Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#125211) DeathAdder válasza simondr (#125202) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ha jól tévedek Ramseyvel olyan középpályást játszatott előretolt tízesként, aki abban a legjobb, hogy mélyről érkezzen a kapu elé. Nem is játszott egyáltalán jól. Aztán a vége felé, amikor már megegyezett a Juventussal mintha megtalálta volna a posztját és hozzá is tudott tenni a csapathoz.

Özil mellőzését meg tudnám érteni, de mindaddig nem amíg támadásban gyengébbek nélküle mint vele, és a védekezésük sem jobb nélküle. Múltkor volt egy elemzés elemzés amely szerint az idegenbeli meccseiken Özillel a pályán átlagban fél góllal többre elegendő xG-t termeltek, ami azért nem kevés.

Persze, Özillel is bőven voltak gyenge meccsei az Arsenalnak, de ehhez hozzátartozik az is, hogy Emery legtöbbször a jobb szélen, és magasan feltolva használta, és az előző szezonhoz képest emiatt jóval kevesebbet is tudott játékba avatkozni.

Szerintem az az edző dolga, hogy ezeknek a játékosoknak megtalálja a posztját, és használni tudja őket. Sterling is milyen suta volt Pep előtt, vagy Firmino Klopp előtt. Özil egy olyan játékos aki szerintem sosem volt a legmagasabb polcon, de egy negyedik helyért küzdő csapatba abszolút bérelt helye kellene, hogy legyen :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.