Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
"Benzema arrested for filming Barcelona raping Real Madrid"
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
addikt
válasz Assimilator #71903 üzenetére
Pedig bőven van igazság abban, amit írt.
Tényleg már nem tudom, hány éve nem volt ennyire gólképtelen ez a Real, és mellette a védelem sem tündököl, pedig a játékosok többnyire ugyanazok, mint 1-2 éve, és ezalatt becsúszott pár trófea azért.
-
addikt
válasz Assimilator #71906 üzenetére
Pontosan így van. A menedzser és az egész stáb dolga az, hogy olyan taktikát hozzanak össze, illetve a játékosok olyan mentális állapotban legyenek, hogy jól tudjanak teljesíteni. Persze a hozott alapanyag is számít, de mivel már láttuk korábban, mire képesek ezek a játékosok, ezért egyértelmű, hogy leginkább a csapatösszhang, csapatösszeállítás a probléma.
-
bobooo
addikt
válasz Assimilator #71906 üzenetére
Nem is értem miért van még Murinho ott és mért nem b.szták eddig még ki
Liverpool is edzőt váltott a rossz széria után és jött is ma a 4-1 City ellen (igaz a city balf.szsága is kellett hozzá)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #71905 üzenetére
Benitezt már akkor elítélte a szurkolótábor, mikor még ide se jött. Még a játékosok sem bíznak benne, így nehéz dolgozni. Én inkább Perez-t hibáztatnám. Egyrész hogy idehozta, másrészt hogy erőlteti a BBC-t akkor is, amikor láthatóan nem megy nekik.
BoboDJ: A második bekezdésedet remélem nem gondoltad komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz NyxNyxNyx #71909 üzenetére
Újra megbizonyosodhatunk azon, hogy mennyire függ a játékosok teljesítménye attól, milyen közegben játszanak. Valami bizonyos körülmények között nagyon jól működik, míg pár dolgot változtatva már nem. És ettől nem lehet azt mondani, hogy ez szar, meg az szar, mert közben lehet, hogy más közegben zseni lenne. És ugyanez igaz fordítva, azokra, akik inkább csak haszonélvezők, jókor vannak jó helyen, de nagyban a csapat többi tagjának köszönhetik a saját sikerüket... csúnya szemekkel fognak rám nézni, ha egy négyszeres aranylabdásra mutogatnék, pedig tudom, hogy ez is benne van.
Ha már itt tartunk, idén szerintem Neymar érdemelné meg, de úgy sem ő fogja kapni.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz bobooo #71911 üzenetére
De most nem arról van szó. Hozol egy példát az ezerből hogy nekik bevált, mondván akkor a Chelsea-nek is beválna?
Lehetne mondani arra is példát mikor kitartottak az edző mellett és jött az eredmény. Lehet mondani olyan példát mikor jött az új edző de nem változott semmi.
Az meg a másik, hogy a Pool nemrég kapott ki a Palace-tól otthon, szóval a 4-1 helyett mondhatnánk 1-2-t is és akkor már rossz döntés volt? (szerintem is jó döntés volt, meg az emberek 99%-a szerint is, csak ezt így ne pls)"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
addikt
válasz NyxNyxNyx #71912 üzenetére
Nem beszélve arról a kettővel ezelőtti szezonról, amikor elejétől végig csoda volt nézni a 'pool játékát, mikor 5-tel verték az Arsenalt, a Spurst is annyival oda-vissza, az Evertont is 5-tel vagy 4-gyel, MU-t is 0:3-ra az Old Traffordon, stb, kár, hogy a végén nem nyerték meg a bajnokságot, mert megérdemelték volna.
És azt is BR építette össze.[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Olyan jó és élvezetes olvasni, hogy mindenki Benitezt szidja.. Egyszerűen fantasztikus!
Nem ismerik el sohasem, hogy most jobb volt az ellenfél csak a hibát keresik. Benitez takarodj!! Szerintem ide jöhetett volna a világ legjobb edzője (Aki szerintem jelenleg: Enrique vagy Pep) akkor sem tudta volna megnyerni ezt a "csatát" a Barca ellen.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
addikt
válasz L_YKing #71915 üzenetére
'pool szurkoló vagyok, nem Real, hogy szidjam Benítezt, nem bánom én, csinál amit akar, de jobb lenne, ha egy kicsit objektíven is tudnál gondolkodni.
Ugyanezek a játékosok verték már ugyanezt a Barcát itt-ott és nyertek már bajnokságot is a Barca előtt. Mi változott egyik és másik oldalon? Leginkább csak a csapatösszhang. Meg egy-egy játékos cserélődött max, mondjuk a Barcánál alapból átigazolási tilalom van már egy jó ideje.[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Ahogy mondani szokták, minden csapat annyira jó, amennyire a másik engedi játszani. Ezen a Realon látszott a szervezetlenség, az enerváltság, a motiválatlanság, 0 hangulat a csapaton belül. Se területet sem embert nem fogtak, csak hagyták passzolgatni az ellenfelet. Neki kellett volna motiválni a játékosokat, felkészíteni őket, belenyúlni a félidőben, de semmi sem történt. Több vezéregyéniség sem kedvelte Benítezt, azt hiszem ez ettől sem fog megváltozni, így sok lehetőséget nem látok.
-
7600 GS
addikt
Gratulálok a győztes csapatnak!
Enrique vagy Pep mint a világ legjobb edzője.
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Jó éjszakát gyerekek
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
L_YKing
addikt
válasz venember83 #71930 üzenetére
En csak a triplazas miatt irom. Nem sok edzo tudja megcsinalni, sot! Mas edzo nincs akit tudnek mondani helyette, se vb se eb nem volt amiert tudnek jobb edzot mondani nala.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
válasz venember83 #71932 üzenetére
Nyugodtan visszakereshetsz en egyszer nem szidtam Luis-t.. Egyedul Tata volt az akire azt mondtam, hogy na itt eleg...
Nem kovetem az olasz focit igy a romat sem. Oszinten bevallom nem is tudtam, hogy roma edzo volt. (Tegnapi meccsen mondta kommentator onnan tudom)Kivancsi lennek ha valasztanod kene ki lenne szamodra az ev edzoje.
Nalam ha Allegri viszi el a 3 kupat O az, ha mas viszi el a 3 kupat szinten O es igy tovabb..Tenyleg, hogy szemet is legyek: pohar kollega hol lehet szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
Eddig atlagos ev volt ez, de most sokat lendit rajta, h pont a Sanyi goljaval sikerult megverni a Fradit.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
LendvaiFeri1
addikt
Én is ezt pofázom. Ha szar a csapat, akkor egyből el kell küldeni az edzőt. Tavaly ugyan ez volt Carloval. Mindenki küldte volna el a pi**ába, most meg sírnak, hogy jöjjön vissza. Idő kell neki, nem megy ez a dolog az egyik napról a másikra, hogy a világ egyik legjobb klubjából secperc alatt világverő csapatot építsen.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
L_YKing
addikt
válasz LendvaiFeri1 #71939 üzenetére
Csak en nem ertem ezt a hsz-t?
-
Dinter
addikt
válasz LendvaiFeri1 #71936 üzenetére
Ancelottit ki akarta elküldeni?? Pont hogy mindenki ellene volt..
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz LendvaiFeri1 #71936 üzenetére
Én nem is értem miért kellett mennie.. nem nyertünk bl-t meg bajnokságot? Na puff.. nem lehet minden évben mindent megnyerni, regenerálni is kell a játékosoknak. Most legalább elintézték, hogy idén biztosan nem nyerünk semmit, de talán jövőre sem ha ilyen fasza marad a hangulat..
Knopp az Klopp?
Ezt a Barcat egyként egy közepes edző is simán elkezeli. Gyakorlatilag már magától megy ez a remek gépezet. Én nem látok a Barcanal különösebb jelét annak, hogy új az edző, a játék mindig ugyanaz marad csak annyi változik, hogy valamikor kilóg jobban felfelé valamikor nem.. szóval azért, mert valaki a Barcaval triplázik vagy megnyeri a német bajnokságot még nem jó edző. Valamit le kellene tenni az asztalra azért ott is ahol nem 1-2 csapatos a bajnokság (bár a bl nehezebb, de azért nem mindegy milyen mentális, fizikális állapotban kerülnek ki oda a bajnokságból) -
bucketb0b
őstag
-
forceberg
veterán
válasz L_YKing #71944 üzenetére
Hagyjad, sosem fogják elismerni. Ahhoz egy szintet fejben el kell érni + nem utálni őket.
Pep: Amit hihetetlennek hittek, az elkészült a Bayern-nel is, hogy játszanak már?
1-1 gyengébb meccsen viszont tavasszal "elmehet a szezon"! Ahogy Juppnak és Gaalnak is elment, náluk gyengébb csapat ellen bukták a döntőket.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest