Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman.
senior tag
válasz szab.tam #82096 üzenetére
Ma sem eszem már. A búvársőr most győzködi s búvárvacsit, hogy jöjjenek fel levegőt venni... Ha legközelebb kiírnád, hogy gyengébb gyomrúaknak nem ajánlott akkor én megszavazom neked az életmentő kitüntetést!
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
hobizoli
nagyúr
válasz szab.tam #82100 üzenetére
ehhez nem kell sok esz, hogy a miertjere rajojj
17m-rol nem lehet ugy rugni szabadrugast, hogy a felugro sorfal felett atmegy, aztan lecsopodik a kapuba, mert egyszeruen tul rovid a tavolsag ehhez
sorfal feletti atloveshez 22-23m kell minimum
azaz ezen belul vegzik el, akkor vagy lepasszoljak oldalra vagy megprobaljak a sorfalon vagy az alatt atloni, ha azok vannak olyan hujek, hogy felugranak a loveskor
több drón kell ;P
-
mekker
őstag
válasz szab.tam #82096 üzenetére
@sztriptíz
Jajj, ezt inkább flagelje (jelentse) mindenki aki tudja jutubon, mielőtt rákapna valami sajtóorgánum.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
L_YKing
addikt
Romanok....
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pohár
félisten
válasz Cartevo #82099 üzenetére
emellé jöhetne valami jó kis cikk a pestisrácokról, hogy a színvonal meglegyen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gzbotii
nagyúr
- Szia miért sírsz?
- Mert kiestek az EB-ről a románok.
- Ennyire meghatott?
- Ja nem, csak pont nem láttam...____
- Mi a különbség a román válogatott, és az Ö betű között?
- Az Ö betűnek két pontja van.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
B0V9B
tag
na már bemondatták az emnégyen hogy rasszisták vagyunk, nagyon csípi az UEFA szemét hogy továbbjutunk.
Bognárnak most kivételesen igaza volt azzal, amit mondott.
[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
Hatalmas arcok az Írek!
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Cartevo
őstag
Ha van emberszabású majom, akkor majomszabású ember is.
krampuszfekália[ Szerkesztve ]
-
sziku69
őstag
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
emlékeztek-e rá, hogy régen futott egy kérdőív a neten, aminek olyasmi címe volt, hogy mennyire vagy balotelli? na ezt próbálom megtalálni, de google nem a barátom, tud esetleg valaki segíteni benne?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Vladi
nagyúr
Előre kell nézni. Mi lesz Portugália ellen?
Gyakorlatilag aznap már tudjuk, hogy kit kapunk ha nyerünk/veszítünk/döntetlen. Csop 2. a legjobb nekünk, ezt már nem mi fogjuk eldönteni, hanem Ausztria - Izland. Tehát gyak b csapat megy ki kicsit focizni, a portugálok meg örülhetnek, mert tuti a győzelmük.il sole non sorge più ad Est!
-
venember83
nagyúr
Raiola/Pogba: „A tárgyalások kezdeti fázisát éljük.” [link].
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #82117 üzenetére
<kommentek....>
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Tibiajax #82118 üzenetére
Tudom, nem épp erre a kommentre gondoltál, hanem az összes többire, de nekem ezen akadt meg a szemem:
"Azért egy 120 millió+Kroos ajánlattal már érdemes lenne elgondolkozni."
Hát nem is tudom.. olyan közepesen szar és az elfogadhatatlan ajánlat között mozog...
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szami777
addikt
válasz viharhozo #82120 üzenetére
Ez most is így van, túl sokat kérnek érte, amit a digi nem tud megfizetni. Ez a nem pletyka része, ezt maguk a digisek mondták májusba, azt mondták, hogy megpróbálnak megegyezni velük.
Én pl itt olvastam a tv2 opcióját. [link]
De az index is részletesen kitért erre: [link]De tényleg az lenne a legrosszabb, ha sehol sem lenne, érthetetlen, hogy a jogokat tulajdonló cég azzal miért járna jól, neki is érdeke, hogy valamelyik hazai tv leadja a meccseit, mert a falra kenheti a jogokat, ha mindenki angol streamen fogja nézni.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
marositech
senior tag
Egy jó kérdésem van:
Mi a frászért kezdünk szerdán megint 6-kor és a betűrendben előttünk levő csoport meg 9-kor. WTF?[ Szerkesztve ]
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz marositech #82124 üzenetére
mert mi magyarok vagyunk, azért
mindenki más este játszik, általánosan nagy nézettség előtt
annyira evidens és egyszerű ez.. izlandi meccs után mi volt, néztétek? folyamatosan csak a bálnavadászokat mutatták, meg az ő közönségüket, a lefújás után is. a mi játékosainkat meg a közönséget csak pár pillanatra, a rend kedvéért, aztán vissza gyors a síró rívó svensonokra.. himnuszoknál mi van, miénket gyors lezavarják, másik csapaté majd kétszer annyi ideig megy
meg kell érteni, senkik vagyunk még mindig, és nem is lesz ez másképp. még ha megnyernénk a tornát, sztem akkor is többet lenne a kamera a vesztes, nyugatabb európai csapat tagjain, mint rajtunk.. mi nem tartozunk a nyugathoz, mi csak egy kis senki ország vagyunk
nekünk még a bevonulásunkat meg a himnuszunkat sem sikerül megkapnunk az elejétől, a saját, mocskos állami tévénktől[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
nem tudom volt-e, de ha Anglia ma nyer, akkor biztosan továbbjutunk [link]
én nem értek a matekhoz, de biztos így van.
-
viharhozo
addikt
Nagy meccsek jonnek am:
Videoton–Zaria Balti (moldovai)
La Fiorita (San Marinó-i)–DVSC-Teva
Aktobe (kazah)–MTKA Debrecen meccse nagyon adna magat vmi jo kis bundara.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
villamos
őstag
Apa kezdődik!
Majdnem kétmilliárd forintot szán a kormány a fővárosi kispályákra
A kormány 1,9 milliárd forintot biztosít a jövőben a fővárosi kispályák és alacsony osztályú egyesületek sporttelepeinek felújítására, újjáépítésére.
A FourFourTwo magazin beszámolója szerint erről Orbán Viktor miniszterelnök, Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, valamint Vági Márton, a szervezet főtitkára folytatott megbeszélést szombaton Marseille-ben, a Magyarország-Izland (1-1) Európa-bajnoki csoportmérkőzés előtt.
A megállapodásról Orbán Viktor a Magyar Sportújságírók Szövetsége által szervezett ebéden számolt be a futball Eb-ről tudósító magyar újságíróknak.-MTI- m4sport.hu
Szerk: Nem irigylem tőlük a pénzt, de érdekelne, hogy befolyásolta e ezt a döntést a válogatott EB szereplése?
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
nagyúr
Egyetértek. Pár stadion helyett simán ilyen kispályákat építettem volna töredék összegből. Mennyire örültem volna anno ha gyerekkoromban műfüves focipályán nyomhattam volna a haverokkal...
Akkoriban itthon még ezek nem voltak elterjedve így életemben először műfüvesen Németországban játszottam mikor kint fociztam egy hetet. Nagy élmény volt anno főleg hogy egyik meccsen vertük a helyi korosztályos csapatot és pont bemutattam a kinti srácoknak egy olyan védést amit nem hittek el.Més que un club!
-
szami777
addikt
válasz Napfénysüti #82145 üzenetére
Nalunk salakpalya volt es az is lejtett, de jobb moka volt mindennel.
Itt Budakeszin ahol lakok kb 5 eve elkezdtek epiteni egy mufuves kispalyat.
Meg mindig epul.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Napfénysüti #82145 üzenetére
Ahh, nincs is jobb érzés, mint izzadtan félmeztelenül nyomni egy hátast műfüvön.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
válasz Napfénysüti #82149 üzenetére
Hát még félmeztelenül hason csúszva ünnepelni a gólt.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest