza venember83 (#82619) üzenetére


he7edik.
addikt

Vagy Gera is azért kapott qurva felesegesen sárgát mert nem szabadult elég gyorsan a bogyótól.

Égő szöveg a flém vázon

(#82622) vzsryl


vzsryl
nagyúr

Aki azt hiszi, hogy el vagyunk szállva, annak csak a munkatársamat tudom idézni: "nézd meg az eredménytáblát". Senkit nem érdekel, hogy mi pattant meg, és az sem, hogy szebb gólt rúgott a világklasszis. A lényeg, hogy bevarrtunk nekik 3-at, ráadásul csoportelsők lettünk. Nem lehet mindent a véletlenre fogni, mert nem az volt. Ugyanez igaz fordítva is. Hiába egykapuztunk Izlanddal. Nem tudtuk legyőzni őket, tehát nem vagyunk jobb csapat. Lehet, hogy szebben játszottunk, de jobbak nem voltunk, hisz 1-1 lett. Meg kell nyerni a felső-ágat, Izlandnak az alsót, és akkor a döntőben bebizonyíthatjuk, hogy ki a jobb. :)
Egyébként a belgák a legjobb ellenfelek számunkra. Ők mindannyian mocskos jó focisták, de csapatban nem működnek túl jól. A magyarok jóval visszafogottabb játéktudással rendelkeznek, viszont egy igaz csapat. Kíváncsi vagyok, hogy melyik verzió tud győzelmet aratni. Remélem tisztességesen helytállunk.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#82623) Cartevo válasza J.Hetfield (#82616) üzenetére


Cartevo
őstag

Akik kifogásolják a hurrá hangulatot, azok keserűségre, kötözködésre vágynak? Bárcsak fenntartanánk ezt a közhangulatot, ahogy egy lakodalomba is betévednek idegenek és örömmel ünnepelnek, vagy ok nélkül, eseménytől függetlenül, de 1 amatőr koncerten is jól kitombolhatod magad, főleg bebaxva.

(#82624) J.Hetfield válasza Cartevo (#82623) üzenetére


J.Hetfield
aktív tag

Én csak egy picit több realitásérzéket szeretnék, és hogy néhány "szurkoló" kicsit jobban tisztelje az ellenfeleket. De mindegy ne vitázzunk, a lényeg, hogy 16 között a csapat és a belgák legyenek fenékbe rúgva. :R

(#82625) Tibiajax válasza venember83 (#82619) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

oké, csak nem a meccs utolsó perceirőről beszéltem, hanem úgy kompletten az egész játékidő alatt, meg már az elején történő el a kaputól-bikázásokról..
amúgy láttam a meccset

(#82626) schawo válasza vzsryl (#82622) üzenetére


schawo
titán

A "ha" a vesztesek első szava.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#82627) Cartevo válasza schawo (#82626) üzenetére


Cartevo
őstag

Storck nem értené ezt.

(#82628) Viszlát


Viszlát
addikt

Biztosan tele van a Youtube ehhez hasonlo videokkal, de nekem ez volt az elso ilyen elmenyem, ekkora stadion ennyi magyar szurkoloval, ugyhogy nem semmi volt erre besetalni: [link]. :C

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#82629) DeathBat666 válasza B0V9B (#82618) üzenetére


DeathBat666
aktív tag

Errol is beszelt Szalai azon a "hires" sajtotajekoztaton (amin kiakadtak az emberek, de miert????), es ezt mondogatom evek ota, miert varjak el a magyar emberek, hogy ott legyunk a vilagesemenyeken? Nincs egy top bajnoksagban jatszo jatekos a keretben. Most egy jo edzo edzo realisan latja a csapatot, es ugy alakitja a taktikat (most mar szepen is jatszunk, azert selejtezon valljuk be, nem volt valami szep jatek). Szoval ez az EB nagyon sokat adhat a magyar labdarugasnak, ha csak tobb jatekosmegfigyelo jon Magyarorszagra mar megerte.
De azert maradjunk a foldon es ha meg is nyernenk az EB t (meresz:D), akkor is hosszu munka lesz ez az egesz folyamat, mig lesz egy vilagaszinvonalu valogatottunk vagy egyaltalan egy stabil vilagesemenyekre juto valogatott.

[ Szerkesztve ]

(#82630) Citroware válasza Viszlát (#82628) üzenetére


Citroware
addikt

Ez a dal a franciáknak honnan van meg egyáltalán? :DD

(#82631) lacy86 válasza Viszlát (#82628) üzenetére


lacy86
addikt

:B :B :B 😳😳😳

(#82632) schawo válasza Citroware (#82630) üzenetére


schawo
titán

Ez a xar lett a hivatalos magyar eb himusz.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#82633) vzsryl válasza schawo (#82632) üzenetére


vzsryl
nagyúr

Pedig ez pont jó oda. Hogy nézne ki, ha egy Barry White vagy egy Sara K. dal szólalna meg a stadionban? Na ugye...

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#82634) cyberkind válasza vzsryl (#82633) üzenetére


cyberkind
félisten

Lehetett volna az AC/DC-től a Highway To Hell tekintettel a körülményekre, és még jó is lenne. :D

Paranormal Cocktivity

(#82635) Viszlát válasza Citroware (#82630) üzenetére


Viszlát
addikt

Passz, a portugaloknak is lejatszottak egy szamot. :)

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#82636) L_YKing válasza cyberkind (#82634) üzenetére


L_YKing
addikt

Persze, mindjart kis grofo, nem?

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#82637) cyberkind válasza L_YKing (#82636) üzenetére


cyberkind
félisten

Te amúgy miről beszélsz?
Annál a szarnál még az általad említett szar is jobb nemhogy az AC/DC. :U

De fogalmam sincs hogy lehet összehozni a grofost meg amit én írtam.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#82638) L_YKing válasza cyberkind (#82637) üzenetére


L_YKing
addikt

Szerintem meg magyar szamot kell berakni nem kulfoldit.. Es szerintem kurvajol szol.
En meg nem ertem, hogy lehetne egy haj vej to hellt enekelni az utcakon vonulva.. Eleg hulyen hangzana...

[ Szerkesztve ]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#82639) cyberkind válasza L_YKing (#82638) üzenetére


cyberkind
félisten

Legyen magyar, szarni bele, most minden úgyis happy aki meg ami magyar.

Paranormal Cocktivity

(#82640) L_YKing válasza cyberkind (#82639) üzenetére


L_YKing
addikt

Most ez olyan, mint ha angol rigmusokat uvoltoznenk a lelaton... Eleg furan jonne ki...

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#82641) cyberkind válasza L_YKing (#82640) üzenetére


cyberkind
félisten

Ha az ha nem nekem jobban tetszene.

Paranormal Cocktivity

(#82642) wednesday válasza J.Hetfield (#82616) üzenetére


wednesday
őstag

És miért baj, hogy túl vagyunk pörögve? :) Már rég megvannak a célok, innetől kezdbe buli az egész.

Nem nekünk kell megnyerni a meccset, a játékosok meg nincsenek elszállva. Én ebbe sose hittem, hogy AZÉRT kap ki egy csapat, mert a TV előtt ülők éppen mentálisan hogyan viszonyulnak az adott meccshez.

Egyszerűen jól esik már azon poénkodni, hogy a belgákat kifilézzük. Ezt pontosan tudjuk, hogy nem így van, de a hangulat előhozza az emberből. De nem ez dönti el a dolgot, hanem az, hogy a pályán mi történik.

A portugálok elleni meccs meg mi nem vettük vér komolyan. Sőt, ha olvasod az elemzéseket Storck inkább taktikázott, kisérletezgetett. A 2. félidőre átálltunk 3 VÉDŐS játékra!, hogy megnézzük, milyen, ha a széleket erőltetjük. Ilyet magyar csapat még nem csinált. Ez pont jól jött az edzőnek, mert a barátságosnál, azért komolyabb fordulatú összecsapásnál lehet élesbe kísérletezgetni, egy erős ellenféllel.

Inkább a portugálok kapják össze magukat, mert nekik volt életbevágó ez a mérkőzés.

(#82643) TechN7ne válasza gzbotii (#82608) üzenetére


TechN7ne
nagyúr


;]

(#82644) he7edik. válasza TechN7ne (#82643) üzenetére


he7edik.
addikt

:C

Égő szöveg a flém vázon

(#82645) homeless09 válasza Citroware (#82630) üzenetére


homeless09
őstag

Az MLSZ küldte el nekik. :)

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#82646) Cartevo válasza homeless09 (#82645) üzenetére


Cartevo
őstag

Ezt kellett volna.

(#82647) Valty válasza cyberkind (#82637) üzenetére


Valty
aktív tag

Már ne haragudj, de miért lenne sz*r? Mert nem neked nem tetszik? A lelátókon való üvöltözésre pont tökéletes. :)
Arról nem is beszélve, hogy rajtunk kívül nem érti senki, így csak csodálkoznak a szurkolók által generált hangulaton...

(#82648) cyberkind válasza Valty (#82647) üzenetére


cyberkind
félisten

Fényévekkel jobb

Igaz a 2010-es vb zene az alap de ezzel a szöveggel nagyon jó, mondjuk ez. :D

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#82649) KisTücsök válasza cyberkind (#82648) üzenetére


KisTücsök
addikt

Ohh.. De rég hallottam. Ez mekkora volt. :D

(#82650) #20655360 válasza homeless09 (#82645) üzenetére


#20655360
törölt tag

Ahha...
Mi is az ízlésrendőrség tel. száma? :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.