Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81451) vvega30 válasza gzbotii (#81449) üzenetére


vvega30
senior tag

ki az a fekete öltönyös?

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#81452) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

nagyon kellett már ez az öröm ennek az országnak. annyira, de annyira kivoltunk éhezve rá, megadták nekünk a fiúk, és az elején az égiek is
az, hogy az osztrákok miért voltak ennyire gyengék, soha nem fogjuk sztem megtudni, mi csodálatos módon voltunk annyira jók és tudtunk annyira labdát tartani, hogy ne tudjanak igazan fogást találni rajtunk a pökhendi sógorok, ráadásul tudjuk nagyon jól, mennyire le is voltuk már meccs előtt sajnálva.. de így volt igazán szép, megkapták a pofont a kis magyaroktól. csodás délután, este volt ez a Magyaroknak, soha nem fogjuk elfelejteni. ezek után már történhet bármi, tudunk büszkék lenni a válogatottunkra. nem fogjuk tudni azt mondani majd, h jó, szép volt, kijutottunk, persze ott már vert mindenki bennünket, de legalább kint voltunk.. hát nem, kint voltunk, és győzelmet mutatott be az egész világnak kis országunk válogatottja. alkottunk maradandót!

azt gondolom, h persze, innen még bármi lehet, de az izlandiak sokkal erősebbek és hatékonyabbak az osztrákoknál, bármennyire is bízom benne a tegnapiak után, és bármennyire fájó is, nem hiszek benne, h megverjük a szigetlakókat. sőt, még egy pont is nagy dolog lenne tőlük
portugáliát meg aztán főleg. de, esküszöm, még inkább ők lehetnek azok, akiket meglephetünk, mint a izlandot. az első kör után úgy néz ki, őket lehetne meglepni és megszorongatni, ha végig tartani tudnák rinyáldót, és megfelelően tudnának koncentrálni, Szalai mester talál megint egy gólt, bármi lehet..
de az este egy portugál győzelem sokkal jobb lett volna

(#81453) adise válasza Tibiajax (#81452) üzenetére


adise
őstag

Majdnem 30 helyzete volt portugáliának. Nem mondanám ezt annak, hogy jó tartása volt az ellenfélnek!
Szerencséjük volt, és ugye szinte az egyetlen helyzetükből meg gól. Nem sok olyan meccs van amikor ennyi helyzetből csak 1 gól van meg hogy Ronaldo luftot rúg 6méterről kb :)
Igazából ezt csak azért irtam, hogy izland inkább verhető mint a portugálok. Papiron elvileg az osztrákoknál is gyengébbek ugye..

[ Szerkesztve ]

(#81454) DopeBob


DopeBob
addikt

Kleinheisler Iniestával és Modrićcsal a forduló álomcsapatában Ha Storck semmi mást nem ér, "csak" annyit, hogy miatta nem fog elkallódni, már nagyon megérte :R

Mekkora már ez... és micsoda játékoskerete van a Videotonnak, hogy még az nb3-mas csapatba sem fér be :DDD

Nyilván senki nem fogja levonni a tanulságot, hogy egy átlagosan jól felkészült német edző a stábjával így gatyába tud rázni külföldön nem nagyon jegyzet játékosokat, akkor mindenkit azonnal ki kell rúgni, legalább az U21-ig. Onnan meg aki teheti, azonnal igazoljon külföldre. Az MB1 persze megmaradhat a pinyőknek. Ugyse kíváncsi rá senki.

MZ/X

(#81455) Citroware


Citroware
addikt

Hát ami már biztos, hogy nem megyünk haza 0 ponttal és 0 lőtt góllal. :DDD

(#81456) Tibiajax válasza adise (#81453) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

de nem érted, h nem gyengébbek?.. :) oda-vissza verték Hollandiát. megnyerték a csoportjukat. Portugália az este nem bírt velük, és nem azért, mert folyamatosan pechesek lettek volna. és nem tudom, talán láttad a meccset is ahogy játszottak, nem csak a számokat futottad át utólag, pörögnek, hajtanak, és veszélyesek. mind kapura lövésben, mint passzjátékban. Ez az premiere league-ben rohangáló szigurconokkal teli izlandi csapat nem Ausztia, akiknek tök gagyi védelme volt, legalábbis tegnap

(#81457) szami777


szami777
addikt

Hát ez a tegnapi meccsélmény überelte a tavaly lejátszott Norvégok elleni hazai selejtező meccset, pedig azon kint is voltam a groupamában.
Kint voltunk a Margitszigeten, nem 7 ezer ember volt, jóval több, a meccs előtt 1 órával teltház volt, próbáltak bemászni folyamatosan a kerítésen az emberek több-kevesebb sikerrel.

Mindenki hozta a kis pokrócát, azt leült a kivetítő elé. Mi is így tettünk, csak épp mi a himnusz után nem voltunk hajlandóak leülni, mert nehogy már pokrócon ülve nézzük meg egy magyar meccset az EB-n 10 ezer emberrel. Volt is balhé, hátra is zavartak minket, nem baj, mentünk a tömegbe hátra. Valószínűleg én vagyok a karótnyelt konzervatív ősbunkó, de a fotelhuszárok a szelfiző picsákkal miért azért gyűlnek össze 10 ezer emberrel, hogy szépen törökülésbe nézzék? Na mind1 :D A gól után elképesztő, ami ott volt, volt görögtűz is.

A meccs után pedig végig dajdajoztuk a körutat, valami elképesztő volt, minden méteren magyar szurkoló, dudáló autók, buszok, hihetetlen, hogy mit tett a várossal, az emberekkel ez a meccs. :R

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#81458) marositech


marositech
senior tag

Nagyon jók voltunk! Hihetetlen volt a meccs, kész őrület!!! Zsalai még mindig sz*r játékos, de hát ez van.
Izlandiakat, ha lehet nagyon kell tisztelnünk, az 1-1 ronyaldóékkal sem véletlen.

Margitszigeten voltunk, futballsziget nevű helyen. Rég láttam ekkora szervezetlenséget és baromságot. Az oda kihelyezett asztal-szék kombóra mindenki ráállt. Szerencsétlen VIP-ben levő nézők is álltak.
Lelátóra felmehetsz ital nélkül. A fabódékban 50 méteres sorok álltak a sörért. Ja, 850 ft vagy 750 ft (senki nemtudta a pontos összeget és nem volt feltüntetve az áruk) volt a csapolt sör, de 2 méterrel arrébb ott volt a LIDL és árulta a sajátmárkás sörét 180 forintért. Na oda erős masszívkodás árán megveheted only paypass kártyával. Amúgy meg ott voltak az ultrák gondoskodtak a jó hangulatról.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#81459) DeathAdder


DeathAdder
veterán

off, az megvan h augusztusban arsenal-liverpoollal kezdődik a PL? :)) (csóri pool jól kezd idegenbe első 3 idegenbeli meccs arsenal, spurs, chelsea, minden adott egy jó rajthoz :DDD )

(#81460) Enzolord válasza DeathAdder (#81459) üzenetére


Enzolord
addikt

Lesz ott egy Chelsea WHU, meg egy Everton Spurs is.. :)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#81461) DeathAdder válasza Enzolord (#81460) üzenetére


DeathAdder
veterán

én már most várom, rohadjak meg :C

(#81462) he7edik. válasza B0V9B (#81414) üzenetére


he7edik.
addikt

Tipikus csak Bőrszalonna meccset néző egyszeri foci fogyasztó aki azt hiszi ért hozzá. Mármint a labdarúgáshoz.

Égő szöveg a flém vázon

(#81463) adise válasza Tibiajax (#81456) üzenetére


adise
őstag

de ha én nem nézek a számok mögé akkor miért nem tudod, hogy izland nem nyerte meg a csoportját? Azok az osztrákok, akik veretlenül megnyerték. Hollandokat az egyik 10emberrel játszottak, ami elég véleményes volt akkor is. De valahogy a lettekkel a kazahkokkal és a 10emberrel játszó törökökkel sem bírtak. Persze egyszer megverték a hollandokat... Jah igen nagyon veszélyesek voltak a gólon kívül szinte semmi nem volt.

(#81464) Cartevo válasza B0V9B (#81377) üzenetére


Cartevo
őstag

Sőt, a többiek is érdekesek (lehetséges ellenfelek vagy 3. helyezettek). 30 év gondolkodás után megértettem, hogy miért akkora esemény a vb/eb: mert a csapatokkal együtt a tévénézők is részt vesznek a tornán.

(#81465) forceberg válasza szami777 (#81457) üzenetére


forceberg
veterán

Most már bárki-bármit fanyaloghat, ezt az élményt nem veszik el tőlünk.
Sajnos csak épp megtudtam nézni normális TV-n, nem volt lehetőség nagyobb helyre kimenni, de így is parádés volt. 30 év elteltével, nagy focieseményen egy Kanadánál lényegesen erősebb csapatot gyűrtünk le.

Az első gólnak meg helye van a Hungarian tiki-taka címoldalán!
A másodiknak meg a zárólapon!

Szép volt, fiúk!

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#81466) Enzolord válasza DeathAdder (#81461) üzenetére


Enzolord
addikt

Ne is mondd... Még jó, hogy van EB, különben meghülyülnék.. Még jobban.. ;] ;]

(#81462) he7edik. Fanyalgók, és megmondóemberek mindig lesznek..
De a 2 pót selejtező, és a tegnapi meccs után, én egyre jobban hiszek... Eddig csak reménykedtem, de most már hiszem, hogy van keresnivalónk az EB-n, és nem azért, mert több csapat juthatott ki, hanem tényleg leraktunk valamit csapatként az asztalra.. Nem egyéniségek, sztárok kavalkádja, hanem egy gépezet.. Egy precíz német gépezet Magyar alkatrészekkel.. Ria Ria Hungária!!!!!

[ Szerkesztve ]

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#81467) B0V9B válasza Peti78 (#81443) üzenetére


B0V9B
tag

Knézy szakmailag nagyon felkészületlen. Tipikusan arra a focistára emlékeztet, akinek az apukája nagyon magas szinten játszott, de ő sose fogja elérni azt a szintet, sőt... még meg se próbálja.

(#81446) viharhozo
Izland nem akar majd focizni, ergó nem fognak ekkora nyomást kifejteni, így tovább birtokolhatjuk a labdát. Ahogy ők megszerzik majd, azonnal ívelik előre valamelyik támadónak, hogy az hátha megtudja verni a védőt 1v1-ben és akkor helyzet alakulhat ki.
Nem lebecsülés, de én Ausztriától és Portugáliától sokkal jobban tartottam, mint Izlandtól. Igaz hogy a selejtezőben megelőzték a hollandokat meg a törököket is, de Ausztria utcahosszal nyerte azt a csoportot, ahol ott voltak a svédek (4-1-re nyertek Svédországban), és az angolok ellen X-elő oroszok is.

[ Szerkesztve ]

(#81468) adise


adise
őstag

ezeket már direkt csinálják? :DDD

[link]

(#81469) B0V9B válasza B0V9B (#81467) üzenetére


B0V9B
tag

Mondom, ha tudjuk hozni a tegnapi játékot (higgadt labdakihozatal, kisjátékok, sok labdaszerzés, üres területekre való beindulás) és nem megyünk bele az ő játékukba, akkor jók leszünk min. egy döntetlenre.

(#81470) viharhozo válasza Tibiajax (#81452) üzenetére


viharhozo
addikt

Mas lesz a felallas, a portugalok mindenkepp nyerni akartak, es a 26-4-es lovesi arany szerint kozelebb is allhattak ehhez.

A szombati meccsen az aranylabu gyerekeknek jo az iksz, Izland meg azert nem a felallt vedelem elleni tamadofocijarol hires.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#81471) KubanitoS válasza DopeBob (#81454) üzenetére


KubanitoS
veterán

Klein január óta a Werder Bremen játékosa.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#81472) Cartevo válasza KubanitoS (#81471) üzenetére


Cartevo
őstag

Hátvéd Stuttgartban. Nem véletlenül esik ki mindenhonnan.

(#81473) DopeBob válasza KubanitoS (#81471) üzenetére


DopeBob
addikt

Hála Strock-nak, aki betette kezdőnek egy válogatott meccsen, úgy hogy előtte nem játszott kb sehol :U

MZ/X

(#81474) adise válasza DopeBob (#81473) üzenetére


adise
őstag

Hogyan is került elő? vagy honnan tudtak a létezéséről, ha ennyire nemlátott benne semmit egyik magyar szakember sem?

(#81475) B0V9B válasza adise (#81474) üzenetére


B0V9B
tag

Storck a nagy válogatott előtt az U20-as válogatottnál tevékenykedett, és ott győzte meg őt. Ennek köszönhetően vitte magával a norvégok elleni pótselejtezőre is, aminek köszönhetően leigazolta egy Bundesliga csapat. Ilyet egyik magyar edző se mert volna meghúzni (meg olyanokat hogy Priskin kezd a hazai norvégok elleni meccsen, nem pedig Niko vagy Böde).

[ Szerkesztve ]

(#81476) DS39 válasza DopeBob (#81473) üzenetére


DS39
nagyúr

Videotonban játszott, a magyar közeg azért ismerte. csak aztán volt némi szerződési (?) vitája a csapattal és kirakták a csapatból, és eltűnt fél évre, de elmondása szerint folyamatosan edzette magát. majd Storck fogta, és behívta, és nem vallott szégyent, azóta meg jó helyen van.

[ Szerkesztve ]

(#81477) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Egy újabb színvonalas NSO cikk :K [link]

szerk. nagy ádám durva volt 97.6% passzpontosság, nagyon-nagyon, de tényleg nagyon ígéretes a srác :R

[ Szerkesztve ]

(#81478) Napfénysüti válasza DS39 (#81476) üzenetére

Állítólag a magatartásával voltak gondok.
Voltam kint anno Vidi meccsen még mikor ott tolta és már akkor is mondtam haveroknak hogy szimpatikus, küzdős srác akiből lehet belőle valami. A végén még bejön a tippem. :DDD

[ Szerkesztve ]

Més que un club!

(#81479) Andris837 válasza DeathAdder (#81477) üzenetére


Andris837
senior tag

Ádámból és Laciból még lesz valami! Most az EB után véleményem szerint Ádámot kivásárolják a Ferencvárosból és irány egy TOP bajnokság.
Az egész csapat remekül játszott! Ha ezt a játékot hozzuk szombaton is..... Áhhh, nem mondok semmit, várjuk meg a meccs végét és utána beszéljünk erről. :B

iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN

(#81480) szami777


szami777
addikt

Lehet tudni, hogy a stadionba mennyi magyar szurkoló volt tegnap?
Azt olvasom, hogy 42 ezres a stadion, de hogy mennyi volt a magyar, nem találom.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#81481) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Csípjetek meg. De komolyan.
___

Belga - Olasz nem volt semmi. Úgy ellettek verve taktikailag a belgák, hogy ilyet is csak ritkán látni. Persze ehhez Lukaku meg De Bruyne is keményen asszisztált. De egye fene, jöhet Conte, áldásom adom rá.

(#81482) pohár válasza KisTücsök (#81481) üzenetére


pohár
félisten

a tehén ellik, he :DDD

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#81483) Cartevo válasza pohár (#81482) üzenetére


Cartevo
őstag

- :F :F
-Az orosz-szlovák futsal lett, tető alá hozták.

(#81484) pohár válasza Cartevo (#81483) üzenetére


pohár
félisten

ellettek

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#81485) Cartevo válasza pohár (#81484) üzenetére


Cartevo
őstag

nyögvenyelősen

(#81486) KisTücsök válasza pohár (#81482) üzenetére


KisTücsök
addikt

Kellett egy kis idő mire leesett. Vagy le esett?

Már semmiben sem vagyok biztos. :(

(#81487) pohár válasza KisTücsök (#81486) üzenetére


pohár
félisten

:D

"olyan bizonytalan vagyok... vagy mégsem?"

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#81488) thomeef válasza Cartevo (#81483) üzenetére


thomeef
őstag

Remélem Saláta is játszani fog valamikor a szlovákoknál, röhögni akarok :DDD

[ Szerkesztve ]

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#81489) Cartevo válasza thomeef (#81488) üzenetére


Cartevo
őstag

-Este jön a román Keserű.
-A feev nem kapust jelent magyarul? Malafeev után Akinfeev...

(#81490) DeathBat666 válasza Tibiajax (#81221) üzenetére


DeathBat666
aktív tag

szerencsére a mi gólunk után gyújtottuk be a cuccokat :DD

egyébként nincs valami adat, hogy a pesti kivetítőknél mennyien voltak?

margitszigeten telt ház volt, be se akartak engedni minket, mert már annyian voltak.. szerencsére a kerítéseknél nem volt bizti boy ;]

[ Szerkesztve ]

(#81491) szami777 válasza DeathBat666 (#81490) üzenetére


szami777
addikt

Kurva büdös volt, köszi szépen. :DDD ;]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#81492) hobizoli


hobizoli
nagyúr

RUS-SVK
0-1

Weis, hogy elküldte a két orosz védőt vodkáért :DDD

több drón kell ;P

(#81493) pohár válasza hobizoli (#81492) üzenetére


pohár
félisten

elég szarul védekeztek, az hótziher

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#81494) szami777


szami777
addikt

Hamsik mekkora gólt lőtt már. :Y

Oroszok mehetnek haza.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#81495) B0V9B válasza szami777 (#81494) üzenetére


B0V9B
tag

Az angoloknak jönniük kell majd a holnapi meccsen, walesnek meg jó lesz az X is, főleg ha a szlovákok nyernek most. Érdekesen alakul ez a csoport is.

(#81496) KisTücsök válasza szami777 (#81494) üzenetére


KisTücsök
addikt

Mennek az oroszok maguktól is haza, nem kell kizárni őket. :DDD

(#81497) DeathAdder válasza KisTücsök (#81496) üzenetére


DeathAdder
veterán

Jó a kommentátor, olyan 30as évek dézsavúm van :DDD

(#81498) Citroware


Citroware
addikt

Anglia csoportutolsó lesz. :DDD

(#81499) Cartevo válasza DeathAdder (#81497) üzenetére


Cartevo
őstag

Dekóderrel zavarom.
Az 1-es fokozat ingyenes, a 2-esért fizetni kell.

(#81500) KisTücsök válasza DeathAdder (#81497) üzenetére


KisTücsök
addikt

:DDD Brutál.

De legalább van hangja. 2016-ban ne is akarjunk már ennél többet elvárni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.