Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88754) King Unique válasza GEPESZ66 (#88739) üzenetére


King Unique
titán

Ha mentésből állítasz vissza, vagy klónozol, akkor alap lenne előtte a célmeghajtót teljesen törölni, illetve ezt a programnak is illene megtenni. Ez a screenshot alapján láthatóan nem történt meg, azért lehet 2 db 500 MB-os rendszer számára fenntartott partíció... Elvileg a 2., a meghajtóbetűjel nélküli (*) az aktív, az első vsz a korábbi telepítés "maradéka" lehet. Törölni pedig max. azt lehetne, amelyiket már nem használja a rendszer, amelyik nem aktív. Viszont utána a C partíció méretét előre (balra) kitolni és ezzel a kezdőpozícióját megváltoztatni rizikós, mert előfordulhat, hogy amiatt nem fog indulni a Windows. Ha megvan még a mentés, akkor inkább célszerűbb lenne normálisan visszaállítani, előtte rendesen törölve a célmeghajtót.

A rendszermentésbe nyilván nemcsak a rendszerpartíciót (C), hanem a rendszer számára fenntartott kisebb partíciókat is bele kell venni BIOS-MBR és UEFI-GPT módban egyaránt. Sőt, egy normális program ezeket eleve belerakja a mentésbe...

Amúgy meg jó lenne 1 kérdést lehetőleg 1 topikban feltenni és nem 2 topikban futtatni pérhuzamosan ugyanazt...! Illetve előtte eldönteni, hogy melyikbe is való inkább és ott feltenni!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.