Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72213) BenHans


BenHans
addikt

venember83: Hogy őszinte legyek de, rohadtul zavaró. És nem azért mert valaki megjegyzi, hanem mert emiatt nem látom stabilnak a csapatot.

De nem is a nagy csapatok (Bayern,Barca) elleni vereségekkel van bajom, hanem inkább azzal, hogy egy Leverkusen ellen infarktus kerülget pedig szétfociztuk őket de utána kicsit visszaveszünk, elmegy a kraft, kapunk egyet és leblokkolnak. Máskor pedig az első 30 percben van üresben a csapat és csak utána találja a sebességet, ami néha pont semmit nem ér, lásd BATE.

Több dologban látom a hibát. Egyrészt Gracia taktikai és mentális felkészültségében és a játékosok ebben való felkészítésében. Tapasztalatlan az EL/BL-t illetően is és a motiválással is gond lehet.
A játékosok fittsége, kondíciója is megkérdőjelezhető.
Ezen kívül még jóformán az A keretünk sincs teljesen kész, nemhogy rotálhasson Rudi, mert amint sérülés van és a padhoz kell nyúlni kis túlzással végünk. 4 védőnk van + Florenzi akit nyugodt szívvel fel lehet küldeni... Torosidis és Maicon nem életbiztosítás, pláne gyorsabb szélső támadók ellen, és nem is bírnak végig egy meccset.

Középen Keita hasznos hasznos, de sokat hibázik és van mikor 60-70perc után lóg a bele. Ucan és Vainqueur pedig nem az a szint még, közel sincsenek ahhoz hogy Strootmant pótolják, aki hála az égnek már újra edz. Totti és DDR úgy kell ide mint egy falat kenyér, nem csak játékban...

Elöl ha nincs Salah és Gervinho akkor jócskán megcsappannak az esélyeink, mert Iturbe és Falque még nem nőttek fel a feladathoz, nagyon nem. Ljajic remélem visszatér mert úgy hiányzik mint Lamela.
Dzeko kiesésével végképp vége lenne a dalnak, ezt nem is kell talán részleteznem.

Több ok van arra hogy miért nem tanúsított túl nagy ellenállást a csapat a Barca ellen. 1) Lever-Bate 1-1 és nem a Barca ellen kell továbbjutni 2) Bajnoki forduló, ahol szintén a cseréknek kell játszani. Nem is véletlen hogy lecserélt pár kulcsembert Rudi. 3) A BATE ellen is ők fognak játszani, csak DDR tér vissza és nem kell mondani milyen fontos ott a győzelem. +1) Ez ellen a Barcelona ellen a hiányos keretünkkel nem húztuk volna ki azzal a taktikával sem ahogy az első meccsen, csak mondjuk 3-1 lett volna. Más is kaphat még ennyit tőlük idén a BL-ben, pont ahogy a Real is 4-et kapott otthon...

Rudi Garcia és az ultimátum: Jogos. Ha nem teljesíti, akkor még a télen menjen. De akkor a kereten is erősítsenek, és az új edző ne legyen kisebb név mint Spalletti vagy Ancelotti.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.