Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71451) BenHans válasza forceberg (#71445) üzenetére


BenHans
addikt

Ajánlom Zsohár Zsuzsika nyilatkozatait,és videointerjúkat. Szerinte pont kapóra jönnek mert pótolni kell azokat a magyarokat akik elhagyták az országot. És persze a többi véglény hülyeségét is...
A sok tudatlan hogy bírálta Magyarországot a bevándorlásellenes lépései miatt, aztán lemásolták, és most hogy kiderült hogy az egyik merénylő Görögországba szír menekültként érkezett már kuss van.

7 hónap és foci EB-t rendeznek Franciaországban. Hogy lesz ez? Radikális megoldás kell, mert egy stadionban nem 150 ember van. És politika vagy nem politika ez igenis ide tartozik.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#71452) forceberg válasza BenHans (#71451) üzenetére


forceberg
veterán

Az elejétől azt vallom, ez az egész meg van tervezve, de még a cél nem teljesen világos előttem most sem.
Az abszurditás valami ilyet mondat velem:
egy foci EB, amire végre kvalifikálta magát az ország, de nem lett megrendezve...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#71453) L_YKing válasza B0V9B (#71449) üzenetére


L_YKing
addikt

Sajnos tudom. :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#71454) forceberg válasza forceberg (#71452) üzenetére


forceberg
veterán

Ja, ez jó a helyzetre:
[link]

:W

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#71455) ^Clown válasza Richard! (#71424) üzenetére


^Clown
veterán
LOGOUT blog

Védekező középpályást játszott Gerzson, aki tud a keretből VKP-t játszani (és hirtelen eszembe jut): Elek, Nagy Ádám, Kádár, Vanczák. Szerintem Nagy fog kezdeni, remélem, hogy fel tud nőni a feladathoz. Ügyes gyerek, én személy szerint nagyon bírom, van intelligenciája, de az Észak-írek elleni meccsen vastagon benn volt a gólban, és a mostani meccsen sem mindig zárt vissza rendesen. Labdát osztogatni viszont nagyon tud.

Az én kezdőm mára:
Király - Fiola, Lang, Juhász, Kádár - Lovrencsics, Elek, Nagy, Dzsudzsák - Németh - Böde

Ehelyett ami lesz: Guzmó kezd Lang helyett, Juhászt vissza fogja tenni. Elöl pedig Böde helyett Szalai fogja rúgni a luftokat :D

Guzmóval kapcsolatban: vele olyan érzésem van, mintha a fiatal Vanczákot látnám, aki az elején nagyon bizonytalan volt, egyfolytában benne volt a hiba, de aztán csak focista lett belőle, nem is rossz :) Guzmó még az út elején jár sajnos, szerintem életveszély a gyerek... A norvég meccsen sokat tisztázott, fejjel jó volt, de egyszer pl. nem tudta felemelni a jobb lábát rendesen, átcsorgott rajta a labda, ott volt az ordító gólhelyzet róla. Szóval szerintem isteníteni nem kell őt.

Én nagyon drukkolok a srácoknak. Amióta az eszemet tudom, nagyjából az összes válogatott meccset megnéztem. És még nem láttam a válogatottat világversenyen. Egy karnyújtásra vagyunk, hajrá magyarok!!!

[ Szerkesztve ]

(#71456) ^Clown válasza ^Clown (#71455) üzenetére


^Clown
veterán
LOGOUT blog

Ilyenkor lehet sajnálni, hogy különféle okokból nincs a keretben Pintér, Tőzsér, Vass Ádám, Vadócz, akik elég jó kis VKP-k. Tudom tudom, az egyik sérült, a másik alibizik, a harmadik meg évek óta formán kívül játszik. Nagy kár értük, kellenének....

(#71457) br.rak


br.rak
őstag

Aki nem tudná fogni az M4-et az a német RTL Nitro-t megpróbálhatja. Ők is adják az esti magyar-norvégot.

[ Szerkesztve ]

(#71458) viharhozo válasza forceberg (#71419) üzenetére


viharhozo
addikt

Es a kisbetus magyarok mit csinalnak?

Aki nem szurkol a fiuknak vasarnap, az nem fociszereto, de magyar, vagy nem fociszereto, de MAGYAR, vagy fociszereto, de nem magyar, vagy fociszereto, de nem MAGYAR, vagy nem fociszereto es nem magyar, vagy nem fociszereto es nem MAGYAR?

Ez fontos kerdes, celszeru lenne tisztazni.

[ Szerkesztve ]

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#71459) L_YKing válasza viharhozo (#71458) üzenetére


L_YKing
addikt

Nezzenek baratok koztot.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#71460) B0V9B válasza viharhozo (#71458) üzenetére


B0V9B
tag

Az menjen és lesse a valóvilágot vagy éjjel nappal bukarestet vagy valamelyik más agyrohasztó csatorna agyrohasztó műsorát. Érdekes ott senki nem sír hogy 100milliók mennek el az ilyen Alekosz meg Évike félékre, amikor semmit nem csinálnak csak bemennek, veszekednek, esznek, dugnak, aludnak meg hülyéskednek. Ott nem kár a kidobott milliókért, meg "a berki" és a pamela kalandjai is milyen izgalmasak, kár hogy a mi pénzükből szedték meg magukat és nem gyári munkával. Az adócsaló győzike is milyen vicces, de ott senki nem hozza fel hogy mennyi defibrillátort lehetett volna venni annak a hülye sorozatnak az árából... Mégis akkora a nézettségük hogy csak pislogok.

Birka nép birka emberei, akik vizet prédikálnak és bort isznak. Minek pénz a fociba? Minek pénz a kézibe? (mert már ilyet is egyre többet hallok) Mikor a Veszprémben, a Szegedben és a Győrben nem is magyarok játszanak... Ha a vízilabda vagy a torna kapna sok pénzt, akkor hirtelen az lenne a baj.

Egy a biztos, és erre most rátenném a házat, kocsit, asszonyt, mindent... Ha kijutunk ma este, ha nem, az első reakció a stadionozás lesz meg hogy ezeknek a játékosoknak a fizetéséből mennyi kórházat lehetne építeni. Jól kidühöngi magát a magyar, aztán átkapcsol a berkire és lerágja a körmét, hogy idén lehet csak ötször tudnak elmenni nyaralni Spanyolországba, nem hatszor. De hát mit vár az ember egy olyan országban ahol Izaurának elkezdtek gyűjteni...

(#71459) barca0519951 Megelőztél :DDD

[ Szerkesztve ]

(#71461) L_YKing válasza B0V9B (#71460) üzenetére


L_YKing
addikt

Viszont te eleg szepen pontositottal. :)

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#71462) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

kicsit foci:
A Bataclanban történt merénylet túlélői között van a 45 éves olasz, Massimiliano Natalucci, aki az életében már másodszor élt túl szörnyű tömegeseményt. A férfi kamaszként ott volt a stadionban 1985-ben Belgiumban a Heysel-tragédiánál, amikor Liverpool-Juventus BEK-döntő idején ledőlt egy támfal, és 39 ember meghalt. Most pedig ott volt a Bataclanban is a koncerten. Néhány könnyebb sérüléssel megúszta a terrortámadást. Alig három méterre álltak egy barátjával a terroristáktól. A barátja nem volt olyan szerencsés mint ő, őt meg kellett műteni, mert vállon lőtték.

Resistencia eterna

(#71463) bucketb0b válasza ^Clown (#71456) üzenetére


bucketb0b
őstag

De ez hülyeség.. "különféle okok miatt" ha szar akkor szar.. most ennyi erővel ha lenne jó pár nemzetközi szintű játékosunk akkor kijutnánk.. ennek a "ha"nak sajnos semmi értelme.
egy masszív 2 csatáros rendszerrel kellene felállni, mert a kontra játék nem a mi műfajunk, túlságosan magunkra fogjuk engedni a norvégokat akik az 1. lőtt gólt után bedarálnak. Persze ha valahogy találnánk egy gólt, ami akár az 1. a meccsen akkor már egyszerű dolgunk lenne, mert a norvégok szerintem ott már teljesen megtörnek lélekben, de így.. ha mi és a norvégok hozzák a kinti teljesítményt, de a szerencse nem lesz mellettünk már egy hármast kapunk.

[ Szerkesztve ]

(#71464) forceberg


forceberg
veterán

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#71465) itouchfan


itouchfan
senior tag

nem akarok semmit írni, nem érdekelnek a tippek, esélylatolgatások, pláne nem az NSO cikkei..semmi.. [link] - ez a videó mindent elmond, libabőrös lett mindenem, ráz a hideg. egyszerűen ki kell jutnunk ma este. :R :R

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#71466) szami777 válasza itouchfan (#71465) üzenetére


szami777
addikt

Kva jó kis videó :R
Nyerni kell ma a BDSRSTNT.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#71467) ^Clown válasza bucketb0b (#71463) üzenetére


^Clown
veterán
LOGOUT blog

Szerintem nem kell két klasszikus csatár, ezért írtam a csapatot pont úgy, ahogy: Böde elöl, Németh meg a középpályáról fel-fel lépve tud segíteni. Norvégok úgyis jönni fognak, mögéjük lehet majd kerülni. Nem lehet ész nélkül nekik rontani, tördelni kell a játékot, ahogy múlik majd az idő, egyre nagyobb nyomás lesz rajtuk is.

(#71469) ^Clown válasza Ringman (#71468) üzenetére


^Clown
veterán
LOGOUT blog

Annyi esze van, mint egy marék lepkének.

(#71470) pohár válasza B0V9B (#71460) üzenetére


pohár
félisten

csak az a baj, hogy te kurvára KERESKEDELMI csatornákról beszélsz, arra költik a pénzüket, amire akarják (meg amiből visszajön a befektetés), nulla objektivitás

amúgy én sem fogom nézni a meccset, nem is érdekel, lesz helyette jó kis NFL legalább

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#71471) Ringman válasza B0V9B (#71460) üzenetére


Ringman
nagyúr

Minek pénz a fociba? Minek pénz a kézibe? (mert már ilyet is egyre többet hallok) Mikor a Veszprémben, a Szegedben és a Győrben nem is magyarok játszanak... Ha a vízilabda vagy a torna kapna sok pénzt, akkor hirtelen az lenne a baj.

szerintem tömegsport kaphat közpénzt (ugyanis annak egészségügyi vonzata is van), profi meg nem.

(#71472) szami777 válasza pohár (#71470) üzenetére


szami777
addikt

Ne hülyéskedj már. Most kajak NFL-t fogsz nézni este :F :F

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#71473) pohár válasza szami777 (#71472) üzenetére


pohár
félisten

persze, azt legalább lehet élvezni :D
most mit nézzek ezen? valószínűleg jó kis eseménytelen, fos meccs lesz, hogy itthon ki tudjuk bekkelni a továbbjutást... sok néznivaló nem lesz rajta

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#71474) viharhozo válasza L_YKing (#71459) üzenetére


viharhozo
addikt

De az vasarnap nincs. :(

B0V9B: olyan pontos jellemzest adtal, h lefogadom, ha meg egy mondatot irnek, azt is megmondanad rolam, szeretem-e a céklát.

xsanyi77: nem kell nyerni, eleg a dontetlen is.

[ Szerkesztve ]

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#71475) Ringman válasza pohár (#71473) üzenetére


Ringman
nagyúr

tartok tőle, hogy macinaci nem fogja megismételni a csütörtöki teljesítményét.

valami rettenet fos meccsre számítok, kb 1-1-es végeredménnyel, de ennek örülnék is.

(#71476) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Sosem néztem még pótselejtezőt: Ha most 1:0 lesz a norvégoknak itthon 94 perc után, akkor mi alapján jut ki az egyikük? Feltüntetik majd, hogy múltkor 1:0 volt nekünk, és akkor addig hosszabbítanak meg 11-eseznek, amíg nincs döntés? Vagy döntetlen esetén valami listán levő helyezést vagy pontszámot néznek? (ezen nem lepődnék meg a legjobb csoport 3.-ak után)

(#71477) bucketb0b válasza [CS]Blade2 (#71476) üzenetére


bucketb0b
őstag

Hosszabbítás nem? :F Mint egy normális kiesős rendszernél, rendes játékidő 0-1 hosszabbítás, de ha hosszabbításban 1-2 akkor már a norvégok jutnak ki idegenben lőtt több góllal.

[ Szerkesztve ]

(#71478) L_YKing válasza [CS]Blade2 (#71476) üzenetére


L_YKing
addikt

Hosszabbitas majd tizi.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#71479) #16514048 válasza [CS]Blade2 (#71476) üzenetére


#16514048
törölt tag

Igen, klasszikus 2*15 perc hosszabbítás, majd tizik.

Közben már megelőztek ketten is. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#71480) B0V9B


B0V9B
tag

Ki a faszt érdekel hogy mit fogtok nézni az este??? Egyébként szerintem van egy NFL topik is... Vagy már kajak ide süllyedünk?

Na jó, akkor már beszállok én is, mert úgy látom ma ilyen "mindenki meséljen az életéről" nap van.

Reggel elég rosszul ébredtem, a front miatt kicsit fájt a fejem. Közepesen híg állagút kakiltam, sötétbarnásat. Reggelire tojást ettem egy kis szalonnával, félig megsütve. Narancslét ittam rá.

óvoda gyerekek, óvoda....

(#71474) viharhozo: A jellemzést nem rólad írtam, hanem a nagy átlagról. Ha magadra vetted, az onnantól kezdve már nem az én problémám.

[ Szerkesztve ]

(#71481) bucketb0b válasza B0V9B (#71480) üzenetére


bucketb0b
őstag

100% Narancslé volt? Mert ha igen, lehet megint kicsit hígabb állagú lesz a kaki este :DDD

(#71482) B0V9B válasza bucketb0b (#71481) üzenetére


B0V9B
tag

110%-os volt... mennyi kórházat fel lehetett volna építeni az árából, csak gondolj bele :(

(#71483) #16514048 válasza B0V9B (#71482) üzenetére


#16514048
törölt tag

Alapból nem érdemelne narancslevet az, aki olyan csapatnak szurkol, ami nulla küzdeni akarással állt ki a románok ellen.

(#71484) bucketb0b válasza B0V9B (#71482) üzenetére


bucketb0b
őstag

És mennyi prémes állat meghalt, mert rajta próbálták ki azt a hajnövesztő szert akik azt utána megvették, mert a kopaszodó narancslé fejlesztők haj nélkül neki sem mertek volna állni a készítésének :(
Undorító :(
Egyébként jussunk ki, akkor megérdemeljük hiszen egy pótselejtezőn megnyertük a "párbajt". Ettől függetlenül a véleményem nem fog megváltozni a magyar fociról. Szerintem ebből a csoportból utólag 1.ként is simán tovább lehetett volna jutni, noha előre mindenki aláírta volna a csoport 3. helyét akár pótselejtezve is.

[ Szerkesztve ]

(#71485) B0V9B válasza #16514048 (#71483) üzenetére


B0V9B
tag

Köszönöm, akkor többet nem iszok narancslevet mert te azt mondtad hogy nem ihatok. Mit ihatok majd helyette? :) Akkor a norvégoknak szurkoljak este, mert hazai pályán leixeltek Azerbajdzsánnal? Vagy nekik se szurkolhatok? Nézhetem a meccset azért majd? :)

Ki ez a hülye? :DDD :DDD :C

[ Szerkesztve ]

(#71486) pohár válasza B0V9B (#71480) üzenetére


pohár
félisten

te kavartad ide pont ezt a faszságot... valamit rohadtul túltoltál, úgy látom
meg autistázni, ejnye ejnye

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#71487) B0V9B válasza pohár (#71486) üzenetére


B0V9B
tag

Akkor azt mondod hogy máskor az NFL topikba írjam be hogy melyik focimeccset néztem meg???

Már értem az egyenletet...

De most épp a Veszprém kézimeccsét néztem, az meg mehet a jégkorong fórumra vagy annak is a foci topikban van a helye? Most összezavartál rendesen, de én vagyok a hülye hogy nem értem. ;)

[ Szerkesztve ]

(#71488) #16514048 válasza B0V9B (#71485) üzenetére


#16514048
törölt tag

Remélem azért nem vetted komolyan és nem engem autistáztál hülyéztél le. Irónia akart lenni, én veled értek egyet. :))
Most vagy te nem veszed a poént, vagy én. :DDD Bárhogy is van, ezt fejezzük be, mert kicsit elkanyarodtunk a témától...

(#71489) Napfénysüti válasza B0V9B (#71487) üzenetére

Azt te hoztad fel hogy mit nézzen aki ma nem a selejtező meccset nézi, ő erre csak beírta hogy NFL-t fog.

Més que un club!

(#71490) B0V9B válasza Napfénysüti (#71489) üzenetére


B0V9B
tag

Mert előtte felhozta valaki hogy őt nem érdekli a mai meccs, de mégis 3323213313 hozzászólást írt már a mérkőzéssel kapcsolatban. Erre írtam hogy az inkább lesse a valóvilágot vagy valami hasonló színvonalú műsort de ne offolja szét az este az egész fórumot a kórházas meg stb. szövegekkel, meg amúgy is, ha engem nem érdekel valami akkor arról nem szoktam napokat papolni. De lehet én vagyok rosszul összerakva. :)

:F

[ Szerkesztve ]

(#71491) Richard!


Richard!
addikt

Uraim!
Kérem fejezzék be! :)

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#71492) szami777 válasza pohár (#71473) üzenetére


szami777
addikt

Sajnalom :(
Azert remelem meggondolod magad ;)

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#71493) Dinter


Dinter
addikt

(#71494) Surda-


Surda-
őstag

Böde játszik ma? :B

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"

(#71495) viharhozo válasza B0V9B (#71480) üzenetére


viharhozo
addikt

Ja, csak veletlenul kattintottal a Válasz-ra, amugy a hozzaszolast a Papanak, a koreai lanyzenekaroknak meg a metodista egyhaz hiveinek cimezted, de vhogy nem jott at a dolog.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#71496) bucketb0b


bucketb0b
őstag

Érdekes egy kezdőcsapat, gondolom nem volt jobb :DDD

(#71497) Zjunior válasza B0V9B (#71480) üzenetére


Zjunior
veterán

Jól tolod haver...:) :U

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#71498) B0V9B válasza bucketb0b (#71496) üzenetére


B0V9B
tag

Priskinre én nagyon nem számítottam, de kívánom hogy bejöjjön ez a húzása is, mint Kleinheisler esetében a kinti meccsen. Juhász-Lang cserét tippeltem volna még a védelembe, de ezek szerint nem akarja megbolygatni a védelmet és megkapják a bizalmat ugyanazok az arcok akik kint lehozták 0-ára a meccset. :)

(#71499) Surda- válasza bucketb0b (#71496) üzenetére


Surda-
őstag

Böde miért nem játszik? Priskin meg minek?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"

(#71500) bucketb0b válasza Surda- (#71499) üzenetére


bucketb0b
őstag

Nem tudom, igazság szerint Szalai az 1. meccsen nem játszott rosszul. De Priskin helyett is inkább már Nikolicsot játszattam volna..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.