Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71301) szami777 válasza Napfénysüti (#71300) üzenetére


szami777
addikt

Áhh, ő túl jó hozzánk :D

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#71302) B0V9B válasza gyuromoj (#71298) üzenetére


B0V9B
tag

Szerintem most elkerüli majd a PL-t és megy a Celtichez. Jövőre jön fel a Rangers aztán megint izgalmasabb lesz az élet arrafelé is.

(#71303) BenHans válasza venember83 (#71286) üzenetére


BenHans
addikt

A Roma büntetőjéről nem lehet egyértelműen kijelenteni hogy nem volt az. Először Dzeko cipőjének az orrára lépett rá ami a vonalon kívül volt, de utána Gentiletti térde már bőven a vonal fölött sőt inkább belül érte el Dzeko bal térdét, így összekoccintva a lábait. Ez inkább büntető mint nem, és sok ilyet láttam már más bajnokságokban is. De igaz, ez inkább megkérdőjelezhető, mint a les a Juve 3. gólja előtt. :D

Amúgy Lulicnak kb az 55' perctől semmi keresnivalója nem lett volna a pályán. De mivel túlóráztak az őrangyalok és nem tört ketté Salah lába nincs kikiáltva hentesnek és el van nézve. Mint ahogy Barnes-nak (Burnley) is, hogy valami csoda folytán nem törte 3 fele Matic lábát. Viszont ha egy balszerencsés de amúgy milliószor látott megmozdulás vagy egy vétlen szituáció után törik/szakad a láb az már pályára nem való hentes.

Ringman: Tottit ne keverjük össze egyik klub színészével sem. Nem játszik Supermaneset ha 3.5km/h-nál nagyobb széllökés éri a tizenhatosnál. Belőni meg csak nem bűn?!
Persze volt pár eset, de ilyen szempontból nagy tisztelet övezte Del Piero-t is, Pirlo-t is, egy bokakoccantás az ő esetükben is előbb ért sárgát az ellenfélnek, de nem nevezném őket sem színésznek.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#71304) L_YKing válasza BenHans (#71303) üzenetére


L_YKing
addikt

Nem nagyon ertek hozza meg nem is neztem a meccset de(!) a szabadrugas helye ott van ahol a szabalytalansag elkezdodott.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#71305) venember83 válasza BenHans (#71303) üzenetére


venember83
nagyúr

Olyan nagyon nehéz lenne elismerni, hogy tévedett a bíró a Roma esetében is? Vagy csak most tolják a Juventust, mert szegények nagyon hátul vannak a tabellán. Ja, biztos.

Ha nem tévedek, nemrégiben Buffon mondta valamely meccs kapcsán (Juve-kiállítás volt, kijutott pár mostanában), hogy lehet a játékvezetővel foglalkozni, de azt a vesztesek szokták.

Ja, Rudi idén ismét megígérte a bajnoki címet a római farkasoknak, nem tudod? Mondjuk állítólag repül, ha nem lesz bajnok az AS Roma idén, ennek nem tudom, hogy mennyi a valóságtartalma, de végül is logikus döntés lenne.

Salah sérülését nem láttam, mivel nem néztem a teljes meccset. Látom, hogy másfél hónap kihagyás vár a marokkóira, ez bizony sajnálatos, és persze kár, hogy büntetlen maradt Lulic szabálytalansága.

barca0519951: Erről lenne szó: link. Nyilván benézhető, ez egyértelmű, csak ugye pont egy (kikockázva) nem jogos büntető után elkezdeni szapulni egy másik csapatot lesgól miatt szerintem nem a leggerincesebb dolog.

(#71306) NyxNyxNyx válasza L_YKing (#71304) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Hát ja, ez egyértelműen nem volt tizi.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#71307) forceberg válasza L_YKing (#71304) üzenetére


forceberg
veterán

Kivéve, pl.:

"Ha egy védő a támadót a büntetőterületen kívül kezdi visszatartani, de a
visszatartást a büntetőterületen belül is folytatja, akkor a játékvezetőnek
büntetőrúgást kell ítélnie. "

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#71308) BenHans


BenHans
addikt

Akkor rosszul fogalmaztam. Szabad szemmel ez büntető, az ilyet kb 10ből 9 bíró befújja, ahogyan azt a lest is. Ennyi a különbség. Persze nem számít mert enélkül is nyert volna a Juve is meg mi is, csak nem hagyott izgalmat a végére. Szurkálódtam, az a hsz erről szólt, de gerinctelen sosem voltam senkivel és nem is vádolt ezzel soha senki. Még szerencse hogy nem volt különösebb jelentősége ennek a gólnak. ;]
------
Ez Buffontól is csak egy közhely. Ha rosszmájú akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy: Igen, mert a győztes pár esetben már foglalkozott a bírókkal a meccs előtt...
Ha játékvezető dönt el egy meccset az nem jogos győzelem vagy a másik oldalról nem jogos vereség.
------
Garcia nem ígért semmit, csak azt mondta hogy esélyesek vagyunk... Persze egyértelmű, hogy mi az elvárás.
Ezzel a kerettel már kell kezdeni valamit, bár burkoltan elismerték hogy nincs kész, ami igaz is.
------
Egyiptomi és ez nagyon fontos a hazájának, mert ők kb 11 Momo-t látnak a pályán! :D
A szabálytalanságot ebbe a hozzászólásomba is belinkeltem: [link]
Itt a videó is: [link]
Köze nem volt a labdához.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#71309) L_YKing válasza BenHans (#71308) üzenetére


L_YKing
addikt

Ha jol olvastam nem tort el semmi szerencsere.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#71310) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

(#71311) L_YKing válasza Tibiajax (#71310) üzenetére


L_YKing
addikt

:DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#71312) gyuromoj válasza Tibiajax (#71310) üzenetére


gyuromoj
veterán

odabasz :C

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#71313) Ringman


Ringman
nagyúr

jól adtunk el a nyáron :)

(#71314) Tibiajax válasza Ringman (#71313) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

(#71315) szab.tam


szab.tam
nagyúr

ma este, m4, norvég meccs felvezető.
megkérdezik az utca embereit, mind nyomják a szokás optimista dumát.
gondolom, volt olyan is, aki megmdta a frankót: kint 0:0, itthon vezetünk 1:0-ra, továbbjutásra állunk, majd a 85 kötőjel 87. perc után már nem...
na, ezeket kivágták.

de ez a gyökér lúzer banda olyat követett el, amitől a szó szoros értelmében majdnem megfulladtam. vacsora közben, ilyen flash-re nem lehet felkészülni. az oktogonon vagy egy fedél nélkül árus, akinek mint tudjuk, 4 gyere van. naponta találkozom vele.
ezek a gyökerek ezt is lencse- és mikrofonvégre kapták, mint hiteles törzsszurkolót. valami színes sál is volt a nyakában.
és hogy a szurkolói csoportokkal, (vagy mi), már szervezik a francia utat.
hogy ezt most 500 ft-ért mondta, vagy magától volt ilyen hülye, sosem tudjuk meg...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#71316) Ringman válasza szab.tam (#71315) üzenetére


Ringman
nagyúr

a beépített riportalanyok már elfogytak?

(#71317) pohár válasza Ringman (#71316) üzenetére


pohár
félisten

biztos nem, Székely Ond barátunk is biztos feltűnt a riportban, vagy színészek...

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#71318) szab.tam válasza Ringman (#71316) üzenetére


szab.tam
nagyúr

csak nehogy ezt olvsva regisztráljon, és beszóljon nekem, hogy "kiscsika, tényleg 3 gyerekem van, nem tudom, mit dolgozol arrafelé, de nekem 3-4 óra alatt megvan a 15-20 naponta, és tényleg utazom a válogatottal a külföldi meccsekre...
:DDD

****

(#71317) pohár

a pali tényleg ott kéreget minden délelőtt. a 4-6-os villamos peronján, az aradi u-i lejárónál.

m4-ről:
az, aki hitelességre törekszik, de válogat, még annak is van annyi esze, hogy a 4 melllé legalább berakott volna egy olyan véleményt, mint az enyém. de ezekenek még ennyi eszük sincs.

*****

most nekem a sport tv-n közvetített, tavalyi keckemég (b+, ez nem direkt volt, elgépelés, tehát kecskemét :DDD ) - haladás, hirhedt bundameccs jutott eszembe.
ezek valami ködben élnek, ahol még véletlenenül sem lehetett legalább olyat megemlíteni a stúdió értékelésben, hogy "fura egy meccs volt", vagy ilyesmi.
toltak egy szakmai elemzést.

ti tudjátok, hogy én szeretem, és túlértékelem a magyar focit, de azért már nálam is van egy pont...
:(

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#71319) Enzolord


Enzolord
addikt

Nyugodj Békében Fülöp Marci!! :( :( :(

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#71320) B0V9B válasza Enzolord (#71319) üzenetére


B0V9B
tag

Elképesztő... Nyugodjon békében!! :(
Utoljára mikor olvastam róla akkor azt nyilatkozta hogy egyre jobban van és reméli hogy még visszatud térni a kapuba. Épp kérdeztem is itt 1-2 hónapja hogy mi van vele, mert nem nagyon hallok mostanában semmit róla, nem-e merült fel a neve valamelyik csapatnál? Erre meg ezt olvasom ahogy hazaérek...
Ha ez nem motiválja a fiúkat az este, akkor semmi sem!

(#71321) BenHans


BenHans
addikt

Nyugodjon békében! :(
Ma Ő is ott lesz mindenkivel. Ma este szívvel lélekkel küzdeni kell!

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#71322) Tibiajax válasza BenHans (#71321) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

a küzdés az biztos meglesz.....

(#71323) B0V9B


B0V9B
tag

magyar kezdő:
Király - Fiola, Guzmics, Lang, Kádár - Kleinheisler, Gera, Elek, Dzsudzsák - Németh, Szalai

Lang, Kleinheisler és Szalai WTF??? :F
Még Szalait meg is értem valahol, azért az ő lábába több nemzetközi meccs van mint Bödének vagy Nikonak, de Lang meg Kleinheisler???
Nekem ne mondja senki hogy nem direkt rakta be ezt a két embert, hogy ha jön a papírforma és nyernek a norvégok akkor legyen mire fognia Storcknak a dolgokat...

Kajak érthetetlen :(

(#71324) Dinter válasza B0V9B (#71323) üzenetére


Dinter
addikt

Király?? Kapus kéne, nem portás.

(#71325) #16514048 válasza Dinter (#71324) üzenetére


#16514048
törölt tag

Tudod, a rutin miatt kell ő. ;] Ezt fogják még mondogatni egy darabig, mert elmondása szerint 45 évesen sem mondja majd le a válogatottságot, nem érzi úgy hogy ez lenne az utolsó lehetősége kijutni nemzetközi tornára.

(#71326) B0V9B válasza Dinter (#71324) üzenetére


B0V9B
tag

Még remélem hogy a félidőben behozza Pekárt Németh helyett, az 55. percben Bosnjakot Kádár helyett, a 65.-ben pedig Kovácsot Gera vagy Elek helyett, és akkor kész is az álomcsapat... :N

(#71327) Ringman válasza B0V9B (#71323) üzenetére


Ringman
nagyúr

(#71328) venember83 válasza B0V9B (#71323) üzenetére


venember83
nagyúr

Lang? Kleinheisler? Jó kezdő, legalább lesz kit behozni impact subnak... :U

(#71329) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Az a Kleinheisler a titkos favorit :F Életemben nem hallottam róla. Fogadok, hogy a norvég kapitány is most gugliz rá kétségbeesetten, hogy ki a tököm ez a csávó.

A másik, amit nem értek, hogy mi az, hogy megmaradjon az esély vasárnapra :F Ha 20:0-ra kikapunk, akkor is megmarad nem? Annyi, hogy, akkor itthon 41:0-ra kell leverni őket. Vagy azzal számolnak, hogy mi az a mennyiség, amit még ésszerűen be lehet pakolni vasárnap 90 perc alatt :F

(#71330) szőröscica


szőröscica
addikt

Gabika még mindig nem tanulta meg a himnuszt....

(#71331) L_YKing válasza szőröscica (#71330) üzenetére


L_YKing
addikt

Ilyen fiatalon nem tudja mindenki.. :U

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#71332) Napfénysüti válasza B0V9B (#71323) üzenetére

Jézus ez mi?

Kint kettővel, otthon eggyel kapunk ki szerintem. :U

Més que un club!

(#71333) szami777 válasza Napfénysüti (#71332) üzenetére


szami777
addikt

Ne legyen igazad :)
Nem kene itt ma kiszopni nagyon.

Ezt a keretet nem tudom hogyan választotta ki Storck.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#71334) venember83


venember83
nagyúr

Ki kritizálta Király Gabit? :)

(#71335) Dinter


Dinter
addikt

Ezaz Gabika

(#71336) IreN!CuS


IreN!CuS
őstag

Eldolodtunk pár perc alatt.... :U

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#71337) Napfénysüti válasza szami777 (#71333) üzenetére

Jó lenne ha nem lenne de sajnos ezt nézem. És az elmúlt 5 perc alapján nyomnak a norvégok rendesen. Király nagyot fogott.

Més que un club!

(#71338) venember83 válasza [CS]Blade2 (#71329) üzenetére


venember83
nagyúr

És valóban az. :DD

(#71339) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

baszkiiiiii :D

Resistencia eterna

(#71340) villamos


villamos
őstag

Na tessék!
És ki a gólszerző? :DDD

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#71341) bucketb0b


bucketb0b
őstag

A meccs előtt pedig ráéreztem a "Norvégia hátrányból nyer" opciót :U
na mindegy szép volt :DDD ezért jók az új emberek, vállalkoznak legalább. Nem punnyadnak be

(#71342) Dinter


Dinter
addikt

Szedd ki a kva anyád!!

Kádárnak fullra olyan a mozgása mint Ramosnak :DDD

[ Szerkesztve ]

(#71343) IreN!CuS


IreN!CuS
őstag

Bevédte vazzeg...klein fiatal barátunk megérte elutaznod... :K

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#71344) Napfénysüti válasza Dinter (#71342) üzenetére

Jól bepotyázta a kapusuk. :)

Més que un club!

(#71345) Dinter


Dinter
addikt

Védők elég jól dolgoznak eddig tho, ha már a kp. nem szűr. Sok sárga még veszélyes lehet.

[ Szerkesztve ]

(#71346) #84221696


#84221696
törölt tag

Ez a norvég válogatott elég kutyaütő! A magyar meg egész jó. Tartják a labdát és nem szórják el.

(#71347) Peti78 válasza #84221696 (#71346) üzenetére


Peti78
őstag

Várjuk ki a végét, ezek a "profik" a hobbifocistákkal se bírnak!

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#71348) IreN!CuS


IreN!CuS
őstag

Elek fejéban maradt a 0:2....pedig ennél szabadabb szellemű védekezéssel nem fog találkozni :U

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#71349) B0V9B válasza IreN!CuS (#71348) üzenetére


B0V9B
tag

Eddig álomszerű!!
Sok a sárga... Gera már úgyse játszhat idehaza, így ezért én most végigtolatnám vele és nem cserélném le, max ha már nem bírja a végén akkor kidobni valamelyik szélre és valakit behozni középre Elek mellé.

(#71350) bucketb0b válasza IreN!CuS (#71348) üzenetére


bucketb0b
őstag

Hamar ugrott fel, kicsit kivár 2-0, ott vége is lehetett volna norvég részről szerintem :( nem akarok baljóskodni, de lehet ezen múlott..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.