Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27601) kali válasza Nordik (#27600) üzenetére


kali
legenda

sorsol egyet a gép.

(#27602) Nordik válasza kali (#27601) üzenetére


Nordik
őstag

Üzenet nem jött még róla, hogy változott volna. :U

(#27603) RohamDroid


RohamDroid
aktív tag

Van koztetek olyan xperia p tulajdonos akinek mar frissitet a telefonja jb-re?

Üdv.: Csaba

(#27604) Nordik válasza Nordik (#27602) üzenetére


Nordik
őstag

Előfordulhat, hogy akkor nem is változott?

Illetve ez az 1GB ez 1024MB lenne vagy csak 1000MB? :) Nem mintha annyira számítana, csak a számlálóprogramba szeretném jól megadni. :)

(#27605) Varszegig


Varszegig
veterán

Most hívott egy "kedves" T-s munkatárs, aki megpróbált rábeszélni egy baleset-biztosításra az előfizetésem mellé. Kellően agresszív volt, így amikor már 3x mondtam nekem, és még mindig nem tudtam lerázni, már eléggé felkúrta az agyam (a végén simán hazugsággal vádolt, amikor felsoroltam, miért nem akarok ilyet). Az lenne a kérdésem, hogy az ilyen zaklatásoktól nem lehetne valahogy megkímélni magam? A telekom szolgáltasson, ne nyaggasson, és ha már nyaggat, akkor legyen elég 1x nemet mondani, nem óhajtok percekig veszekedni egy agresszív ügynökkel. Persze privát számról jött a hívás. :(

(#27606) raziel01 válasza Varszegig (#27605) üzenetére


raziel01
veterán

Túlreagálod. Én egyszer elmondom, hogy nem érdekel és még utána is magyaráz akkor kinyomom a fenébe.

(#27607) Varszegig válasza raziel01 (#27606) üzenetére


Varszegig
veterán

Udvarias voltam, de kb 2 mp-re volt tőle a csávó, hogy kinyomjam. Nem szoktam ilyet csinálni, de legközelebb ez lesz, ha így kezdi, hogy a telekomtól telefonálok, már nyomom is ki:(

(#27608) kali válasza Nordik (#27604) üzenetére


kali
legenda

nekem anno 09-ét dobta a net&roll 1gb bővítéskor, majd amikor elérhető lett adott csomagban a net&roll 1 gb lte - áprilistól -, annak az akkori aktiválásákor pedig 07-ét, és mind a két esetben jött is erről sms.
1 gigabyte = 1024 megabyte, de arra figyelj a méréskor, hogy a szolgáltató 10 kilobyte kerekítéssel dolgozik.

Varszegig; az dolguk, hogy eladják a szolgáltatásokat, emiatt érvelnek és kifogást kezelnek, néha túlzottan is, de kénytelenek, mert ugye rögzítésre kerül a beszélgetés, és problémájuk van belőle, ha csak úgy hagyták lerázni magukat! legyél te is hasonlóan erőszakos - persze csak emberi kereteken belül -, és passzold le őket!
dolgoztam ilyen területen, ezért amikor van időm és türelmem, akkor nekiállok én is érvelni és kifogást kezelni - persze a saját szemszögemből nézve -, emiatt nem szokott elfajulni a beszélgetés, udvarias hangnemben szoktuk befejezni az eszmecserét, annak ellenére is, hogy nem jutottak velem dűlőre.

[ Szerkesztve ]

(#27609) sarkanyolo2 válasza Varszegig (#27605) üzenetére


sarkanyolo2
őstag

Akármilyen bunkóság, ha nem fogja fel, ki szoktam nyomni!

Sony XZ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ / LG UJ620V / Kanto YU6

(#27610) Gergőke88


Gergőke88
addikt

Sziasztok!
Mozaik xs díjcsomagom van, net&roll 1gb bővítéssel.
Ha szeretnék váltani lte-s bővítésre hogy kell aktiválnom? elöször ezt le kell mondanom és utána a net&roll 1gb lte bővítés?
Van egyáltalán értelme az lte-nek? Mert ahogy nézem a sebbeség kisebb lesz. De pl. kevesebbet fogyaszt, ha így mobilinternetezek?
Köszönöm.
üdv. Gergő

[ Szerkesztve ]

(#27611) Nordik válasza kali (#27608) üzenetére


Nordik
őstag

Még mindig nem érkezett SMS. Ha nem jön semmi, akkor lehet felhívom az ügyfélszolgálatot, hogy mondják már meg. :U

Ebben a formában egyébként ahogy nekem van, nincs túlforgalmazási díj ugye, csak lassítás?

[ Szerkesztve ]

(#27612) gabaan


gabaan
csendes tag

Segítségeteket kérném. T-Mobilnál volt 1 éves hűségnyilatkozattal egy 5GB Mobilnet előfizetésem, a szerződés dátuma 2008. 02 hó, és lejárt volna csendesen 2009. 2. hóban, de ezt a nyugalmat megszakította a következő sajálatos esemény: 2008. 11. és 12. hóban külföldön tartózkodtam, s abban a naív tudatban, hogy csak perceket használom, az biztos nem lesz sok, rámentem a netre és emailezgettem. Jött is a csekk 112.000 Ft-ról, bementem a T-Mobhoz, kértem részletes híváslistát, ami kimutatta, hogy igaz, hogy többször pár percet mentem csak rá, de ez kölföldi tarifával ennyibe kerül, s ezt ki kell fizetnem. Nem fizettem ki, pedig részletfizetést is ajánlottak, a volt párom befolyásolására, tanácsára, amit persze azóta már bánok.) s azóta kaptam felszólítást, kikapcsolták, megszüntették a szerződést, s mivel szerződésszegésnek minősül, mert nem rendeztem a tartozást, ezért persze a kötbér (a szerződésben 35e Ft) és rámhárul.
2009 októberben ügyvédi felszólítás jött, melyben közlik, hogy ha 151000 Ft-ot kipengetek 3 részletben, eltekintenek a bírósági eljárástól. Nem fizettem, jött még egy decemberben, ugyanattól az ügyvédtől, hogy egy összegben fizessem ki a 151000Ft-ot, s akkor eltekintenek minden további költségtől, ha nem, fizetési meghagyást lesznek kénytelenek kérni. Voltak telefonok is abban az időszakban, amiket nem vettem fel, aztán elült a dolog. Nagyon úgy néz ki, hogy elévült az ügy.
Kérdésem, hogyan tudhatom meg, mennyi most a tartozásom, 2013-ban, azaz 4 év távlatából? (ha bemegyek a T-mobhoz, ott azt mondják, 112e a tőketartozás, de a többit nem tudják, mert átadták az ügyet. A kötbért bele sem számolta ebbe, ami még 35e a szerződés szerint). Ha behajtási csoportot hívom, akkor azzal gondolom, megszakítom az elévülést, amit viszont nem akarok. Ki lehet ezt számolni valahogy?
Azért szeretném megtudni a tartozásom mértékét, hogy mennyi követelés áll fent velem szemben, mert hamarosan örökségből lakástulajdon részem lesz, hogy eldönthessem, érdemes-e a nevemen tartani a lakást, vagy el kell adnom esetleg a részemet, vagy még annyi a tartozás, ami kifizethető négy év távlatából?
Ha fizetési meghagyás van ellenem, akkor értesítenek róla? Eddig nem kaptam ilyet. Ezelőtt évekig nem voltam elérhető lakcímen, az állandó lakcímemre érkezett leveleket pedig anyám visszaküldte a postással, elköltözött jelzéssel. Ha ezalatt érkezett ellenem fizetési meghagyás, azt hogyan tudhatom meg?
Jelenleg nincs a nevemen semmi, amiből végrehajthatnának, de mint írtam fentebb, hamarosan lesz.
Négy év után a Szolgáltatóval lehet egyezkedni amúgy, vagy?
Elnézést a sok kérdésért, várom szives segítségüket, mit tanácsolnak?
Ha bármilyen adat kell még, megírom természetesen.
Előre is köszönöm! :R

(#27613) kali válasza Gergőke88 (#27610) üzenetére


kali
legenda

szia,

én lemondtam először a my t-mobile felületén a korábbit, és utána aktiváltam az lte verziót.
nem feltétlenül lesz lomhább a sebesség! ;) (egyelőre?)
rendre olyan sebességeket mérek mozaik xs + net&roll 1gb lte bővítéssel, amilyen gyorsat a legjobb 21-es h+ hálón soha! maradhat így, nem kell a papíros sebesség! :)
amit én tapasztaltam közel egy hónap alatt; maga az lte hálón lógás nem eredményez eltérést a fogyasztásban, sokan azt várták (2g -> 3g mintára), hogy az lte majd szívja az akkumulátort, de nem, adott szempontból nem problémásabb, mint a 3g.
híváskor/beszélgetéskor visszaugrik 3g hálóra, szóval csak adatforgalom tekintetében van jelentősége, de ott gyorsabban forgalmaz lte hálón, így ha picivel jobban is terheli/terhelné a rendszert a gyorsabb adatforgalom, annyival biztosan nem, amennyivel gyorsabban lejön adott adatmennyiség.

Nordik; rákérdezhetsz, majd kiderül.
csak lassítás van.

[ Szerkesztve ]

(#27614) Gergőke88 válasza kali (#27613) üzenetére


Gergőke88
addikt

Köszönöm a válaszod. Lemondtam a webes felületen és megrendeltem az lte-s bővítést.
Kívácsni leszek én kapok e majd sms-t. Eddig nem jött. A lemondásról sem, se az új megrendelésről. Illetve a telefon is egyelőre 3G-n van itt Pesterzsébeten.
szerk.: Megjött az sms az új fordulonapról :)
szerk. 2: Lte is lett :). Letöltés 22.47Mbps, feltöltés 23.14 Mps.

[ Szerkesztve ]

(#27615) kali válasza Gergőke88 (#27614) üzenetére


kali
legenda

melyik telefon? i5 vagy sxz?
nézz rá a netes hozzáférési pontra, mert nekem automatikusan a w'n'w került beállításra, de az lte hálóhoz az internet.telekom kell.
látom, közben aktiválódott, akkor minden okés. :)

[ Szerkesztve ]

(#27616) Gergőke88 válasza kali (#27615) üzenetére


Gergőke88
addikt

i5 maradt meg végül. Kiváncsi leszek a belvárosban milyen sebességet mérek majd vele.

(#27617) tomy86 válasza Varszegig (#27605) üzenetére


tomy86
addikt

Aki engem hívott nemcsak agresszív volt, hanem be akart húzni a csőbe. Meghallgattam mit akar, majd mondtam, hogy köszönöm, de nem érdekel. Erre magyarázott még valamit, majd hirtelen közölte, hogy akkor ugye rögzítheti, hogy igénybe veszem a szolgáltatást (vagy valami hasonló volt a szöveg)? Na én ekkor küldtem el majdnem a .... De végül inkább udvariasan még kétszer elmondtam neki, hogy nem kell biztosítás.

(#27618) polonic


polonic
félisten

Remélem, hogy engem nem fognak semmivel megkeresni. Ez is szempont volt, hogy a T-hez jöttem. A régi telefonszámomat túl sokan tudták már, sokszor kerestek meg ajánlatokkal is.
Itt most kértem a számom titkosítását, meg hogy ne legyenek az adataim partnercégeknek kiadva. Ha ezeket igényeltem, ekkor ugye a Telekomnál is azt jelenti, hogy hagyjanak békén.

(#27619) 1430 válasza Nordik (#27611) üzenetére


1430
senior tag

Ha már van (volt) sorsolt fordulónapod, az nem változik, de ettől még lemegy a fordulónapos SMS az aktiváláskor. Ha ilyet nem kaptál, tényleg jobb lenne rákérdezni telefonon.

Varszegig
Telefonon vagy személyesen kérheted az adatnyilatkozat módosítást, miszerint a Telekom ne keressen meg (akár harmadik fél által sem - mert a biztosítást tudtommal külsős cégnek adják ki) akciókkal, ajánlatokkal.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#27621) 1430


1430
senior tag

A teljesség kedvéért megjegyezném, hogy a Telekom harmadik fél számára csak a Telekom termékek értékesítése céljából ad ki adatot. Vagyis ha x cég a saját termékét akarja eladni és azt állítja, hogy a Telekomtól kapta az adatokat, akkor hazudik. ;)

Egyébként a szerződés ezen részében (2. oldal) kellett hozzájárulni vagy nem hozzájárulni ehhez:
"Hozzájárulok / Nem járulok hozzá, hogy a Magyar Telekom Nyrt. az általa, a hozzájárulásom alapján vagy törvényes jogcímen kezelt előfizetői személyes (azonosító, forgalmi és számlázási) adataimat – akár automata hívórendszer igénybevételével - közvetlen üzletszerzési, piackutatási célból kezelje, mely hozzájárulás kiterjed a Magyar Telekom Nyrt. szerződéses partnerei ajánlatainak a közvetítésére is."

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#27622) Vangelis válasza #40993792 (#27620) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Véletlenűl azért lehet szerencséjük!

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#27624) feedme


feedme
tag

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy ha egy készülékben a szerviz fődarabot cserél akkor elölről kezdődik a 2 év garancia vagy csak azt adják hozzá ahány napot bent volt?

Köszönöm!

(#27625) ANDROID???


ANDROID???
addikt

Sziasztok!

Milyen netet lehet igénybe venni a T előfizetés mellé? (arany kártyám van)
Ha lehet 2000 alatti kellene...

Köszönöm!

(#27626) xSide válasza ANDROID??? (#27625) üzenetére


xSide
őstag

Tarifacsomagtól függ, nekem pl. Mozaik XS van benne foglalt túlforgalmazási díj nélküli 200 mega forgalommal 3200-ért + 1 giga limitbővítéssel 1000-ért.

(#27627) ANDROID??? válasza xSide (#27626) üzenetére


ANDROID???
addikt

Eco mellé?

(#27628) kali válasza ANDROID??? (#27627) üzenetére


kali
legenda

szia,

az első szekcióból; link (Mobiltelefonos internetezéshez ajánljuk)

(#27629) erdoke válasza Soulfly842 (#27499) üzenetére


erdoke
titán

Eléggé változó Debrecenben is. Általában kültéren mérek, de szór rendesen. Apropó, nem kellene lassan frissíteni az appot a kollégának? :P

Ilyen, amikor hasít:

A legjobb aláírás a héten

(#27630) Vangelis


Vangelis
nagyúr

Az új csomagokhoz lehet majd kedvezményesen készüléket venni?

Mert ahogy nézem, most alapáron van hozzá csak készülék.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#27631) Soulfly842 válasza erdoke (#27629) üzenetére


Soulfly842
addikt

Én mondtam már neki, hogy ne programokat, hanem telefont frissítsen, de nem hallgat rám!!! :DDD ;]

(#27632) 1430 válasza Vangelis (#27630) üzenetére


1430
senior tag

A Next L és XL-hez?
Igen, a Mozaik XL és XXL árak alapján, de ez WS fejlesztést igényel, mert a Next-hez külön tarifakötbér is tartozik (a Next-tel vásárolt készülék mellé nem csak készülék árkedvezmény jár, hanem a Next havidíj is kevesebb). Üzletben természetesen működik.

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#27633) kleinguru


kleinguru
addikt

Szaisztok!

Szeretném a segítségeteket kérni!

Az miért lehet, hogy nem tudok a szolgáltatómtól ( igen tré ) lekérni egy adatbázisba olyan adatokat, amik csak rám illetve az előfizetéseimre vonatkoznak :F

Túl könnyű lenne következtetéseket levonni a saját telefonálási szokásaidról:W?

Nincsenek ilyen adatok eltárolva... Persze, elhiszem.

De a számlán rajta van... Igen, kiküldjük postán... Oké az adathordozó árát kifizetem ( nem a papírét pendrive cd/dvd) hát azt nemlehet...:W

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#27634) Vangelis válasza 1430 (#27632) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Igen. Köszönöm.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#27635) 1430 válasza kleinguru (#27633) üzenetére


1430
senior tag

Mielőtt :W azért utánakérdeztél például az ügyfélszolgálattól?

Mondjuk nem sűrűn van dolgom részletes számlával (azon kívül, hogy hol érhető el), de a My T-Mobile-ban (ha publikus lakossági díjcsomagod van) akkor van utólagos online lekérdezés (díj ellenében), ahol úgy rémlik táblázatos formában is letölthető (az utolsó 3 hónap), de legalábbis kimásolható.

Másik megoldás, hogy beállítasz elektronikus részletes számlát (ami díjmentes, feltéve, hogy nem kérsz mellette nyomtatottat is), és onnan biztos, hogy le is lehet tölteni elektronikus formában (úgy rémlik csv formátumban).
Az elektronikus számláról még azt érdemes tudni, hogy
- az igénylés hónapját követő hónapban jön az első
- a hónap 9. napjáig töltődik be a előző havi lista
- csak az utolsó 2 hónap érhető el (legalábbis ha már több mint 2 hónapja aktív)

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#27636) kleinguru válasza 1430 (#27635) üzenetére


kleinguru
addikt

Lehet nem volt nyilvánvaló, de utána lett kérdezve...

Szeretném a 2012.01.01-től az előző tárgyhóig tudni, mennyit kivel, mikor kérdésekre a választ!

Mi lehet a megoldás?

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#27638) kleinguru válasza #40993792 (#27637) üzenetére


kleinguru
addikt

Minden tisztelettel, de nem igazán kaptam számomra elfogadható választ és még a beszélgetésnek sincsen vége.

Természetesen meg fogom köszönni, de ha ismernél vagy korábban is összefutunk a fórumon, akkor nem irtál volna ilyet:R

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#27639) 1430 válasza kleinguru (#27638) üzenetére


1430
senior tag

Rossz hírem van. Ha magánszemélyként használod a számot, akkor ugyan 2 évre visszamenőleg kikérheted a híváslistát, de csak papír alapon, aminek a "digitalizálása" már a Te dolgod kell legyen. Elektronikusan csak az van, amit korábban írtam. Itt jegyezném meg, hogy amire használni szeretnéd az adatokat, az üzleti szolgáltatás (üzleti díjcsomagokhoz), de még ez is csak fél évre visszamenőleg működik. ;)

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#27640) adam3


adam3
aktív tag

Hali!

Igényeltem Kapcsolat Prémium kártyát, ami meg is érkezett. Most próbáltam összeadni a pontokat gyorsan, és néhány kérdés felmerült bennem:

- Mivel a T-Mobile és T-Home pontosztása különböző, ezért gondolom mindegyikre kapok külön pontot, majd ez összeadódik. Eddig ok.

- Bár már megérkezett a kártya, de még mindig "Kártyarendelés folyamatban" van a honlapra írva. Emellett mind a T-Home és T-Mobile pontjaim külön szerepelnek még a két felületen. Ezek a pontok megmaradnak, összeadódnak majd valamikor szinkronizálódik a T-Home és T-Mobile felülete is? Egyáltalán hol fogom látni az összegyűlt pontjaim összegét? Mindkét felületen ugyanaz lesz egy idő után?

- Van ez a fél évig nem lehetsz aranykártyás szabály. T-Mobile bőven eltelt félév, de T-Home csak most 2 hónapja lett megkötve. Akkor most már eltelt a félév?

- Van egy ilyen rész: "A Kapcsolat Prémium TV kedvezménnyel T-Mobile ügyfeleinknek is biztosítjuk a T-Home kedvezményrendszer TV-szolgáltatásokra vonatkozó, azzal megegyező összegű dupla, illetve tripla kedvezményeit, anélkül, hogy teljesíteniük kellene a T-Home kedvezményrendszer feltételeit."
Szóval akkor ha jól értem hibáa leszek prémium arany ezeket a kedvezményeket nem kapom meg, mivel nekem már van tripla kedvezményem? De akkor miért is jó nekem prémiumnak lenni? Igényelhetek T-Mobile társkártyát és ennyi?

Köszönöm a válaszokat előre is :)

(#27641) T.Peter


T.Peter
őstag

Sziasztok. Azt meg tudnátok mondani, hogy a webshopban elérhető jelenlegi 20%-os kedvezmény a készülékekre meddig lesz érvényes a 10% helyett?

Megtaláltam, bocsi a kérdésért. Erre voltam kíváncsi egyébként.

[ Szerkesztve ]

(#27642) dedike válasza T.Peter (#27641) üzenetére


dedike
addikt

Ez tök jó! Egy árban van a 820 és a 920.... :Y

Jó szerencsét!

(#27643) muveszur válasza 1430 (#27632) üzenetére


muveszur
addikt

Szia!

Erről tudnál bővebben írni valamit? Jól értem akkor, ha pl Next XL-el veszek egy telefont, akkor havidíjkedvezményt is kapok?
Konkrétan egy Galaxy S 4-t szeretnék venni Next XL díjcsomaggal. Mekkora mértékű kedvezményre lehet számítani? (Már évek óta vagyok T előfizető, 3 előfizetés, havi 20-30k közötti telefonszámlával, ha ez számít.)

Köszönöm! :R

(#27644) Vangelis válasza dedike (#27642) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Akkor mutatok jobbat:

Nokia Lumia 820

1 év hűségnyilatkozattal az előfizetésre és a Mozaik XL díjcsomagra, új előfizetéssel.

Webshop ár:
118 032 Ft

1 év hűségnyilatkozattal az előfizetésre és a Mozaik S díjcsomagra, új előfizetéssel.
Webshop ár:
131 472 Ft

Nokia Lumia 920

1 év hűségnyilatkozattal az előfizetésre és a Mozaik XL díjcsomagra, új előfizetéssel.

Webshop ár:
64 432 Ft

1 év hűségnyilatkozattal az előfizetésre és a Mozaik S díjcsomagra, új előfizetéssel.

Webshop ár:
77 872 Ft

Megmagyarázza valaki?

[ Szerkesztve ]

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#27645) dedike válasza muveszur (#27643) üzenetére


dedike
addikt

Persze. De nem úgy, ahogyan azt általában szeretné az ember. Azzal a kedvezménnyel válik alig túlárazottá a díjcsomag.... Next L 15990 lesz a 25990, a Next XL pedig 20990 a 30990 helyett.... ;)

(#27644) Vangelis:

Az is finom... :Y

[ Szerkesztve ]

Jó szerencsét!

(#27646) Vangelis válasza Vangelis (#27644) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Mondjuk 1 mozaik S el nem is olyan rossz a 920 as.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#27647) 1430 válasza muveszur (#27643) üzenetére


1430
senior tag

Attól tartok, hiú reményt ébresztett benned a megfogalmazásom. :B
A honlapon már eleve a 2 éves hűséges kedvezményes árak vannak kommunikálva, így például a Next XL 2 éves hűséggel 20.990 Ft, 1 éves hűséggel 23.990 Ft, míg hűség nélkül 30.990 Ft.

Vangelis
Gondolom felcserélődött.

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#27648) muveszur válasza 1430 (#27647) üzenetére


muveszur
addikt

Eléggé félreértettelek akkor, köszönöm a kiigazítást!

(#27649) raziel01 válasza Vangelis (#27646) üzenetére


raziel01
veterán

Ne csak a hardvert nézd. Elég beleolvasni a topicjába. Sokan rinyálnak, hogy mekkora nulla a szoftveres rész. Alig van rá program meg hasonlók.

(#27650) Vangelis válasza 1430 (#27647) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Önálló életet él a webshop?

Akkor aki akar gyorsan rendeljen!!!

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.