Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28047) kali válasza #11527168 (#28046) üzenetére


kali
legenda

szia,

lopás esetén érdemes lenne rendőrségi feljelentést tenni, egyrészt körözés kiadása a készülékre, másrészt a szolgáltató irányába is hasznos a jegyzőkönyv, a készülék letiltáshoz is kell, illetve ha nem tiltatod le, csak figyelési lista játszik, akkor jelezni tudják, ha használatra kerül idegen sim kártyával a készülék, van min elindulni a hatóságnak - nem mondom, hogy biztos a siker, de volt már példa, ha gyenge is az arány...
a hőséges előfizetéses sim kártya pótlásához, a letiltástól számítva 14 nap áll rendelkezésre, marad a telefonszám, ketyeg tovább a hűség, utána viszont ugrik a kedvezmény, jön a kötbér...stb.
elvesztés esetén nem lehet feljelentést tenni, bejelentést viszont igen, de ilyenkor nem adnak ki körözést a telefonra, és nem rendelnek el nyomozást, csak lesz egy jegyzőkönyved, hogy elveszett a készülék és a sim kártya.
dimonio csomagban vehetsz új telefont, kivétel csak akkor van, ha a meghatározott intervallumban már éltél a maximális számú lehetőséggel - bizonyos esetben még itt is tehetnek kivételt -, de akkor sincs gond, hiszen az iphone 5 esetében a listaár azonos a domino csomagos árral, listaáron pedig bármikor vehetsz.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.