-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ringman
nagyúr
-
BenHans
addikt
Ezt a bohócot...
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Enzolord
addikt
válasz bagyulajuve #134589 üzenetére
Valóban a legendás városi derbik sorát erősíti ez az összecsapás...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Peterhappy #134587 üzenetére
Ha ugy jön össze, mindenképpen megyek, illetve megyunk Asszonnyal, de ha jön a Fradi ismét, termeszetesen el a visszahívás...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tibiajax
nagyúr
lukakuuuuuu!! jaaaaj, imádom azt a fekete fejedet.
‘1-0, vezet az Inter’ -
Enzolord
addikt
válasz bagyulajuve #134581 üzenetére
Ha előbb tudom, kimegyek szurkolni a DEACnak! Ha már Hokimeccsre is járok.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
válasz LyonnaisFan1 #134582 üzenetére
Hékás, nem szabály, hogy nem hívjuk őket akadémiának, pláne nem Puskásnak, csak felcsútnak?
Annak azért örülök, hogy a Lokinak igen, a Vasasnak meg nem megy a feljutásért a küzdelem.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
LyonnaisFan1
őstag
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
Erdogan király holnapra gyásznapot hírdet, ha a török puskás gyakadémia kiesik a Köbenhavn ellen.
Hajrá FCK[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
válasz LyonnaisFan1 #134580 üzenetére
rajtam nem fog múlni
reálisan nézve sztem majd olyan 3500-400 körül lesz az átlag nézőszám, de a Nyíregy meg Csaba ellen biztos lesz kinn olyan 8000 fő is
Resistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
válasz LyonnaisFan1 #134577 üzenetére
azért a 6000 fős nézőszám nem volt rossz, kell a francnak mb1
Resistencia eterna
-
Richard!
addikt
válasz LyonnaisFan1 #134577 üzenetére
Bárcsak a Győri ETO-nak is ilyen simán jönnének az eredményei...Mindig fogadkoznak...az elmúlt 5 szezonban mindig...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
LyonnaisFan1
őstag
A Debreceni háziderbyn vezetnek a vendégek
A Deacnak nem kellett sok idő az első gól beszedéséhez.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Peterhappy
őstag
Sajtófigyelő: Egy nem mindennapi sztori: mit keresett Sócrates Angliában?
/fourfourtwo/ -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #134574 üzenetére
ja jó, oké.. mindegy..azt nem azért írtam. csak a nevét akartam viccesen írni
sorry -
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #134572 üzenetére
mind tudjuk, mire képes a kis Dybala, nem a képességeiről vitáztam. hanem azon nevettem fel, hogy ő lett 2019/20 mvp-je... de, mint látom, nem csak én röffentem fel rá
nem is kuláztam Kulusevszkit.. csak beraktam a képet
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #134569 üzenetére
attól még h utálom a juventust, nem vagyok vak, ezt mondtam már párszor neked. meg talán tudhatnád is
Épp ezért lepődtem meg, hogy Dybalát szapulod, miközben ő az egyetlen valóban világszintű, váratlan húzásokra képes támadója a Juventusnak. Hogy Kulusevszkit kulázod, azt most hagyjuk, miközben a Parma húzóembere volt 10 góllal és 8 gólpasszal, s közben még a Parmát, a régit még csípted is. Nehéz meghúzni a vonalat a Juve-utálatod és a futballt játszani tudó futballistákat illető viszonylag objektív elismerésed között.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #134569 üzenetére
handa 35 meccsen védett (32 kapott gól, 13 clean sheet), a lengyel meg 29-en (33 kapott gól, 11 clean sheet)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #134565 üzenetére
Csöcsnyin jó kapus, Handa-nak meg nem volt teljes szezonja.. erre a részre legyintek a magam részéről
attól még h utálom a juventust, nem vagyok vak, ezt mondtam már párszor neked. meg talán tudhatnád is -
mephi666
nagyúr
válasz drachoHUN #134567 üzenetére
ibrának kellett volna kapnia ezt a díjat IS a legjobb kapustól kezdve mindet...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #134560 üzenetére
szerintem a legjobb játékos > legjobb csatár/kp/védő/kapus.
így immobile mehet legjobb játékosnak, 2. legjobb csatár stat alapján meg cr volt, szóval akkor inkább az, ha mindenki csak 1 díjat kaphat.
Lukaku? Brozović? Martínez?
nem férnek be.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #134563 üzenetére
na bazz... tényleg nagy dolog lett volna ha ott vagy, örök emlék. főleg gera-gólokkal
-
Peterhappy
őstag
válasz Tibiajax #134559 üzenetére
Szinte napra pontosan tíz éve volt egy Fulham - Werder felkészülési meccs. Épp akkor voltunk Londonban, nászúton. Nagyon szerettem volna kijutni a meccsre, de senki sem akart velem jönni, egyedül pedig nem engedtek a londoni barátok, mondván az a környék azért neccesebb.
5-1-re nyert a Fulham, Zoli három gólt vállalt, én pedig azóta is verem a fejem a falba, hogy hagytam magam lebeszélni a meccsről.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #134560 üzenetére
miért ne lehetett volna legjobb játékos is? nehogy már annak a nyikhajnak jobb idénye legyen, mint Gomeznek.. az egész -megint csak- egy bunda/vicc
mondjuk arra legalább jó, hogy csámcsogjunk egyet rajta -
Tibiajax
nagyúr
btw
welcome back Craven Cottage, in premsíp! -
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #134535 üzenetére
hát ez az.. akkorát röhögtem fel a vonaton, mikor megláttam
komolyan, Gomez is 100x jobban megérdemelte volna, ahogy végigvitte az Atlantát minden porondon az idénybende ez a kis nyavalyás..... komolyan, valaki juve-mezőnyjátékost ennyire kötelező volt még választani, aztán ő lett végül a szerencsés?..
-
Ringman
nagyúr
válasz Peterhappy #134555 üzenetére
ifik/b-csapat tagjai kaphatnak 25-nél nagyobb mezszámokat. (régen hogy volt, azt passzolom)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz Peterhappy #134555 üzenetére
The Argentinean got to the first team at the age of 14. In 2004, he made his first appearance for the new club managed by Frank Rijkaard. The first ever Messi shirt number was 30. He could hardly claim for his iconic “10” at the times of Ronaldinho playing under that number for Barca. In the whole, Messi made 23 appearances in that jersey. However, a few fans actually remember that number.
Later the Argentinean superstar switched to number 19. He managed to play a while in that shirt making 87 appearances under #19. Any of those jerseys could be a good addition to your personal collection of FC Barcelona although they are not as easy to find as it might seem.
lehet számolgatni: messi 2004től van a nagycsapatban, dinnye meg 2003-2008-ig játszott ott... (rijkaard meg pont ezekben az években volt az edző) mondjuk írják, hogy csak 23szor lépett pályára a 30-as mezben... ja, profiként a barca C/B-t is megjárta (ez pedig 32 meccs volt wiki szerint: valószínű ezekben hordta a 30-ast és cserélt, mire a nagycsapatba került)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peterhappy
őstag
válasz forceberg #134545 üzenetére
Ez vajon mi a búbánatra jó?
Ráadásul nagyon régi nem lehet a dolog, mert Messi anno 30-as mezben kezdte.
szerk: Vagy csak azért kapta azt a számot, mert akkor még kvázi az ifi csapathoz tartozott?
És akkor lett 19, mikor már szezon kezdetkor is az első csapat kereténél vették figyelembe?[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Ma már eurépa liiga? Kezd visszatérni a csúcsfutball
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz DeathAdder #134552 üzenetére
Megfogadta a tanácsot.
-
DeathAdder
veterán
válasz LyonnaisFan1 #134551 üzenetére
Azt mondta Bryan a meccs után, hogy Parker mondta neki, hogy rúgja rá a rövidre, mert Raya mindig nagyon kijön
-
LyonnaisFan1
őstag
A Fulham a PL 20/21-es idénynek 20. tagja, immár biztosan.
A Brentford megpróbálta, voltak is lehetőségeik, de nagyon kinyíltak, a Fulham pedig ezt góllal büntette.
A Craven Cottage szertárába most bezuhan néhány tonnányi font papírban. HabzsidőzsiAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Windows 11
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...